Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

Arkadaşlar merhaba, saç boyasının brezilya fönünü bozacağı hakkında çok konuşulmuş ama bitkisel saç boyalarıyla ilgili başlıkta herhangi bir sonuç bulamadım. acaba bitkisel boya da brezilya fönünü bozar mı?

Sanırım mesaj silinmiyor, iki kere gitmiş o yüzden bunu düzenliyorum..

Son düzenleme:
keratinin saç diplerine deymemesi lazım kızlar. hemde asla. elinize bıle eldıven takıyorsunuz elınıze bıle deymemesi lazım

Son düzenleme:
saç boyası etkısını azaltır. kızlar balık sanırım artık uğrayamıyor ben kendım almayı düşünuyorum eskı kullandığımızdan o da 1000 lik bana ortak olacak olan var mı ?

saç boyası etkısını azaltır. kızlar balık sanırım artık uğrayamıyor ben kendım almayı düşünuyorum eskı kullandığımızdan o da 1000 lik bana ortak olacak olan var mı ?

ben de almak istiyorum ama ne şekilde alıyorsunuz nasıl birbirinize gönderiyorsunuz ve güven olayını nasıl hallediyorsunuz canım?bu konuda bilgilendirirsen ben ortak olabilirim

canım ben 250 ml almak ısterım ne kadar ödemem gerekır acaba?bıde bu fonden önce sac boyamanın mahsuru yokmus pekı keratınden sonra boyasak bozuluyormu acaba

balıgım nerelerdesin?? bisey sorcaktım...bi ürün var arkadasımdan duydum sülfatsız bakımıda sampuanı..nettende baktım inceledim v.s..bunun yagıda var alıp almamakta tereddüt ettim..öelden yollarım linkini..fiyatıda uygun..eger sencede uygunsa almayı düsünüyorum arkadasımdan:))özledik hem seni yaaa melegimiz

canım boyayı fönden önce yapman lazım boya sonrasında saç daha kolay emıyor keratını aslında ne kadar yıpranmışsa o kadar tutunuyor saça çünkü o boşlukları dolduruyor keratın. balık hala gelmemiş o gelseydı keratınımız olurdu... guven meselesını sormuşsunuz balık bu konudan çok çekti açıkçası urun bıraz geç kaldı herkes kaçtı sandı 250 ml ve 250 gr aynı ölçüde değildir ama bunu anlamayanlar bir kaç gr mın hesabını soranlar oldu. baya bi zorlandı kızcağız o yuzden ben de pek cesaret edemıyorum alıp göndermeye ama tek başıma da çok pahalı gelıyor. bakalım bi kızlar.:44:

m.milliyet.com.tr

Bence bu habere bi göz atın, benimde saçlarım platin sarısına dönerken çok yıprandı 2 haftadır araştırıyorum bu konuyu. normalde 3-4 gün saçta bekletilmesi ve nemden uzak kalması gereken uygulamaları tercih etmemizi önermiş sağlık bakanlığı, 24 saat sonra yıkanabilen keratin uygulamalarında mutlaka %8,5 ile %10,5 formaldehıth bulunuyormuş ama saçta bekletilmesi gerekenlerde %0,02... ayrıca kötü kokusu olan, göz yanmasına sebep olan ürünlerdende şiddetle uzak durulması gerektiği yazıyor çoğu dermotoloğun sitesinde hatta birkaç sağlık sitesindeki doktorlara mail attım bu konuyla ilgili kesinlikle göz yanması yapmaması gerektiğini yazmışlar verdikleri cevaplarda. kanser tedavisi gören bazı yabancı modeller ve ünlüler yaptıkları bazı açıklamalarda bu tarz uygulamaları çok sık kullandıklarını iddia etmişler. bende yaptırmayı istiyorum ama korktum çünkü Türkiye de çok yeni bir uygulama.. birde insan tereddüt de kalıyor sonuçta burdaki ünlülerin veya sizin benim gidemeyeceğimiz kuaförlere gidebilecek durumu olanların saçları bile yıprandığı için kesiliyor hiçbir şekilde bu uygulama yapılmıyor (örn; AJDA PEKKAN saçları tamamen yanık çıtçıt vb. ürünler taktırıyor) konunun içine girdikçe heryerden bir pürüz çıkıyor nerdeyse alıyordum 15 dk öncesine kadar sepetimdeydi ürün(((

Vee beklenen gün geldi, dün uzun bir bekleyiş sonunda saclarımı yıkadım. Kurutmadım bile, sabah kalktığımda gercekten önceye oranla gayet düz saçlarım ancak, uçlarım eskisi gibi daha sert diplerime oranla sanırım krem kullanmadığım içindir. Parlaklığı ise gayet güzel. 2. keratin uygulamam da daha iyi sonuç alacağıma eminim.Şimdi biraz amatördük:)

Arkadaşlar birinci keratin alanların içinde bende varım. yeni üyelik aldım.
Ben memnun kaldım. Yağmurlu havalarda elektriklenmeyen ,yağmur değse bile eski düzenine kavuşan saçlara sahibim ama sanırım yavaş yavaş etkisi gidiyor .. Tekrar alalım diyorum. Eğer Kılıçbalığı arkadaşımız içinde uygunsa alacaklar tekrar isim yazdırsın gene aynı şekilde yapalım.

Selamlar artık kk ya giremiyorum Vaktim olmuyor girmek için
Daha önceki keratin alımında ben de bulunmuştum. Kılıçbalıgı yine satınalıp paylaşıcaksak eger ben de istiyorum lütfen

Ben de keratin almak istiyorum..Kılıçbalığı nerdesin? Umarım foruma girersin biran önce.Saçlarım çok kötü durumda keratin alıp kendim yapmak istiyorum.

Kızlar ben de kılıçtan keratin alıp ilk uygulamamı kendim evde denemiştim
bilenler bilir resimlerimi de eklemiştim buraya çok da memnun kalmıştım
allah razı olsun gönderenden de sebep olandan da
lakin görüyorum ki,kılıç arkadaşımız kayıplarda gene işleri var heralde
aslında özelden msj attım beni de listeye ekle diye ama geri dönmedi

tekrardan yollamayı düşünmüyor sanırım,öyle mi??yollarsa bende talibim kendisine iletirsiniz

neyse bben uzun zamandır tereddüt ederek,fırsat sitelerinden kendime yakın bi kuaför seçmeye
çalışıyorum her yer ayrı bir markayla yapıyor,burda marka adı vermek yasak biliyorum ama
ne olur bilenler bana bi akıl versin hangi markalara güvenip yaptırdınız siz daha önce?

burdan şifreli yazın veya özelime msj atın bildiğiniz markaları
Maslak sheraton kuaför var,hani adına bakarak adamlar sheratonda riske atıp da kötü
yapmazlar heralde diyorum 90 TL Gl.....l keratin kullanıyolarmış.Şimdi bu markaya kötü diyeceksiniz ama ben
araştırdım aynı isimde bi kaç değişim marka var,ithal olanı,yerli olanı,italyan olanı falan
bu adamlar hangisini kullanıyor ki?:26::26:

ya kızlar benim kafam karıstı bişey sorcam...yegenim ve kızım gecen gün kuaföre gittiler fön yaptırdılar hani şu sehir fırsatından..ordaki bayan demişki mavi su kullanın sadece sanki daha önce burda bunu kullanmanın fönü bozacagından bahsedilmişti...yanlısmı hatırlıyorum acaba

Doğru hatırlıyorsun, kılıçbalığı bozdugunu belirtmişti hatta birkaç arkadaş daha burda yazmıştı kullandıktan sonra bile uçlarda tülerme yaptığını. Ben onun yerine gliserinli su kullanıyorum o bozmuyor fönü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…