Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

helleokıty35 ve zulem tesekkur ederım yardımlarınız ıcın kesın emın olmak ıstıyorum formeldehıt mıktarı en az olan hangısı o yuzden soruyorum cunku annem yapıcak sacıma onunda cok etkılenmesını ıstemıyorum saolun

kızlar benim saçım omuzlarımın biraz altında ne kadarlık keratin gider acaba?100 ml lik satılıyor acaba yarısını kullansam kalan yarısınıda daha sonra kullansam olurmu yoksa açıldıktan sonra bitmesimi gerekir?internette ...... diye bir marka var bunu kullanan oldumu acaba?birde 400 ml olandan 5 kişi alsak 55 liraya gelir 80 ml de yetecektir diye düşünüyorum.ama bu şekilde nasıl alıyorsunuz yani tanımadan nasıl güvence veriyorsunuz birbirinize bu konuda beni aydınlatabilirmisiniz kızlar?

Son düzenleme:
ha bir merak ettiğimde ben perçem kestirmek istiyorum ama sürekli fön istediği için vazgeçiyorum.acaba perçem kestirip brezilya fönü yapsam hep dümdüz kalırmı perçem ?yoksa yinede şekil vermek gerekirmi?

normalde 80 ml fln bana zor yetiyor ucu ucuna ki saçım omuzlarımın üstünde 50ml yetmez ... elinde kalan keratini güneş görmeyen yerde saklayabilirsin kılıçbalığı söylemişti ....
marka adı yazmışsın ama marka adı yazmıyoruz kılıçbalığının ricası üzeride düzeltirsen seviniriz :) keratin paylaşımını kılıçbalığı yapıyor kendine aldığı keratini isteyen kızlarla paylaşıyor balık olsa daha detaylı yazardı ben sorun askıda kalmasın diye kısaca bilgi vereyim dedim

sağol canım cevap için.markayı silecem şimdi

arkadaşlar benım saçım belımde ve gür benım kaç ml kullanamam gerekır sayfalarca okudum ama atlamıs olabılırlm cevap bulamadım bana da yardımcı olurmusunuz

kızlar bıde bende 250 ml almak ıstıyorum msj sayım doladı özelden atamıyorum ama kılıçcığım hala yardımcı oluyormu bu konuda?????

ay baluum ne zamandır uğrayamıyorum uğrasam eskisi gibi okumaya vakit ayıramıyorum galıba sende o durumdasın şuan saçımda senle aldığımız keratin var son demlerini de kullandım ama son 1 kullanımlık daha çıkar bana. ben gene düzleştirmeden yaptım ay napim çok üşendım direk sürdüm keratini sonra 210 derece ile düzleştirdim. bu bırıncı gunum umarım güzel olur keratin ilk aşamasında bana yarıyor fakat sonra çok kalınlaşıyo saçlarım zaten kalın olunca sevmıyodum ama erken kuruması hafiflemesi felan çok hoşuma gittiği için tekrar yaptım bebeğim, öpüyorum seni....

dersimm hanım bana da henüz bi yardım gelmedi, umarım bizide gören olur

bu başlık altında değilde diğer brezilya fönü başlıkları altında yardım ısteyın lütfen hem orada marka adı da yazıyor kullananlar da yazmış ama burda konu sahibinin isteği üzerine marka adı paylaşımı yok , kılıcbalığı kendıne keratın alırken bıze de aldı ve beraber kullandık yoksa bu işi sürekli yapmıyor eğer bır daha kendısıne alırsa bızede alabılır ama çok çekti bu konudan ınan ben artık almasını ıstemıyorum kız çok yıpranıyor.

80 ml yeterlidir. en fazla 100 ml .

tesekur ederm canım ama fıkır vermesı ıcın soyle soyleyeyım sacımı 3 utu boyayla anca boyuyorum yanı o denlı gür hala 100 ml yeterlıdır dıyorsan netten sıparısımı vereym canım cunku yetmeyıp yarım yamalak kalmaktn koruyorumda

aynen benım saçımda çok gür ve ben alırken bana 250 ml anca yeter dıyordum fakat bunu öyle düşünme sen saçına krem sürerken 3 kutu boya surer gibi sürmuyosun sonuç olarak bu senın saçında kalacak kuruyacak ve sen onu düzleştireceksın. yani 100 ml gayet ideal. ben ilk kullandığımda 125 ml gitti saçıma ama sonradan kuruturken pişman oldum o kadar sürdüğüme ikincıde ise 60 ml kullandım. yetti o da. sana tavsıyem 250 ml lik al hem daha avantajlı. ıstediğin gibi kullanırsın ama 100 lük varsa fıyatı uygunsa onu al. karar senin... 80 in altına düşme de...

Osgecigim cok tesekkurler madem oyle gonul rahatligiyla yuzluk alayim.marka vermiyoruz bu topikte galiba ama senin style kullandigini okudum memnunsan ondan aliyim yada ozelden msj atarmisin canim zahmet olmazsa

ya bırde keratın saç dibime degerse ne gıbı bı zararı olur?ben kendım uygulayacagımda ıster ıstemez deger gıbıme gelıyor ay cok soru soruyorum ama saclarım konusunda cok hassasım cok panık yapıyorum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…