- 22 Aralık 2010
- 1.070
- 3
- Konu Sahibi KilicBaligi
- #3.101
kızlar kılıca ulasabılen oldumu?su keratı ısıı bırımız alıp paylassak boyle bı orgaızasyon yapamazmıyz dersıız kızlar ya?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar balığım bayadır yok anlaşılan o olmadığı için size soruyorum.balığın en son aldığı çikolata kokulu keratinimiz var yaa onla pazar günü 5 te başlayıp saat 23.30 civarı bitiridim fönümü.ben ne zaman yıkıcam yaa öğrenemedim şunu bi türlü yarın sabah diyin nolur
carsamba gece 12 den sonra yada persembe sabah yıkayabilirsin :)
ya ben topiğin % 80 nını okudum ama aklımdakı soruyo cewap alamadım ben de keratin fön uygulucam ama düz saçtan hoşlanmıorum maşayla kıvırcık yapabılır mıyım acaba oda ısıyla ya tutar diye düşünüorum ,,deneyen var mı cewaplayın lütfennnnnnnn
saçlarını keratin uygulayarak kıvırcık yapamazsın diye düşünüyorum. Kılıçbalığı bir uygulamasında (arkadaşınaydı yanlış hatırlamıyorsam) uçlarını kıvırarak yapmıştı ve hiç memnun kalmamışlardı. Düz saçtan hoşlanmıyorsan perma yaptırmayı deneyebilirsin
kızlar bu keratin tedavisi saç tellerini kalınlaştırıp saçları daha gür gösteriyomu
Merhaba kızlar, çok yoğunum biliyorsunuz... Foruma pek sık giremiyorum ne yazık ki hele özel mesajlara hiç cevap veremiyorum lütfen kusura bakmayın, zaten forumda bu konu ile alakalı muazzam bir bilgi paylaşımı yaptık sanıyorum ilk defa uygulama yapacak insanlar için son derece başarılı bir kaynak haline geldi bu sayfa...
kuzu nette gezerken senin konunun birebir aynısını başka bi sitede gördüm renkli ayna mı ne
sen meydanı boş bırakınca çakmaların türedi haberin olsun
ayrıca sitede blogda mı bi yerde de kirpik perması konun araklanmış bilgine
Doğru hatırlıyorsun, kılıçbalığı bozdugunu belirtmişti hatta birkaç arkadaş daha burda yazmıştı kullandıktan sonra bile uçlarda tülerme yaptığını. Ben onun yerine gliserinli su kullanıyorum o bozmuyor fönü.
kızlar kılıca ulasabılen oldumu?su keratı ısıı bırımız alıp paylassak boyle bı orgaızasyon yapamazmıyz dersıız kızlar ya?
kızlar balığım bayadır yok anlaşılan o olmadığı için size soruyorum.balığın en son aldığı çikolata kokulu keratinimiz var yaa onla pazar günü 5 te başlayıp saat 23.30 civarı bitiridim fönümü.ben ne zaman yıkıcam yaa öğrenemedim şunu bi türlü yarın sabah diyin nolur
ya ben topiğin % 80 nını okudum ama aklımdakı soruyo cewap alamadım ben de keratin fön uygulucam ama düz saçtan hoşlanmıorum maşayla kıvırcık yapabılır mıyım acaba oda ısıyla ya tutar diye düşünüorum ,,deneyen var mı cewaplayın lütfennnnnnnn
Doğru zamanlama...carsamba gece 12 den sonra yada persembe sabah yıkayabilirsin :)
saçlarını keratin uygulayarak kıvırcık yapamazsın diye düşünüyorum. Kılıçbalığı bir uygulamasında (arkadaşınaydı yanlış hatırlamıyorsam) uçlarını kıvırarak yapmıştı ve hiç memnun kalmamışlardı. Düz saçtan hoşlanmıyorsan perma yaptırmayı deneyebilirsin
Hiç riske girme istersen bizim kızlardan biri yapsın yardıma gelsin derim, eh bu kadar keratin dersini boşuna mı verdik hahahahaYakın bir tarihte bende uygulamayı düşünüyorum elimdeki keratin bozulmadan evde yapmayı denediğimde kokudan, geniz ve göz yanmasından okadar çok rahatsız olmuştumki (biran boğulacam sandım o derece, benim alerjim var özellikle kokuya karşı tıkanıyorum malesef) korkumdan birdaha cesaret edemedim ama uğraştırmayan saçlarıda özledim açıkcası
arkadaşım,
seni öncelikle bu konuya ilişkin yoğun bilgi birikiminden dolayı tebrik ediyorum. benim saçım afro-amerikanların saçından yani bildiğimiz zenci kıvırcığı. brezilya fönü sadece dalgalı yıpranmış saçları mı iyileştirir, düzleştirir yoksa benim saçıma da çare olurmu ? çünkü ben yaklaşık 5 senedir 6 ayda bir straight theraphy ( eczacıbaşı shwartzkop) uyguluyorum saçıma, ama bunda saçım bayağı bi yıpranıyo bakımı zorlaşıyo. şu an bu terapiyi yapalı 3 ay kadar oldu, saçım dediğim gibi kıvırcık ve gür sence ben evde brezilya fönünü yapabilir miyim? benim diğer bayanlarınkinden farklı olarak güzel görünmekten ziyade saçımı kullanmak için düzleştirme bir ihtiyaç. çok sert olmasın, saçlarımın dalgasını bile kırsa yeter. biliyorum mesajlardan sorulardan çok bıkmışsın ama forumlarda o kadar yazı var ki hepsini okumakta zorlanıyorum. evde nasıl yapıyorsun diye sormucam. onu kaydettim :) fakat senden ricam senin kullandığın marka neydi ?
sevgiler.
Şimdi ben bunları kılıçbalığına yazdım ama sanırım foruma girmiyo uzun zamandır, gülşahcım sen bana yardımcı olabilirmisin? herhangi bir keratini bilmeden başka biri denemeden benim almam biraz riskli geliyor, amasanırım kılıçbalığı sizeönceden hangisinden yararlandığını söylemiş, özelden yazmam için 100 yorum yazmam gerekiyor ama benim çok zamanım yok : (((uygulamaya geçmem lazım sen bana yazabilirmisin? çok rica ediyorum, teşekkürler şimdiden. BİRDE SAÇIMIN ÇOK KIVIRCIK VE GÜR OLMASINDAN BAHSETMİŞTİM SAÇIMIN DALGASINI AZ DA OLSA KIRAR MI ? YUKARDA ANLATTIM ZATEN. ÇOK SAĞOL ŞİMDİDEN.
balığıııııııııııııııııııııııııııııım nerdesinnnnnnnnnn bizi bırakmaaaaaaa
kızlar bu keratin tedavisi saç tellerini kalınlaştırıp saçları daha gür gösteriyomu
kuzu protek sayfasına tam yazmıştım ki seni burda yakaladım
haberin var mıydı bilmiyorum ama birebir çalınmış yazdıkların
hem de bi konun değil bi kaç konun birden
Bir kaç yer vardı uyarı yapıp kaldırttığım bu sefer neresi çalmış adı ne sitenin? Gerçi çokda umurumda değil artık, bütün internete mal oldu yazdıklarım, yeterince bilgi paylaştık artık yavaştan toparlayıp kapatma zamanı geldi bence konuyu...
kuzu alıntıda yazdım ya aynalı renkli bişey
ben sana linklerini atayım özel mesajla olmadı
sen gerekirse yönetime söyle ya da kendin artık yap bişiler
gereken işlem neyse yapılsın bence yok öyle hazıra konmak
Aynalarını kırarım beni delirtmesinler :) Amip gibi bölünerek mi çoğalıyorum ne oluyorum anlamadım her forumda bir kılıçbalığı ama olmazki yaaa!!!