- 11 Nisan 2009
- 849
- 358
-
- Konu Sahibi KilicBaligi
- #3.041
Canım belkide sana normal bakım yapmışlardır,belki keratin bakım o an ellerinde kalmamıştır ama senide çevirmek istememişlerdir kasadaki kızda bundan dolayı şaşırmıştır,benim kız arkadaş kuaförde boyadan önce protein bakım yaptırıyordu bir keresinde şahit oldum adam nemli yıkanmış saça sürüp öylece açıkta bekletti,hatta ben brezilya keratinden filan bahsettim işte bunun içindede kertain var dedi adam bilmiyorum doğrumu dedi ama arkadaş bakımdan gayet memnundu,belkide saçı sarıp sarmamak farketmiyordurselam kızlar sizlere sormak ıstedıgım birşey var brezilya fonuyle alakalı deıl ama.
bakım ıle alakalı
dün herzaman gıttgım kuaforume gıttım saclarıma keratın bakım yaptırdım sacıma ınce tutamlarda surup 15 dk beklettıler yıkadılr sonra tekrar farklı bir urundaha surup 8 dk beklettıler yıkadılar.buraya kadar hersey tamam yalnız sacımı bonelemedıler streclemedıler. yanı sarmaları gerekırmıydı urunu yanlısmı kullandılar herzaman gıttgm kuaforum heralde benı kandırmazlar ama cokda fark goremedım hemn afrkedeceksn faland edıler her ay gıdp yaptırmayı dusunuyorum ama yanlıs bır uygulama yaptılarsa bosuna neden gıdıp paramı harcayayım dıye dusundum . buarada aklıma böle bir soru gelmesı kasada odeme yaprken kadın normal bakım demı deıd bende hayr keratın bakım yaptırdım dedım allah allah falan dedı agzını burnunu kıvırdı sonra ne oldu deyınce yok bişey falan dedı solemedı oyuzdn acaba sarmalarımı gerekıyordu dıye merk ettım bılgısı olan varsa cevap yazarsa sımdıden tesekkurler
Canım belkide sana normal bakım yapmışlardır,belki keratin bakım o an ellerinde kalmamıştır ama senide çevirmek istememişlerdir kasadaki kızda bundan dolayı şaşırmıştır,benim kız arkadaş kuaförde boyadan önce protein bakım yaptırıyordu bir keresinde şahit oldum adam nemli yıkanmış saça sürüp öylece açıkta bekletti,hatta ben brezilya keratinden filan bahsettim işte bunun içindede kertain var dedi adam bilmiyorum doğrumu dedi ama arkadaş bakımdan gayet memnundu,belkide saçı sarıp sarmamak farketmiyordur
schwaarzkopf un vıtrınde kı urunlerden alıp kullandılr yanı gozumun onun yaptılar ama ne bılım ben onlara farktmz dedım hanı olmasa budefa salon bakımı yapalım falanda dıyebılırlerdı keratın bakım ıslak saca yapılmazmı canım
Kızlar merhaba ben uzun süredir topice girmiyordum,sadece ara sıra yorumları okuyordum.Daha önce burada yazıldı mı bilmiyorum ama Schwarzkopf glissin ultimate repair şampuanı(siyah serisi)kullanılabilir mi?Ayrıca aklıma takılan bir şey daha var,brezilya fön'ü uygulanmış saçlarımızı şampuanlayıp duruladıktan sonra mutlaka saç kurutma makinesi ile mi kurutmamız gerekiyor?
ya ben neden bulamıyorum keratini 120 tl internette özelden biri bana yazsa duacısı olurum :)Uzun zamandir giremedim foruma. Saclarimi coktan yikadim ve yikadigimdan beri cok rahatim. Yaniklarimdan tamamen kurtuldum sükürler olsun ki ama dümdüz olmadi saclarim. Olsun buna da sükür, yaniklar gitti ya dümdüz olmasa da olur hafif dalgali saci daha cok severim ben zaten. En güzeli de banyodan ciktiktan sonra saclarimla vakit kaybetmiyorum. Sac kurutma makinesiyle kurutmam yetiyor. Kahküllerim sorun olmaktan cikti artik. Eskiden kahkül yaptirdigimda sürekli fön cekmeme ragmen bozulmasindan usanip ikinci defa kuaföre gitmezdim, kahkülü uzatirdim. Simdi öyle bir sorunum yok. Banyodan cikiyorum, kurutuyorum birakiyorum normal fönlü halinden daha güzel oluyor ve tabi ki kahküllerim uzadiginda tekrar kuaföre gidip kisalttiracagim..Fönden beri düzlestirici sürmedim saclarima. Hatta bozuldugunda suyla islatip düzeltiyorum kahkülleri, saka gibi.. Tek problem hala cok kabariyor ama banyodan sonra oluyor bu durum. Saclarimi sIk yikamadigim icin pek problem degil aslinda. Jilet gibi dümdüz pasparlak olmasa da eski yanik halinden bin kat daha iyidir bu hali. Kalan keratinle bir kez daha uygulama yapacagim, ondan da artani kahküllerime uygulayacagim. O da cok uzun bir süre yeter zaten bana.
Resimlerimi albüm acip paylastim. Öncesi ve sonrasi diye yazdim altina.
Ve buradan Kilicbaligima binlerce kez tesekkür ediyorum, sayesinde kurtuldum yanik saclardan...
benim kuaförümde style kulandı bende gene ondan almak istiyorum 80 ml 33 tlye buldum alıcam. saçlarım ensemde onun için 2 defalık kullanırım eğer güvenilir bulabilrsek bende katılmak isterim eğer sayıyı tamamlamadıysanız tabi. bende sahibindene bi bakiim biraz araştırayım
görmez olur muyum gördüm ama msj sayım 100e ulaşmadığı için sana cevap atamadım yoksa yanlış anlama kesin cevap verirdimcnm ben özelden mesaj atmıstım sana ama cvp vermedın görmedın mi acaba!!!!!
Benim saçım da o videodaki kişilerin saçı gibiydi.Straight therapy yaptırdım ve aynı bu şekilde dümdüz oldu.Fakat öyle çok fazla dayanmıyor malesef ama yine de eskiye nazaran daha iyi olduğu kesin.Ben de inanamamıştım saçlarımın bu derece dümdüz olmasına hatta kuaför bile bu kadar beklemiyordu.Şimdi diplerden kıvırcık ve tülermiş bir saçım var ve oyüzden keratin uygulamak istiyorum ben de...
görmez olur muyum gördüm ama msj sayım 100e ulaşmadığı için sana cevap atamadım yoksa yanlış anlama kesin cevap verirdim