Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

sevgili kılıçbalığı paylaşımın için teşekkürler sitedeki pekçok bayan benim gibi saçlarıyla tekrar barıştı saçlarım dümdüz olmasada yumuşacık saçımı sadece kurutup işe gidebiliyorum sana bikaç sorum var fırsat bulup cevaplarsan sevinirim saçlarım bu aralar oldukça fazla dökülüyor bunu keratine bağlamak istemiyorum büyük ihtimalle sonbahar veya şampuan değişimindendir diye düşündüm nude şampuana çam terebentin katabilirmiyim sen hep doğal yağlar keratine zarar vermez dedin ama çam terebentin doğal yağlardan biraz daha farklı gibi sence ne yapmalıyım??bide watsons ballı maske keratine zarar veriyor mu bu konuda açtığın diğer başlığıda okudum ama kesin zarar veriyor veya vermiyor anlayamadım cevabın için teşekkürler

Canım belkide sana normal bakım yapmışlardır,belki keratin bakım o an ellerinde kalmamıştır ama senide çevirmek istememişlerdir kasadaki kızda bundan dolayı şaşırmıştır,benim kız arkadaş kuaförde boyadan önce protein bakım yaptırıyordu bir keresinde şahit oldum adam nemli yıkanmış saça sürüp öylece açıkta bekletti,hatta ben brezilya keratinden filan bahsettim işte bunun içindede kertain var dedi adam bilmiyorum doğrumu dedi ama arkadaş bakımdan gayet memnundu,belkide saçı sarıp sarmamak farketmiyordur

schwaarzkopf un vıtrınde kı urunlerden alıp kullandılr yanı gozumun onun yaptılar ama ne bılım ben onlara farktmz dedım hanı olmasa budefa salon bakımı yapalım falanda dıyebılırlerdı keratın bakım ıslak saca yapılmazmı canım

Canım nemli saça yaptılar benim arkadaşa,ama bu konuda bahsedilen keratin bakımla alakası yok

Kızlar merhaba ben uzun süredir topice girmiyordum,sadece ara sıra yorumları okuyordum.Daha önce burada yazıldı mı bilmiyorum ama Schwarzkopf glissin ultimate repair şampuanı(siyah serisi)kullanılabilir mi?Ayrıca aklıma takılan bir şey daha var,brezilya fön'ü uygulanmış saçlarımızı şampuanlayıp duruladıktan sonra mutlaka saç kurutma makinesi ile mi kurutmamız gerekiyor?

Evet canım o şampuanın siyah serisi benimde dikkatimi çekti içinde sıvılaştırılmış keratin var yazıyor ama ben sulfat free yazısı göremediğim için üstünde almamıştım, çokta incelemedim

ya ben neden bulamıyorum keratini 120 tl internette özelden biri bana yazsa duacısı olurum :)

rica etsem bana da yardımcı olur musun? nereden alacağımı bilemedim. bazı siteler oldukça pahalı.

ben dün ikinci keratin bakımımı yaptım. yine aynı ürünü kullanmama rağmen (kılıçbalığım sen biliyorsun hangisi olduğunu senin ilk kullandığın ürün) acayip gözümü yaktı burnumda sular aktı noluyoruz dedim ilkinde hiç olmamıştı bu sefer sersem etti beni ki yine maske ve vantilatör vardı yine tüm camlar açıktı şaşırdım kokusuda vanilyalı gibi olmuştu sanki.... salı günü yıkıcam fotoları eklicem

Herkese selamlar forumda yeniyim, biliyorum burdan marka vermek yasak fakat allahaşkınıza biri bana özel mesaj ile en iyi markaların isimlerini verebilirmi ? 2 ay önce F.. nano keratin isimli internet üzerinde oldukça yaygın satılan bir ürün kullandım, saçlarım hala düz fakat yumuşaklığı falan gitti ve saçlarımı inanılmaz döktü bir süre. Bir marka duydum 24 saat içinde yıkayabiliyormuşuz saçlarımızı uygulamadan sonra. Ben şu an özel mesaj atamıyorum mesaj sayım 100 olmadığı için fakat bilen arkadaşlar lütfen bana yardım edebilirmi marka konusunda özel mesaj yoluyla ? Şimdiden hepinize çok teşekkür ederim :)

[video=youtube;WuGSz4cHc58]http://www.youtube.com/watch?v=WuGSz4cHc58&feature=fvwrel[/video]

Ne kadar güzel olmuş saçları ya bu keratinden istiyorum ben de...

bence o videodakiler gerçek değil.koyun tüyü gibi saçlar o hale gelmez bence ya.hem neden yapılırken göstermemişki?

Benim saçım da o videodaki kişilerin saçı gibiydi.Straight therapy yaptırdım ve aynı bu şekilde dümdüz oldu.Fakat öyle çok fazla dayanmıyor malesef ama yine de eskiye nazaran daha iyi olduğu kesin.Ben de inanamamıştım saçlarımın bu derece dümdüz olmasına hatta kuaför bile bu kadar beklemiyordu.Şimdi diplerden kıvırcık ve tülermiş bir saçım var ve oyüzden keratin uygulamak istiyorum ben de...

sen zencimisin canım?yoksa türk ırkından birinin saçları gerçekten böyle olabilirmi?çok merak ettim bir foto ekleyebilirmisin?

arkadaslar kılıcbalıgı two che ya da yapanlar ya bılıyorum urun markası verılmıyor kımse mumessıl dııl ama noluuurrr msjla bana da hangı marka oldugunu soyleyın nolur cok acıl hemen siparıs verıp haftasonuna sacımı halletmek ıstıyorum nolur ya nolur

mesaj sayim 100 eulasmadigi icin mesaj atamiyorum.ama en kolayi google keratin düzlestirici satin al yazarsan bütün markalar dökülür.istedigini alabilirsin.

yarin ürünüm elime gecicek.ve 2 hafta türkiyede olucam.yani 1 kere ürünü buradan giderken bir kere kullanma sansim var.cünkü otelde kalicam ve orada devam etmem imkansiz.
ürünü yikadiktan sonra lorealin bakim ürünü var.onu kullanabilirmiyim
ayrica yine giliss kurun kuru saclara uygulanan bakim kürü var onu uygulasam zarari olurmu.
keratin bakimini yaptiktan sonra yikiyoruz ve normal bakim ürünlerimi kullandiktan sonra yine bir talihsizlikle karsilasmak istemiyorum.sizlerden cvp bekliyorum.son sorumda iki uygulama arasindan kac gün olmali.yani ilk uygulamada saclarimi yikadiktan sonra 4yada 5 ay gidermi yada ilk uygulamadan hemn sonra tekrarlamalimiyim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…