- Konu Sahibi KilicBaligi
- #3.061
helleokıty35 ve zulem tesekkur ederım yardımlarınız ıcın kesın emın olmak ıstıyorum formeldehıt mıktarı en az olan hangısı o yuzden soruyorum cunku annem yapıcak sacıma onunda cok etkılenmesını ıstemıyorum saolun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
helleokıty35 ve zulem tesekkur ederım yardımlarınız ıcın kesın emın olmak ıstıyorum formeldehıt mıktarı en az olan hangısı o yuzden soruyorum cunku annem yapıcak sacıma onunda cok etkılenmesını ıstemıyorum saolun
kızlar benim saçım omuzlarımın biraz altında ne kadarlık keratin gider acaba?100 ml lik satılıyor acaba yarısını kullansam kalan yarısınıda daha sonra kullansam olurmu yoksa açıldıktan sonra bitmesimi gerekir?internette hawai diye bir marka var bunu kullanan oldumu acaba?birde 400 ml olandan 5 kişi alsak 55 liraya gelir 80 ml de yetecektir diye düşünüyorum.ama bu şekilde nasıl alıyorsunuz yani tanımadan nasıl güvence veriyorsunuz birbirinize bu konuda beni aydınlatabilirmisiniz kızlar?
normalde 80 ml fln bana zor yetiyor ucu ucuna ki saçım omuzlarımın üstünde 50ml yetmez ... elinde kalan keratini güneş görmeyen yerde saklayabilirsin kılıçbalığı söylemişti ....
marka adı yazmışsın ama marka adı yazmıyoruz kılıçbalığının ricası üzeride düzeltirsen seviniriz :) keratin paylaşımını kılıçbalığı yapıyor kendine aldığı keratini isteyen kızlarla paylaşıyor balık olsa daha detaylı yazardı ben sorun askıda kalmasın diye kısaca bilgi vereyim dedim
hanımlar rica etsem özelden bana da memnun kaldığınız keratin markası yazarmısınız ?
dersimm hanım bana da henüz bi yardım gelmedi, umarım bizide gören olur
arkadaşlar benım saçım belımde ve gür benım kaç ml kullanamam gerekır sayfalarca okudum ama atlamıs olabılırlm cevap bulamadım bana da yardımcı olurmusunuz
80 ml yeterlidir. en fazla 100 ml .
tesekur ederm canım ama fıkır vermesı ıcın soyle soyleyeyım sacımı 3 utu boyayla anca boyuyorum yanı o denlı gür hala 100 ml yeterlıdır dıyorsan netten sıparısımı vereym canım cunku yetmeyıp yarım yamalak kalmaktn koruyorumda