- 11 Mayıs 2011
- 309
- 20
- 56
-
- Konu Sahibi KilicBaligi
- #3.021
teşekkürler o zaman mutlu son yarın
Peki saçı boyamak fönün kalıcılığını bozarmı bu konuda bilgin varmı
hangi ürünü kullandigini bana bildirebilirmisin.bende almak istiyorum lakin almanyada olunca oradaki ürünlere ulasmak zor.bna msj atarsan cok yardimci olmus olursun.Kızlar benim ürünlerim geldi ve ilk sayfada ki uygulama şekline göre ürünü 12 eylül pazartesi günü uyguladım.
Ve sonraki günlerde sabah ve akşam olmak üzere bozulan yerlerin üstünden geçtim.
Şimdi sizce ben saçımı yarın akşammı yıkamalıyım yoksa cuma akşamımı yıkasam ürünün bekleme süresi yeterli olmuş olur.Yani ürünün uygulandığı günü sayıyormuyuz yoksa ertesi günden itibarenmi 4. gün yıkanıyor:44:
Bir sorum daha olacak saçlarımı yıkadıktan sonra eğer istediğim sonuca ulaşırsam uzun süre düzlüğünü kaybetmemesi için sülfatsız şampuan kullanmak denize havuza girmemek dışında yapmam gereken birşey varmı?
Birde saçlarımı yıkadıktan sonra boyasam birşey olurmu?
Ne çok soru sordum cevaplayan olursa şimdiden teşekkürler
Benim fön uygulamamı nasıl buldun balığım güzel olmuş dimi
Uçlarda hafif kırıklarımdan dolayı tülerme oluyor ama hiç kafama takmıyorum..
Bir uygulama daha yapsam kırıkları kapatır mı? Kırıklara etkisi yok dedin gibi hatırlıyorum aslında ama içimde yinede minnacık bir umut var.
Bu arada bu uygulamayı paylaştığın için çokkk teşekkürlerr
bende perşembe günü sipariş vericem 2. uygulamam için hoş 1.den eser kalmadı ama şöyle bir özellik kazandı saçım kabarmıyor yaw :) papaz gibi olduğunu günleri bilirim ben ama artık öyle değil ... bir an evel ballı maske almam lazım bu arada sinamekili kürede başladım bunlar zaten kılıçbalığı onaylıfönü bozmuyomuş
balığım ben sana bişi sorcam konu dışı ama.... bu sinamekili kür sanki biraz kepek yaptı bende ama uzadı da gibi 2 haftadır kullanıyorum saçım çok çabuk uzicak gibi geliyor bana . sonra yılan yağı kullandım bir ara o da kepek yaptı dip boyası yaptırınca yaralar çıkıyor başımda kafa derim çok hassas sanırım bir tavsiyen varmı acep yoksa böyle idaremi edicem :18::18:
sirf size ulasabilmek icin dün üye oldum umarim banada yardim edersiniz.saclarim bir hafta önce yandi kestirmek te istemiyorum.sayfanizi bir gün oturup tek tek okudum.ve gidip hemen bir keratin ampül aldim.saclarimi cok yatistirdi.fakat almanyada oldugum icin ve ürün adi bilmedigim icin digerinden alamiyorum.bana bu konuda yardimci olursaniz cok sevinirim
"derin28" canım bana özel msj atmışsın keratinle ilgili ama ben 100 msj doldurmadığım için cevap veremiyorum burdan da marka adı vermek yasak buraya da yazamıyoruz başlığa baktığında okursun umarım kasti cevap vermedim diye düşünmeni istemem
balığım kusura bakma burdan cevap yazmak zorunda kaldım
ayrıca "zulem" alemsin valla kilisbalığı ne kısss.köpekbalığı demişti bir arkadaş geçenlerde şimdide sen kilisbalığı..... bir saattir gülüyom
kızlar acil yardım ben keratini saçıma biraz fazla sürdüm galiba defalarca üzerinden geçtiğim halde yine duman kesilmedi daha fazlada preslemek istemiyorum saçım yanacak diye acaba saçım keratini emmişmidir görüntü oldukça yağlı keratin yapan arkadaşlar cevap verirseniz sevinirim duman çıkmayana kadar presleyeyim mi yoksa bu işlemi yarında tekrarlayacağım zaten şimdilik yeterli olur mu???
Cnm 80 ml normal bir saca yeterli, eger fazla kullandiysan saclarinin yagli gibi kalmasi normal. Her tutamin uzerinden yeteri kadar gectiysen 10 sefer falandi yanlis hatirlamiyorsam, yeterli gelecektir. Daha fazlasi saclarinin yanmasina sebep olabilir dikkat et.
canım çok teşekkür ederim içimi rahatlattın şimdi kendi haline bıraktım artık sabah akşam düşük ısıyla üstündn geçip 4 günün dolmasını bekleyecem
mesaj kotam dolmadigi icin msj atamadim kusura bakma.markayi arastirdim ama hep ingilizceye yönlendiriyor.diger ilk sizin kullandiginiz üründe kuaförler icin 4-5 kilo olarak satiliyor.yani bize göre olani yok sanirim.kisacasi ulasamadim.
simdilik iyi bir ürün buluncaya kadar ampüllerle idare edicem.burada bitek buna ulasabildim.ampüllerde ise yaramiyor degil.güzel fön tutuyor en azindan.neyse bi gün bulurum elbet.ilgilenen arkadaslara simdiden tesekkür ederim.
Kızlar benim ürünlerim geldi ve ilk sayfada ki uygulama şekline göre ürünü 12 eylül pazartesi günü uyguladım.
Ve sonraki günlerde sabah ve akşam olmak üzere bozulan yerlerin üstünden geçtim.
Şimdi sizce ben saçımı yarın akşammı yıkamalıyım yoksa cuma akşamımı yıkasam ürünün bekleme süresi yeterli olmuş olur.Yani ürünün uygulandığı günü sayıyormuyuz yoksa ertesi günden itibarenmi 4. gün yıkanıyor:44:
Bir sorum daha olacak saçlarımı yıkadıktan sonra eğer istediğim sonuca ulaşırsam uzun süre düzlüğünü kaybetmemesi için sülfatsız şampuan kullanmak denize havuza girmemek dışında yapmam gereken birşey varmı?
Birde saçlarımı yıkadıktan sonra boyasam birşey olurmu?
Ne çok soru sordum cevaplayan olursa şimdiden teşekkürler
16 sında 4 üncü gün oluyor cnm :)
biz bugün uyguladık ama o koku gözümüzü burnumuzu her yerimizi mahvetti ayrıca balkonda yaptık pevane ve maskede vardı ama ölüyoduk bir daha yapmayı düşünmüyoru<z neden böyle oldu ki zaten çok düzleştiremedik çok az düzleşti :S kokudan ....:84:
kılıcbalıgımız daha iyi bilior yanlıs bilgi vermek istemem keske önce boyasaydın...kılıcbalıgı girdiginde en dogrusunu söyler sana...acelen yoksa bekle balıgımızı:44::44:
Sadece dip boya yaptiracaksan fonden en az bir hafta sonrasinda yaptirmanda fayda var, fonunu bozmaz. Ama komple boya yaptiracaksan renk degisimi rofle vs. Fonu tamamen olmasada bozuyor cnm.
bu uygulamadan sonra saçımıza hangi maskeler kullanabiliriz ? mesela zeytinyağı fönü bozar mı
zeytinyağı badem yağı ve bunun gibi yağlar fönü bozmuyor.
Mrb KılıçBalığı, ilerleyen günlerde yeniden keratin grubu oluşturmayı düşünüyor musun acaba ? :)
Düşüneyim mi?
Bu arada yokluğumda sayfayı sahipsiz bırakmayan tüm kızlar, hepinize teşekkür ederim...
Eki Görüntüle 136985 Eki Görüntüle 136986
bunları da şimdi çektim. odamın duvarları siyah olduğu için diğer fotolar pek iyi çıkmadı, içime sinmedi. ışık altında çekeyim dedim bir de.
Uzun zamandir giremedim foruma. Saclarimi coktan yikadim ve yikadigimdan beri cok rahatim. Yaniklarimdan tamamen kurtuldum sükürler olsun ki ama dümdüz olmadi saclarim. Olsun buna da sükür, yaniklar gitti ya dümdüz olmasa da olur hafif dalgali saci daha cok severim ben zaten. En güzeli de banyodan ciktiktan sonra saclarimla vakit kaybetmiyorum. Sac kurutma makinesiyle kurutmam yetiyor. Kahküllerim sorun olmaktan cikti artik. Eskiden kahkül yaptirdigimda sürekli fön cekmeme ragmen bozulmasindan usanip ikinci defa kuaföre gitmezdim, kahkülü uzatirdim. Simdi öyle bir sorunum yok. Banyodan cikiyorum, kurutuyorum birakiyorum normal fönlü halinden daha güzel oluyor ve tabi ki kahküllerim uzadiginda tekrar kuaföre gidip kisalttiracagim..Fönden beri düzlestirici sürmedim saclarima. Hatta bozuldugunda suyla islatip düzeltiyorum kahkülleri, saka gibi.. Tek problem hala cok kabariyor ama banyodan sonra oluyor bu durum. Saclarimi sIk yikamadigim icin pek problem degil aslinda. Jilet gibi dümdüz pasparlak olmasa da eski yanik halinden bin kat daha iyidir bu hali. Kalan keratinle bir kez daha uygulama yapacagim, ondan da artani kahküllerime uygulayacagim. O da cok uzun bir süre yeter zaten bana.
Resimlerimi albüm acip paylastim. Öncesi ve sonrasi diye yazdim altina.
Ve buradan Kilicbaligima binlerce kez tesekkür ediyorum, sayesinde kurtuldum yanik saclardan...
Uzun zamandir giremedim foruma. Saclarimi coktan yikadim ve yikadigimdan beri cok rahatim. Yaniklarimdan tamamen kurtuldum sükürler olsun ki ama dümdüz olmadi saclarim. Olsun buna da sükür, yaniklar gitti ya dümdüz olmasa da olur hafif dalgali saci daha cok severim ben zaten. En güzeli de banyodan ciktiktan sonra saclarimla vakit kaybetmiyorum. Sac kurutma makinesiyle kurutmam yetiyor. Kahküllerim sorun olmaktan cikti artik. Eskiden kahkül yaptirdigimda sürekli fön cekmeme ragmen bozulmasindan usanip ikinci defa kuaföre gitmezdim, kahkülü uzatirdim. Simdi öyle bir sorunum yok. Banyodan cikiyorum, kurutuyorum birakiyorum normal fönlü halinden daha güzel oluyor ve tabi ki kahküllerim uzadiginda tekrar kuaföre gidip kisalttiracagim..Fönden beri düzlestirici sürmedim saclarima. Hatta bozuldugunda suyla islatip düzeltiyorum kahkülleri, saka gibi.. Tek problem hala cok kabariyor ama banyodan sonra oluyor bu durum. Saclarimi sIk yikamadigim icin pek problem degil aslinda. Jilet gibi dümdüz pasparlak olmasa da eski yanik halinden bin kat daha iyidir bu hali. Kalan keratinle bir kez daha uygulama yapacagim, ondan da artani kahküllerime uygulayacagim. O da cok uzun bir süre yeter zaten bana.
Resimlerimi albüm acip paylastim. Öncesi ve sonrasi diye yazdim altina.
Ve buradan Kilicbaligima binlerce kez tesekkür ediyorum, sayesinde kurtuldum yanik saclardan...
saçların pek hoş duruyor kabarık gibi de değil ama fotografta belli olmuyordur belki... bence çok hoş olmuş güle güle kullan yanıksız saçlarınışu keratinin saçı düzleştirdiğini kim keşfettiyse zaten eli öpülecek kişilik... benim için artık bir parfüm bir ruj kullanmak gibi vazgeçilmez bir şey oldu