Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

teşekkürler o zaman mutlu son yarın

Peki saçı boyamak fönün kalıcılığını bozarmı bu konuda bilgin varmı

kılıcbalıgımız daha iyi bilior yanlıs bilgi vermek istemem keske önce boyasaydın...kılıcbalıgı girdiginde en dogrusunu söyler sana...acelen yoksa bekle balıgımızı:44::44:

Sadece dip boya yaptiracaksan fonden en az bir hafta sonrasinda yaptirmanda fayda var, fonunu bozmaz. Ama komple boya yaptiracaksan renk degisimi rofle vs. Fonu tamamen olmasada bozuyor cnm.

hangi ürünü kullandigini bana bildirebilirmisin.bende almak istiyorum lakin almanyada olunca oradaki ürünlere ulasmak zor.bna msj atarsan cok yardimci olmus olursun.

Canım çatallaşmaların tek çözümü kesmektir maalesef, hiç bir şey düzeltemez...

Canım günde ne kadar su içiyorsun bilmiyorum ama nemsiz kalmış olman muhtemel, bol bol su iç ayrıca saç bakımı yapmadan evvel saçlarını nemlendir, kafa derini rahatlatmak için haftada bir kere 2 kaşık oda sıcaklığında yoğurdun içine bir bepanthene ampul kır ve kafa derine, saçlarına masajla yedir, bone tak bu şekilde yarım saat kadar bekle ve normal şekilde yıka...

Ebaya bakman lazım canım en sağlamı bu snein için...

KilisBaliği mi? Aman tanrım bu da mı gelecekti başımıza Klavyede s ile c alt alta olur böyle şeyler...

Tatlım bu başlıkta hemen hemen herkesin başuna gelmiş bir durum bu, şöyle bir geçmişe baksan zaten durumu kavrayacaksın...

canım çok teşekkür ederim içimi rahatlattın şimdi kendi haline bıraktım artık sabah akşam düşük ısıyla üstündn geçip 4 günün dolmasını bekleyecem

Ampullerde iyidir sadece kullanım amacı farklı, brezilya fönü uygulanan saçada keratin ampulu kullanılabilir aklınızda olsun. Bu arada 4-5 kg keratin olmaz canım başka bir şeydir o...

Full boya fönü bozuyor, daha doğrusu boya değil boya içine karıştırdığımız oksidan losyon bozuyor canım...

16 sında 4 üncü gün oluyor cnm :)

Bir kupada sana

Bazıları cidden çok kötü kokuyor ve çok duman çıkartıyor canım o yüzden güncel ürünleri takip etmek lazım... Şu an kullandığımız nispeten daha az kokuyor ve daha az duman çıkartıyor... Koku olayını sanırım yakın gelecekte çözümlerle ama duman olayına bir şey yapabileceklerini sanmıyorum zira durulanmayan bakım kremi sürülmüş bir saça düzleştirici uyguladığımızda yine duman çıkıyor kaçış yok yani...

kılıcbalıgımız daha iyi bilior yanlıs bilgi vermek istemem keske önce boyasaydın...kılıcbalıgı girdiginde en dogrusunu söyler sana...acelen yoksa bekle balıgımızı:44::44:

Doğru tespit...

Sadece dip boya yaptiracaksan fonden en az bir hafta sonrasinda yaptirmanda fayda var, fonunu bozmaz. Ama komple boya yaptiracaksan renk degisimi rofle vs. Fonu tamamen olmasada bozuyor cnm.

bu uygulamadan sonra saçımıza hangi maskeler kullanabiliriz ? mesela zeytinyağı fönü bozar mı

Doğal maskeler bozmuyor...

zeytinyağı badem yağı ve bunun gibi yağlar fönü bozmuyor.

Mrb KılıçBalığı, ilerleyen günlerde yeniden keratin grubu oluşturmayı düşünüyor musun acaba ? :)

Düşüneyim mi?

Bu arada yokluğumda sayfayı sahipsiz bırakmayan tüm kızlar, hepinize teşekkür ederim...

Düşüneyim mi?

Bu arada yokluğumda sayfayı sahipsiz bırakmayan tüm kızlar, hepinize teşekkür ederim...

Keratin takımına katılamamış olsam da takipteydim, canını sıkan durumlar olmuştu. O yüzden yapmak istemem diyorsan haklısın. Ama yapmayı düşünürsen çok çok iyi olur :) Saçlarımı boyadığım için keratinimin bir kısmında bozulma oldu ve aynı markayı almayı düşünmüyorum. Gördüğüm en iyi sonuç da sende :)

25 günde bir saaç boyayan ben için sanırım zorlu bir uygulama olacak birdeeee no poo denilen şampuan karşıtı doğal yollarla saç temizleme faliyetinde bulunsak mesela elma sirkesi föne zararlı mıı sizce?

kızlar ben kendim beceremem diye kuaföre yaptırdım kimi yerleri dalgalı kimi yerleri düz saçma sapan bi saç çıktı ortaya üstelik kabarıyordu. gittim gösterdim çok üzüldü kuaförüm yeni bi ilaç daha getirtip tekrar yapacağım dedi. tekrar yapıldı ama yine olmadı. yine gittim gösterdim elimden geleni yaptım çok üzgünüm ilaç satan firmayla bi görüşeyim olmazsa paranı iade edeceğim dedi. daha önce ben straight terapy yaptırdım yıllarca pırasa gibi dümdüz oluyordu ve asla kabarmıyordu. bu bence çok etkili bi yöntem değil. belki hafif dalgaları düzleştirir ama kıvırcıkları düzeltmiyor.

balığım müneccim gibi kızsın valla hiç su içme alışkanlığım yok çok kötü bişi farkındayım ne zaman susasam gider kola soda meyve suyu içerim günde bir bardak su içmek zor aklıma gelir bundan sonra daha çok içicem verdiğin maskeyide uygulicam çünkü herşey yara yapıyor kepek yapıyor kafamda bu seferde kirli kötü sağlıksız duruyor....
cevapladığın için teşekkür ederim kuzum...

ayrıca bugün 2. keratin siparişi verdim bakalım en kısa zamanda yapıp fotolarımı eklicem

Son düzenleme:
Kızlar ben uzun zamandır giremedim buralara kusura bakmayın
e bi de kılıç balığı gelmeyince gelesim gelmedi ne deyim
ama arada göz attım,takip ettim tabiki,

Kılıçbalığımız gelmiş,hoç gelmiiişşşş,kediyi bil.uzak tut artık ltfn

kılıçbalığı keratin grubu yapıyosanız canım beni de ekler misin??
biliyorum bu işlerden çok bunaldın ama napacan 1 kilo keratini hı?saçına sürüp sürüp
vıcık vıcık mı olsun,yolla bize sevaba gir hiç olmazsa

Kızlar ben şehirfırsatında bi fırsat yakaladım aslında iyi diye bildiğimiz bi markayla
yapıyolarmış b...x marka yla yapıyolarmış.
oğuz yanal kuaför diye bi yer inşallah kuaför adı vermek de yasak değildir

bi kaç şikayet okudum hakkında,siz ne düşünüyosunuz?Bişey deyin de alayım veya iptal edeyim

Uzun zamandir giremedim foruma. Saclarimi coktan yikadim ve yikadigimdan beri cok rahatim. Yaniklarimdan tamamen kurtuldum sükürler olsun ki ama dümdüz olmadi saclarim. Olsun buna da sükür, yaniklar gitti ya dümdüz olmasa da olur hafif dalgali saci daha cok severim ben zaten. En güzeli de banyodan ciktiktan sonra saclarimla vakit kaybetmiyorum. Sac kurutma makinesiyle kurutmam yetiyor. Kahküllerim sorun olmaktan cikti artik. Eskiden kahkül yaptirdigimda sürekli fön cekmeme ragmen bozulmasindan usanip ikinci defa kuaföre gitmezdim, kahkülü uzatirdim. Simdi öyle bir sorunum yok. Banyodan cikiyorum, kurutuyorum birakiyorum normal fönlü halinden daha güzel oluyor ve tabi ki kahküllerim uzadiginda tekrar kuaföre gidip kisalttiracagim.. Fönden beri düzlestirici sürmedim saclarima. Hatta bozuldugunda suyla islatip düzeltiyorum kahkülleri, saka gibi.. Tek problem hala cok kabariyor ama banyodan sonra oluyor bu durum. Saclarimi sIk yikamadigim icin pek problem degil aslinda. Jilet gibi dümdüz pasparlak olmasa da eski yanik halinden bin kat daha iyidir bu hali. Kalan keratinle bir kez daha uygulama yapacagim, ondan da artani kahküllerime uygulayacagim. O da cok uzun bir süre yeter zaten bana.
Resimlerimi albüm acip paylastim. Öncesi ve sonrasi diye yazdim altina.
Ve buradan Kilicbaligima binlerce kez tesekkür ediyorum, sayesinde kurtuldum yanik saclardan...

selam kızlar sizlere sormak ıstedıgım birşey var brezilya fonuyle alakalı deıl ama.
bakım ıle alakalı
dün herzaman gıttgım kuaforume gıttım saclarıma keratın bakım yaptırdım sacıma ınce tutamlarda surup 15 dk beklettıler yıkadılr sonra tekrar farklı bir urundaha surup 8 dk beklettıler yıkadılar.buraya kadar hersey tamam yalnız sacımı bonelemedıler streclemedıler. yanı sarmaları gerekırmıydı urunu yanlısmı kullandılar herzaman gıttgm kuaforum heralde benı kandırmazlar ama cokda fark goremedım hemn afrkedeceksn faland edıler her ay gıdp yaptırmayı dusunuyorum ama yanlıs bır uygulama yaptılarsa bosuna neden gıdıp paramı harcayayım dıye dusundum . buarada aklıma böle bir soru gelmesı kasada odeme yaprken kadın normal bakım demı deıd bende hayr keratın bakım yaptırdım dedım allah allah falan dedı agzını burnunu kıvırdı sonra ne oldu deyınce yok bişey falan dedı solemedı oyuzdn acaba sarmalarımı gerekıyordu dıye merk ettım bılgısı olan varsa cevap yazarsa sımdıden tesekkurler

harika olmuş saçların güle güle uzasınlar sağlıkla

saçların pek hoş duruyor kabarık gibi de değil ama fotografta belli olmuyordur belki... bence çok hoş olmuş güle güle kullan yanıksız saçlarını şu keratinin saçı düzleştirdiğini kim keşfettiyse zaten eli öpülecek kişilik... benim için artık bir parfüm bir ruj kullanmak gibi vazgeçilmez bir şey oldu

Son düzenleme:

cnm ben özelden mesaj atmıstım sana ama cvp vermedın görmedın mi acaba!!!!!

Ben de şimdi şu an başlıyorum..
Şampuanımla yıkadım..
Şimdi saçımı düzleştirip canım keratinimi saçıma uygulayacağım.. Evden herkesi kovdum :)

İnşallah güzel olurrrrr..
Haydi bismillahhhh :)+

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…