- 11 Nisan 2009
- 849
- 358
-
- Konu Sahibi KilicBaligi
- #3.001
kılıçbalığı hoşgeldin konuyu okuduktan sonra günlerdir gelmeni bekledim keratin ve nude şamp.ve saç kremini aldım fakat sorularıma cevap almadan uygulamak istemedim saçlarımı yeni boyadım keratini 1-2 gün içinde uygularsam boyayla beraber keratinde saçımdan akar gider mi?boya keratini bozuyor mu (daha sonraki boya uygulamaları için sordum)? saçlarımı düzleştirirken genelde hafiffçe içe kıvırıp düzleştiririm ve öyle kullanırım saçlarım çok uzun değil omuzlarımda böyle daha hoş oluyor. acaba saçıma keratini uygularken düzleştirme işlemimi yine böyle yapsam saçlarım içe dönük kalır mı yoksa mutlaka dümdüz jilet gibi mi yapmak gerekiyor canım cevabın için şimdiden çok teşekkürler inşallah bu uygulamadan sonra yıllardır kavgalı olduğum saçlarımla barışacağım
yasasın balıgımız gelmiş hoşgelmiş
bende bunu merak ediyorum ballı maske bozuyor mu bozmuyor mu ???..... kılıç balığım bekliyoruz seni topicte her kafadan bir ses çıkar oldu zaten koş yetiş
uzunca bır zaman dusundukten sonra nıhayet keratını sacıma sabıtledım ve beklıyorum bugun 3. gunum aldıgım 80ml lık urun eskılerden oldugundan bır 24 saat daha danaylan yakın ırtıbata gecmıs gıbı dolanmaktayımbu arada konusu gecmıs daha once ama bende bır dıp not olarak belırteyım : ben keratını sacıma surmeden once duzlestırdım kılıcbalıgının deyımıyle jılet gıbı yaptım hem keratını surmesı hemde ıslem sonunda kurutma ve tekrar duzlestırme esnasında ınanın cok fazla yardımı oldu bana. bu noktayı asla atlamayın derım henuz acemı bır keratınsever olsamda
ıslemı yaptıgımda gece yarısı oldugundan yarında belkı aksama yıkamaya usenırsem c tesı sabahı yıkayacagım oncesı yok ama sonrası fotosunu mutlaka yukleyecegım tabı 200 mesaja ulasabılmıssem, eger basaramazsam fotograf yuklemeyı kılıcbalıgından (cok yogun degılse) yada deneyımlı sız kızlardan yardım ıstemeyı keratınseverler dernegıne olan bır gonul borcum sayacagım.
kendımı dereyı gormeden pacaları sıvamıs sandım sanırım henuz sonucu gormedım ama cok cok umutluyum kızlar kalın sağlıcaklan
Hoşgeldin kılıçbalığı
Sonunda keratinledim saclarimi.Jilet gibi oldu saclarim ayrica mis gibi cikolata kokuyor, rengi de cikolata kahve tam cikolata oldu.. Rengi 1-2 ton kadar acildi, keske koyulassaydi. Uygulama 17den 22ye kadar sürdü, 5 saat ugrastim, sag kolumu hissetmiyorum. 220 derece uyguladim, tarif edilen gibi kökten ortaya kadar 5 kökten uca kadar 10 kere presledim, umarim yakmamisimdir saclarimi. Simdi heyecanla pazartesi aksamini bekliyorum. Öyle cok yagli görünmüyor, pazartesi dersaneye gidebilirim sanirim.. Ama dus almadan nasil gidecegim bilmiyorum..
Bu arada Baligim cevaplari beklemeden yaptim cünkü artik bekleyemezdim. Dersaneye gidiyorum, persembe günü uygulayacaktim ama olmadi, bugün yapabildim. Bugün yapamasaydim öbür hafta sonunu bekleyecektim ama artik dayanilmaz oldu bu saclar. Normalde saclarini hic toplamayan ben saclarimi hep topuz yapmak zorununda kaliyordum. O kadar uzattim ama uzadigi belli olmuyordu bile. Sükürler olsun hallettim ve kurtuldum su saclardan. Her seyden önce sana cok tesekkür ediyorum. Sen olmasaydin Brezilya fönü hakkinda gram bilgiye sahip olamayacaktim. Bilgim olsa bile bu harika ürünle yapamayacaktim saclarimi. Inanirmisiniz sadece gözlerim yandi o da iki kere. Genzim hic yanmadi. Ayrica cok azi bile yetti, uygulamadan önce yetmez diye cok korkmustum, saca ürünü sürdügüm anda sac keratine susamis bir sekilde emdi ürünü. Gür ve uzun saclarima 80 ml ürün yetti..Yardimlarin icin cok tesekkür ediyorum Kilicbaligim, seni cok seviyorum...
Yarin fotografimi ceker koyarim buraya, pazartesi de koyacagim. Bakalim sonuc istedigim gibi olacak mi? Umutluyum ben olacak olacak...
Öneri: Uygulamadan önce saclarinizi kesinlikle düzlestirmeniz gerektigini bir önceki mesajimda belirtmistim. Böylece daha kolay uygulaniyor keratin saclara. Bir de bu düzlestirme islemini de vantilatör karsisinda yapin. Hem sicak basmaz, terlemezsiniz hem de sürekli üfledigi icin eliniz yanmaz...
Eki Görüntüle 253988 ılk denemem fotograf yuklemedebuda benım sacımın ılk keratını sonrası yalnızca nude ıle yıkanmıs ve kurutulmus halı kızlar oncesı fotografı olmadıgından ben hemen sıze aktarayım cok kıvırcık olmasada sık dalgalıydı hayatta krem kullanmadan acılmaz acılsada 5. dk sonra hıc krem surmemısım gıbı gene dolasık olurdu suanda saclarım eskısıne gore hem daha parlak hemde rahat taranıyor elbette yıne duzlestırme ıslemı gerektırıyor fakat eskısı gıbı azıcık sacıma 40 dk gerekmeyecegınden emınım aslında sabaha dısarı cıkmayacak olsam hıc bır ıslem uygulamadan yarınkı halınıde cekıp koymak ısterdım ama maalesef sımdıden duzlestırme ıslemını yapmam lazım yatıp kalkınca daha guzellesen saclardan benımkı hep aksamdan duzlestırırım o yuzden artık ıkıncı yıkayısımda da eklerım fotograf...
kılıcbalıgıozel mesajda yazmayı unuttum ama sana tesekkur etmeyı burdan yazarsam da olur dıye dusundum ılk uygulamada kesın sonuc alamayacagımı zaten bılmeme ragmen genede fazlasıyla umut verıcı bır yontem bu ve benı bu yontemle tanıstırdıgın ıcın cok tesekkur ederım sana
Bende keratin ve sülfatsız şampuan siparişi verdim ürünlerim elime ulaşır ulaşmaz denemek istiyorum.İlk sayfada gerekli tüm açıklama yapılmış yalnız sonraki sayfaları okuma firsatım olmadı ara ara göz attım fakat tüm sayfaları okumadaım.Ben uygulamayı ilk sayfadaki anlatıma göremi yapayım yoksa ilerleyen sayfalarda değişik kullanım tavsiyesi yada başka püf noktaları varmı?Bilen varsa ve yazarsa sevinirim.
uc fotograf daha eklemek ıstyordum ancak boyutları buyuk oldugu ıcın sıstem kabul etmedı bunu nasıl halledebılırım bılgısı olan varsa yardımcı olursa sevınırım ayrıca (tesekkur panosu gıbı kullanmıs olmayayım burayı ama :) ) resım yukleme konusundada bana yardımcı olan cıkılopcıgede tesekkur ederım
Boyadan hemen sonra keratin uygulayailirsin boyada akmaz keratinde, ancak keratin uyguladıktan sonra yapacağın komple boya keratinin bir miktar bozulmasına sebep oluyor çünkü boya için kullandığımız oksidan losyon içerisinde yüksek oranda sodyum var. Keratin presleme işlemini bahsettiğin biçimde yapabilirsin, ben bu şekilde dışa doğru yaptım mesela gayet iyi oldu...
Kızlar size zahmet yokluğumda benim şampuan başlığımada göz atın sahipsiz bırakmayın... 20 günlük yokluğumda konumun başkaları tarafından sahiplenilmesi pek hoşuma gitmiyor açıkçası... Hele ki konu hakkında en ufak fikirleri bile yokken... Az kaldı canlar döneceğim...
kızlar acil yardım ben keratini saçıma biraz fazla sürdüm galiba defalarca üzerinden geçtiğim halde yine duman kesilmedi daha fazlada preslemek istemiyorum saçım yanacak diye acaba saçım keratini emmişmidir görüntü oldukça yağlı keratin yapan arkadaşlar cevap verirseniz sevinirim duman çıkmayana kadar presleyeyim mi yoksa bu işlemi yarında tekrarlayacağım zaten şimdilik yeterli olur mu???
Cnm 80 ml normal bir saca yeterli, eger fazla kullandiysan saclarinin yagli gibi kalmasi normal. Her tutamin uzerinden yeteri kadar gectiysen 10 sefer falandi yanlis hatirlamiyorsam, yeterli gelecektir. Daha fazlasi saclarinin yanmasina sebep olabilir dikkat et.
"derin28" canım bana özel msj atmışsın keratinle ilgili ama ben 100 msj doldurmadığım için cevap veremiyorum burdan da marka adı vermek yasak buraya da yazamıyoruz başlığa baktığında okursun umarım kasti cevap vermedim diye düşünmeni istemem
balığım kusura bakma burdan cevap yazmak zorunda kaldım
ayrıca "zulem" alemsin valla kilisbalığı ne kısss.köpekbalığı demişti bir arkadaş geçenlerde şimdide sen kilisbalığı..... bir saattir gülüyom
16 sında 4 üncü gün oluyor cnm :)Kızlar benim ürünlerim geldi ve ilk sayfada ki uygulama şekline göre ürünü 12 eylül pazartesi günü uyguladım.
Ve sonraki günlerde sabah ve akşam olmak üzere bozulan yerlerin üstünden geçtim.
Şimdi sizce ben saçımı yarın akşammı yıkamalıyım yoksa cuma akşamımı yıkasam ürünün bekleme süresi yeterli olmuş olur.Yani ürünün uygulandığı günü sayıyormuyuz yoksa ertesi günden itibarenmi 4. gün yıkanıyor:44:
Bir sorum daha olacak saçlarımı yıkadıktan sonra eğer istediğim sonuca ulaşırsam uzun süre düzlüğünü kaybetmemesi için sülfatsız şampuan kullanmak denize havuza girmemek dışında yapmam gereken birşey varmı?
Birde saçlarımı yıkadıktan sonra boyasam birşey olurmu?
Ne çok soru sordum cevaplayan olursa şimdiden teşekkürler
16 sında 4 üncü gün oluyor cnm :)