- 12 Ağustos 2011
- 40
- 0
-
- Konu Sahibi KilicBaligi
- #2.981
185? sanırım sendeki ürün bu
Satin Hair 3 Saç Düzleştirici - Braun
ben braun satin hair es3 diye algılamışım onu. es3, 230 dereceye kadar ısınabiliyor. yani sendeki satin hair 3 yetersiz kalıyor maalesef =(
Gayet basarili olmus, gule gule kullan saclarini, saclarinin rengi bir ton acilmis gibi duruyor. Eger ikinci bir uygulama yapacaksan bir hafta kadar bekle cnm1 günlük keratin kullanımı sonrası 2. yıkamadan sonra fotoğrafları çektim, sizce uçlara biraz daha uygulama yapıyım mı? olması gereken bu şekilde mi emin olamadım??
Fön öncesi;
Eki Görüntüle 251730
Fön sonrası;
Eki Görüntüle 251731 Eki Görüntüle 251732
Rengi hafifden açıldı sanki...
Sizce bir uygulama daha yapıyım mı ne dersiniz?
Gayet basarili olmus, gule gule kullan saclarini, saclarinin rengi bir ton acilmis gibi duruyor. Eger ikinci bir uygulama yapacaksan bir hafta kadar bekle cnm
selamlar
brezilya kalıcı fönü saç düzleştirmek yerine düzleştirici kullanarak dalga yapsak yine saçta kalıcı dalgalara sahip olurmuyuz? benim saçım cok düz ama hacimsiz bu çözüm olurmu yada öneriniz varmı:)
Saca keratini islemek icin yüksek isida saci preslemek yani düzlestirmek zorunundasin. Bu islemden sonra dalga yapsan da tutmaz hemen söner dalgalar. Ama keratini uyguladiktan sonra düz saclara masa, fön gibi sekil veren islemleri uygulayabilirsin, ayni düz sactaki gibi tutar. Eski haline döndügünde saclar yine düz olur.
Kızlar, Cumartesi itibari ile mesajlarınızı tek tek yanıtlayacağım, çok yoğunum kusura bakmayın...Sizi seviyorum...
kızlar bu uygulamadan sonra saçımıza watsons'un ballı maskesini uygulayabiliyor muyuz maskenin içeriğinde sülfat varmı kullanan ya da bilgisi olan var mı
Kızlar, Cumartesi itibari ile mesajlarınızı tek tek yanıtlayacağım, çok yoğunum kusura bakmayın...Sizi seviyorum...