Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

evet tatlım bende farkettm düşükmüş derecesi ama benm için bşe frketmedi çnkü kuaförde yaptrdım ve press içinde oraya gidiyorum allah dan yakın çok sağol canm :80:

1 günlük keratin kullanımı sonrası 2. yıkamadan sonra fotoğrafları çektim, sizce uçlara biraz daha uygulama yapıyım mı? olması gereken bu şekilde mi emin olamadım??
Fön öncesi;

Fön sonrası;

Rengi hafifden açıldı sanki...
Sizce bir uygulama daha yapıyım mı ne dersiniz?

Gayet basarili olmus, gule gule kullan saclarini, saclarinin rengi bir ton acilmis gibi duruyor. Eger ikinci bir uygulama yapacaksan bir hafta kadar bekle cnm

Gayet basarili olmus, gule gule kullan saclarini, saclarinin rengi bir ton acilmis gibi duruyor. Eger ikinci bir uygulama yapacaksan bir hafta kadar bekle cnm

Teşekkür ederim canım bilgilendirdiğin için, bir uygulama daha yapmayı düşünmüyor değilim. Bir tondan fazla açılma oldu aslında uçlar baya sarı hatta :)

Benim kullandığım ürün 8-12 hafta etkili. 1 gün beklemeli olduğu için mi böyle sizce?

kılıçbalığı,
xxxxx hakkında ne düşünüyorsun, ilgin için teşekkürler..

Son düzenleyen: Moderatör:
Baligim eylül geldi catti, benim de keratin vaktim geldi artik..
Bütün sayfalari okudum tabi ama yine de bir kac sorum var. Yardimci olursan coook sevinirim. Daha önceden sorulduysa kusura bakma, hafizam zayif unuttugum yerler olabilir...

1. Elimdeki keratinin markasini sen biliyorsun, bunu kac gün bekletmeliyim. 3 diye hatirliyorum. (benimle birlikte keratin alan arkadaslar da cevaplayabilir.)
2. Elimde philips marka salon straight sonic diye 220 dereceye kadar isinan titresimli bir düzlestirici var, baya kaliteli bir alete benziyor uzun zamandir kullaniyorum, uygundur herhalde. Titresiminin tam olarak ne ise yaradigini hatirlamiyorum saclari parlatmak icindi sanirim, titresimli kullanirsam ne gibi etkisi olabilir bir fikrin var mi?
3. Saclarimi 2 kere palette yogun acici, 1 kere palette röfle setiyle actim. Sonucu tahmin edebiliyorsundur. Yanik, lastik gibi saclar. Uclari kitir kitir. Felaket, berbat ötesi, igrenc.. O derece yani nasil anlatayim daha.. Saclarimi salinca aha sundan farkim olmuyor ---> Asagida saclarimin fotograflari var. Simdi bu saclara düzlestiriciyi kac derece uygularsam uygun olur? 210 iyi mi? Sen kendi saclarina 220 uygulamissin, ben de 220 uygulasam olur mu? (Saclarim kalin telli) Sac uclarim cok kötü, önce boylari 220 ile presleyip, en sona uclari birakip oralari 210 ile yapsam olur mu?

4. Kisa kahküllerim var, uygularken sorun olmaz degil mi? Kahkül kestirdigim iyi oldu, saclar önüme gelmeyecek.

5. Boya yaparken kullandigim fircayi kullanabilir miyim?

Seni biraz yoracagim belki ama cevaplarsan gercekten cok sevinirim, bir an önce su islemi yapip su berbat saclardan kurtulmak istiyorum... Sorulara kisa kisa cevap ver istersen, yorulmani istemem.

Sizlere bir öneri; uygulamayi yaparken gözlük kullaniyorsaniz takin kullanmiyorsaniz düz camli gözlükler var her yerde satiliyor, coluk cocugun elinde görürsünüz onlardan alin 5 lira mi ne.. Böylece gözleriniz fazla yanmaz, uygulamaniz kolay olur. :82: Kendimden biliyorum saclarimi boyarken gözlerim yasardimi cok zorlaniyorum. Bir de saclarinizi kesinlikle düzlestirin, uygulama daha kolay olsun ve saclariniz daha uzun süre düz kalsin.

Bu arada; bundan sonra boya mi? Asla...

Bunlar su anki saclarim.. Gercekten cok berbat. Daha dün yikadim, bugün taramak bile imkansiz. Tek yaptigim model özenilmeden yapilmis bir topuz. Kahkül yaptirdim renk geldi biraz saccagizlarima... Uygulama sonrasi resimlerimi de paylasacagim sizlerle...

Son düzenleme:
selamlar
brezilya kalıcı fönü saç düzleştirmek yerine düzleştirici kullanarak dalga yapsak yine saçta kalıcı dalgalara sahip olurmuyuz? benim saçım cok düz ama hacimsiz bu çözüm olurmu yada öneriniz varmı:)

Saca keratini islemek icin yüksek isida saci preslemek yani düzlestirmek zorunundasin. Bu islemden sonra dalga yapsan da tutmaz hemen söner dalgalar. Ama keratini uyguladiktan sonra düz saclara masa, fön gibi sekil veren islemleri uygulayabilirsin, ayni düz sactaki gibi tutar. Eski haline döndügünde saclar yine düz olur.

cok teşekür ederim slania cevabın için. sanırım farklı ürünler araştırmam gerekecek kalıcı dalga için yada kreatin bakımı yapıp üşenmeden şekil vericem ...

kızlar bu uygulamadan sonra saçımıza watsons'un ballı maskesini uygulayabiliyor muyuz maskenin içeriğinde sülfat varmı kullanan ya da bilgisi olan var mı

Kızlar, Cumartesi itibari ile mesajlarınızı tek tek yanıtlayacağım, çok yoğunum kusura bakmayın...Sizi seviyorum...

kızlar bu uygulamadan sonra saçımıza watsons'un ballı maskesini uygulayabiliyor muyuz maskenin içeriğinde sülfat varmı kullanan ya da bilgisi olan var mı

bende bunu merak ediyorum ballı maske bozuyor mu bozmuyor mu ???..... kılıç balığım bekliyoruz seni topicte her kafadan bir ses çıkar oldu zaten koş yetiş

uzunca bır zaman dusundukten sonra nıhayet keratını sacıma sabıtledım ve beklıyorum bugun 3. gunum aldıgım 80ml lık urun eskılerden oldugundan bır 24 saat daha danaylan yakın ırtıbata gecmıs gıbı dolanmaktayım bu arada konusu gecmıs daha once ama bende bır dıp not olarak belırteyım : ben keratını sacıma surmeden once duzlestırdım kılıcbalıgının deyımıyle jılet gıbı yaptım hem keratını surmesı hemde ıslem sonunda kurutma ve tekrar duzlestırme esnasında ınanın cok fazla yardımı oldu bana. bu noktayı asla atlamayın derım henuz acemı bır keratınsever olsamda

ıslemı yaptıgımda gece yarısı oldugundan yarında belkı aksama yıkamaya usenırsem c tesı sabahı yıkayacagım oncesı yok ama sonrası fotosunu mutlaka yukleyecegım tabı 200 mesaja ulasabılmıssem, eger basaramazsam fotograf yuklemeyı kılıcbalıgından (cok yogun degılse ) yada deneyımlı sız kızlardan yardım ıstemeyı keratınseverler dernegıne olan bır gonul borcum sayacagım.

kendımı dereyı gormeden pacaları sıvamıs sandım sanırım henuz sonucu gormedım ama cok cok umutluyum kızlar kalın sağlıcaklan

Son düzenleme:
Sonunda keratinledim saclarimi. Jilet gibi oldu saclarim ayrica mis gibi cikolata kokuyor, rengi de cikolata kahve tam cikolata oldu.. Rengi 1-2 ton kadar acildi, keske koyulassaydi. Uygulama 17den 22ye kadar sürdü, 5 saat ugrastim, sag kolumu hissetmiyorum. 220 derece uyguladim, tarif edilen gibi kökten ortaya kadar 5 kökten uca kadar 10 kere presledim, umarim yakmamisimdir saclarimi. Simdi heyecanla pazartesi aksamini bekliyorum. Öyle cok yagli görünmüyor, pazartesi dersaneye gidebilirim sanirim.. Ama dus almadan nasil gidecegim bilmiyorum..
Bu arada Baligim cevaplari beklemeden yaptim cünkü artik bekleyemezdim. Dersaneye gidiyorum, persembe günü uygulayacaktim ama olmadi, bugün yapabildim. Bugün yapamasaydim öbür hafta sonunu bekleyecektim ama artik dayanilmaz oldu bu saclar. Normalde saclarini hic toplamayan ben saclarimi hep topuz yapmak zorununda kaliyordum. O kadar uzattim ama uzadigi belli olmuyordu bile. Sükürler olsun hallettim ve kurtuldum su saclardan. Her seyden önce sana cok tesekkür ediyorum. Sen olmasaydin Brezilya fönü hakkinda gram bilgiye sahip olamayacaktim. Bilgim olsa bile bu harika ürünle yapamayacaktim saclarimi. Inanirmisiniz sadece gözlerim yandi o da iki kere. Genzim hic yanmadi. Ayrica cok azi bile yetti, uygulamadan önce yetmez diye cok korkmustum, saca ürünü sürdügüm anda sac keratine susamis bir sekilde emdi ürünü. Gür ve uzun saclarima 80 ml ürün yetti.. Yardimlarin icin cok tesekkür ediyorum Kilicbaligim, seni cok seviyorum...
Yarin fotografimi ceker koyarim buraya, pazartesi de koyacagim. Bakalim sonuc istedigim gibi olacak mi? Umutluyum ben olacak olacak...

Öneri: Uygulamadan önce saclarinizi kesinlikle düzlestirmeniz gerektigini bir önceki mesajimda belirtmistim. Böylece daha kolay uygulaniyor keratin saclara. Bir de bu düzlestirme islemini de vantilatör karsisinda yapin. Hem sicak basmaz, terlemezsiniz hem de sürekli üfledigi icin eliniz yanmaz...

Son düzenleme:
ılk denemem fotograf yuklemede buda benım sacımın ılk keratını sonrası yalnızca nude ıle yıkanmıs ve kurutulmus halı kızlar oncesı fotografı olmadıgından ben hemen sıze aktarayım cok kıvırcık olmasada sık dalgalıydı hayatta krem kullanmadan acılmaz acılsada 5. dk sonra hıc krem surmemısım gıbı gene dolasık olurdu suanda saclarım eskısıne gore hem daha parlak hemde rahat taranıyor elbette yıne duzlestırme ıslemı gerektırıyor fakat eskısı gıbı azıcık sacıma 40 dk gerekmeyecegınden emınım aslında sabaha dısarı cıkmayacak olsam hıc bır ıslem uygulamadan yarınkı halınıde cekıp koymak ısterdım ama maalesef sımdıden duzlestırme ıslemını yapmam lazım yatıp kalkınca daha guzellesen saclardan benımkı hep aksamdan duzlestırırım o yuzden artık ıkıncı yıkayısımda da eklerım fotograf...

kılıcbalıgı ozel mesajda yazmayı unuttum ama sana tesekkur etmeyı burdan yazarsam da olur dıye dusundum ılk uygulamada kesın sonuc alamayacagımı zaten bılmeme ragmen genede fazlasıyla umut verıcı bır yontem bu ve benı bu yontemle tanıstırdıgın ıcın cok tesekkur ederım sana

uc fotograf daha eklemek ıstyordum ancak boyutları buyuk oldugu ıcın sıstem kabul etmedı bunu nasıl halledebılırım bılgısı olan varsa yardımcı olursa sevınırım ayrıca (tesekkur panosu gıbı kullanmıs olmayayım burayı ama :) ) resım yukleme konusundada bana yardımcı olan cıkılopcıgede tesekkur ederım

Bende keratin ve sülfatsız şampuan siparişi verdim ürünlerim elime ulaşır ulaşmaz denemek istiyorum.İlk sayfada gerekli tüm açıklama yapılmış yalnız sonraki sayfaları okuma firsatım olmadı ara ara göz attım fakat tüm sayfaları okumadaım.Ben uygulamayı ilk sayfadaki anlatıma göremi yapayım yoksa ilerleyen sayfalarda değişik kullanım tavsiyesi yada başka püf noktaları varmı?Bilen varsa ve yazarsa sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…