- 18 Nisan 2008
- 119
- 3
-
- Konu Sahibi KilicBaligi
- #2.961
Konunun başında da belirttiğim gibi saçlarım boyadan dolayı yandı ve lastik gibi uzuyordu, ben bu paroblemleri ortadan kaldırmak için uyguladım.Eğer dikkatli bir uygulama yaparsan zarar vermek şöyle dursun o yanıkları 4-6 ay arası tedavi etmiş olacaksın ama unutma kalıcı değil ben şu an o lastiklerden kurtuldum ama 4-6 ay sonra yeniden karşıma çıkacaklar çünkü ömür boyu kalıcı bir sistem değil bir süre sonra ilaç saçtan çözülmeye başlıyor.
Doğal saç, boyalı saç veya kınalı saç arasında bu işlem açısından fark yok sadece pres ile saçı yakmayın yeter...
bişe daha sorucam düzleştirme yapıcağımız düzleştiricinin nası olması gerekiyodu :78: bnde braun satin hair 3 var olur mu. ne kaplama bilmiyorum ama
keratınımı nıhayet sıparıs ettım sampuan olarak da nude un nemlendırıcısını alacagım yarın yada obur gun .keratını set halınde degıl tek aldım dolayısı ıle ıslem oncesı arındırıcı bır sampuanım yok kızlar sızce arındırıcı nıyetıne nude ıle keratın yapmadan ıkı uc kere yıkasam olur mu sacları mı ? yoksa arındıcı olarak ayrı bır sampuan mutlaka kullanmalımıyım yardımcı olur musunuz lutfen
kızlar biliyorum belki bu soru daha önce sorulmuştur ancak 200 sayfayı geçmiş baya okudum ancak bulamadım...brezilya fönünden sonra boya yapılırmı bi zararı olurm u fönü bozarmı?? haftaya brezilya fönü için randevu aldım eğer öyleyse öncseinde boyıyım saçımı diyorumm
benim saçlarımda şuan presli bir şekilde keratin mevcut, ürün üzerinde aynı gün yada ertesi gün yıkanablir yazdığından yarın yıkamayı düşünüyorum umarım güzel sonuç alırım...
nude ile yıkaman yeterli olacaktır canım, lakin başka şampuan almana gerek yok.
olur canım o. bende de aynı düzleştiriciden var, ekranda derecesi yazmıyor ama en yuksek seviyesi bizim yapmamız gereken ısıyla eş değer..
185 dereceye kdarmış canım :) teşekkrleer