Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

Kızlar uzun zamandır uygulamak istediğim ama saçlarımı eskiden sürekli boyadığım için yapamadığım fönü haftaya yapmaya karar verdim artık hatta yarın siparişimi vericem birşey çıkmazsa, ama birkaç sorum olucak;
ilk olarak, saçımı ben kumrala boyamıştım rengini açar mı aklıma bu takıldı, sinameki kürü bozmuyordu sanırım fönü ama yinede tekrar size danışmak istedim bu konuyu, birde ben şuan ailemin yanında olduğum için ve burası küçük bir şehir olduğu için watsons yok yani nude şampuan alamıcam malesef market ürünlerinden önerebileceğiniz bir ürün var mı acaba ?? Birde benim düzleştiricim braun satin hair colour es3 en yüksek sıcaklığı 230muş sizce 230da mı yapıyım yoksa 210da mı? saçları yakmıyım birde 230la yapıp.
Bu arada saçlarım benim düz sayılır uçları dalgalı birde çok tüleriyor bu sorunumu halleder sanırım çünkü ben fönü düzleştiriciden kurtulup uzun süre kullanmayarak sağlıklı saçlara kavuşmak adına yapıcam açıkcası

Ben gecen gün bir parfümeride gördüm nude sampuanını..eger parmümeri varsa yakınlarınızda sorabilirsiniz.!

Ben gecen gün bir parfümeride gördüm nude sampuanını..eger parmümeri varsa yakınlarınızda sorabilirsiniz.!

Teşekkür ederim canım bakıcam parfümerilere...

Bu arada birşey sorucam, ben bugün internette sitelere bakarken keratin fiyatlarına, kuaför sitesinde 1000ml 350 tl olan ürün, başka bir sitede 1000ml 150 tl. Sahte olma imkanı var mıdır acaba?? 3-4 kişi birleşip alsak mı yada ne dersiniz ? 1000ml bir kişiye çok gelir çünkü.

Ben denemek icin aldim cnm. Yalniz ben butun yaz denize havuza girdim sonra rofle yaptirdim brezilya fonum zaten kalmamisti havalar serinleyipte tekrar uygulama yapana kadar bu seriyi denemek istedigim icin aldim. Ben memnun kalmadim cikcasi, sadece saclari parlatiyor tek olumlu yani bu oldu benim sacimda. Yalniz icinde sodyum sulfat var, ben pek brezilya fonunden sonra kullanilmasinin uygun olacagini sanmiyorum ama tabi kilicbaligi daha iyi bilir, o mutlaka cvp verecektir cnm

Kızlar aranızda fön için keratin almak isteyen var mı acaba?
ben bir sitede 1000ml'sini 150 tl'ye buldum, kampanya fiyatı olduğu için bu fiyatta olduğunu söyledi satış yapan kişi, 4kişi toplanıp alalım mı ne dersiniz? Tek başıma almaya kalksam çok gelicek çünkü 1000ml.

aaa, çok teşekkür ediyorum canım içeriğinden haberim yoktu. sodyum sulfat varsa zaten uygun değildir dediğin gibi =(
nude'a devam =)

merhaba kızlar!

Cetyl Alcohol, Lanolin, Cetrimonium Chloride, Dimethicone, Hydrolyzed Collagen, Hydrolyzed Keratin, Poliquaternium 7, Metylparaben, Propylparaben, Cl 77400, Fragrance, Theobroma Cacao(Cocoa) Extrat, Cyclopentasiloxane and Dimethiconol, Aqua.

bu içerik hakkında bilgi verebilecek olan var mı acaba ? bir keratin markasının müşteri hizmetlerinden aldığım içerik...
s,z ne düşünüyorsunuz özellikle kılıçbalığı yorumlarını alabilir miyim ?

Ben katilabilirm 2 kisi daha bulalm.)

kızlar bugün saçlarımı yıkadım ve sonuç bana göre süper...çünkü 6 ay kadar önce perma yaptırmıştım saçlarıma.sadece küçük bir bölgede permanın hafif izleri var onun dışında gayet güzel..

amanınnnn ben bayadır giremiyordum ne kadar çok okunmuş konumuz böyle kurstu derslerdi sınavdı derken giremedim ben geçen sayfalara baktım da kimisi marka ismi verilmediği için balığıma laf etmişler... insanlar istediklerini alamayınca neden bu kadar hırçınlaşıyor anlamıyorum... bu uygulama öyle bir şey ki arkadaşlar insan vebal almak istemiyor... balığın bu isteği çok normal bence... ben bundan yaklaşık üç ay önce uyguladım ablam da istiyor ama korkuyorum uygulamaya yanlış bişe yaparım diye... kaldı ki tanımadığımız insanlara marka önermek... azıcık anlayış arkadaşlar... her neyse herkese iyi bayramlarrrrr

kılıcbalıgııı yazz bıtene kadar keratın bulamam demıssın ama bana sımdı lazım gercekten mumkun degılmı bır keratın paylasım olayı bır kac gun ıcınde ? yada ozelden mesaj atsan bana keratını nasıl temın ettıgını olmazmı

Bende almayı düşünüyorum yakın zamanda internetten 1000ml'si 150 tl 4 kişi ortak alabiliriz sanırım herkese 250 yeter bence. Bir kişi daha olabilir dedi sende olabilir dersen 3 olduk 4.yüde bulduk mu alırız hemen tabi istersen?

canım bu sinamekili kür şu mu sinameki badem yağı bemiks karışımı bende onu uygulicam... bayramdan sonrada tekrar keratin yapıcam bozar mıymış yani keratini acaba nerden duydun ?

canım bu sinamekili kür şu mu sinameki badem yağı bemiks karışımı bende onu uygulicam... bayramdan sonrada tekrar keratin yapıcam bozar mıymış yani keratini acaba nerden duydun ?

Evt o karışım, bozmuyor diye biliyorum ben, kılıç balığı söylemişdi, zaten o da bu karışımı yapıyor saçlarında da keratini var. bozsa söylerdi.

eğer alacaksanız bende varım ama bana acil lazım yeğenim yanımdayken o yapacak kendi başıma yapmam neredeyse imkansız çünkü birde büyük boy şampuan ve kremde bakmalı onuda paylaşırız ne dersiniz

cnm 150 tl nerden buldun biraz nette araştırdımda eğer gg' dan bulduysan güvenme derim ben bir arkadaş tavsiyesi. bana kılıçbalığının önerdiiği bir site vardı ordan alıyorlarmış istersen linkini özelden yollarım daha güvenilir ama pahalı biraz.

sahibinden den buldumda adam da neden ucuz olduğunu söylemedi içime şüphe düştü, şimdi sahibinden de başka bir ilan buldum az miktarda satıyormuş satın aldım bakalım onu denicem birde internetten şampuan almam lazım şimdi. Dediğin siteyi biliyorum canım ayrıca. aynı marka diye güvenmiştim başda ama sonradan içime şüphe düştü. sizde bir araştırın isterseniz.

canım ben acıkcası hangı marka oldugunu bılmeden kullanmak ıstemıorum sacımız onemlı sonucta (markayı sormuyorum sakınha yanlıs anlama) kılıcbalıgı aylardır arastıra arastıra konunun eksperı oldugundan ondan yardım ıstedım ama tesekkur ederım teklıfın ıcın bırılerıde bana ozelden yazıp yardımcı olsaya

benim kuaförümde style kulandı bende gene ondan almak istiyorum 80 ml 33 tlye buldum alıcam. saçlarım ensemde onun için 2 defalık kullanırım eğer güvenilir bulabilrsek bende katılmak isterim eğer sayıyı tamamlamadıysanız tabi. bende sahibindene bi bakiim biraz araştırayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…