Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

nurdancım pekı sen kılıcbalıgının onerdıgı sıtedenmı alacaksın yoksa dıger arkadaslarla bırlıktemı alım yapacaksın ? dıgerının guvenırlıgı nedır tam olarak ve aynı urundenmı alınacak ?

diğer ürün yine kılıç balığının önerdiği markadan ama başka bir siteden çok çok daha ucuza satılan bir ürün, belki sahtedir kaçakdır bilmiyorum o kısmı. benimde içime kurt düştü başka bir ürün aldım yine aynı siteden. 1günlük tutulanlardanmış sanırım o da etkiside 8-12 haftalık. onu uygulayım memnun kalmazsam sizinle belki diğer üründen de alabilirim. şuan şampuanım yok market ürünlerinden tuzsuz olan şampuan varmı bildiğiniz? diğer başlığada yazdım ama çok sakin şuan orası sizede sormak istedim.

KILIÇ BALIĞI

canım merhaba delı gıbı forumdakı butun konuları okudum baktım ve en guvenılır dogru yazan sen varsın keratın hakkında :)

öncelıkle nolur lutfen bna gerı cvp at gercktn cnm benım ıcın cok onemlı nolluur :)

ben yıllardır gıtııgım kuofore brazılya fonu ııcın gııtım burda yazılanlrdn yola cıkarak busuuru sordum da sordum.benım kuofor neler yapıldıgını en ınce ayrıntısına kadar anllattıı.

400 lıra ıstedı.kullanıgı markada loreal ın keratınımıs.suan sen nedersen onu yapıcam. eger o keratın kotu dersen kendı yıllrdır guvendgm kuoforıme bıle yaptırmam.o kadar senı ciidiiye alıorum :) eger yok kendın yap dersn bn kendım yapmaya goze alamıorum cok korkuorum keske yapabılsem ama malesf.

noluurr bana lorealın keratını ııyı mı deılmı sole.kotuyse sen hangı markanın kullanıosan alıosan lınkını atrmısn yda adını solermısn :) :KK61:

Konunun başında da belirttiğim gibi saçlarım boyadan dolayı yandı ve lastik gibi uzuyordu, ben bu paroblemleri ortadan kaldırmak için uyguladım.Eğer dikkatli bir uygulama yaparsan zarar vermek şöyle dursun o yanıkları 4-6 ay arası tedavi etmiş olacaksın ama unutma kalıcı değil ben şu an o lastiklerden kurtuldum ama 4-6 ay sonra yeniden karşıma çıkacaklar çünkü ömür boyu kalıcı bir sistem değil bir süre sonra ilaç saçtan çözülmeye başlıyor.

Doğal saç, boyalı saç veya kınalı saç arasında bu işlem açısından fark yok sadece pres ile saçı yakmayın yeter...

canım merhaba delı gıbı forumdakı butun konuları okudum baktım ve en guvenılır dogru yazan sen varsın keratın hakkında :)

öncelıkle nolur lutfen bna gerı cvp at gercktn cnm benım ıcın cok onemlı nolluur :)

ben yıllardır gıtııgım kuofore brazılya fonu ııcın gııtım burda yazılanlrdn yola cıkarak busuuru sordum da sordum.benım kuofor neler yapıldıgını en ınce ayrıntısına kadar anllattıı.

400 lıra ıstedı.kullanıgı markada loreal ın keratınımıs.suan sen nedersen onu yapıcam. eger o keratın kotu dersen kendı yıllrdır guvendgm kuoforıme bıle yaptırmam.o kadar senı ciidiiye alıorum :) eger yok kendın yap dersn bn kendım yapmaya goze alamıorum cok korkuorum keske yapabılsem ama malesf.

noluurr bana lorealın keratını ııyı mı deılmı sole.kotuyse sen hangı markanın kullanıosan alıosan lınkını atrmısn yda adını solermısn :) :KK61:

evet bnde bu konuda kılıçbalığına güveniyorum :) ama bi ara takibi kaçırdım ne oldu bilmiyorum. resmi gördüm ama marka vermek yasak olduğu için sanırım yazmamış adını bulamadm. bnizim eve yakın olan kuaförlerin hepsinde fix nano keratin var ve fiyatıda ucuz olanı o içinde formaldehit içermez yazıyo ama ucuz olduğu için şüphe ettim bundan kullanan var mı yarın yaptırıcam lütfen yardımcı oluuuuuuuuuun:KK59:

Kızlar Marcia Advanced Treatment keratin ürününü saçda kaç gün bekletmek gerekiyor acaba fikri olan var mı? internette bulduğum bilgide aynı gün sonuç alınır diyorda, yarın ürünüm gelicek hemen uygulama yapıcam ne zaman yıkamalıyım sizce?

bişe daha sorucam düzleştirme yapıcağımız düzleştiricinin nası olması gerekiyodu :78: bnde braun satin hair 3 var olur mu. ne kaplama bilmiyorum ama :KK31:

sacımıza keratını uyguladıktan sonra su suna dumankayanın sıgır ılıgı ıle yapılan sac cıkarma maskesını uygulasak sızce bu sacı bozarmı kızlar hıc deneyen varmı ?

kızlar biliyorum belki bu soru daha önce sorulmuştur ancak 200 sayfayı geçmiş baya okudum ancak bulamadım...brezilya fönünden sonra boya yapılırmı bi zararı olurm u fönü bozarmı?? haftaya brezilya fönü için randevu aldım eğer öyleyse öncseinde boyıyım saçımı diyorumm

keratınımı nıhayet sıparıs ettım sampuan olarak da nude un nemlendırıcısını alacagım yarın yada obur gun .keratını set halınde degıl tek aldım dolayısı ıle ıslem oncesı arındırıcı bır sampuanım yok kızlar sızce arındırıcı nıyetıne nude ıle keratın yapmadan ıkı uc kere yıkasam olur mu sacları mı ? yoksa arındıcı olarak ayrı bır sampuan mutlaka kullanmalımıyım yardımcı olur musunuz lutfen

keratınımı nıhayet sıparıs ettım sampuan olarak da nude un nemlendırıcısını alacagım yarın yada obur gun .keratını set halınde degıl tek aldım dolayısı ıle ıslem oncesı arındırıcı bır sampuanım yok kızlar sızce arındırıcı nıyetıne nude ıle keratın yapmadan ıkı uc kere yıkasam olur mu sacları mı ? yoksa arındıcı olarak ayrı bır sampuan mutlaka kullanmalımıyım yardımcı olur musunuz lutfen

nude ile yıkaman yeterli olacaktır canım, lakin başka şampuan almana gerek yok.

benim saçlarımda şuan presli bir şekilde keratin mevcut, ürün üzerinde aynı gün yada ertesi gün yıkanablir yazdığından yarın yıkamayı düşünüyorum umarım güzel sonuç alırım...

kızlar biliyorum belki bu soru daha önce sorulmuştur ancak 200 sayfayı geçmiş baya okudum ancak bulamadım...brezilya fönünden sonra boya yapılırmı bi zararı olurm u fönü bozarmı?? haftaya brezilya fönü için randevu aldım eğer öyleyse öncseinde boyıyım saçımı diyorumm

Fonden bir hafta sonra boyatabilirsin bi zarari olmaz(rofle disinda) en iyisi boyadan sonra yaptirman olur

benim saçlarımda şuan presli bir şekilde keratin mevcut, ürün üzerinde aynı gün yada ertesi gün yıkanablir yazdığından yarın yıkamayı düşünüyorum umarım güzel sonuç alırım...

Daha guzel ve kalici bir sonuc almak icin 3 gun beklemen ve hergun preslemen gerek, madem yaptin ben bekle derim. Simdiden gule gule kullan saclarini:KK34:

nude ile yıkaman yeterli olacaktır canım, lakin başka şampuan almana gerek yok.

tesekkur ederım onuccugum :KK70: keratınde kargolandıgı ıcın aldıgım yerden o arındıcı sampuanı almak uzun surecektı epey bı telaslanmıstım

ancak bugun suna dumankayanın sıgır ılıgı ve yag karısımı nı uyguladım ve devam etmek ıstıorum ıkı ay sızce bunun keratıne zararı olurmu karısımın ıcınde sıgır ılıgı hındıstancevızı yagı corekotu yagı ısırgan tohum yagı ve defne tohum yagıvar baskada hıc bıseycıkler yok :KK70: nolur bırı bana cevap versın ama yaa :KK70:

saclarım cok degıl duzlestırıncede dıplerım dalgalıya nazaran daha az gorundugunden hem keratınle duzlesssın hem ılıkle cogalsın ıstıyorum saclarım :KK70:

o değilde ben bugn 175 sayfa okudum burda gözler şeşbeş oldu :KK9:
kullandığım ürün formaldehit içeriyormuş düşükde olsa onu öğrendim birde minik bir hata yapmışım onu öğrendim, ben her yeri 230 dereceyle preslemişdim, uçlara daha düşük ısı yapabilirmişim yarını iple çekiyorum şuan ya yaktıysam diye:44:
Diğer bir hatamda marka ismi vermekmiş editleyemiyorumda şuan malesef:26:

Birde bende deli baş ağrısı yaptı kokudan sanırım, o kadar da vantilatör başında yaptım o olmasaydı düşünemiyorum:KK52:

X