Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

Deli olcam kızlar ya.. Pc de bunu araştırmaktan başım ağrıdı.
Allah aşkına bu kadar insan yapmış evde biriniz de desin ki şu markayı kullandım.. Ya tamam marka adı da vermyein ama hangi markalar var. Kullanılması gereken markalara hangisi kullanılmaması gerekneler hangisi..
Kafam çok karışık nolurrrrrrrr :97:

valla bende aylardır araştırıyorum ama yok bulamadım.tam gecen karar verdim bi markaya ondaki kansorejen oranının da fazla olduğunu yazdı kullanan biri,memnunda kalmamış...kullanıp memnun kalanlar özelden hayrına bi msj.atabilirmisiniz?

balığımmm benim saç uçlarım düzeldi çoook mutluyum , çok çok sağolasın muuuummahh :)))))) :81: bunlar senin için

ya ben de araştırıyorum uzun zamandır ama içeriğindeki formaldehit canımı sıktı :2: içermeyen bir marka buldum ama o da nasıldır hiç bilmiyorum. bir de korkuyorum kimsenin kullanmadığı birşey alıp da sonra saçlarıma zarar vermeyeyim .
sevgili kılıçbalığı, bu formaldehit hakkında ne düşünüyorsun?

kızlar soruldu mu bilmiyorum sorulduysa özür ama, ben saçımın böyle doğal durmasını istiyorum, uçları sopa gibi dümdüz olsun istemiyorum. düzleştiriciyle öyle oluyor ya. normal fön makinesi kullanarak yapsam olmaz mı?

çok kötü şeyler düşünüyor :) forumu baştan sona okursanız arkadaşlar , konuya vakif olabilirsiniz , çünkü biz 7,8 aydır uygulamalar yapıp tartışıyoruz , karşılaştıklarımızı , yeni öğrendiklerimizi paylaşıyoruz. sorularınızın cevabını kesin bulursunuz.. soruna gelirsek , Formaldehitten uzak durmalısın , formaldehiti en az olan ürünü kullanmalısın..

yok canım , deneyen arkadaşlar var ama sonuç hüsran. 200 derecelik düzleştiriciyle bile keratin saça sabitlenmiyor , keratinin saça sabitlenmesi kaynaşması için max. 230 derecelik düzleştiriciler kullanıyoruz. Fönle olmuyor, ısısı yetmiyor. dediğim gibi uygulamayı yapmak istiyorsanız baştan sona okumalısınız bu topiki.. tüm detayları anlatamayız , atladığımız yerler vardır muhakkak...

irmaky .!.:
çok tşk ederim, çok sağol :)

rica ederim :)

Son düzenleme:

kızlar saçınıza hiç başka şekil vermiyormusunuz mesela bazen maşa yapıp dalgalı kullanıp yıkayınca yine dümdüz oluyormu yoksa hep düzmü kullanıyorsunuz?birde bu üründeki amaç ısı vererek keratini saça hapsetmekse düzleştirici yerine kalın maşa yapmış olsak saç hep böyle dalgalı kalırmı acaba:44:

ya o kadar sayfayı inanın okumaya zamanım yok, bir yardımcı olursanız sevinirim. 205 derecelik düzleştiricim var, yeterli midir?

buucuuu ve canser isimli arkadaşlar bende çok uzun süre araştırdım önceki sayfalarda okuduysanız merakla çok kez sordum bende ama kimseden cevap gelmedi.kılıçbalıgı ilk sayfalara ürünün resmini koymuş.bende resimden yararlanarak uzun bir araştırma sonucu ürünü buldum.ve bugün elime geçti.yarın yapcam.özelden msj atamıyorum ben.burda da kimse şu ana kadar marka yada site adı vermediğinden benim vermem hoş olmaz.ama arama motorundan keratin treatment diye aratırsanız çıkıyor.ilk sayfadaki resimle de karşılaştırırsınız.umarım yardımcı olabilmişimdir

canım sağol bende aynı senin gibi resimden bulmuştum ama cesaret edemedim.gecen buradan sağolsun msj.atıp söylemişler. baktım araştırdım sipariş vercem haftaya.çok sağol tşk.ederim.sonucu bildirirsen çok seviniirm..

rica ederim mesajdaki ürün de benim söylediğimle aynı dimi..ben biraz sonra uygulamaya başlayacağım.inşallah istediğim sonucu alırım

bu gliss'in yeni siyah, keratinli serisini kullanan var mı kızlar? ben dün yine havuz sezonunu kapattığım için saçlarıma keratin uyguladım. nude şampuanım da bitti. glissin yeni serisini duyunca denemek istedim açıkçası ama çekiniyorum keratinime zarar verir diye, gerçi gliss de keratinli ama bilemedim. keratinli saçları üzerinde deneyeniniz oldu mu?

rica ederim mesajdaki ürün de benim söylediğimle aynı dimi..ben biraz sonra uygulamaya başlayacağım.inşallah istediğim sonucu alırım

yanlız şöyle bir problem var o resim temsili bir resim kılıç balığı onu kullandığını ima etmek için koymadı onu oraya :) bir kaç kişi daha sizin gibi sanıp o keratini aramaya başlamıştı kılıç balığı dediklerimi söylemişti

ayrıca özel mesajım olsa atabilsem yani size kullandığım ve memnun kaldığım ürünü söylerdim ama ne yazık ki söyleyemiyorum buradanda yazamıyoruz ....

Son düzenleme:
kızlar başka konu açın orada paylaşın ama burası balığın konusu olduğu için o uygun görmediğinden paylaşılmıyor. ama başkasına guvenıp de saçlarınızdan olma riskini göze alın , ha birde reklam olsun diye msj atanlar var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…