- 28 Ocak 2008
- 2.109
- 735
-
- Konu Sahibi KilicBaligi
- #2.921
Deli olcam kızlar ya.. Pc de bunu araştırmaktan başım ağrıdı.
Allah aşkına bu kadar insan yapmış evde biriniz de desin ki şu markayı kullandım.. Ya tamam marka adı da vermyein ama hangi markalar var. Kullanılması gereken markalara hangisi kullanılmaması gerekneler hangisi..
Kafam çok karışık nolurrrrrrrr :97:
ya ben de araştırıyorum uzun zamandır ama içeriğindeki formaldehit canımı sıktı :2: içermeyen bir marka buldum ama o da nasıldır hiç bilmiyorum. bir de korkuyorum kimsenin kullanmadığı birşey alıp da sonra saçlarıma zarar vermeyeyim .
sevgili kılıçbalığı, bu formaldehit hakkında ne düşünüyorsun?
kızlar soruldu mu bilmiyorum sorulduysa özür ama, ben saçımın böyle doğal durmasını istiyorum, uçları sopa gibi dümdüz olsun istemiyorum. düzleştiriciyle öyle oluyor ya. normal fön makinesi kullanarak yapsam olmaz mı?
irmaky .!.:çok tşk ederim, çok sağol :)
rica ederim :)
çok kötü şeyler düşünüyor :) forumu baştan sona okursanız arkadaşlar , konuya vakif olabilirsiniz , çünkü biz 7,8 aydır uygulamalar yapıp tartışıyoruz , karşılaştıklarımızı , yeni öğrendiklerimizi paylaşıyoruz. sorularınızın cevabını kesin bulursunuz.. soruna gelirsek , Formaldehitten uzak durmalısın , formaldehiti en az olan ürünü kullanmalısın..
teşekkür ederim. ben ilk 60 sayfayı okuyabildim ancaöncelikle kılıçbalığı olmak üzere hepinize teşekkür ederim. oldukça bilgilendirici bir başlık. ben de kendimce bir araştırma yaptım ve formaldehitin sıfır olduğu ürünün olmadığını öğrendim. bu nedenle teknoloji biraz daha ilerleyene kadar bekleyeceğim sanırım
buucuuu ve canser isimli arkadaşlar bende çok uzun süre araştırdım önceki sayfalarda okuduysanız merakla çok kez sordum bende ama kimseden cevap gelmedi.kılıçbalıgı ilk sayfalara ürünün resmini koymuş.bende resimden yararlanarak uzun bir araştırma sonucu ürünü buldum.ve bugün elime geçti.yarın yapcam.özelden msj atamıyorum ben.burda da kimse şu ana kadar marka yada site adı vermediğinden benim vermem hoş olmaz.ama arama motorundan keratin treatment diye aratırsanız çıkıyor.ilk sayfadaki resimle de karşılaştırırsınız.umarım yardımcı olabilmişimdir
ya o kadar sayfayı inanın okumaya zamanım yok, bir yardımcı olursanız sevinirim. 205 derecelik düzleştiricim var, yeterli midir?
canım sağol bende aynı senin gibi resimden bulmuştum ama cesaret edemedim.gecen buradan sağolsun msj.atıp söylemişler. baktım araştırdım sipariş vercem haftaya.çok sağol tşk.ederim.sonucu bildirirsen çok seviniirm..
rica ederim mesajdaki ürün de benim söylediğimle aynı dimi..ben biraz sonra uygulamaya başlayacağım.inşallah istediğim sonucu alırım
rica ederim mesajdaki ürün de benim söylediğimle aynı dimi..ben biraz sonra uygulamaya başlayacağım.inşallah istediğim sonucu alırım
galiba yeterli olmuyo yanlış hatırlamıyosam 210 dereceyle yapanlarınki tutmamıştı.230 derece gerekiyomuş..