Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

Oh be, sonunda...Neredeyse bana geri dönecekti senin kuzucuk Vallahi Eylül'e kadar sabredebilirsen helal olsun sana

Aynen ya sabredemicem gibi. Ama olmaz, bi deniz kızı olarak bu yaz da denize girme olayının suyunu çıkaracağım için sabretmek zorunundayım yoksa o kadar uğraş boşa gider... Konuya kaldığım yerden devam edeyim. Bi ara okuyordum yarıda kaldı bitirmem lazım vaktim bol..

Balığım şu konuya bir bakar mısın?

http://www.kadinlarkulubu.com/sac-bakiminda-kullanilan-urunler/454357-kanadadan-resmi-duyuruformaldehit-iceren-brezilya-fonu-markalari.html#post20000385

selammm..
öncelikle söylemeden geçemiycem süper bi topik olmuş kılıçbalığı tebrik ederim seni bu kadar ayrıntılı ve güvenilir bilgiler verdiğin için.. :13:
daha önce straight therapy yi çokta pahalıya yaptırmış biri olarak evde aynı etkiyi görebilmek beni çok mutlu etti
özel msj henüz gönderemiyorum ama elinizde keratin varsa bende almak isterim yada listeye benide yazarsanız çok sevinirim emeğinize sağlık..

ben geldiiimmm uzun süre oldu girememiştim forumaa
kılıçbalıgım Allah senden 10 kere 100 kere 1000 kere razı olsun
2hafta önce tekrar uyguladım keratinmi hava çok sıcak oldugu için sadece uçlara uyguladım kocaman bi at kuyrugu yaptım 3gün beklettimm sürerken ne dualar ediyorum sana bir görsen
canım harikasın sen yaaa aynaya baktıkça seni anyorum ve dualar ediyorum
Benim saclar öyle bir kabarırdki imkansız düzleştirmeden salık bırakmam o eski halinden eser yok şimdiiiiii tabiki de sayendee

herkese selam kızlar.... ben biraz evel evde diplerimi boyadım saçım yanık olduğu için dinlendirme amacıyla saçlarımın dipleri iyice göze batacak kadar çıkınca boyuyorum o da evde kendim kuaför eli değdirmiyorum zaten çok güzel bir renk olmuyor altım yeşilimsi sarı üstüm bakır gibi umurum değil temizlenene kadar böyle idare edicem neyse konuya geleyim boyadım yıkadım işte saç diplerimden 4- 4,5 cm kadardı boyadığım yer kuruttum ve üstlerim dalgalandı yani boyadığım yer kadarı eski haline döndü şok oldum ama çok kötü durmuyor hatta bilmeyen anlamaz bi de biraz elektirklenme ve sertlik oldu saçımda boya dipte olsa galiba fönü bozuyor zaten ben tatile gidicem salı günü orda tamamı bozulur o yüzden üzülmedim gelince tekrar yapıcam çünkü

küçük bir tavsiyede bulunmak istiyorum keratin güzellerine keratininiz bozulmaya yakın boya yapın ya da önce boya sonra keratin işte nasıl uygunsa size
birde benim evime yakın bir kozmetikçi var orda nude satılmaya başlamış süper oldu valla ben bir tane almıştım bitmek üzere o da cevahire nasıl gitcem diye düşünüyordum hoş burda 15.90 tl ama oraya kadar gidiceğime buradan alıcam

Son düzenleme:

genel anlamda okudum diyebilirim yaklasık 100 sayfa falan ama zaten 6 ay kalıyorsa vede boya yapamıyorsak sanırım ben yapamam yinede teskler

Teşekkürler desteğin için tatlım

Ohh Mersin, Kıbrıs...Allah arttırsın canım bizim içinde tatil yap...

Vallahi vaktim olmadı Avon için bakacağım inşallah tatlım...Kilo için forumdaki Dukan Diyeti sayfasına bak :)

Baktım canım, birde bir ara utanmadan forumun heryerinde o markalardan birinin reklamını yapıyorlardı...İşte bu yüzde bu sayfada isim paylaşılsın istemedim ya...

canlar ben geldim tekrardann :) takip ettiğim kadarıyla artık dört kişi birleşip alıyoruz keratini. balığım benim keratinm daha var fakat ablamla anneme de uygulama yapacağız. ikisine yetmez bendeki balığım sana tekrar zahmet vermeyeceksem dört kişi olduğumuzda aracı olur musun tekrar bize ?

Tanıdık 4 kişi için olurum tabii canım ama daha yeni üye olmuş üyeler için maalesef aracı olmayacağım artık sonra çok sorun çıkıyor biliyorsun... Bu arada oj geldin be yaw

Son düzenleme:
Keratin ararken dikkatimden kaçan kapıda ödemeli bir siteden siparişimi verdim ve geldi :) Tuzlu su keratini bozduğundan uygulamak için tatilden dönmeyi bekliyorum. Uyguladıktan sonra öncesi-sonrası fotoğraflarını paylaşırım :)

Aradığını bulmuşsun

Merakla bekliyoruz fotoğraflarını...

Maalesef bunun ömürlük versiyonu çıkmadı, şöyle bir hap olsada mesela saçlar o zmaandan itibaren düz veya kıvırcık uzasa fena olmaz...[/QUOTE]

bence oda cıkar :) maksat saclarım birzda olsa toparlansın istemistim cunku yıkadıktan sonra kendi halnde kurumaya bıraksam birazı dümdüz birazı kıvırcık sacma bisy oluyor cok sıkıldm artık

Maalesef bunun ömürlük versiyonu çıkmadı, şöyle bir hap olsada mesela saçlar o zmaandan itibaren düz veya kıvırcık uzasa fena olmaz...

bence oda cıkar :) maksat saclarım birzda olsa toparlansın istemistim cunku yıkadıktan sonra kendi halnde kurumaya bıraksam birazı dümdüz birazı kıvırcık sacma bisy oluyor cok sıkıldm artık[/QUOTE]

bende cok hayal ettim bunu

kilcbaligim canim bsy sorcam
elimizde kalan keratin ne kadar dayaniyor.yani artan keratin ne kadar sure bozulmadan kalir

bence oda cıkar :) maksat saclarım birzda olsa toparlansın istemistim cunku yıkadıktan sonra kendi halnde kurumaya bıraksam birazı dümdüz birazı kıvırcık sacma bisy oluyor cok sıkıldm artık

Vallahi çıkartsalar fena olmaz, gerçi bir ara Hongkong'da yaşarken böyle bir şey olduğunu duymuştum ama ne derece doğru bilmiyorumÇinli bunlar kesin yapmışlardır

forumu baştan sona okudum.bende yapmaya karar verdim ama hangi keratini alacağımı bilmiyorum.rşca etsem özelden bana marka adı ve nerden aldıgını yazarmısın

Seni ilk mesaja alalım...

kilcbaligim canim bsy sorcam
elimizde kalan keratin ne kadar dayaniyor.yani artan keratin ne kadar sure bozulmadan kalir

Markaya göre 12 vea 24 ay saklanabilir...Zaten kimse bu kadar pahalı bir şeyide 24 aydan daha uzun bir süre için stoklayıp saklamaz bence

Işık almayan bir yerde, mesela banyo dolabında saklayın ayıca koyu renk bir poeşede veya gazete kağıdına sarmanızı tavsiye ederim......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…