-
- Konu Sahibi KilicBaligi
- #2.681
Oh be, sonunda...Neredeyse bana geri dönecekti senin kuzucukVallahi Eylül'e kadar sabredebilirsen helal olsun sana
Tabii ki eğer götürürsen iyi olur...
cvp icin tesekkür ederim cnm :)))))
Evde uygulama yapmak istiyorsan önceki mesajları okuyacaksın, sorduğun bütün soruların cevapları eski sayfalarda var.Bunları okumadan da maalesef ki sana keratin gönderemem...
Mommy'm bu soruların cevaplarını daha önce çok kere paylaştık, bu uygulamayı yapmak isteyen ama mesajları okumaya üşenen üyelere kötülük yapıyorsunuz soruları cevaplayarak.Çok kolay bir uygulama değil neticede saçını ısıdan yakabilir, veya bir ayrıntıyı atlayabilir işlem hiç tutmaz, güvenlik konusunu es geçer daracık bir odada uygulama yapar havalandırmaz zehirlenir, sonra suçlusu döner dolaşır biz oluruz...Tabii sen henüz çok yenisin bu başlıkta neler gördük neler...
Başlığa ilgi duyan yeni üyeler lütfen kimse alınmasın ama biz bu kadar paylaşım yapmaya üşenmediysek sizde okumaya üşenmeyeceksiniz, okumaya üşeniyorsanız bu uygulamayı yapmayın...
Majirel kullanabilirsin,profesyonel boyadır dayanıklıdır, excellence falan uzak dur, 3 liralık neva color bile daha dayanaıklıdır excellenceden
brezilya fönü yapmayı düşünmediğim halde baştan sona okudum bütün sayfaları.ya insanları anlamıyorum.bu kadar insan üşenmemiş yazmış tüm ayrıntıları ,ama brezilya fönü yapmaya karar vermiş biri okumaya üşeniyor.emeğe saygısızlık yapmayalım arkadaşlar.
Aman ner bileyim ben be bilmişlik tyalayıp
öğrendiğim iki laf satayım dedim
kılıçbalığı canım beni,m keratin bugün gelir mi dersin_?dün kargoya verdinmidi?
niye diycen ben yarın sabah,Kıbrısa gidiyorum pazartesi gelicem de ondan şey ettim...
bılmıyorum baluğum boyatmam lazım ama kuaförlere artık guvenmıyorum ilk defa bu kadar uzun suredır kuaföre gıtmıyorum oysa her ay 10gunum kuaöfrde geçerdi paramda cebıme kaldı dolasyısıyla.... majirelin tonlarını bılen biri varsa yardımcı olabılecek bana özelden msj atabılırmı rıca etsem ? avon aldınızmı kızlar kımseden ses çıkmadı ama alın pişman olmazsınız dıyorum... vallahi temsilci değilim :)
baluk bıde azcık kılo versem dıyorum ona da el atsan :) güzellik koçum benım...
Baktım canım, birde bir ara utanmadan forumun heryerinde o markalardan birinin reklamını yapıyorlardı...İşte bu yüzde bu sayfada isim paylaşılsın istemedim ya...Aynen ya sabredemicem gibi.Ama olmaz, bi deniz kızı olarak bu yaz da denize girme olayının suyunu çıkaracağım için sabretmek zorunundayım yoksa o kadar uğraş boşa gider... Konuya kaldığım yerden devam edeyim. Bi ara okuyordum yarıda kaldı bitirmem lazım vaktim bol..
Balığım şu konuya bir bakar mısın?
Baktım canım, birde bir ara utanmadan forumun heryerinde o markalardan birinin reklamını yapıyorlardı...İşte bu yüzde bu sayfada isim paylaşılsın istemedim ya...
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-bakiminda-kullanilan-urunler/454357-kanadadan-resmi-duyuruformaldehit-iceren-brezilya-fonu-markalari.html#post20000385
cvp icin tesekkür ederim cnm :)))))
Rica ederim tatlım...
selammm..
öncelikle söylemeden geçemiycem süper bi topik olmuş kılıçbalığı tebrik ederim seni bu kadar ayrıntılı ve güvenilir bilgiler verdiğin için.. :13:
daha önce straight therapy yi çokta pahalıya yaptırmış biri olarak evde aynı etkiyi görebilmek beni çok mutlu etti
özel msj henüz gönderemiyorum ama elinizde keratin varsa bende almak isterim yada listeye benide yazarsanız çok sevinirim emeğinize sağlık..
Bu uygulama straight therapyden daha zararsız saç için canım tavsiye ederiz denemelisin...
ben geldiiimmmuzun süre oldu girememiştim forumaa
kılıçbalıgımAllah senden 10 kere 100 kere 1000 kere razı olsun
2hafta önce tekrar uyguladım keratinmi hava çok sıcak oldugu için sadece uçlara uyguladım kocaman bi at kuyrugu yaptım3gün beklettimm sürerken ne dualar ediyorum sana bir görsen
canım harikasın sen yaaa aynaya baktıkça seni anyorum ve dualar ediyorum
Benim saclar öyle bir kabarırdki imkansız düzleştirmeden salık bırakmamo eski halinden eser yok şimdiiiiii tabiki de sayendee
Hoş geldin kuzum, özlettin kendini...En güzelini yapmışsın tatlım sadece uçlara uygulayarak, bliyorsun saçın en yıpranmış kısımları uçlar bu yüzden keratin kendini çabuk salıyor sanki
herkese selam kızlar.... ben biraz evel evde diplerimi boyadım saçım yanık olduğu için dinlendirme amacıyla saçlarımın dipleri iyice göze batacak kadar çıkınca boyuyorum o da evde kendim kuaför eli değdirmiyorumzaten çok güzel bir renk olmuyor altım yeşilimsi sarı üstüm bakır gibi umurum değil temizlenene kadar böyle idare edicem neyse konuya geleyim boyadım yıkadım işte saç diplerimden 4- 4,5 cm kadardı boyadığım yer kuruttum ve üstlerim dalgalandı yani boyadığım yer kadarı eski haline döndü şok oldum ama çok kötü durmuyor hatta bilmeyen anlamaz bi de biraz elektirklenme ve sertlik oldu saçımda boya dipte olsa galiba fönü bozuyor zaten ben tatile gidicem salı günü orda tamamı bozulur o yüzden üzülmedim gelince tekrar yapıcam çünkü
küçük bir tavsiyede bulunmak istiyorum keratin güzellerinekeratininiz bozulmaya yakın boya yapın ya da önce boya sonra keratin işte nasıl uygunsa size
birde benim evime yakın bir kozmetikçi var orda nude satılmaya başlamış süper oldu valla ben bir tane almıştım bitmek üzere o da cevahire nasıl gitcem diye düşünüyordum hoş burda 15.90 tl ama oraya kadar gidiceğime buradan alıcam
Canım daha öncede söyledim boya değil boya için kullanılan oksidan losyon fönü bozuyor çünkü içerisinde yüksek oranda sodyum var bu yüzdern eczaneden saf perhidrol alım onu %6 oranında seyreltip saçınızı bu su ile hazırladığınız boy karışımı ile boyarsanız bozulmayacak...
genel anlamda okudum diyebilirim yaklasık 100 sayfa falan ama zaten 6 ay kalıyorsa vede boya yapamıyorsak sanırım ben yapamam yinede teskler
Maalesef bunun ömürlük versiyonu çıkmadı, şöyle bir hap olsada mesela saçlar o zmaandan itibaren düz veya kıvırcık uzasa fena olmaz...
canlar ben geldim tekrardann :) takip ettiğim kadarıyla artık dört kişi birleşip alıyoruz keratini. balığım benim keratinm daha var fakat ablamla anneme de uygulama yapacağız. ikisine yetmez bendekibalığım sana tekrar zahmet vermeyeceksem dört kişi olduğumuzda aracı olur musun tekrar bize ?
Tanıdık 4 kişi için olurum tabii canım ama daha yeni üye olmuş üyeler için maalesef aracı olmayacağım artık sonra çok sorun çıkıyor biliyorsun... Bu arada oj geldin be yaw
Keratin ararken dikkatimden kaçan kapıda ödemeli bir siteden siparişimi verdim ve geldi :) Tuzlu su keratini bozduğundan uygulamak için tatilden dönmeyi bekliyorum. Uyguladıktan sonra öncesi-sonrası fotoğraflarını paylaşırım :)
Maalesef bunun ömürlük versiyonu çıkmadı, şöyle bir hap olsada mesela saçlar o zmaandan itibaren düz veya kıvırcık uzasa fena olmaz...
Aradığını bulmuşsun
Merakla bekliyoruz fotoğraflarını...
bence oda cıkar :) maksat saclarım birzda olsa toparlansın istemistim cunku yıkadıktan sonra kendi halnde kurumaya bıraksam birazı dümdüz birazı kıvırcık sacma bisy oluyor cok sıkıldm artık
forumu baştan sona okudum.bende yapmaya karar verdim ama hangi keratini alacağımı bilmiyorum.rşca etsem özelden bana marka adı ve nerden aldıgını yazarmısın
kilcbaligim canim bsy sorcam
elimizde kalan keratin ne kadar dayaniyor.yani artan keratin ne kadar sure bozulmadan kalir