Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

Tanıdık 4 kişi için olurum tabii canım ama daha yeni üye olmuş üyeler için maalesef aracı olmayacağım artık sonra çok sorun çıkıyor biliyorsun... Bu arada oj geldin be yaw

balığım bugün banyo yaptımda benim saçım iyice bozulmuş mahvettim güzelim keratinli saçlarımı. düzleştiricimde memlekette kaldı. saçlarımın ucları dalgalı bır sekilde geziyorum ortalıkta :) sanki fön cektirmişimde yağmur yağmış bozulmuş havası var

eğer keratin yollamak istersen o 4 kişilik grup içinde bende yer almak isterim balığım

Özel mesaj yazdım sana...

Bu arada kızlar aranızda kuantum ve olumlamalarla ilgilenen var mı acaba merak ettim? Varsa hangi kitapları okudunuz neler yaptınız, gerçi başlıkla alakalı bir mevzu değil ama :)

kuzuuuum yoksa o bahsettiğin krem bu resimdeki kremmi?eğer buysa bende hiç dokunulmamış 2 kutu var brezilya fönü yapmadan önce kullanıyordum kokusu süper ama fönü yapınca bozar diye kullanamadım.bide aldığım zaman 3-4 kutu birden alıyordum ikisi olduğu gibi duruyor.ay bu olduğunu söylee banaaa kokusunu çok sevdiğim bişey.hemen kullanmaya başlarım valla

buarada özledim hepinizi bayadır giremiyorum.artık pazardan pazara girebiliyorum foruma işim çook yoğun çookkk.herkes barlarda discolarda eğlensin biraları içkileri içsin ceremesini biz çekelim.fatura kesmekten anam ağladı.sezon bitsin boşalsın şu marmaris artık balığımmmmmm senide çok özledim kuzuuu.bugün yeniden uygulama yapıcam saçlarım berbat durumda.kuaför istediğim rengi kaç seferdir yapamayınca kendi kendime evde renk denemeleri yaptım.açıcıyla açtım boyadım çok sarı oldu sonra biraz koyulaştırdım bukez çok koyu oldu.bikez daha açtım ama saçlar lastik gibi oldu.keratine güvenipte bukadar oynanmazki saçla dimi ama bişi diyimmi bukadar işleme evet keratinin etkisi biraz geçti ama saçlarım hala düz eski haline dönmedi.ki ben uygulamayı yanlış yapmıştım iki seferdir hatırlıyormusun bilmiyorum balığım.benim saçım aşırı ince telli bukadar boyaya açmaya kesin saçsız falan kalmam lazımdı ama keratin bunu engelledi sanırım.şimdi bu benim 5. yapışım olucak.düzleştiricim 210 derece.artık ben 210 dereceyle yapsam olur dimi balık?saçlarım çok ince yanmasın ve zaten yeni bir düzleştirici alma şansım yok şuan için.ama kesinlikle olmaz tutmaz dersen mecbur alıcam.

merhaba kızlar. Konyada yaşayan arkadaşlara bi sorum olacak. Nude şampuanı nerden alıyorsunuz? ben aradım bulamadım da

bıkmadan usanmadan beşinci uygulamam balığım sana birşey sordum ama vericeğin cevabı bekleyemeden yaptım fönümü.bıkmadan usanmadan beşinci uygulamam veeee resimlerimmmmmmmm

ay bu müthiş birşey canım üzenli kullanan biri olarak kesinlikle övüyorum :)

Ben hala avon alabileceğim birini bulamadım gerçi bu sayede elimdeki bilimum bakım ürünlerini bitiriyorum ama

Yokluğun hissediliyor tatlım...Keratinin bir miktar koruyucu etki sağladığı tarafımdan da onaylandı fakat ince telli saçlar daha dirençlidir bunu unutmayın :) Tatlım yani olsa iyi olur tabii ama zaten bu şekidle 5 kere uygulama yaptın ve saçların hasarlı olduğuna göre sen yine 210 da devam :)

merhaba kızlar. Konyada yaşayan arkadaşlara bi sorum olacak. Nude şampuanı nerden alıyorsunuz? ben aradım bulamadım da

İnternet linki attım canım :)

bıkmadan usanmadan beşinci uygulamam balığım sana birşey sordum ama vericeğin cevabı bekleyemeden yaptım fönümü.bıkmadan usanmadan beşinci uygulamam veeee resimlerimmmmmmmm

Saçlar yıkılıyor bebekim, çok güzel olmuşlar ellerine sağlık :)))))))))

teşekkür ederim canım balığımın sayesinde onu çok seviyorum bitane o

Bende seni ve sizi seviyorum tatlılarım...
Bu arada bu gün forumdan bir arkadaşımızla tanıştım Seda, ne tatlı ne güzel bir kız maşallah, artık onuda aramıza bekliyoruz keratin uygular uygulamaz :)

Nanammmmmmm :) Ürünün 2 gün bekletilenini üretmişler, deneme için minik bir tester göndermişler dün, pazartesi elimde olacak :) Bu hızla tek gün veya tek saat bekletilenini de üretirler gibi gibi

Son düzenleme:
selam arkadaşlar;
kılıçbalıgı eğer 4 kişi toplandıysa bende katılmak istiyorum keratin almak istiyorum tamam dersen bana özelden mesaj atabilir misin

Nanammmmmmm :) Ürünün 2 gün bekletilenini üretmişler, deneme için minik bir tester göndermişler dün, pazartesi elimde olacak :) Bu hızla tek gün veya tek saat bekletilenini de üretirler gibi gibi

süper ya. ne kadar az kalırsa o kadar ıyı. Balığım inş. keratini saç boyası gıbı yaparlar. süreririz düzleştiririz 40 dakıka sonra yıkarız sonuç muhteşem :) :)

Ben hala avon alabileceğim birini bulamadım gerçi bu sayede elimdeki bilimum bakım ürünlerini bitiriyorum ama

Y

İnternet linki attım canım :)

:)

çok sağol balığım. linki aldım. mesajda yazdım :)

bu krem avonda mı satılıyor canım? eğer memnun kaldıysanız bende alayım

sağol bitanem senin sayende böyle güzel oldular önceki halini hatırlamak bile istemiyorum buarada avon temsilcisi bulamamana çok şaşırdım bende dahil her 5 kişiden 4ü avon temsilcisi.biri birine avon satmak istiyor diğeri bende temsilciyim diyor özgeden cvp bekliyorum bahsettiği ürün bendekiyse hemen kullanmaya başlıcam.sen içeriğini onaylanmışmıydın balığım :)

Ne iyi olur vallahi

İçerik yazıldıysa bile ben hatırlamıyorum tatlım bu ara kafam leyla Vallahi ben az daha bakınayım olmadı kendinize alırken banada alın kampanya bitmeden...

Ne iyi olur vallahi

İçerik yazıldıysa bile ben hatırlamıyorum tatlım bu ara kafam leyla Vallahi ben az daha bakınayım olmadı kendinize alırken banada alın kampanya bitmeden...

bende daha hiç açılmamış 2 kutu var birini yollarım canım sana.tabi krem buysa özgeeeee gel hadiiii cvp verr bana kuzuuuu

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…