Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

Zaten sana yar etmezdim

Güle güle kullan canım, rica ederim

Sabrın sonu selamettir...

Arada bende bakıyorum gözüme kestirdiğim bir şey olursa haber ederim...

Tatlım az diye iddia edilen şey 10-20 ml değil 100 ml bile yok dedi arkadaşımız ama sonra olay çıktı ortaya 0.5 lik şişeyi 250 ml sandığı için o şekilde hesap etmiş olur insanlık hali geçti gitti

1-Önce kısalt sonra yaptır canım ama açıkçası bu sıcaklarda ben perçem tavsiye etmem pek yahu, insnın alnına yapışıyor
2-Sonraki uygulamalarda zaten 60 ml nin bile yettiğini göreceksin tatlım bu yüzden iyice dağıttıktan sonra sorun yok ne kadar idareli kullanırsan iyi çünkü dediğim gibi fazlasının bir yararı yok...

3-Bakım yaparsan bu saçlarının geleceği açısından yararlı olur yani brezilya fönünün ömrünü uzatması ile alakalı bir durum değil, bence bakımlara devam et...
4- Ben markayı attığımı sanıyordum demek unutmuşum hemen atıyorum...

Tatlım hesaba yeniden para eklemek için değil ama bir sorun olup olmadığını kontrol etmek için o şubeyi arayabilirsin çünkü hesaba bu gün geçen bir ödeme yok, hangi banka olduğunu bilmiyorum ama eğer finansbank hesabı falansa finansbank'da bu gün sıkıntı var veya saat 6 dan sonra eft yaptıysan bu yüzden ancak yarın geçer buna göre konuşuruz yoksa 5 lira için taa çarşılara gitmene hiç gerek yok bir hayır duasıda sen edersin gönülden ödeşiriz

bende yaptım ama saçım çok yağlı duruyor neden böyle oldu .s kurutamadımmı acaba tam olarak .s

Canım ben dahil bir çok arkadaşımızda o yağlı görüntü ilk uygulamada oluştu sorun yok yavaş yavaş kuruyacak daha normal bir görüntü oluşacak yarın...

bu fonu yaptıran dalgalı veya kıvırcık saclı biri var mı gorunuse gore super bisey fakat benm saçlarım kıvırcık acaba etkisi geçtikten sonra saçım tekrar kıvırcık mı olacak yoksa sacma sapan biraz düz biraz kıvırcık mı olacak????? umarım benim durumumda biri vardır ve cevap yazar cunku hemen yapmayı planlıyorum teskler simdiden kızlarrr:)

Evetttt Sonunda bende denedim :) Biraz acemilikler ve aksilikler oldu Hatta düzleştiricimin ısısıda 205 derece idi Buda yeterli değilmiş fakat battı balık yan gider dedim ve 4 gün bekledim arada bozulan yerleri presleyerek ve işte sonuç :)
Bu 3 resim arındırıcı şampuan ile yıkanmış hatta kremlenmiş ve kurutulmuş halim :) Normaldede her yıkama ve kurutma sonrası saçlarım böyledir ek malzemelerle yatıştırmaya çalışırım hep ama gün içerisinde kurudukca gene tel tel olur kabarırdı ....
Ve gelelim keratin uygulamasından sonraki görüntülere :)

Sadece NUDE şampuanım ile yıkadım ve kuruttum :) krem kullanmadım
Düzleştiricimin ısı derecesi olması gereken düzeyde olmasada Bu görüntü beni genede fazlasıyla memnun etti :) Nekadar dayanıcak orası muallak ama iyice bozulmadan 2 ci uygulamamı yapıcam . nasıl bulucam bilmiyorum ama 230 Derecelik bir ısıtıcı ile uygulamamı yapıcam inşallah :)

Son düzenleme:

Canım senin durumunda değilim ama bugun kuaförüme sormustum diplerden gelen sac yine kendi sacın olacağı icin kıvırcık gelcekmis galiba

Bu başlıkta mesaj yazan insanların çoğu dalgalı veya kıvırcık saçlı, etkisi geçtikten sonra saçların eski haline dönecek şu an nasılsa öyle olacak, eski mesajları okursan tüm sorularının cevaplarını fotoğraflı olarak bulabilirsin...

Bulmalısın tatlım o zaman dümdüz olacak saçların, eğer ısı yeterli olsaydı tek seferde bile başarılı olabilirdin belkide...Nazar değmesin güzel saçlarına, ben yinede beğendim eline sağlık

Canım senin durumunda değilim ama bugun kuaförüme sormustum diplerden gelen sac yine kendi sacın olacağı icin kıvırcık gelcekmis galiba

Hem diplerden çıkan saçlar kıvırcık olacak hemde bozulduğunda saçlar eski haline geri dönecek...

Baligim merhabalar, canim sen bi ara sac uclarini disa dogru kivirmistin keratinle nasil olmustu dayandimi uzun süre ? Ben bir cilginlik yaptim ve saclarimi bu yilin modasi pixie cut modeli kestirdim yani kisacik ve bu modelide daginik kullanmak gerek wax la falan düsündümde keratinle uclari kivirsam sence nasil olur bosunami ugrasmis olurum sekil verme acisindan ?

Arkalarına pek uğraşmamıştım ama yanlarım içe kıvrık, annemin ise tüm saçını o şekilde yaptık içe dışa fön gibi, deneyebilirsin çok havalı oluyor...Bu arada güle güle kullan saçlarını

balıgım bi sorum olacak :)) kreatinten sonra dip boya yaptırcagımız zaman kuaföre gitcem ya...ozaman yanımda sampuanımı yanımdamı götüreyim kafama takıldı???:44:

ben almak isterim eger hala varsa msj atarsan ve urun bilgilerini verirsen cok sevinirim:)

ya kusura bakmayın okadr uzunki onceki yazılanlar hepsini okumak cok zor simdi benim sorularm bu fonu yaptıgımda sacımı boyatabilir miyim tatile gitmek sorun olur mu ve sinemakili bakımı yapmak kotu gelir mi ben bu fonun bakım icin oldugunu bilmedigim icin hic arastırmamıstım((59:

Canım brzl fönü yaptırmadan veya yapmadan önce saçlarını boyatman daha iyi olur,çünkü boya keratinin etkisini azaltıyor bir nevi bozuyor

havuz ve deniz suyu da öyle,zaten içinde tuz olmayan saf şampuanların tercih edilmesi gerekiyor
tuz ve klor da keratinin düşmanı.Niyetin varsa tatilden sonra yaptır veya yaptır ama tatilden sonra tekrarla..

baluum uzun zamandır boya yapmıyorum keratın uğruna sarı saçlarımdan bıle vazgeçtım artık esmer sayılırım sence şimdi hangı marka boya kullanayım ? loreal düşünuyorum şuan ama ... majirel olabılır, exellence olabılır vs. artık boyamam lazım daha da dayanamam 3 parmağı geçti

balıgım bi sorum olacak :)) kreatinten sonra dip boya yaptırcagımız zaman kuaföre gitcem ya...ozaman yanımda sampuanımı yanımdamı götüreyim kafama takıldı???:44:

Tabii ki eğer götürürsen iyi olur...

ben almak isterim eger hala varsa msj atarsan ve urun bilgilerini verirsen cok sevinirim:)

Evde uygulama yapmak istiyorsan önceki mesajları okuyacaksın, sorduğun bütün soruların cevapları eski sayfalarda var.Bunları okumadan da maalesef ki sana keratin gönderemem...

Mommy'm bu soruların cevaplarını daha önce çok kere paylaştık, bu uygulamayı yapmak isteyen ama mesajları okumaya üşenen üyelere kötülük yapıyorsunuz soruları cevaplayarak.Çok kolay bir uygulama değil neticede saçını ısıdan yakabilir, veya bir ayrıntıyı atlayabilir işlem hiç tutmaz, güvenlik konusunu es geçer daracık bir odada uygulama yapar havalandırmaz zehirlenir, sonra suçlusu döner dolaşır biz oluruz...Tabii sen henüz çok yenisin bu başlıkta neler gördük neler...

Başlığa ilgi duyan yeni üyeler lütfen kimse alınmasın ama biz bu kadar paylaşım yapmaya üşenmediysek sizde okumaya üşenmeyeceksiniz, okumaya üşeniyorsanız bu uygulamayı yapmayın...

Majirel kullanabilirsin,profesyonel boyadır dayanıklıdır, excellence falan uzak dur, 3 liralık neva color bile daha dayanaıklıdır excellenceden

brezilya fönü yapmayı düşünmediğim halde baştan sona okudum bütün sayfaları.ya insanları anlamıyorum.bu kadar insan üşenmemiş yazmış tüm ayrıntıları ,ama brezilya fönü yapmaya karar vermiş biri okumaya üşeniyor.emeğe saygısızlık yapmayalım arkadaşlar.

Aman ner bileyim ben be bilmişlik tyalayıp
öğrendiğim iki laf satayım dedim

kılıçbalığı canım beni,m keratin bugün gelir mi dersin_?dün kargoya verdinmidi?
niye diycen ben yarın sabah,Kıbrısa gidiyorum pazartesi gelicem de ondan şey ettim...

bılmıyorum baluğum boyatmam lazım ama kuaförlere artık guvenmıyorum ilk defa bu kadar uzun suredır kuaföre gıtmıyorum oysa her ay 10gunum kuaöfrde geçerdi paramda cebıme kaldı dolasyısıyla.... majirelin tonlarını bılen biri varsa yardımcı olabılecek bana özelden msj atabılırmı rıca etsem ? avon aldınızmı kızlar kımseden ses çıkmadı ama alın pişman olmazsınız dıyorum... vallahi temsilci değilim :)
baluk bıde azcık kılo versem dıyorum ona da el atsan :) güzellik koçum benım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…