- 29 Ağustos 2007
- 887
- 7
-
- Konu Sahibi KilicBaligi
- #2.641
Canım o yeşil kapaklı olan serum saç uçlarındaki kırıklar için olan mıydı? Eğer oysa ben çok uzun süre kullandım onu başarılı bir ürün...
evet canım o ürün. çok hoş kokusu var ayrıca saçı ağırlaştırmıyor. saçı yumak giibi ve sert olan arkadaşlarımıza şiddetle tavsıye edıyorum bu ay ındırımde 5tl fiyatı var zannedersem o civar. badem ve avakadolu balsam kesınlıkle alın kızlar.... saçlar nemlıyken surup durulama yapmıyosunuz
keratıne guvenıp bakımı bırakırsanız saçlarınızda sıızı bırakıyor sankı keratınım kendıne geldı ürünü kullandıktan sonra...
ay pazara gıtsen gene bı avoncu var balığım ya , olmazsa netten telını alıver hemen sana bırının numarasını verırler ama gerek bıle yok yarın şöyle bı gezin mutlaka görürsün
evet pazara beeenemedin mi yirum ? hele bi pazar gez gözün gönlün açılsın rengarenk cıvıl cıvıl ...
hem kim dıyo sıçan kuyruğu gibi dediiğimi ? kım dıyo onu hangi kız söyledi sana onu ,aaaa ne dedıkoducu oldunuz kızlar siz yaa ...
bulamazsan haberımız olsun sana krem satalım :))) fıyatı 5tl aamaa sana 50tl olur oda ayağın alışsın ablaoh sana oh
Aaaaa açıkgöze bak bundan sonra sanada yok keratin meratin keratinsiz kalda aklın saçına gelsinÖyle yumak yumak gezersin ortalıkta adını yumak koydum diye dizi bile yaparlar sonra senden esinlenip Erkek başrol oyuncusu bulmak lazım ama bilemedim şimdi
balık seni , pazara gitte avlasınlar seni
adımı yumak koymuşlar bak seeeeen
erkek başrol oyuncusu dıyınce akan sular durdu kimi seçsem bilemedim , ah kenan imirzalıoğlu olaydı ne iyi olurdu kız :81:
sana bütün bakım kremleri feda olsun saçımın iki tutamı senin olsunda çıt çıt yaparsın
Avlayamazlar iyi kılıç kullanırım
Senin çıtçıtlar benim omuzlara bile gelmez kız kuzu hahahaha ne yapayım kısa çıtçıtı, onlardan ben ancak kahkül yaparım
Kenan İmirzalıoğluAmma çok beğeneni var bu adamın...