- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.630
- Konu Sahibi KilicBaligi
- #2.661
Zaten sana yar etmezdim
ahan da sonunda geldimmm kurs başladığı için bayadır giremiyordum nete :2: ne çok şey kaçırmışım böyle her sayfayı tek tekk okudum ama yine de yeni fotoğraf ekleyen arkadaşlar olmuş hepinize maşallah benim bir ay oldu galiba ve sanki gün geçtikçe daha mı güzelleşiyor nebalığıma bin kere on bin kere teşekkürler yine hele sabahları kalkıp geceden sıkı sıkı bağladığım saçlarımı açtığımda yine de dümdüz olduğunu görmek ayrı bi sevinç kaynağı
Güle güle kullan canım, rica ederim
Sabrın sonu selamettir...Bir gün ben de clam gibi yazacağım çoook az kaldı
kılıçbalığı araya hafta sonu girdiği için ben bankalara uğrayamadım cnm.bugün sana para yollayacağım sen de
müsait olduğun en kısa zamanda,benim ilacı yollarsın inşallah...
öncesinde dip boyam geldi onu yaptıracağım,1 aya kadar falan da keratinimi yaparım,şu havuz deniz işleri bitsin de biraz
öyle inş,ama çok sabırsızlanıyorum
Kızlar ilk deneyimini kuaförde yaptırmak isteyenler için
anadolu yakasında oturanlar
fırsat kulübü sitesine bi göz atın derim 55TL ye br...to ürünleriyle ki bildiğim kadarıyla çok kaliteli bi marka
yaptırabilirsiniz.Sahrayıceditte falan filan kuaför...Bence iyi bi fırsat,böyle çıkarsa siz de haberdar edin please...
ben kışa doğru kuaförde yaptırmak istiyorum,ilk denemeyi evde kendim kendime yapacak kararımı verdim:82:
Arada bende bakıyorum gözüme kestirdiğim bir şey olursa haber ederim...
tatlım bende senden keratin aldım çok teşekkür edermm allah razı olsun ilgilendinn hiç tanımadığın halde ..
ilk aldığımda bi siteden 80 ml almıştım ki o yüzden bana hiç az gelmedi normal boyutta yani olabilecek boyutu odur bence ölçüp yolluyosun zaten sende el hesabı yollamıyosun . ki zaten ben senden almak istediysem sana güvendim o yüzden bunuda sorgulama hakkı görmedim kendimde.
ama büyük ihtimal daha önce 80 ml ne kadar olduğunu börmediği için az gelmiştir ona bende ilk 80 ml görünce bu ne ya dedim ama yetince saça anlıosun
sen güzel canını sıkma canım eğer üzen bii durum varsa seni çok hiç bişey senden önemli değil en iyiisini bilirsin sen sayende öğrendik çok şeyii az bile olsa canın sağolsunn
Tatlım az diye iddia edilen şey 10-20 ml değil 100 ml bile yok dedi arkadaşımız ama sonra olay çıktı ortaya 0.5 lik şişeyi 250 ml sandığı için o şekilde hesap etmiş olur insanlık hali geçti gitti
1-Önce kısalt sonra yaptır canım ama açıkçası bu sıcaklarda ben perçem tavsiye etmem pek yahu, insnın alnına yapışıyorMerhaba kılıçbalığı benimde keratin yaklaşık 1 hafta önce geldi,herşey için çoook teşekkür ederim kılıçbalığı iyi ki varsın,sen olmasan
benim şu bakımsız ve sürekli elektriklenen saçlarım bu kadar bakımlı,düz ve parlak olmazdı.Sana ne kadar teşekkür etsem azdır.Ama sana birkaç sorum olucak
kılıçbalığım cevap verirsen sevinirim.
1- Ben brezilya fönünü 15 gün arayla 2 defa yaptım,saçlarımın arkası çok hafif dalgalı,şimdi 2. yaptığımdan yaklaşık 10 gün geçti,3. yapsam mı diye düşünüyorum.
Ama bu arada saçlarıma kahkül kestirmeyide ve arkada biraz kısaltmayıda düşünüyorum.Sen ne dersin önce kestirip mi brezilya fönünü yapsam yoksa diğer şekildemi
yapsam?
2-3. uygulama için 80 ml yerine 50 veya 60 ml keratin kullansam olur mu?
3-Brezilya fönünü yaptıktan sonra saçlarıma mutlaka bakım yapmam şartmi?Bakım yaparsam brezilya fönü daha uzun sürelimi dayanır?
4-Ve son sorum sana daha önce cepten mesajda atmıştım aldığımız keratinin markasını bana özelden mesaj atarsan çooook mutlu olurum.
ayrıca brezilya fönünü yaptıktan sonraki fotoları paylaşamıyorum bugün sana e-mailden atıcam onlarıda benim yerime eklersen çok sevinirim.
Hepsi bu kadar kılıçbalığım seni tekrar tekrar öpüyorum
2-Sonraki uygulamalarda zaten 60 ml nin bile yettiğini göreceksin tatlım bu yüzden iyice dağıttıktan sonra sorun yok ne kadar idareli kullanırsan iyi çünkü dediğim gibi fazlasının bir yararı yok...
3-Bakım yaparsan bu saçlarının geleceği açısından yararlı olur yani brezilya fönünün ömrünü uzatması ile alakalı bir durum değil, bence bakımlara devam et...
4- Ben markayı attığımı sanıyordum demek unutmuşum hemen atıyorum...
Tatlım hesaba yeniden para eklemek için değil ama bir sorun olup olmadığını kontrol etmek için o şubeyi arayabilirsin çünkü hesaba bu gün geçen bir ödeme yok, hangi banka olduğunu bilmiyorum ama eğer finansbank hesabı falansa finansbank'da bu gün sıkıntı var veya saat 6 dan sonra eft yaptıysan bu yüzden ancak yarın geçer buna göre konuşuruz yoksa 5 lira için taa çarşılara gitmene hiç gerek yok bir hayır duasıda sen edersin gönülden ödeşirizbalıkcıım,bak milleti memnun etmişsin gene,bissürü hayır duası alıyosun bu keratin sayesşinde
sakın beni vaz caydı sanıp keratinimi başkasına yollama,ben bugün bankaya gidip para yatırdım,pek kullanmadığım bir hesabım vardı
ama havale ücretini hç düşünememişim iş int.ten havaleye gelince ücret kesti ve eksik oldu,anlayacağın 5tl için bi daha çarşılara çıkıp
yatırıp gelicem,akılsız başın cezasını bakımsız saçlar çekermiş:82:
bende yaptım ama saçım çok yağlı duruyor neden böyle oldu .s kurutamadımmı acaba tam olarak .s
Canım ben dahil bir çok arkadaşımızda o yağlı görüntü ilk uygulamada oluştu sorun yok yavaş yavaş kuruyacak daha normal bir görüntü oluşacak yarın...