Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

Mrb kılıçbalığı. Bu topik sayesinde uzun zamandır aklımda brezilya fönü. Ama internetten sipariş dışında bir yerden alınması mümkün değil sanırım. Kredi kartı kullanmadığım için netten sipariş veremiyorum. Sen nerden sipariş veriyorsun bilmiyorum ama eğer netten değilse bilgi verir misin ? Şimdiden teşekkürler :)

Muckk canım, rica ederim...

Saçlarına niye bu kadar aziyet ettin anlamadım ama mesajınada çok güldüm, allah iyiliğini versin canımGüneş görmeyen br yerde saklayabilirsin mesela banyo dolabı...

İnşallah tatlım birde yoğurt maskesi yap, saçına yetecek kadar yoğurt içerisine 1 tane bepanthene ampul kır karıştır kafa derin dahil tüm saçına yedir ve bone tak, yarım saat sonra yıka...İlk seferde bile farkı göreceksin...

Kıyamam sana ben Düzelir düzelir merak etme, iyi bir bakım alzım sadece...

Ben yazarım sana canım ama çok pahalı bir ürün...Emirgül şehirfırsatlarından birini yakalayarak uygulama yaptırdı o ürünle...

Ben distribütöründen direkt alıyorum yardımcı olamayacağım üzgünüm...İnternetten kapıda ödeme seçeneği olan yerlere bak istersen veya havale yapabilirsin demokrasilerde çareler tükenmez...

Ben distribütöründen direkt alıyorum yardımcı olamayacağım üzgünüm...İnternetten kapıda ödeme seçeneği olan yerlere bak istersen veya havale yapabilirsin demokrasilerde çareler tükenmez...

Teşekkürler cevap için. Kuaför malzemeleri satan bir yer var orada da bulamazsam daha ayrıntılı bir araştırma yapıcam artık.

Anlamadım ben kızlar yaa
Yani siz simdi bu brezilya fönünü yaptıktan sonra o 4-5 aylık sürede hiçmi boyamıyosunuz sacınızı
Boyayınca bozuluyo demişsiniz
Ozaman ben yaptıramamki:84::84:

Çok saol tatlım iyiki varsın...

Teşekkürler cevap için. Kuaför malzemeleri satan bir yer var orada da bulamazsam daha ayrıntılı bir araştırma yapıcam artık.
İnternette kuaför mazlemeleri satan yerden bahsediyorsan doğru yerdesin :)

Anlamadım ben kızlar yaa
Yani siz simdi bu brezilya fönünü yaptıktan sonra o 4-5 aylık sürede hiçmi boyamıyosunuz sacınızı
Boyayınca bozuluyo demişsiniz
Ozaman ben yaptıramamki:84::84:

Yoo çatır çatır herkes boyuyor zaten dip boyanın bir sakıncası yok sakıncalı olan komple boya en onuda her ay yaptırmıyorsunuzdur herhalde değil mi?

Çok saol tatlım iyiki varsın...

Rica ederim sende iyi ki varsın...

canim bana nicin cvp yazmadin devamli bakiyorum

Canım ilk mesajda dahil olmak üzere belirtmiştim bu başlıkta marka adı paylaşmıyoruz. Koku konusuna gelirsek, bizim kullandığımız ürünü kuruttuktan sonra hafif bir koku kalıyor ve iyi ki de kalıyor mis gibi çikolata kokusu çünkü, hatta ilk banyodan sonra bile çok hafif kalabiliyor o aroma devamlı o şekilde koksa ben hayır demezdim doğrusu

rapunzel canim sen bana ozelden o net adresini ve keratinin adini verr misin
kilicbaligi suan cevrimdsida

Bu arada hatırlatayım, bu sayfada kimse keratin adını paylaşmaz ve özel mesaj olarakda atmaz çünkü böyle olmasını rica ettim, lütfen sende eski mesajları oku çocuğun var fazla vaktin olmayabilir haklısın ama bu uygulama hiç bir şey öğrenmeden yapılabilecek bir uygulama değil, aman dikkat...

selam kızlar ben konuya fransız kaldım. ban de bu ay kuaförde brezilya fönü yaptıracaktım. evde yapılabildiğini bilmiyordum bana da anlatırmısınız lütfennn. hem evdeki sanırım daha ekonomik olur kuaför indirimli fiyata 250 dedi napsam bilemedim şidiii:44:

Balığım sonunda kavuştum keratinime, çok çok teşekkür ediyorum sana bu kadar zahmet edip bizleri şu saç derdinden kurtardığın için.
Son anda yetiştim, şubenin kapanmasına yarım saat kala. Şişeyi gazeteye sardım, çekmeceye koydum. Eylüle kadar duracak orada. Eylülde kırıksız, yanıksız, yumuşak pasparlak saçlara kavuşacağım sayende.
Ayy çok mutlu oldum çok teşekkür ederim yeniden...

Oh be, sonunda...Neredeyse bana geri dönecekti senin kuzucuk Vallahi Eylül'e kadar sabredebilirsen helal olsun sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…