- 24 Şubat 2011
- 509
- 3
-
- Konu Sahibi KilicBaligi
- #2.621
yok balığım ben yanlış tahmin etmişim gülüm 3 gün değil bir haftada beklerim canım benim bugün yataktan uyanınca saçlarımın kabarmamış olması bile o kadar mutlu etiki beni anlatamam aslında bu aralar stresim olmasına rağmen uygulamanın ban verdiği rahatlamayı anlatamam buda senin desteğinle gülüm iyiki varsın iyiki varsın ayrıca çokkkkkkkkk tşkrler tşkr etmek yeterlimi bilmiyorum sarılıp öpesim geliyor seni mucuk mucuk canım burdan oraya
Kızlar ben şimdi yazlıktayım 3 yaşında bi kzım var
onu hergün havuza girdirmek zorunda kalıyorum 2 gün girmesem 3. gün giriyorum yani
bu durumda yaptırmasam mı?Havuz ve deniz tabiki bozuyor
bu yazda ülperella gibi gezeyim 1 ay sonra falan yaptırayım diyorum hem de
dip boyam da gelmiş olur öncesinde onu da yaptırırım keratine güvenip saçlarımı açtırmak istiyorum iyice bi
bu arada saçımda önce defrize,sonra balyaj var,tiftik tifik,taraz taraz geziyorum fönsüz bi moka benzemiyor
aslında fönlü de iğrenç,gene de kabarık,aslan yelesi gibi bir görüntü
Kılıçbalığı bi daha ki keratin paylaşım listesine beni de ekler misin lütfen?Ben sana özelden bilgilerimi ve tel. yollayacağım.
ben ilkini kuaförde sonrakini senden aldığım keratinle evde
kendim yapmak istiyorum.Kuaförde yaptırdıktan sonra arasını çok açmadan 2 ay sonra falan yani kendim yenileyeceğim
Bu keratin 4 ay falan bekleyince bişey olmuyor dimi,nerde muhafaza etmek lazım?özel kasa alayımmı
..
Tatlım benim saçlarda düz ama tiftik tiftik işte uçları mısır püskülü gibi makinayla kurutunca düz kendi haline bırakınca dalgalanıyor ama işte kabarıyor ve uçlarındaki görünüm çok sinir bozucu. bugn ama senin lafını dinliyim protek maskemi aldım o da biraz toplar saçlarımı die umuyorum. yaz döneminde düzleşticiden de biraz uzaklaşırsam eylüle daha düzgün saçlarlar girerim umarım:)
siz benim saçlarımı görseniz varya acıyıp elinizdeki bütün keratinleri bedelsiz bana hibe edersiniz
hatta yardım kampanyası düzenlersiniz...:18::18:
tel tel kıvırcık ülperen ve üstüne balyajdan da yıpranıp,buklelelrini kaybetmiş
ne bileyim işte semt pazarlarında gördüğünüz geçen bayram gaza gelip röfle yaptırmış 3 çocuklu
elinde pazar torbalarıyla gezinen abla saçı gibi
Emirgül Canım topiği gezerken buldum,kıvırcık uzun saçlı birisine b......x markayı önermişsin
Bu urunle keratin yaptiran biri olatak ben sana cvp vereyim cnm, 3 cesidi var seninki gibi cok kivircik olan ve duzlestirme etkisi fazla olan kahve rengi sisede olani:) onunla yaptirip sonrasinda bozulmadan yada eski kivirciklarina geri donmeden kendin yapabilirsin cnm. Gayet kaliteli kokusu az dumani az bi urun ben tavsiye ederim
demişsin,bu hangi marka özelden açıkça yazar mısın?sen nerde yaptırdın veya nerden temin ettin?
benim saçımda uzun ve kıvırcık,zor olacak evde yapmak ama gene de kılıçbalığından eve de alacam kendim tekrarlamak için
özel msj kutun dolu gönderemedim de
Mrb kılıçbalığı. Bu topik sayesinde uzun zamandır aklımda brezilya fönü. Ama internetten sipariş dışında bir yerden alınması mümkün değil sanırım. Kredi kartı kullanmadığım için netten sipariş veremiyorum. Sen nerden sipariş veriyorsun bilmiyorum ama eğer netten değilse bilgi verir misin ? Şimdiden teşekkürler :)
Ben distribütöründen direkt alıyorum yardımcı olamayacağım üzgünüm...İnternetten kapıda ödeme seçeneği olan yerlere bak istersen veya havale yapabilirsin demokrasilerde çareler tükenmez...
İnşallah tatlım birde yoğurt maskesi yap, saçına yetecek kadar yoğurt içerisine 1 tane bepanthene ampul kır karıştır kafa derin dahil tüm saçına yedir ve bone tak, yarım saat sonra yıka...İlk seferde bile farkı göreceksin...
İnternette kuaför mazlemeleri satan yerden bahsediyorsan doğru yerdesin :)Teşekkürler cevap için. Kuaför malzemeleri satan bir yer var orada da bulamazsam daha ayrıntılı bir araştırma yapıcam artık.
Anlamadım ben kızlar yaa
Yani siz simdi bu brezilya fönünü yaptıktan sonra o 4-5 aylık sürede hiçmi boyamıyosunuz sacınızı
Boyayınca bozuluyo demişsiniz
Ozaman ben yaptıramamki:84::84:
Çok saol tatlım iyiki varsın...
canim bana nicin cvp yazmadin devamli bakiyorum
cvp icin tesekur ederim canim,
peki bu urune nasil ulasabilirim.ozel msj henuz yazamiyorum ondan burdan sodum
rapunzel canim sen bana ozelden o net adresini ve keratinin adini verr misin
kilicbaligi suan cevrimdsida
kilicbaligi tesekkurler:)
ya şu site iyi hoş da kullanma klavuzu yok mu bunun
Balığım sonunda kavuştum keratinime, çok çok teşekkür ediyorum sana bu kadar zahmet edip bizleri şu saç derdinden kurtardığın için.
Son anda yetiştim, şubenin kapanmasına yarım saat kala.Şişeyi gazeteye sardım, çekmeceye koydum. Eylüle kadar duracak orada. Eylülde kırıksız, yanıksız, yumuşak pasparlak saçlara kavuşacağım sayende.
Ayy çok mutlu oldum çok teşekkür ederim yeniden...