- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.630
-
- Konu Sahibi KilicBaligi
- #2.601
Çok maharetli bu hatuun yaa maşallahsöyleyecek birşey bulamıyorum harika :82: ellerine yüreğine sağlık balığım
Çook teşekkür ederim tatlım
Hakketen maşallahhhnazarım değicek sana ilk fırsatta inceliycem konuyu..bu arada ben bundan sonra kolay kolay keratinden vazgeçebileceğimi sanmıyorummmm, bu meret feci alışkanlık yapıyor benim fikrimde gitmemenden yana ama içinden nasıl geliyorsa nasıl iyi hissediceksen onu yap derim..he birde sen gitsende maille tel.le taciz ederim ona göre 250 ml lik alıp şimdiye kadar 1 uygulama yaptığım için 2 uygulamalık daha var bende..zaten yaz kısa sürcek gibi, deniz havuz sezonuda geçsin özellikle kışın lazım olucak bence..saç yıklamak ve kurutmak dahada önemlisi şekil vermek tamamen eziyet olmaktan çıktı..
Kesinlikle alışkanlık yapıyor tatlım
Kılıçbalığı valla,binlerce övgü sözünü hak ediyorsun
sosyal sorumluluk sahibi,paylaşımcı,ve çook yardım seversin kim uğraşırki bu kadar resimli
yazılı döşeyip yayınlamışsın allah razı olsun senden,gerçekten tanışmak isterdim senin gibi biriyle...:80::126:
Bu arada siz evde yapıyorsunuz ya kaça mal oluyor fiyat olarak:44::44:
çok merak ettim.Bi de 80ml saça yetiyor mu?benim saçım hem gür hem kıvırcxık hemde omuz hizasından daha uzun.80 ml hayattta yetmez gibi..
Tatlım 80 ml aslında yetiyor ama ilk kullanımda herkes dozu aştı, ilk tecrübe olarak ben bile herhalde 100 ml falan kullandım saçlarıma ama sonraki uygulamalarda 60 ml yi çok iyi dağıtarak idareli idareli gittim zaten tamamen bozulmasını beklemeden yapılınca daha iyi oluyor...Biz ilk ben gidip aldığımda 120 ml si 63 liraya gelmişti tatlım ama daha sonra kargo yolunu kullandığımız için ve fatura kestikleri için üzerine kdv eklendi ve fiyat 250 ml 80 liraya çıktı kargo ile birlikte...
İncele tatlım incele, fazla bilgi göz çıkartmazKılıçbalığım maşallahın var. Ne kadar beceriklisin böyle. Bu konuyu cok merak ediyordum. Elllerine sağlık yeni topik hayırlı uğurlu olsun herkese. hemen bende incelemeye başlıyorum
Sevgili kılıç dünden beri ara ara atlayarak okuyorum da yoksa ben de evde mi yapsam diye düşünüyorum:26:
şimdi bu işe baş koyduysak eğer anladığımı bi tOparlayayım sen de doğru mu onay ver...
1-uygulama öncesi özel şampuana gerek yokmuş mos ekibi öyle demiş sadece nude ile yıkasak yeterliymiş
2-nude şampuan ve istersek saç kremini veya bakımını watsons veya gratisten alabiliyormuşuz.
3-saç kremi veya bakım çok da gerekli değilmiş,saçlarımızı şımartmak için istersek kullanıyormuşuz
4-Senden keratin temin etmek baya zormuş,sen online shop değilmişsin,para yollarken adımızı adresimizi tam yazacakmışız...
BANA DA YOLLA NOOOOOOOOLLLLLUUUUUUUURRRRRRRRRRRRRRRR
Aynen olayın özeti budur canım...
Sevgili kılıbalığı:) Artık bende düz saçlıyım!Artık bende yıkıyorum çıkıyorum!
Pzar gecesi yaptığım keratinimi bu sabah itibariyle yıkadım saçlarımdan.Sonuç ise süppppeeeeeer!
saçlarım tıpkı fön çekmiş gibi gibi dümmmdüüzzz.Doğrusu ben bu kadar beklemiyordum.Saçlarım düzleşince kırıklar ortaya çıktı tabi.Hemen soluğu kuaförde aldım.Kuaför bile bayıldı saçlarıma hem yumuşacık olmuş hemde dümdüz!!! Benden heveslendi bende yapıcam kendime dedi:))
Gece saat 4 e kadar uğraştım ama kesinlikle değer..Şuan sanırım 100 ml. daha keratiinim var.3 4 ay sonra tekrarlarım diye düşünüyorum.Bir dahaki keratin alışında sakın beni unutmaa! Şİmdiden yaz beni bi kenara.:)
Tekrar tekrar çoook teşekkür ediyorumm..!!!..
Güle güle kullan saçlarını tatlım benim, fotoğraf ekleme şansın olusa çok seviniriz
Teşekkürler Kılıçbalığı benimde keratinim geldi nihayet,
süpersin sen, tahminimden de hızlı ulaştı elime en kısa
zamanda uygulayacağım emeğine sağlık
öptümmmmmmmmmmm...
Uygula tatlım, havalar çok aşırı sıcak değilken iyi olur...Bu arada şimdi hatırladım ben aranızdan birine şişe gönderecektim acaba kimdi
:74:yaa ben de böyle yazmak istiyorum
ben de saçlarımı görüp,aynadaki aksimi öpmek istiyorum
ben de akardiyon gibi olan saç tellerimi ahenkle ortaya salmak istiyorum
keşke kılıçbalığı denen yardımsever arkadaşım benim de feryadımı duysaaa
bana da banada keratin yollasa
Sesine geldim mommy
benimde keratinim geldi dün şükürler olsun kavuştuk bugün hemen uyguladım tşkrler balığım sayende düz ve ahenkle dans eden saçlarıma kavuşacağım yanlız bişey sormak isterim gönderdin sanırım bir gün bekletilen değilmi yanlış anlamamışım sanırım bugün uyguladım yarın yıkıyorum 4 gün beklemicem inş cvp alabilirsem sevinirim herkeze sevgiler
Tatlım 3 gün bekletilecek, maalesef bir gün bekletilene şu an maddi imkanlardan dolayı ulaşabilmek zor görünüyor hepimiz için keşke sorsaydın istemeden evvel