- 5 Kasım 2010
- 443
- 2
-
- Konu Sahibi KilicBaligi
- #2.481
Tatlım düzleştiricide sorun olabilir bir ihtimal...Ben son uygulamaları 60 ml ile yapıyorum, keratinin az geleceğini sanmam açıkçası iyice yedirdikten sonra sorun olmaz...Bir şeyi atlıyorsun ama acaba neyi...Saçı yıkayıp kuruttuktan sonra düzleştirdin mi?
Eki Görüntüle 213877 saçlarımın gerçek hali.banyodan sonra kuruttum Eki Görüntüle 213879 çok kötü görünüyor değilmi :) elektirklenmiş dalgalı saçlarım
Eki Görüntüle 213880 Eki Görüntüle 213882 keratin sonrası yıkanan saçlarım
Eki Görüntüle 213884 keretin sonrası :) mutlu son .saçlarımı yıkadıktan sonra sadece kuruttum. ve sonuç bu :) ışıl ışıl ve dümdüz
Eki Görüntüle 213885
yok bitanem düzleştirmedik kurutup keratini sürdük.40 dk bekletip tekrar kurutup düzleştirdik.düzleştiricim 210 derece.uygulamayı gece yaptık 210 dereceyle düzleştirdik daha sonra ertesi gün gündüz annem tekrar sürmüş yarıdan başlayıp uçlara kadar kurutup kuaföre gidip 230 dereceyle düzleştirmiş.
Anladım canım birinci hata, saç kurutulduktan sonra keratini sürmeden evvel düzleştireceksiniz, ikinci hata düzleştirici 210 derece olmaz...Ben bile saçımın yanık yerleri hariç 230 kullanıyorum, birde keratinin üzerine keratin sürmek pek iyi bir seçim değil çünkü zaten keratin ile dolu katikülleri yeniden keratine doyurmaya çalışmak oluyor bu ki, bir bardak suya batırdığın bir sünger suyu emer, ikinci defa suya batırdığında suyu emmez...Düzleştiricinin ısısı yetmiyor anladığım kadarı ile...
ozaman ikinci uygulamayı yapıcaz mecburen.tabi bide yeni düzleştirici almam gerekicek pofff yeni almıştım oysaki.deneme yanılma yöntemiyle en sonunda olcak bu iş.ya olacak ya olacakkaçıncı yapışım yaa iki kez kendime yaptım bi kez anneme bi tanesinide becerebilsem ya.neyse cevabın için çok sağol tatlım kocaman öptüm iyigeceler tatlı rüyalar
karemel-güzel güle güle kulan canım süper olmuş bayıldım bende parayı bugün yatırdım hayırlısı ile gelince böyle mutlu şekilde bende eklicem resimlerimi
Nihayet bende parayı yatırdım biran önce saçlarımı yapmak istiyorum.
Hadi kızlar parayı tamamlayalım bizde keratinlerimize kavuşalım artık sabırsızlanmaya başladım iyice.
bende yatırdım arkadaşlar herkez yatırsın biran önce yapalım şu saçlarımızı az kaldı çatlayacağımhadi kızlarrr
balıkımmmm bende keratinimi yaptımm ve bugun 2. günümdeyim , yarın akşam yıkayıp fotografları atıcammmsaçlarım çok güzel çaklıt kokuyoo ohh mis mis , yalnız ben düzleştirme aşamasında saç uçlarımı çok yaktım sanırım , heryer yumuşacık ama uçtan 4 cm acayip kırık , kuru , sert Bu arada saçlarımı 2 hafta sonra tekrar boyamam gerekiyor , oksidan krem saçımızı bozuyorsa, nasıl boyayacağım saçları canım ? 6 ve 7 tonları karıştırıp uygulamayı düşünüyorum , %6lık oksidan krem kullanıyordum , yalnız saçlarımı açıyo turuncu oluyor diye %3 kullanmayı düşünüyorum. Ne kullanmam gerekiyo bozmaması için
Kız 2 hafta daha bekleseydin madem uygulama yapmak için, memnun olmadığın rengin üzerine niye brezilya fönü yaptın ki? Vallahi başka çaresi yok canım, %6 kullanacaksın yine ama saçlarını nemlendirip boyayı öyle sür, bu şekilde saçlarının rengi daha az kızıl olacak...
Allah kahretmesin beni :78: balığım peki bu oksidan krem kullanmayıp perhidrol ve saf su karışımı ile kendim hazırlasam ? O da fönümü bozar mı ? örneğin; 10 mi. perhidrol + 40 mi. saf su = 50 mi. 20 volüm ...... % 6 lık. bu şekilde yapıp boyasam ,fönü bozan perhidrol mü yoksa ?
Tatlım deneme yanılma değil aslında, baştan açık açık yazdım ne nasıl olacak, eğer kurallara uyulursa sonuç başarılı oluyor, uyulmazsa başarısız oluyor...Ben inanıyorum bu kez başaracaksın tatlım...
Bu şekilde yapabilirsin tatlım ama %6 yı geçme...Perhidrol bozmaz, zaten daha önce yazmıştım bunu bu başlıkta ama çok dikkatli hazırlaman lazım...
mervecim sana cok cok tesekkür ederim canim
gercekten aldigima degdi yine yine tesekkurler canim benim
Eki Görüntüle 214491
Mükemmel olmuş maşallah :81: Bu kadar kıvırcık saçta bu derece düzlük.. çok güzel olmuş güle güle kullan saçlarını