Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

Canım, güle güle kullan saçlarını eğer ilerde ihtiyacın olursa yine haber ver elimden geleni yaparım...Ne zaman dönüyorsun bakayım?

Canım, güle güle kullan saçlarını eğer ilerde ihtiyacın olursa yine haber ver elimden geleni yaparım...Ne zaman dönüyorsun bakayım?

canım aslında bu hafta dönmem lazımdı annem rahatsızlandı bıletı erteledım haftaya dönuyorum ama ınan hep aklımdasın her saclarıma baktıgımda tekrar tekrar minnet duyuyorum sana hic karsılıksız hıc bırsey beklemeden herkese yardım edıyorsun sen bır tanesın bırtane

Geçmiş olsun annene, allah acil şifa versin...
Hep söylüyorum, siz bu şekilde memnun olduğunuzda inanın bende çok ama çok mutlu oluyorum İyi ki varsınız kızlarr...Hepinize bol keratinli, ipek gibi saçlarınızı savurduğunuz günler diliyorum...

Ayy evet ya bağımlılık yapıyor resmen, gerçekten de süper bişimiş, sen olmasan hayatta cesaret edip de yaptıramazdım kuaföre, kendim yapabileceğimi de bilmediğimden böyle kalakalırdım.. Çok şükür saçlarımda yanık falan yok uçlarındaki hafif kırıklar dışında ama bunun rahatlığı bambaşka tabiki, hep hayal ederdim yıka çık olayını En çok da çalışan bayanlar için büyük kolaylık, ben de görevime çok yakında başlayacağım için harika olacak bu rahatlık :):) Benim de öncekinin dibinde azcık bişi kalmıştı, uçtaki kırıklara uygulayım diyorum yarın, burdan bi arkadaşa yazmışsın ya, fön çekmeyi beceremiyorum ben ama şu ucu taraklı saç kurutma makinaları var ya ondan var bende, onla kuruturum keratinimi

O da olur kuzu, o şekilde kurut, dipte kalanlar israf olmasın hem iyide bir bakım olur...

konu o kadar canlı ki... sureklı takıp etmeme ragmen kacırdıgım seyler var sanırım kızlar. protek ne
bırı banada anlatacak mı yoksa sayfalarımı karıstırmalıyım bulmak ıcın

konuyu yeni gördüm ve çok sevindim bu süper bişey ya böyle bir şeye çok ihtiyacım vardı bende kuaför sevmeyenlerdenim bugün şampuan ve keratin almaya gideceğim en kısa zamanda yapıp sonucumu buraya yazarım umarım sonuç istediğim gibi olur selamlar size

Teşekkürler canım valla brezılya fönü başlığını okuyana kadar forumun her yerini didik didik geziyodum bu başlığa takıldıgımdan beri başka hıcbı sayfaya bakamaz oldum. :)

Canım bi de senin şu protek ten bulabilsem deyme keyfime, araştırdım hep 28-29 lira :S:S
Hey maşallah fiyata bak...İnternetten mi bakıyorsun kuzum?

konu o kadar canlı ki... sureklı takıp etmeme ragmen kacırdıgım seyler var sanırım kızlar. protek ne
bırı banada anlatacak mı yoksa sayfalarımı karıstırmalıyım bulmak ıcın

Pro-tek'le ilgili merak ettikleriniz için Kılıçbalığı'mızın açtığı şu başlığı takip edebilirsiniz :)

http://www.kadinlarkulubu.com/sac-b...eratin-sac-bakim-maskesi-hakkinda-hersey.html

İnşallah istediğin sonucu alırsın tatlım, selamlar sevgiler...

Teşekkürler canım valla brezılya fönü başlığını okuyana kadar forumun her yerini didik didik geziyodum bu başlığa takıldıgımdan beri başka hıcbı sayfaya bakamaz oldum. :)

Hiç sorma bende...Amaaaa yakında yeni bir konu ile karşınızdayım...Pazartesiyi bekleyin kızlar...Bu seferki hedefimiz leke, çil, sivilceler...

balığım süpersin ya geniş gözenekler, geçmeyen sivilce lekelerimle pazartesiyi bekliyorum.
facede kılıçbalığı severler grubu kursam kaç üyem olur acaba ?

balığım süpersin ya geniş gözenekler, geçmeyen sivilce lekelerimle pazartesiyi bekliyorum.
facede kılıçbalığı severler grubu kursam kaç üyem olur acaba ?

Bu seferki merdivenaltı üretim değil ama kuzum, dermadewa deneme grubuna katılmıştım bilenler bilir...Bir çok arkadaşımdanda çok iyi yorumlar aldım bu yüzden ailece denemeye başlıyoruz ve tabii ki tüm gelişmeleri gün be gün aktaracağım herkese...

ben normalde pek bakım yapan bırı dııldım bu sıteye takıldım takılalı sureklı bı bakım yapma aşkıyla yağlar baharatlar tonıkler ıvırlar zıvırlar doldurmaya basladım eve. saçları keratınledık kurtulduk o dertten şimdide cildimizi düzeltırsek allaaaaaah derım baska bısey demem
bıde kadınlar bırbırının guzellıgını cekemez derler, gelıp şurdakı dayanısmayı gormelıler

O dayanışma internet ortamında olup kimse birbirinin yüzünü görmediği içindir tatlım inan ki, ruhu iyi insan çok az...Hemen dedikodular başlar...Yinede keratin ekibi bir başka diyorum

aman allahım neler kaçırıyorum pofff işin yoğunluğundan ne foruma girebiliyorum girsemde azıcık okuyup hemen çıkıyorum nede kendimle uğraşabiliyorum.tek yaptığım gece 11de 12de eve gelip yemek yiyip uyumak.kış gelsin sezon bitsin işler azalsın bakımlar başlasınn iyice ihmal ettim kendimi buarada sağolsun ahter bana keratini yolladı kılıçbalığım yarın anneme tekrar uygulama yapıcam umarım bukez yapabilrim.en zor kısmı beklemek oluyor annem için. çok terliyo saçların ense kısmı haliyle kıvrılıyor.2 gün beklicem ben diyo az önce :) bende kendi kendine icat çıkarma anne dedim bak öncekinde sabah kalkıp tekrar keratini sürdün kafana tutmadı hala kendi kendine onu yapıcam bunu yapıcam diyosun diye payladım kadıncağızı önce anneme sonra kendime yapıyım diyorum ama bigünde iki uygulama ağır gelir sanırsam ayrıca yeni açıcağın konu sadece yüz içinmi kılıçbalığım.mesela lekeler diyosun o sadece yüzdeki lekeler içinmi?mesela ben önceden çok kilolu olduğum için bacaklarım birbirine sürte sürte zamanla kararma oldu bacak içlerimde bu çok moralimi bozuyo yazda geldi malum denize girmeye utanıyorum sırf buyüzden.bunada çözüm olucakmı her derde deva balığım

Evet canım tüm cilt ile alakalı bir çözüm olduğunu tahmin ediyorum, sadece yüz ile sınırlı değil yani...Uzun bir yol var önümde leke, iz, koyulaşma, fazla melatonin salgılanmasında dolayı oluşan lekelenmeler ve yaşlılık lekeleri için deneme yapacağım...Ayrıca ek olarak akne problemleri ile alakalı da denemeler olacak...Dediğim gibi bu sefer ki bilgiler benim kendi karışımlarımla alakalı değil...Forumda zaten dermadewa ürünlerine ait deneme grupları oluşturulmuştu, herkes mesela sadece yüzüne kullanacakken ben tüm ihtiyaç sahiplerini düşünüp ürünlerin kendi kullanım amaçları dışındaki lekelenme problemlerinde alternatif çözüm üretip üretemeyeceğinin sağlamasını yapacağım...Bir nevi denek tavşanıyım

Annene söyle öyle kafasına göre uygulama yaparsa rüyasında keratin şişeleri kovalar...

kuzummm anneme okudum yazdığını gülmekten çatladı.keratin şişeleri kovalar rüyasında demek diyip diyip gülüyo.alemsin balığım yaa

Canim kusura bakma alcam dedim ama bir türlü yatiramadim parayi. Yarin yatiriyorum tabi elinde keratin kaldiysa... :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…