- 13 Haziran 2011
- 288
- 1
-
- Konu Sahibi KilicBaligi
- #2.441
kılıçbalığım hala varmı elinde keratin varsa bu kez 500 ml almayı düşünüyorum.önceki aldığım 250 ml nin yarısından çoğunu ben yaptım kalanıda bugün anneme yapalım dedik yetmedi kadıncağızayarı düz yarı kıvırcık dolaşcak şimdi
Kızlar merhaba ,benkılıçbalığı arkadaşımızdan aldım 250 ml keratin, boya yapıp sonra yapıcaktım işlemi. Hatta sağ olsun arkadaşım beraber toplanır yaparız diye konuşmuştuk. 2 sinde nikahım var o zaman yakın yapalım demiştik. Ancak ne boya ne de keratini yapabiliyorumçünki hamileyimmmmm :) dün akşam öğrendim. Anlıycanız elimde kaldı keratin kılıçbalığım umarım sende görürsün mesajımı, sana ulaşan ve isteyen olursa bendeki keratini ziyan olmasın. isteyen olursa bendeki keratini gönderebilirim. Ya kılıçbalığı arkadaşıma göndereyim yada isteyen birine, Kargo parası zararım olur bu şekilde en azından keratinim ziyan olmaz
Ben İstanbulda'sın zannediyorum İzmirdeymişsin :) sorun değil gerçeği kargo ile ulaşır eline sonuçta. Elden verebilirim diye düşünmüştüm . Ben bu saçlarla nasıl geln olucam yarengarenk saçımın tonları bitkisel zararsız boyalar varmıdır acaba Riske de girmek istemiyorum en kötü ihtimal saçımı topuz yaptırırım , hiç de sevmiyorum gelinde topuzu :96:
Arkadaşım ben kılıçbalığından 70 tl ye aldım , kendisinden güvenirlik konusunda teyit alabilirsin. Hiç açmadım zaten streçli duruyor su şişesinin içinde serin yerde duruyor. Ben istanbul/bahçelievlerdeyim özelden mesaj atamıyorum, asya.tekstil bu msn im istersen oraya bir adres gönder bilgileri gönderirim sana. 185 inci sayfada kılıçbalığı ile yazışmalarım da mevut istersen göz atabilirsin
Kızlar, döndüm...Malum bende çalışan bir insan olarak arada mola verip tatil yapmaya hakkım var veya iş için şehir dışında olabilirim, her zaman forumla ilgilenemeyebilirim...Sorulara akşama cevap vereceğim...Keratin içinse kimler almak istiyorsa bu mesajın altına yazsın ona göre konuşur sipariş veririm ama ben ciddi manada bu işten çok yoruldum artık.Lütfen bu keratin alma işini problem yaratmadan yapalım olur mu...Uygulama yapmak isteyen yeni arkadaşlar lütfen soru sormadan önce bir zahmet eski mesajları okuyun...Herşeyi ayrıntısı ile anlattık, her sorunun cevabını verdik, siz okumaya üşenirseniz bizimde yanıtlamaya üşnememiz kaçınılmaz...
Kızlar, döndüm...Malum bende çalışan bir insan olarak arada mola verip tatil yapmaya hakkım var veya iş için şehir dışında olabilirim, her zaman forumla ilgilenemeyebilirim...Sorulara akşama cevap vereceğim...Keratin içinse kimler almak istiyorsa bu mesajın altına yazsın ona göre konuşur sipariş veririm ama ben ciddi manada bu işten çok yoruldum artık.Lütfen bu keratin alma işini problem yaratmadan yapalım olur mu...Uygulama yapmak isteyen yeni arkadaşlar lütfen soru sormadan önce bir zahmet eski mesajları okuyun...Herşeyi ayrıntısı ile anlattık, her sorunun cevabını verdik, siz okumaya üşenirseniz bizimde yanıtlamaya üşnememiz kaçınılmaz...
Türkiye'den alıyoruz...Merhaba Kılıçbalığı bende keratin almak istiyorum ama şu sorumu cevaplandırırısan çok sevinirim Paylaştırdığın keratini yurtdışından mı alıyorsun? Türkiyeden mi? Birde 250 ml si kaç lira? İnşalalah bu defa cevaplandıracağın soru sormuşumdur :)
:97::97::97:
Ben 250 ml almak istiyorum.
ben almak istiyorum canım ayrıntıları belirtirsen sevinirim haklısın seni yoruyoruz heran cvp vermelisin gibi konuşuyoruz inan yaptırmak için sabırsızlanıyorum patavatsızlığım olduysa afola herkeze yardımcı olmuşsun hakkın ödenmez tabiki sorularımızı yanıtsız bırakmıyorsun allah razı olsun canım hakkını hellal et bitanem
Kilicbaligi ben de almak istiyorum 250 ml..
Ben ilk yüz sayfayi okudum bile arkadaslar, güzelce okuyun o kadar zor degil. Sorularinizin cevaplarini kesinlikle buluyorsunuz zaten..
Canım özel mesaj göndermişsin bana teşekkür ederim,yarın yani salı günü hemen yatırıyorummm
Kızlar, Deryacık nickli arkadaşımız yeni bir buluşma düzenliyor, 2 Temmuzda yapılacak olan bu buluşmaya, tüm İstanbul'lu keratinsever arkadaşlarımı davet etmekten kıvanç duyuyorum
Ben elbette ki orada olacağım...
Buluşma linkimiz;
http://www.kadinlarkulubu.com/bulus...-bayanlar-uskudara-giderken.html#post19769931
daha önce izmirdeydimde şuan marmaristeyim canım.ben özel mesaj atıyorum şimdi sana