Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

canim tesekkür ederim ama bir kisi daha olsaydi yanimda dahada düz olabilirdi diye dusunuyorum
artik kolum kopma derecesine geldi kaldiramiyordum agridan :KK25:
birakicaktim o dereceye geldim, gercekten ama gercekten sabir isi bu
sabri olmayan bence tek girismesin,sonra benim gibi söylenir durursunuz :)))

ve arkadaslar normalde sacim kivircikken düzlestirdigimde igrenc derecede kabariyordu hatta düzlenmiyordu bile ama bu keratin sayesinde saclarim uysallasti sanki yikadim kuruladim bu haldeydi

Bende yıkadım bu sabah işe gelmeden , inanılmaz mutlu oldum , dediğin gibi benimkide kabarırdı kuruttuktan sonra düzleştirdikten sonra , sabah bi kuruttum maşallah dümdüz ipeeek gibi , balığımızdan Allah binlerce kere razı olsun , vallahi çok sağolsun , o kadar mutlu etti ki bizi , hergün dua ediyorum ona :KK16:bende yüklerim fotoları en kısa zamanda :21:

Gerçekten sabır işi , bende tek başıma yaptım ama seninki kadar uzun değil. O durumda bile bırakacaktım bende , açıkçası 2. uygulamayı yapmaya gözüm korktu :KK9: Bu arada canım sen 2. uygulamayı yaparsan sanırım dümdüz olur çünkü balığım diyordu kıvırcıklarda ilk seferde düzlük olmaz diye... Yinede süper olmuş ama..

kızlarrrr yeni adresimden yazıyorum . 'agresifportakal' hesabımda sorun var:KK43: bılıyosunuz ılk denememı 200 derecelık duzlestırıcıyle yaptım pek basarılı dııl tabi ama suan memnunum saclarımdan zaten noralde cok hafıf dalgalı ama keratınle beslendıgı ıcın oyle canlı oldukı dalgalarda ayrı bı hava kattı sankı bana :KK51: sıcaktan bunalsamda sacımı toplamak ıstemıyorum zaten o kadar yumusakkı tokayı sacımda tutmaya zorlanıyorum

kılıçbalığım 2. partıyı yapmam lazım. keratin istiyorum bana özelden irtibat için yazabilirmisin? yeni hesapla özel msj atamıyorumda...

kızlar 3 kişi göndermişiz 4 kişide göndersin parayı kavuşalım hemen ipek saçlarımıza resimlerini koyan arkadaşları gördükçe sabısızlığım artıyorr kk nın güzeleri hadi

yaaaa çok üzgünüm benim son çalışmam başarısılıkla sonuçlandı. bide kendim yapmayıp kuaförde düzleştirtmiştim bir hafta sonra uçlar keçe oldu resmen:KK43: eskisinden farklı hiçbişey yapmadım halbuki sadece birkez sprey sıkmıştım başka şüphelendiğim bişey yok.
tekrar yapıp o kokuyu çekmeyede üşeniyorum:KK37:

Canım, sorun saç uçlarının yanmasıdır muhtemelen bu yüzden kendiniz yapın kuaföre bırakmayın diyorum, 230 derece ile her yeri düzleştiremez, saç uçları en hassas yerler bu yüzden maksimum 200-210 derece uygulanmalı yoksa naylon gibi erir sonrada bir güzel yumak olur...Elinde keratin varsa, saçını yıka kurut ve uçlarına keratini sür, 20 dakika bekleyip fön makinesi ve fırça ile kurut şekillendir bir veya iki gün sonra yıkayabilirsin...Bir bak bakalım nasıl olacak...

mervecim sana cok cok tesekkür ederim canim
gercekten aldigima degdi yine yine tesekkurler canim benim

Eki Görüntüle 214491

canim tesekkür ederim ama bir kisi daha olsaydi yanimda dahada düz olabilirdi diye dusunuyorum
artik kolum kopma derecesine geldi kaldiramiyordum agridan :KK25:
birakicaktim o dereceye geldim, gercekten ama gercekten sabir isi bu
sabri olmayan bence tek girismesin,sonra benim gibi söylenir durursunuz :)))
Waowwww sana benden bir kupa geliyor:KK19::KK19::KK19:Ellerine sağlık canım saçların harika olmuş...Amma maceraydı ama seninle benim bu keratin olayımız hahahaha neyseki strese değdi...

ve arkadaslar normalde sacim kivircikken düzlestirdigimde igrenc derecede kabariyordu hatta düzlenmiyordu bile ama bu keratin sayesinde saclarim uysallasti sanki yikadim kuruladim bu haldeydi

Güzel...Fazla vakit kaybetmeden ufacık bir bozulma alameti gördüğünde ikinci uygulamayı yap kuzum...

Bende yıkadım bu sabah işe gelmeden , inanılmaz mutlu oldum , dediğin gibi benimkide kabarırdı kuruttuktan sonra düzleştirdikten sonra , sabah bi kuruttum maşallah dümdüz ipeeek gibi , balığımızdan Allah binlerce kere razı olsun , vallahi çok sağolsun , o kadar mutlu etti ki bizi , hergün dua ediyorum ona :KK16:bende yüklerim fotoları en kısa zamanda :21:

Gerçekten sabır işi , bende tek başıma yaptım ama seninki kadar uzun değil. O durumda bile bırakacaktım bende , açıkçası 2. uygulamayı yapmaya gözüm korktu :KK9: Bu arada canım sen 2. uygulamayı yaparsan sanırım dümdüz olur çünkü balığım diyordu kıvırcıklarda ilk seferde düzlük olmaz diye... Yinede süper olmuş ama..

Harikasın canım, ellerine sağlık sendende foto bekliyoruz en acilinden, vallahi nasıl mutlu oluyorum sizin böyle heyecanlı heyecanlı güzel haberlerinizi aldığımda anlatamam:KK54:

kızlarrrr yeni adresimden yazıyorum . 'agresifportakal' hesabımda sorun var:KK43: bılıyosunuz ılk denememı 200 derecelık duzlestırıcıyle yaptım pek basarılı dııl tabi ama suan memnunum saclarımdan zaten noralde cok hafıf dalgalı ama keratınle beslendıgı ıcın oyle canlı oldukı dalgalarda ayrı bı hava kattı sankı bana :KK51: sıcaktan bunalsamda sacımı toplamak ıstemıyorum zaten o kadar yumusakkı tokayı sacımda tutmaya zorlanıyorum

kılıçbalığım 2. partıyı yapmam lazım. keratin istiyorum bana özelden irtibat için yazabilirmisin? yeni hesapla özel msj atamıyorumda...

Özelden atıyorum ama çok acil katılman lazım canım, çünkü bir iki güne alacağız keratini yoksa diğer ekibi beklemek zoruna kalırsın ki o ekip oluşmayabilir...

kızlar 3 kişi göndermişiz 4 kişide göndersin parayı kavuşalım hemen ipek saçlarımıza resimlerini koyan arkadaşları gördükçe sabısızlığım artıyorr kk nın güzeleri hadi

Bende bekliyorum bakalım...Malum ay sonu kızlar, herkesin durum biraz sıkışık...

ayyyy durun ayol durunnn ıkı dakıka ofısten cıktım hemen toplanmıs meclıs. tmmdır balıgım katıldım maılde attım sana. sabırsızlanıyorum yenı keratınım ıcın.
allah kahretmesın çok guzel olucam çooooook :21:
bu arada sımdı alacagımız keratın öncekı sayfalarda okudugum guzel kokulu olanlardan mı kızlarrr

Merhaba kılıçbalığı bende parayı salı günü yatırdım,en kısa zamanda keratinin gelmesini bekliyorum.Sana cep tlf.nundan mesaj atmıştım mesajı görmedinmi acaba?

yalnızmelekcim bişey sorucam coook cook cook merak edıyorum
bu alacagımız keratın şu guzel kokulu olandan mı :)

Merhaba kılıçbalığı bende parayı salı günü yatırdım,en kısa zamanda keratinin gelmesini bekliyorum.Sana cep tlf.nundan mesaj atmıştım mesajı görmedinmi acaba?

Gördüm hatta mesajda atmıştım ama, ikinciyi attım öğlen...

kılıçbalığım canım 4 olduk artık iş sana kaldı canım bekliyoruz çok öpüyorum seni mucuk mucuk :KK64:

Siparişiniz verildi...Tez zamanda elimde olur inşallah...

canııımmmm biliyosunn bende istiyorummmmmm mutlakaaa unutma beniiiiiiii lüüütttfeeeennnnnnnn :KK17: :78:

Kılıçbalığımmm canım şimdi benim keratinim gelecek ya, ya dayanamaz da yaparsam brezilya fönümü :KK70::KK70: temmuz 16da da balayına çıkcam, deniz havuz vs falan :KK70: Tutmam lazım kendimi ama çooookk zor napcam :KK70::KK70:

Kılıçbalığımmm canım şimdi benim keratinim gelecek ya, ya dayanamaz da yaparsam brezilya fönümü :KK70::KK70: temmuz 16da da balayına çıkcam, deniz havuz vs falan :KK70: Tutmam lazım kendimi ama çooookk zor napcam :KK70::KK70:

Kuzum o keratinle 3 kere yapabileceksin zaten, canın yapmak istiyorsa yap tabii ki...Hatta ben muhtemelen yarın perçemlerime uygulama yapacağım:KK1::KK1::KK1: Bir kere güzelliğe, yumuşacık ve parlayan saçlara alışınca insan vazgeçemiyor normal yani...

kılıcım canım sana nasıl dua etsem az saclarıma 3 hafta önce keratın uyguladım cok güzel oldu hatta dayanamadım 4 gün önce bır daha yaptım sonuc mükemmel almanyaya gıtmeden halledeyım dedım saclarımı muhtesem oldu.ıyıkı varsın ıyıkı tanıdım senı hersey gönlünce olsun ınsallah canım.

X