-
- Konu Sahibi KilicBaligi
- #2.461
kızlar keratini yaptıktan 10 gün sonra 2 kez saçlarımı boyadım(tamamını).saçlarım biraz kabardı ama hala düzler.boya yapmak isteyenlere haber vereyim dedim.yanlız ben 6 lık peroksit kullandım 9 luk bozarmı keratini bilmiyorum.
kızlar dün saçımı yıkadım. Sonuca inanamadım :) bu kadarını beklemıyordum. saça faydası olduğu muhakkak ama benım dalgalı-kıvırcık saçlarım dümdüz suan. sürekli aynada kendime bakıyorum. akşam işten eve gıdınce fotolarımı koyucam mutlaka
çok teşekkür ederim Kılıçbalığı senin sayende bu sonuç
Kızlar ya o güzel buluşmayı benim nikah günümüe mi denk getirdiniz :) Tam da nikah saatimde .. e ben size ne diyeyimmm :):) valla çok isterdim ya ama tam o saatte EVEEEEETTT diyor olucam :) Keşke bu tarafta buluşuyor olurdunuz belki toplu bir nikah ziyareti olurdu... Düşünsenize 100 kişi fln olurmuşunuz KK fıstıkları Salona şöyle bir giriyormuşsunuz , benim çok çevremde yoktur normalde.. Eşim şok oluyormuş bunlar kim diye :):)sen beni kandırdın haaa demek arkadaşın çok yoktu haaaa :) :) ay hiç güleceğim yoktu sabah sabah kendi kendimi güldürdüm :)
Senin nikah nerde kuzu? Bir bakarsın gelmişiz...Yalnız damadı sevmezsek seni alır çıkarız oradan bilmiş ol
Flash Flash Flash
KK KIZLARI NİKAH BASTI
25 kişi yaralı, 2 kişi komada...
Geçtiğimiz gün bilmem nere nikah dairesinde evlenmek üzerine buluşan çift nufus memurunun onlara yönelttiği soruya yanıt vereceği sırada içeri doluşan kalabalığı görünce şok oldu...Ellerinde konfeti ve maytaplarla nikah salonuna dalan kalabalık KK DAN KIZ ALMAK KOLAY DEĞİL diye sloganlar atarak damadı incelemeye almak üzere damat odasına götürdü...Burada bir süre damadı soru yağmuruna tutan kalabalık grup, olaya mudahale etmeye çalışan çevik kuyvvet ekipleri ile taşlı sopalı kavgaya girişti...Yapılan görüşmeler sonucu bu nikaha olumsuz yaklaşan grup nikahı engellemek için oturma eylemi yaparak kendilerini sandalye bacaklarına zincirledi...Yapılan yoğun çağrılar ve görüşmele sonucu eylemlerine son veren ekip, göz yaşları içerisindeki gelini alarak kayıplara karıştı...
Ohhhh güle güle kullan düz saçlarını...Ama saçlar kıvırcık olduğu için her ihtimale karşı yakın zamanda bir kere daha ister kuzucuğum...
Boya bozmaz kullandığın oksidan krem bozar...Tam brezilya fönünün düşmanı bir arkadaştır kendisi...
Senin nikah nerde kuzu? Bir bakarsın gelmişiz...Yalnız damadı sevmezsek seni alır çıkarız oradan bilmiş ol
Flash Flash Flash
KK KIZLARI NİKAH BASTI
25 kişi yaralı, 2 kişi komada...
Geçtiğimiz gün bilmem nere nikah dairesinde evlenmek üzerine buluşan çift nufus memurunun onlara yönelttiği soruya yanıt vereceği sırada içeri doluşan kalabalığı görünce şok oldu...Ellerinde konfeti ve maytaplarla nikah salonuna dalan kalabalık KK DAN KIZ ALMAK KOLAY DEĞİL diye sloganlar atarak damadı incelemeye almak üzere damat odasına götürdü...Burada bir süre damadı soru yağmuruna tutan kalabalık grup, olaya mudahale etmeye çalışan çevik kuyvvet ekipleri ile taşlı sopalı kavgaya girişti...Yapılan görüşmeler sonucu bu nikaha olumsuz yaklaşan grup nikahı engellemek için oturma eylemi yaparak kendilerini sandalye bacaklarına zincirledi...Yapılan yoğun çağrılar ve görüşmele sonucu eylemlerine son veren ekip, göz yaşları içerisindeki gelini alarak kayıplara karıştı...
Kızlar, Deryacık nickli arkadaşımız yeni bir buluşma düzenliyor, 2 Temmuzda yapılacak olan bu buluşmaya, tüm İstanbul'lu keratinsever arkadaşlarımı davet etmekten kıvanç duyuyorum
Ben elbette ki orada olacağım...
Buluşma linkimiz;
http://www.kadinlarkulubu.com/bulus...-bayanlar-uskudara-giderken.html#post19769931
karemel-güzel güle güle kulan canım süper olmuş bayıldım bende parayı bugün yatırdım hayırlısı ile gelince böyle mutlu şekilde bende eklicem resimlerimi
Karamel güzel, harika olmuş saçların. güzel günlerde, sağlıklı güzlerde kullan saçlarını
ben de yapmak istiyorum. fakat saçlarımın uçları biraz kötü oldu acaba kestirdikten sonra mı yapsam yoksa keratin bakım onarır, onarmazsa mı kestireyim?
ben de yapmak istiyorum. fakat saçlarımın uçları biraz kötü oldu acaba kestirdikten sonra mı yapsam yoksa keratin bakım onarır, onarmazsa mı kestireyim?
buarada balığım annemin saç olmadı yaa kesin bizde bi sorun var beceremiyoruz.biliyosun benimkide olmamıştı.annemin öncesi ve sonrasını çektim ama telefonda bi sorun var pc ye atamıyorum düzeltir düzeltmez atıcam.kadıncağız kendini güzel olcak diye hazırladı morali bozuldu şimdi olmayınca.şemsiye gibi oldu kafasıuçlarda diken diken çalı süpürgesi gibi.saçları kıvırcık ve kalın telli acaba keratinmi az geldi