Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

kılıçbalığı yazdıklarını okudum ve ben de bu uygulamayı yapmak istiyorum. fakat neyi nasıl yapacağımı inan çözemiyorum şuanda msjda atamıyorum sana özelden:KK43: Saçlarım son 1 senedir aynı seninki gibi yıkandıktan sonra lastik gibi kopup dökülüyor, uzun zamandır düzleştirmiyorumda ama gel görki rezil bir haldeyim eski saçlarıma her baktığımda daha çok bunalıma giriyorum :KK14: bu uygulamayı ben de yapmak istiyorum lütfen bana da yardımcı olur musun? Yazdığın herşeyi okudum ürünler ve içerikleri konusunda maddeler konusunda gayet bilgilisin. Senin bilgilerinden faydalanmak isterim açıkçası... Ne olur saçlarımı kurtar sevgilim bile artık saçlarımın ne kadar bakımsız göründüğünü söylüyor çıldırıcam:KK43::KK43::KK43::KK43:

kızlar dün saçımı yıkadım. Sonuca inanamadım :) bu kadarını beklemıyordum. saça faydası olduğu muhakkak ama benım dalgalı-kıvırcık saçlarım dümdüz suan. sürekli aynada kendime bakıyorum. akşam işten eve gıdınce fotolarımı koyucam mutlaka
çok teşekkür ederim Kılıçbalığı senin sayende bu sonuç:KK71::KK71::KK71::KK71:

kızlar keratini yaptıktan 10 gün sonra 2 kez saçlarımı boyadım(tamamını).saçlarım biraz kabardı ama hala düzler.boya yapmak isteyenlere haber vereyim dedim.yanlız ben 6 lık peroksit kullandım 9 luk bozarmı keratini bilmiyorum.

Boya bozmaz kullandığın oksidan krem bozar...Tam brezilya fönünün düşmanı bir arkadaştır kendisi...

kızlar dün saçımı yıkadım. Sonuca inanamadım :) bu kadarını beklemıyordum. saça faydası olduğu muhakkak ama benım dalgalı-kıvırcık saçlarım dümdüz suan. sürekli aynada kendime bakıyorum. akşam işten eve gıdınce fotolarımı koyucam mutlaka
çok teşekkür ederim Kılıçbalığı senin sayende bu sonuç:KK71::KK71::KK71::KK71:

Ohhhh güle güle kullan düz saçlarını...Ama saçlar kıvırcık olduğu için her ihtimale karşı yakın zamanda bir kere daha ister kuzucuğum...

Kızlar ya o güzel buluşmayı benim nikah günümüe mi denk getirdiniz :) Tam da nikah saatimde .. e ben size ne diyeyimmm :):) valla çok isterdim ya ama tam o saatte EVEEEEETTT diyor olucam :) Keşke bu tarafta buluşuyor olurdunuz belki toplu bir nikah ziyareti olurdu... Düşünsenize 100 kişi fln olurmuşunuz KK fıstıkları Salona şöyle bir giriyormuşsunuz , benim çok çevremde yoktur normalde.. Eşim şok oluyormuş bunlar kim diye :):)sen beni kandırdın haaa demek arkadaşın çok yoktu haaaa :) :) ay hiç güleceğim yoktu sabah sabah kendi kendimi güldürdüm :)

Senin nikah nerde kuzu? Bir bakarsın gelmişiz...Yalnız damadı sevmezsek seni alır çıkarız oradan bilmiş ol :KK1::KK1::KK1::KK1:

Flash Flash Flash

KK KIZLARI NİKAH BASTI
25 kişi yaralı, 2 kişi komada...
Geçtiğimiz gün bilmem nere nikah dairesinde evlenmek üzerine buluşan çift nufus memurunun onlara yönelttiği soruya yanıt vereceği sırada içeri doluşan kalabalığı görünce şok oldu...Ellerinde konfeti ve maytaplarla nikah salonuna dalan kalabalık KK DAN KIZ ALMAK KOLAY DEĞİL diye sloganlar atarak damadı incelemeye almak üzere damat odasına götürdü...Burada bir süre damadı soru yağmuruna tutan kalabalık grup, olaya mudahale etmeye çalışan çevik kuyvvet ekipleri ile taşlı sopalı kavgaya girişti...Yapılan görüşmeler sonucu bu nikaha olumsuz yaklaşan grup nikahı engellemek için oturma eylemi yaparak kendilerini sandalye bacaklarına zincirledi...Yapılan yoğun çağrılar ve görüşmele sonucu eylemlerine son veren ekip, göz yaşları içerisindeki gelini alarak kayıplara karıştı...

Senin nikah nerde kuzu? Bir bakarsın gelmişiz...Yalnız damadı sevmezsek seni alır çıkarız oradan bilmiş ol :KK1::KK1::KK1::KK1:

Flash Flash Flash

KK KIZLARI NİKAH BASTI
Geçtiğimiz gün bilmem nere nikah dairesinde evlenmek üzerine buluşan çift nufus memurunun onlara yönelttiği soruya yanıt vereceği sırada içeri doluşan kalabalığı görünce şok oldu...Ellerinde konfeti ve maytaplarla nikah salonuna dalan kalabalık KK DAN KIZ ALMAK KOLAY DEĞİL diye sloganlar atarak damadı incelemeye almak üzere damat odasına götürdü...Burada bir süre damadı soru yağmuruna tutan kalabalık grup, olaya mudahale etmeye çalışan çevik kuyvvet ekipleri ile taşlı sopalı kavgaya girişti...Yapılan görüşmeler sonucu bu nikaha olumsuz yaklaşan grup nikahı engellemek için oturma eylemi yaparak kendilerini sandalye bacaklarına zincirledi...Yapılan yoğun çağrılar ve görüşmele sonucu eylemlerine son veren ekip, göz yaşları içerisindeki gelini alarak kayıplara karıştı...

ay takvimine göre nikah için uygun bir tarih değildi zaten :KK1::KK1:
yalnız yakında ben gelip senin evi basıcam haberin olsun..:KK4: kokmuş paluk :KK25:

Ohhhh güle güle kullan düz saçlarını...Ama saçlar kıvırcık olduğu için her ihtimale karşı yakın zamanda bir kere daha ister kuzucuğum...

sağol canım. keratının coğunu kullandım ben kalınada annem ve kardesım talip oldu:KK9::KK9: ama sadece birine yeter. o yüzden kavga ediyorlar evde :KK9::KK9::KK9: annemın sacı daha kısa olduğu için onda deneyicem birde. bakalım benımkı gıbı olacak mı onun saçıda:KK9::KK17:

Boya bozmaz kullandığın oksidan krem bozar...Tam brezilya fönünün düşmanı bir arkadaştır kendisi...

balıkımmmm bende keratinimi yaptımm ve bugun 2. günümdeyim , yarın akşam yıkayıp fotografları atıcammm :21: saçlarım çok güzel çaklıt kokuyoo ohh mis mis , yalnız ben düzleştirme aşamasında saç uçlarımı çok yaktım sanırım , heryer yumuşacık ama uçtan 4 cm acayip kırık , kuru , sert :18: Bu arada saçlarımı 2 hafta sonra tekrar boyamam gerekiyor , oksidan krem saçımızı bozuyorsa, nasıl boyayacağım saçları canım ? 6 ve 7 tonları karıştırıp uygulamayı düşünüyorum , %6lık oksidan krem kullanıyordum , yalnız saçlarımı açıyo turuncu oluyor diye %3 kullanmayı düşünüyorum. Ne kullanmam gerekiyo bozmaması için :kk77:

Flash Flash Flash

KK KIZLARI NİKAH BASTI

Yemin ediyorum gözümden yaşşş geldiii gülmekten :KK62: kurgu senaryo süper :KK1: canım 02.temmuz. bahçelievler piramit nikah salonu saat tam 13.00 te. Bu kadar mı denk getirilir :) ya o gün inşallah ters gitmez bir şey gerilmem, ama gerilirsem de inan şu senaryoyu sık sık aklıma getiricem :)

benimde saçlarım kıvırcık... sinir oluyorum saçlarıma...
önceden popomun üzerindeydi saçlarıma ütü yapardım dümdüz olurdu kimse inanmazdı kıvırcık olduğuna .... sonra kestirdim..
kuaför kadın saçlarımı 3'e ördü kesti aldı bide ben üstüne para verdim
şimdilerde omuzlarımı biraz geçiyor bi dahada okadar uzatamıyorum hem çok dökülüyor hemde uçları kırık:18: fazla uzamadığı gibi uzayanıda kestiriyorum...
geçenlerde kuaföre gittiğimde duydum. brezilya fönü diye bişey
biraz araştırma yaptım sakıncası yok galiba...:26:
dün akşam saçlarımı boyattım değişim zamanı geldi dedim artık ...ama saçalarımı boyayan çocuk saçların çok güçsüz deyince çok üzüldüm:KK50:
onarıcı bakım verdi pazar günü gölgesini atacak ozamana kadar güçlenirmiş hiç duymamıştım :KK43:(
saçlarımı boyattığım kişi arkadaşım sayılır.. BREZİLYA FÖNÜ 500.tl den başlıyor dedi. :KK6: 800tl.ye kadar çıkar diyo biz parayı sokakdan bulmuyoruz... bence çok para
sabahdan beri brezilya fönünü bakıyorken burada takıldım
İZMİR / HATAYda DEĞİŞİM KUAFÖR SALONU diye bişey gördüm 600-650tl.den 99tl.ye inmiş aradım buyrun gelin diyor... acaba nasıl bi sonuç çıkacak :KK58:
2sene önce kadının biri boyatırken saçalarımı yakmıştı zor toplamıştım etkisi halen var saçlarımda ...
ya saçlarımı böle beğenmeyip daha kötü sonuç alırsam diye korkuyorum...
ALLAHIM KORUSUNN :nazar:

$17062011245-001.jpg saçlarımın gerçek hali.banyodan sonra kuruttum $17062011246-001.jpg çok kötü görünüyor değilmi :) elektirklenmiş dalgalı saçlarım
$17062011250.jpg $18062011260-001.jpg keratin sonrası yıkanan saçlarım
$20062011275-001.jpg keretin sonrası :) mutlu son .saçlarımı yıkadıktan sonra sadece kuruttum. ve sonuç bu :) ışıl ışıl ve dümdüz
$20062011278-001.jpg

Eklentiler

• $18062011261-001.jpg
    $18062011261-001.jpg
    38,7 KB · Görüntüleme: 50
karemel-güzel güle güle kulan canım süper olmuş bayıldım bende parayı bugün yatırdım hayırlısı ile gelince böyle mutlu şekilde bende eklicem resimlerimi

karemel-güzel güle güle kulan canım süper olmuş bayıldım bende parayı bugün yatırdım hayırlısı ile gelince böyle mutlu şekilde bende eklicem resimlerimi

teşekkür ederim canım :) bugün işyerinde herkes saçımı sordu fön mü çektirdin dediler :KK70: brezilya fönü yaptım dedim o da neymiş dıye sordular anlattım.:KK9::KK9: bende inanamıyorum ama saçlarım cok güzel oldu. bu kadarını tahmın etmemiştim. inş. uzun süre böyle kalır :KK9::KK9:

sende benim gibi sonuc alırsın umarım yanlızmelek :KK8::KK8:

ben de yapmak istiyorum. fakat saçlarımın uçları biraz kötü oldu acaba kestirdikten sonra mı yapsam yoksa keratin bakım onarır, onarmazsa mı kestireyim?

Karamel güzel, harika olmuş saçların. güzel günlerde, sağlıklı güzlerde kullan saçlarını

ben de yapmak istiyorum. fakat saçlarımın uçları biraz kötü oldu acaba kestirdikten sonra mı yapsam yoksa keratin bakım onarır, onarmazsa mı kestireyim?

tesekkür ederim bitanem.darısı senin başına inş. :)

ben yapmadan önce uçlarındaki kırıkları aldırmıştım. senin yerınde olsam saçlarımı kestırdıkten sonra yapardım. cunku keratin kırıklara pek etki yapmıyor

buarada balığım annemin saç olmadı yaa kesin bizde bi sorun var beceremiyoruz.biliyosun benimkide olmamıştı.annemin öncesi ve sonrasını çektim ama telefonda bi sorun var pc ye atamıyorum düzeltir düzeltmez atıcam.kadıncağız kendini güzel olcak diye hazırladı morali bozuldu şimdi olmayınca.şemsiye gibi oldu kafası :KK1: uçlarda diken diken çalı süpürgesi gibi.saçları kıvırcık ve kalın telli acaba keratinmi az geldi

buarada balığım annemin saç olmadı yaa kesin bizde bi sorun var beceremiyoruz.biliyosun benimkide olmamıştı.annemin öncesi ve sonrasını çektim ama telefonda bi sorun var pc ye atamıyorum düzeltir düzeltmez atıcam.kadıncağız kendini güzel olcak diye hazırladı morali bozuldu şimdi olmayınca.şemsiye gibi oldu kafası :KK1: uçlarda diken diken çalı süpürgesi gibi.saçları kıvırcık ve kalın telli acaba keratinmi az geldi

Tatlım düzleştiricide sorun olabilir bir ihtimal...Ben son uygulamaları 60 ml ile yapıyorum, keratinin az geleceğini sanmam açıkçası iyice yedirdikten sonra sorun olmaz...Bir şeyi atlıyorsun ama acaba neyi...Saçı yıkayıp kuruttuktan sonra düzleştirdin mi?

X