Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

Haklısın canım bende öğrenci olduğum için bi anda 250 almak çok gelebilir die düşündüğüm için söylemişdim zaten ama dediğinde sende kesinlikle haklısın. Belki biri alırda paylaşmak isterse die söylemişdim ben yada ankaradan biriyle anlaşıp ortak alabilirim takip ederim ben burayı aklınızda olsun sizinde :))

baluk sen ıyılık meleğimisin kuzum o kaadar sinirlendin hala insanlara yardım edıyosun

Huylu huyundan vazgeçmez işte

Tamam canım Ankara'dan az miktar isteyen varsa ikinizi görüştürürüz...

Arkadaşlar ben xxxxxxxxxxx keratin alıcam ürünleri güzel ama şu Türkiye ye gelişleri vergi geldi sanırım elimize ulaşmıycakmı ürün anlamadım ben yaa

Son düzenleyen: Moderatör:

Merhaba Kılıçbalığı ben internetten araştırdım en iyi marka sanırım Dande kozmetik seninle ordan 2 litre falan alsak kargo masrafı 2 ye vaya başkallarıda alırsa 4 e falan böleriz ne dersin ama ben bu siteye fazla girmiyorum bana mail adresini verrisen ordan daha iyi konuşuruz çunku sınavlara hazırlanıyorum biraz meşgulüm. Benim mail adresim xxxxxxxxxx burdan konuşalımmı ne dersin Görüşmek dileğiyle hoşçakal

Son düzenleyen: Moderatör:
Deryabek, bu başlıkta marka adı paylaşmak yasak, forum genelindede bu şekilde mail adresi paylaşmak yasak...Ayrıca zaten memnun olup kullandığım bir marka varken neden değiştireyim ki...

Son düzenleme:

Kılıçbalığı tamam marka vermiyosun en azından senin kullanıpta memnun kaldığın keratinin 1000 ml veya 250 ml siniin fiyatı ne kadar ? en azından bu konuda bana yardımcı olabilirmisin bide sen yurtdışından mı alıyorsun Türkiyeden mi ? cevap verirsen çok sevinirim

Kılıçbalığı tamam marka vermiyosun en azından senin kullanıpta memnun kaldığın keratinin 1000 ml veya 250 ml siniin fiyatı ne kadar ? en azından bu konuda bana yardımcı olabilirmisin bide sen yurtdışından mı alıyorsun Türkiyeden mi ? cevap verirsen çok sevinirim

merhaba kızlar.

sevgili kılıçbalığı arkadaşımızın yardımıyla suan saçıma keratını uygulamış bulunmaktayım.umarım doğru yapmışımdır.

önce nude marka şampuanla saçlarımı yıkadım.güzelce kurutup düzleştirdim. saçlarım uzun olduğu ıcın 120 ml keratin kullandım saçlarıma kızlar.
sizce ideal mı?

neyse annemınde yardımıyla saçlarımı ınce tutamlara arıyıp keratini sürdüm streçle sacımı sardım oturdum beklıyorum şuan 40 dakıka beklıyecem.8. 40 gıbı kurutup düzleştirecem gelişmeleri size yine yazarım kızlar.bu arada sacımın fotograflarınıda cektım paylaşıcam 3 gün sonra

merhabe oncedende soyledım gıbı ıgrenc bı marka ıle yaptım sacımı marka yazmadıgı ıcın veya nsıl bısey oldugunu bılmedıgım ıcın sacım bozuldu gıbı 2. seansı yapcam ama hangı amrka ıle yapıyım bılmıyorm bende katılabılrım sızın o hesaptan beraber alma ısınıze ne olur ozel mesaj atın saclarımın tek tek dokulmasını ıstemem her kız gıbı veya ılerkı yıllarda kanser olup olmak ıstemem ne olur cevap yazın!

herkese iyi geceler arkadaşlar yeni gördüm bende bu konuyu bay bi okudum ama sonuna gelemedim bir türlü bende yazayım dedim benimde sorularım ve sorunlarım var bi yardımcı olun lütfeeen:) şimdik benim saçlarımda hep tiftik tiftik oluyo ama şuanda daha fazla çünkü perma yaptırdım perma çok güzel oldu ama tiftik tiftik olduğu için görüntüsü hoşuma gitmiyo en azından birsüre permalı kullanmak istiyorum bu keratin bakımını uygulasam buklelerim düzelirmi acep permadan sıkılınca düzleştiripde uygularım bu keratini ama öncelikli hedefim buklelerimi düzeltmek ne diyorsunuz bu konuda:)

Kızlar keratini tam 45 dakıka sacımda tuttum ve kurutma aşamasına gectım.aman allahım kokmuyor dediğim keratin nasıl koktu öyle genzim yandı resmen cıkan dumandan :) sacımı 30 dakıka kadar kuruttum ama bir türlü kurumadı. sanırım keratını cok sürdüm ben sacım

kurutma aşamasından sonra düzleştirdim. zaten düzdü saçlarım o yüzden düzleştirme aşaması cok uzun sürmedi. 230 derece ısıyla 10-15 dakıka kadar duzleştırdım dümdüz oldu saçlarım pırasa gıbı

aynaya baktım kızlar saçlarım yağlı yağlı görünüyordu. sanki 1 haftadır banyo yapmamışım görüntüsü vardı

bu sabah kalktığımda o yağlı görüntü azalmış gıbıydı ama yinede çok yağlı görünüyor suan:) az önce tekrar düzleştirdim. gelişmeleri size yine anlatırım. yıkadıktan sonrada foto koyucam mutlaka:)

uzak kaldım baya sizlerden sezon açıldı burda işlerim okadar yoğunlaştıki 10-11de eve geliyorum ve tabi hemen sızıyorum.arada bi 5 dk işyerinden girip bir iki msj anca okuyabiliorum.şimdi eve yeni gelmeme rağmen uykusuzluğa dayanıp okudum kaldığım yerden sayfaları.ve gördümki yeni araştırmalar içindesiniz.valla şu bi günlük uygulama okadar güzel olurki ilaç gibi gelir.balığım hatırlıyomusun bilmiyorum ama senin gönderdiğin keratini saçıma çok sürüp aşırı yağlı görüntüsüne dayanamayıp ikinci günde yıkamıştım ben tabi sonuç hüsran.bozuldu saçlarım.aslında düz yine ama istediğim rengi tutturana kadar kuaförün elinde saçlarım 4-5 kez açma boya falan derken saçlarım yumak halde şuan.elimde daha keratin var bi uygulama daha yapasım var ama annem yapmak istiyor onlada oyüzden elleyemiyorum kadıncağız çok heveslendi buarada balığım benim şuan başka bi sorunum var saçlarla o konuda senden yardım isticem.daha önce bu konuyla ilgili bişeylerden bahsetmişitn bi arkadaşa ama tam olarak burdan açıklamamıştın.burda konuyu dağıtmak istemiorum ama saçlarımın renginden nefret ediyorum.açtırmak istedim kuaför istediğim rengi tutturamadığı gibi saçlarımı mahfetti.şimdi başka bi kuaföre gitsem diorum ama artık güvenemiyorum kuaförlere senin bahsettiğin evde kendin yaptığın yöntemler vardı.saçlarımı yıpratmadan istediğim renge ulaşabilmemin bi yolu varmı balığım yaa? dersenki burda konuyu dağıtma kızarım dersen özel mesaj atıp şuanki rengini ve istediğim rengi gönderirim.senide fazla yormak istemiyorum kuzucum utana sıkıla samimiyetine güvenerekten yardımını bekliyorum muck balığım

ne yapmamız gerekiyor parayı nasıl göndereceğiz bir an önce şu saçlarımı adam etmek istiyorum gülüm ya ne zaman döncen bize sanada zahmet veriyoruz ama herkezi mutlu etmişsin bizide edersen aldığın dualarla sırtın yere gelmez canım benim iyiyki varsın seni seviyoruz

Merhaba kızlar ben yaklaşık 15 gün önce ilk uygulamayı yapmıştım,şimdi ikincisini yapıcam.İşlem öncesi için sodyum arındırıcı şampuan vardı bende ikinci uygulama için onu mu kullansam yoksa diğer nude şampuanımı kullanmsam? Ne dersin kılıçbalığı veya bilen birisi varsa cevaplarsa sevinirim.

Normalde arındırıcı kullanılması gerekiyor, ama kılıçbalığının kuaför arkadaşı işlem öncesinde nude de kullanılabileceğini söylemişti, yani karar senin her ikisini de kullanabilirsin.. Tabi elinde arındırıcı varsa zaten nacizane tavsiyem arındırıcı kullanman yönünde..

kılıçbalığım hala varmı elinde keratin varsa bu kez 500 ml almayı düşünüyorum.önceki aldığım 250 ml nin yarısından çoğunu ben yaptım kalanıda bugün anneme yapalım dedik yetmedi kadıncağıza yarı düz yarı kıvırcık dolaşcak şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…