- 13 Ocak 2010
- 1.358
- 17
-
- Konu Sahibi KilicBaligi
- #2.421
250 ml zaten hangi saça kullanılır bilmiyorum insanın rapunzel olması lazım...
Evet canım bölüştürüp göndereceğim size.
Bencede ama aramızda henüz öğrenci olan arkadaşlarımızda var bu yüzden bir anda 250 ml alma şansları olmayabiliyor tatlım...Ne varki bende kimseye 100 ml gönderemem, 10 kişiye nasıl bölüştüreyim 100-100
baluk sen ıyılık meleğimisin kuzum o kaadar sinirlendin hala insanlara yardım edıyosun
Haklısın canım bende öğrenci olduğum için bi anda 250 almak çok gelebilir die düşündüğüm için söylemişdim zaten ama dediğinde sende kesinlikle haklısın. Belki biri alırda paylaşmak isterse die söylemişdim ben yada ankaradan biriyle anlaşıp ortak alabilirim takip ederim ben burayı aklınızda olsun sizinde :))
Kızlar, keratin stoğum nihayet bitti, bundan sonraki keratin alımları için ancak 4 veya 2 kişi birleştiğinizde bir litre keratin alabiliriz bunun dışında bir daha önceden para verip stok yapmaya niyetim yok...İsteyen olursa sayfadan yazabilir...
Son bir kişi daha gerekiyorsa o ben olabilirimmmm,bende 250 ml almak istiyorummmm.
Deryabek, bu başlıkta marka adı paylaşmak yasak, forum genelindede bu şekilde mail adresi paylaşmak yasak...Ayrıca zaten memnun olup kullandığım bir marka varken neden değiştireyim ki...
Kızlar, şu an az bekletilen yani 2 gün bekletilen 2 marka var, biri pekde memnun kalınmayan ve kalıcılığı az olan marka, bunun bende testerı var ama denemedim, testerı bana veren arkadaşım aracılığı ile distribütörüne ulaşabiliriz ama ben ucuz bir şey olacağını hiç mi hiç sanmıyorum, diğer marka dünyaca ünlü bir marka ama sadece 25ml si 80 lira, yani tek kullanıma bile yeteceği belli olmayan ürün 80 lira, 1000 ml si ise 700 lira...Bu nasıl hesap anlamadım...Bunun distribütörü ile görüşmüşlüğüm var...Ne diyorsunuz? Ben yinede 1 gün fazla bekletip ortak aldığımız markayı kullanmaya devam edeceğim tabii...
Kızlar, şu an az bekletilen yani 2 gün bekletilen 2 marka var, biri pekde memnun kalınmayan ve kalıcılığı az olan marka, bunun bende testerı var ama denemedim, testerı bana veren arkadaşım aracılığı ile distribütörüne ulaşabiliriz ama ben ucuz bir şey olacağını hiç mi hiç sanmıyorum, diğer marka dünyaca ünlü bir marka ama sadece 25ml si 80 lira, yani tek kullanıma bile yeteceği belli olmayan ürün 80 lira, 1000 ml si ise 700 lira...Bu nasıl hesap anlamadım...Bunun distribütörü ile görüşmüşlüğüm var...Ne diyorsunuz? Ben yinede 1 gün fazla bekletip ortak aldığımız markayı kullanmaya devam edeceğim tabii...
Kızlar, keratin stoğum nihayet bitti, bundan sonraki keratin alımları için ancak 4 veya 2 kişi birleştiğinizde bir litre keratin alabiliriz bunun dışında bir daha önceden para verip stok yapmaya niyetim yok...İsteyen olursa sayfadan yazabilir...
merhaba kızlar.
sevgili kılıçbalığı arkadaşımızın yardımıyla suan saçıma keratını uygulamış bulunmaktayım.umarım doğru yapmışımdır.
önce nude marka şampuanla saçlarımı yıkadım.güzelce kurutup düzleştirdim. saçlarım uzun olduğu ıcın 120 ml keratin kullandım saçlarıma kızlar.
sizce ideal mı?
neyse annemınde yardımıyla saçlarımı ınce tutamlara arıyıp keratini sürdümstreçle sacımı sardım oturdum beklıyorum şuan 40 dakıka beklıyecem.8. 40 gıbı kurutup düzleştirecem gelişmeleri size yine yazarım kızlar.bu arada sacımın fotograflarınıda cektım paylaşıcam 3 gün sonra
Merhaba kızlar ben yaklaşık 15 gün önce ilk uygulamayı yapmıştım,şimdi ikincisini yapıcam.İşlem öncesi için sodyum arındırıcı şampuan vardı bende ikinci uygulama için onu mu kullansam yoksa diğer nude şampuanımı kullanmsam? Ne dersin kılıçbalığı veya bilen birisi varsa cevaplarsa sevinirim.
Tamamdır 4 kişi oldunuz bile...Ben bu gün şehir dışına çıkıyorum, Pazar döneceğim duruma göre ayrıntıları konuşuruz dönünce...