- 10 Şubat 2010
- 1.612
- 1.551
-
- Konu Sahibi KilicBaligi
- #2.401
offf yaa kendimi aptal gibi hissediyorum kafam cok karisti
yurtdisinda yasadigin icin kilicbaligi internetden satin almami tavsiye etti ürünü fakat okadar cok cesitli sey varki aptal oldum resmen yurtdisi sitelerinde köpük,sprey, jel gibi secenekler var fiyatlar 3 asagi 5 yukari ayni
kendi kendime dur türkiyedeki sayfalardan bakayimdan belki bi netlik kazanirim, ama halt etmisim ne netligi kuzum iyice allak bullak oldum kimin fiyati 750 kimi 150
ben pes ediyorum parlamayan uzamayan yamuk yumuk saclarimla yasamaya devam edeyim en iyisi
Kılıçbalığım tekrardan merhaba yaklaşık 2 haftadır benim final sınavlarından dolayı foruma giremiyordum,üstelik sınavlarım halen daha bitmiş değil cumartesi son sınava giricem.Çok sıkıldım artık bu sınavlardan tüm sınavlarım bittikten sonra 2. uygulamayı yapmayı düşünüyorum.İlk uygulamamı yaklaşık 10 gün önce yapmıştım foto koyucam diye söz vermiştim ama yaklaşık 10-15 dk.dır deniyorum ama birtürlü koymayı beceremiyorum((
Bu arada benim saçlarım kıvırcık olduğundan 3 uygulamamı yapmam lazım?Bunun için elinde eğer keratin kalmışsa 250 ml. tekrardan alabilirmiyim kılıçbalığı bunun
için bana en kısa zamanda mesaj atarsan sevinirim.
Kılıçbalığı merhaba,
İst.da toplanacağız demiştiniz,ne yaptınız? Eğer hala böyle bir plan varsa sizleri misafir etmek isterim.
Kızlar, keratin stoğum nihayet bitti, bundan sonraki keratin alımları için ancak 4 veya 2 kişi birleştiğinizde bir litre keratin alabiliriz bunun dışında bir daha önceden para verip stok yapmaya niyetim yok...İsteyen olursa sayfadan yazabilir...
Kızlar, keratin stoğum nihayet bitti, bundan sonraki keratin alımları için ancak 4 veya 2 kişi birleştiğinizde bir litre keratin alabiliriz bunun dışında bir daha önceden para verip stok yapmaya niyetim yok...İsteyen olursa sayfadan yazabilir...
ben varım canım 250ml olandan istiyorum alamk isteyen arkadaşlarda söylesinler kızlar hadi hemen isteyelim sabırsızlanıyorum iyiki varsın kılıçbalığı seni seviyoruz canımmm ayyy çok heycanlandımmm hadi kızlar kk nın güzeleri
250 ml de ben istiyorum 500 yaptık hadi kızlar iki kişi daha katılırsa
bizde almak istiyoruz
ben varım canım 250ml olandan istiyorum alamk isteyen arkadaşlarda söylesinler kızlar hadi hemen isteyelim sabırsızlanıyorum iyiki varsın kılıçbalığı seni seviyoruz canımmm ayyy çok heycanlandımmm hadi kızlar kk nın güzeleri
250 ml de ben istiyorum 500 yaptık hadi kızlar iki kişi daha katılırsa
bizde almak istiyoruz
Ben de varim..250 ml yeterli benim icin. Iki kisi daha bulsak ne iyi olur, bir an önce kavusalim keratinlerimize...
Anaa bulduk bile..
Hadi son bi kisi daha.
Hadi son bir kişi daha bekliyoruz...Yalnız kızlar bu adamlar biraz yavaş haberiniz olsun ben arayıp hesaba para yatırdıktan en erken 2 gün sonra gelir o kargo bana haberiniz olsun geçen sefer 4 gün beklemiştik...
kızlar bnde istiyorum ama annemle yapıcakdık o vazgeçti bana 250ml çok gelir gibi geliyor saçlarım çok gür ve uzun değil çünkü :26:
kızlar bnde istiyorum ama annemle yapıcakdık o vazgeçti bana 250ml çok gelir gibi geliyor saçlarım çok gür ve uzun değil çünkü :26:
Evet canım bölüştürüp göndereceğim size.sende bize kargoyla gönderiyorsun değilmi ben şanlıurfadayım da
bekliyecez bakalım artık ne yapalım hayırlısıyla kavuşuruz
daha azı da yoktur sanırım hem 2 3 defa tekrarlaman gerekecek iyi sonuç alman için anca yeter yani
canim cok sükür sanada dedigim gibi elime gecti gidip aldim :))
hafta sonu yapabilirim anca yaptigimda hemen paylasicam saclarimi