Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

1 ay oldu yapalı, sanki saclarım yavastan bozulmaya basladı ama böyle kalsa da güzel,,sanırım 1 aya kadar tekrar edecem..

ozaman da bu kadar kısa süre kalır mı? daha mı uzar süresi?

arkadaşlar kılıçbalığı yuvasına dönmeyecek sanırım.bizde kendi imkanlarımızla yapalım diyorum.ama bütün sayfaları okumama rağmen bu keratini nerden aldılar yahu bunlar,hangisini aldılar bilemiyorum..sülfatsız şampuan işi tamam ama bu keratin nerde nerde?bilen falan varsa tam anlamıyla, rica etsem bana özelden msj atabilir mi?ne yapalım başımızın çaresine bakalım diyorum.saçlarım röfleli ama röfleden yanmadı saçım kuaförüm çok özenir işine malzemesi çok iyidir.ama gelgelelim röfleli saça hergün düzleştirciun kıvamında oldu saçlarım.kafamın üstünde bir tüy birikintisi.::2::2:

Canım mesaj atıyorum özelden sana

Son düzenleme:
mamıs sana bişe soracam bu keratini alırken bide kremi,şampuanı ve de yağı karşımıza çıkıyor.aynı markanın.o setide ölece alsam ordaki şampuan sülfatsız mı?yani işimi görürmü?yada bir bebek şampuanında sülfat yok.hangisi daha iyi olur bilemedim.lütfen bilgilendir beni kuzum.bu saçlar mahvatti beni.bugun perçemimin altındaki bir tomar saç bildiğin mısırın tepesindeki püskül gibi aynen.bide sarı renk

yalnız melek aynı dert sanırım ikimizinde.ama ben bu işi çözecem.mamis irtibata geçiyor cnmm.bizde halledecez bu işi ben inanıyorum...

yalnız melek ben özelden msj atamıyorum çok üzgünüm.nasıl yapsak sana sölesem ya.100 msj olması lazımmış özelden yazmak için.nasıl yapsak bilmiorum yaaa

Canım alman gereken keratin treatment olan ve istersen işlem öncesi arındırıcı şampuanıdır.sülfatsız şampuan için de kılıçbalığının açmış olduğu 'brezilya fönünden sonra kullanılması uygun olan şampuanlar' konusuna bakabilirsiniz.nude var bende kullanıyorum.memnunum.işlem öncesi şampuan yerine alacağın sülfatsız şampuanı da kullanabiliyormuşsun.artık sana kalmış işlem öncesi şampuanı alıp almamak...

yaaa bu ürünleri özelliklede keratinin markasını ve nerden temin ettiğini bana yazrmısın bunun için üye oldumm ve özel msj atamıyorumm ((((lütfennn....

mamiss bu keratin tamam onu buldum.nude şampuan almaya karar verdim.şimdi nude fönden öncede kullanmam uygun mudur?yani saçlarımı sülfattan arındırmak için.ve fönden sonrada sürekli.ya bunun kreminide almak şart mı?almasak olmazmı?saçlar fönden sonra yumuşamayacak mı ya?benim saçım aynı keçe el arasından geçmiyorr.yardım:18::18:

Kilicbaligindan haberi olan varmi, merak etmeye basladim birden kayboldu haber vermeden gitmez herhalde tatile falan gitse, Allah Allah.

DİKKAT DİKKAT :) kılıç balığı aranıyor..... nelerdesin kuzucuğumm özledik seni.... merakta ediyoruz artık bir ses ver bize

Son düzenleme:
Kilicbaligindan haberi olan varmi, merak etmeye basladim birden kayboldu haber vermeden gitmez herhalde tatile falan gitse, Allah Allah.

valla ben de merak etmeye başladım, hani sınavları bitti kendini eğlenceye falan vurdu diye düşünüyordum ama sınavları varken bile kısa süreliğine de olsa giriyordu...

keratin paylaşan arkadaşlara cebini vermişti, biriniz arasanıza kızlar..

Canım sülfatsız şampuanın keratin bakımı öncesinde de kullanılabileceğini yazmıştı kılıçbalığı.uygun olduğunu yazmıştı.fönden sonra da sadece sülfatsız şampuan ve saç ürünleri kullanman gerekir.ben krem de kullanıyorum ama nudeninkini değil.tabiki o daha iyi de benimki dAHA UCU zaten saç kremlerinin genelinde sülfat bulunmuyo.şu an kullandığın saç kreminin içeriğine bak sülfat ve sodyum varsa kullanmazsın.birde uygulama öncesinde bana kalırsa forumu baştan okumalısın.yada ilk 50 sayfayı filan.deneyimlerini paylaşmış çok arkadaş var.faydalanabilirsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…