Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

yaaa bu ürünleri özelliklede keratinin markasını ve nerden temin ettiğini bana yazrmısın bunun için üye oldumm ve özel msj atamıyorumm :KK43:((((lütfennn....[/QUOTE]

Özel mesajlara bak...

kızlarrrrr ben dun aksam denedım yalnız duzlestırıcım max 200 derece oldugu ıcın fazla duman cıkmadı. umarım basarılı olmustur Çalısan bırı olarak bu kafayla ortalarda dolanmak epey zor olacak sanırım. :)
bu arada kılıcbalıgı guzelce "ellerı cok fazla kurutuyor keratın ıslemını eldıvenle yapın" yazmıs olmasına ragmen ben yaparken eldıven kullanmadım. ellerım gunlerce suda kalmıs gıbı burus burus oldu ve bu hıs yuızunden elıme su degdıgı zaman ne yapacagımı sasırıyorum. pazar aksam yıkayacagım sacı sonucu resımle bırlıkte paylasırım. bana dua edınde şu çektıgım rezıllıge degsın. dusuk dereceyle (200) yaptıgım ıcın pek umutlu dıılım.

@ bıde bılgısı yada fıkrı olan varsa paylassın lutfen. sacımı normalde pazar aksamı saat 21.00 gıbı yıkamam gerekıyor. ben pazar öğlen 1 gıbı yıkasam sızce ne olur ?

kızlarrrrr ben dun aksam denedım yalnız duzlestırıcım max 200 derece oldugu ıcın fazla duman cıkmadı. umarım basarılı olmustur Çalısan bırı olarak bu kafayla ortalarda dolanmak epey zor olacak sanırım. :)
bu arada kılıcbalıgı guzelce "ellerı cok fazla kurutuyor keratın ıslemını eldıvenle yapın" yazmıs olmasına ragmen ben yaparken eldıven kullanmadım. ellerım gunlerce suda kalmıs gıbı burus burus oldu ve bu hıs yuızunden elıme su degdıgı zaman ne yapacagımı sasırıyorum. pazar aksam yıkayacagım sacı sonucu resımle bırlıkte paylasırım. bana dua edınde şu çektıgım rezıllıge degsın. dusuk dereceyle (200) yaptıgım ıcın pek umutlu dıılım.

@ bıde bılgısı yada fıkrı olan varsa paylassın lutfen. sacımı normalde pazar aksamı saat 21.00 gıbı yıkamam gerekıyor. ben pazar öğlen 1 gıbı yıkasam sızce ne olur ?

Canım 72 saat dolmadan yıkamayın demişti klılıçbalığı..

evet ya bılıyorumda canım ogleden sonra agır mısafırlerımız var ( kardesımı gormeye gelıcekler) bu kafayla bıde (3. gunu olcak...) ınsanların karsısına cıkmıyım dedım ama yapıcak bısey yok artık:))

bıde gozkurulugu olan arkadaslar dıkkat etsın bugun dr gıtmek zorunda kaldım sanırım keratının dumanı gozlerımı alerjı yapmıs. gozumu acmakta zorlanıyorum. hava sırkulasyonu gayet ıyı olmasına ragmen gozlerıme fena dokundu.

evet ya bılıyorumda canım ogleden sonra agır mısafırlerımız var ( kardesımı gormeye gelıcekler) bu kafayla bıde (3. gunu olcak...) ınsanların karsısına cıkmıyım dedım ama yapıcak bısey yok artık:))

bıde gozkurulugu olan arkadaslar dıkkat etsın bugun dr gıtmek zorunda kaldım sanırım keratının dumanı gozlerımı alerjı yapmıs. gozumu acmakta zorlanıyorum. hava sırkulasyonu gayet ıyı olmasına ragmen gozlerıme fena dokundu.

Bence de bekle tatlım emeğine değsin.. seni görmeye gelmiyolar nede olsa:KK1::KK1: evet gözlerde feci şekilde yanma ve yaşarma yapabiliyo.ben o durumlarda uygulama yaptığım yerden farklı bir yere geçiyorum.iyi geliyo..

benim birinci uygulama bozuldu saçlarım yine dalgalı oldu malesef o kadarda dikkat ettim en fazla 2 gün kullanabildim[/QUOTE

Kendin mi yapmıştın canım? Birde bozulmadan kastın nedir? eski saç yapına mı döndü? yıpranmışlığı kabarıklığı filan nasıl?

kendim yaptım canım yıpranma falan yoktu eski saça döndü evet ama kabarıklık yok gibi ama banyodan sonra gliste kullanıyorum badem yaylı ve menekşe yağlı dalgalı yani

cnm sen başka biryerden mi aldın banada atıversen 2 uygulamayı düşünüyorum seninkinide bi gözden geçiriyim kılıçbalığı yok yuvasında :)

Yok tatlımaynı marka.fakat ben önceden almıştım 250 ml. henüz bitmedi:KK1: ben kazıklandım zaten:KK1: bi dahakine eğer kılıçbalığı bizler için almak isterse ondan bana da yardımcı olmasını istiycem

Yok tatlımaynı marka.fakat ben önceden almıştım 250 ml. henüz bitmedi:KK1: ben kazıklandım zaten:KK1: bi dahakine eğer kılıçbalığı bizler için almak isterse ondan bana da yardımcı olmasını istiycem

ben internettten almıştım bide 3. gün yıkadım daha fazla dayanamadım su kuşuyum zaten şimdide deniz planları var denizden sonramı yapsam acaba kılıç balığı döner heralde ozamana kadar sınavları vardır

Anlamadım tatlım yaa..sen kendin hazırladın demi?
sen böyle diyince ben tariften tedirgin oldum :KK70: gliss i satın aldım kendi içeriği sıvılaştırılmış keratin var
bende içine 1 kapak menekşe yağı 1 kapak badem yağı koydum arkadaşlar yarım şişeye yapmışlar ve suda katmışlar sanırım bide bebe yağı

Son düzenleme:
ta ta ta tammmmm :) kızlar yıkadım saçlarımı az evel sonuçç süper... dümdüz 10dakikada kuruyan bakımlı yanık yerleri onarılmış saçları görmek acayip hoç bir duygu bir kusuru var oda inanın umurum bile değil çok hafif eletriklenme var altlarımda zaten oralar yanıktı sanırım ondan oldu yada daha şimdi kuruttum belkide ondan. Ama üstlerde hiç bir sorun yok

artık keratin bağımlısı olucam sanırım:KK52: kendimi bildim bileli düz saçım olsun çok isterdim banyodan çık yarım saat kurut yarım saat düzleştir banyo yapmak eziyet gibi oluyordu bide yanık saç naparsan yap şekilde almıyordu altlar dimdik hava duruyordu şimdi yıka çık ohhhh :KK1::KK1::KK1: yarın fotomuda eklicem yanlız saç serumu falan sürebiliyormuyuz yada jöle bilen varmı acaba

kılıçbalığım son paragraf sana... allah razı olsun senden içimden inan dua ediyorum sana saçımı bu hale getirebilmemde payın çookkk büyük allah gönlünden ne geçiyorsa sana onu getirsin....

Son düzenleme:
sen böyle diyince ben tariften tedirgin oldum :KK70: gliss i satın aldım kendi içeriği sıvılaştırılmış keratin var
bende içine 1 kapak menekşe yağı 1 kapak badem yağı koydum arkadaşlar yarım şişeye yapmışlar ve suda katmışlar sanırım bide bebe yağı

kılıçbalığı glissin saçı bozduğunu söylemişti sanki:KK17:

kızlar kılıcbalığı bayadır yok değilmi haber alanınız varmı korkmaya başladım gerçekten bı arasammı acaba ?? birşey söyledimi uğrayamayacağım felan diye ??

X