Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

osge01 yapamadım msj atamıyorum

özel msj yazma hakkın var mı peki canım? yüz mesaj yazınca oluyo. belki ondan gönderememişsindir.

özel msj yazma hakkın var mı peki canım? yüz mesaj yazınca oluyo. belki ondan gönderememişsindir.

Sanırım yok anladım, nasıl öğrenicem peki yardım edermisiniz. Konunun ilk sayfalarını okudum nasıl yapıldığınıda anladım.düzleştiricim var braun marka hangi keratini alacağımı bilmiyorum ve en kısa zamanda yapmak istiyorum çünkü kuaföre gidemiyorum büyük kolaylık galiba

canım ben kılıçbalığının yardımıyla almıştım. biz bir kaç arkadaş paylaşmıştık büyük boy alıp. istersen onu bekle sana yardımcı olmaya çalışır ve yönlendirir. ve dediğin gibi acayip bi kolaylık sağlıyo hem de:)

canım çok teşekkurler yanıtladığın için :79:
peki bir yerde okudum sanırım bebek sampuanlarıda sülfat içermiyormuş o tür bir şey kullansam bi zararı olur mu ki acaba ?
saçlarım aslında cok dalgalı değil benim zaten katsız düz saçı cok seviyorum ki öyleydi ama bir ay önce kırık ve yanıklardan kurtulmak için arkasını katlı kestirmek zorunda kaldım Katlı olduğundan şekilsiz bi dalgası var uzayınca kurutma makinesiyle kurttuğumda düze yakın oluyo ama kabarık oluyor.Yani kurut-çık olayını istediğim için özellikle istiyorum bende.
Bide internet üzrinden nereden elde eldebileceğimi özelden biri söylerse çookk mutlu olucam.
Bazı yerlerde 1 lt si 170 tl diyoda ilginç geldi yani o fiyat :S

Kılıçbalığı valla sana ne kadar dua etsem az. Keratinleri teker teker alıp kargolamak yetmiyormuş gibi, ofis dışında toplantıda olduğumdan tek ricamla kargoyu kendi ödeyerek gönderdin. O kadar da ısrarıma rağmen lafımı olur dedi. Bu devirde bu kadan insana emek verip sabırla maddi manevi şekilde yardım etmek bazen en yakınlarımızdan bile görmediğimiz davranışlar. Allah razı olsun demekten başka hiç bir şey gelmiyor diyebileceğim. Bir de kahve sözüm her zaman daimdir:)

Böyle bir forum ortamında olsa bile seni tanımış olduğum için çok mutluyum.

Sevgiler....

kızlar saçımı yıkadım kuruttum düzleştirdim keratini sürdüm sürerken bile gözümden yaşlar aktı burnumda aka aka bir hal oldu son 15 dak. kaldı kurutma işlemine geçmem için. en zor kısmı kurutma ve düzleştirme olsa gerek baya heyecan yaptım

Son düzenleme:
ya kızlar saçımı kuruttum tam kurumadı zaten 20 dak. kuruttum düzleştirici yapıyorum saçımın yarısını yaptım ama yağ içinde yaptığım taraf bu normal mi yapan arkadaşlar lütfen cevap verin dipler yağlı uçlar kuru

Son düzenleme:

Tatlim ya cok fazla keratin kullandin yada heryerine esit yayamadin

Tatlim ya cok fazla keratin kullandin yada heryerine esit yayamadin

emirgülcümm ben kılıçbalığının ilk aldığı keratinden aldım 80 ml di zaten ancak saçıma yetti fazla sürme gibi bir durumum yok iyicede yaydım taradım güzelce hatta uçlara daha çok sürdüm uçlarım çok yanık çünkü 1 de başladım 6da bitti yaaa son durum diplerim yağlı uclarım normal saçım gibi ama dipler parlıyor nasıl sokağa çıkcam bilmiyorum gören dicek herhalde bu kız hiç yıkanmıyor

Uclardaki saclar daha cok yipranmis oldugu icin keratini daha cok emmis demekki, umarim yikadiginda saclarin istedigin gibi olur cnm

Uclardaki saclar daha cok yipranmis oldugu icin keratini daha cok emmis demekki, umarim yikadiginda saclarin istedigin gibi olur cnm

inşallah emirgül..... saçım şuan acayip yumuşak bu hali bile süper artık cuma belli olcak ne olduğu yarın foto eklicem birde fotoyla görürsünüz :)

günaydınlar
kılıçbalığım sana ne kadar teşekkür etsem azdır canım , 1 haftadır öyle rahatımki anlatamam öncedende bahsetmiştim benim saçım çok kıvırcık geçen perşembe yıkadım ve kuruttum kabarma falan yok öyle sizlerinki gibi fönlü durmuyor ama yumuşacık bi kaç ay sonra tekrar yaparım diye düşünüyorum.

evet kızlar fotoları ekledim ama ben dün işlem öncesi saçımın fotosunu çekmeyi unuttum heyecandan :) o yüzden başka bir foto ekledim saçımın doğal halini görebilmeniz için ....

Saclarin yagli gorunmuyor hic hergun duzlestiriciyle tekrar uzerinden gecmeyi unutma cnm. Hadi bakalim 3 gun sonraki resimleride bekliyoruz

tatlım altlar normal diplerim pek belli olmamış dipler çok yağlı en zor kısmı beklemek galiba çatlıyorum meraktan az evel düzleştirdim yine emirgücüm akşam tekrar düzleştirmeme gerek varmı yoksa günde bir kez yeterlimi

Canım gereksiz yere çok fazla düzleştirmen saçının zarar görmesine neden olabilir, sabahları mutlaka düzleştirme işlemi yap, çünkü gece o yana bu yana dağılacaktır mutlaka saçların, ama akşama kadar saçların bozulmamışsa tekrar düzleştirmene gerek yok, buna senin karar vermen gerek, düzleştiricinin ayarını da ilk günkü kadar yüksek tutmamaya çalış bence.. umarım sonuçlar istediğin gibi olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…