- 11 Mart 2009
- 16
- 0
-
- Konu Sahibi KilicBaligi
- #2.221
mesaj atmak istediğin kişinin adına tıkladığında özel mesaj diye bir seçenek çıkıyor, ona tıkladığında istediğin kişiye özel mesaj atabilirsin. sana gelen cevaplarda bildiriniz var şeklinde sayfanın ust kısmında kırmızı olarak yanar zaten. şuan baktığındada bildirileriniz diye yazar zaten... gelelim uygulama işlemine bu sayfanın en başında kılıcbalığı çok ayrıntılı şekilde anlatmış zaten. onu okuduğunda herşeyi anlarsın. tek sorun keratini alma konusu olabilir dediğim gibi onuda netten araştıracaksın. şuan senin gibi almak isteyenler varsa birleşip alabilirsiniz. kılıcbalığı gelince sana yardımcı olacaktır... acele etme şuan için. evde düzleştiricin vardır umarım... tek fön yetersiz. birde uygulama sonrasında tuzsuz şampuan kullanman gerekecek ... normal şampuanlara elveda...
özel msj yazma hakkın var mı peki canım? yüz mesaj yazınca oluyo. belki ondan gönderememişsindir.
Sanırım yok anladım, nasıl öğrenicem peki yardım edermisiniz. Konunun ilk sayfalarını okudum nasıl yapıldığınıda anladım.düzleştiricim var braun marka hangi keratini alacağımı bilmiyorum ve en kısa zamanda yapmak istiyorum çünkü kuaföre gidemiyorum büyük kolaylık galiba
Sanırım ben cevap verebilirim soruna, bakım sonrası sürekli sülfatsız şampuan kullanman gerekicek, tabiki fönünün bozulup saçlarının eski haline gelmesini istemiyorsan, ki zaten sağlık açısından da sülfatsız şampuan kullanımı daha makbül :):) yani kaybedicek bişi yok :)
Kızlar, elimde 1.5 şişe keratin kaldı, bunları kendi paramla aldım biliyorsunuz çünkü kızlar bana da ayır banada ayır kesin alacağım dedikleri için birazda kıyamayacağımdan onlar içinde aldım ve ne yazık ki son 10 gündür kimseden ses çıkmıyor
Biraz ayıp edildiğini düşünüyorum artık...Benim sözüm sözdür, verdiğim sözü tutarım ama görüyorum ki ısrarla alacağım diyen arkadaşların sözleri pek söz değil ki foruma girdikleri halde başlığa uğramıyorlar bile, bunu da görebiliyorum tabii ki...
Herneyse, ben sözümü tuttum onlar için keratin aldım ve ayırdım ama belli ki bunlar elimde kaldı...Bu yüzden son keratinler için almak isteyen varsa buradan yazsın...Bunları bitirdikten sonra da sadece bu sayfada gerçekten emek verip, fotoğraflarını çekip paylaşmış, bana güvenen ve benimde güvendiğim arkadaşlarım için tekrar almam gerekirse firmayı ararım...Bunun dışında kimsenin güzel hatrı için bir şey yapmaya niyetim yok...
Hepinizi öpüyorum
ya kızlar saçımı kuruttum tam kurumadı zaten 20 dak. kuruttum düzleştirici yapıyorum saçımın yarısını yaptım ama yağ içinde yaptığım taraf bu normal mi yapan arkadaşlar lütfen cevap verin dipler yağlı uçlar kuru
Tatlim ya cok fazla keratin kullandin yada heryerine esit yayamadin
emirgülcümm ben kılıçbalığının ilk aldığı keratinden aldım 80 ml di zaten ancak saçıma yetti fazla sürme gibi bir durumum yok iyicede yaydım taradım güzelce hatta uçlara daha çok sürdüm uçlarım çok yanık çünkü 1 de başladım 6da bitti yaaason durum diplerim yağlı uclarım normal saçım gibi ama dipler parlıyor nasıl sokağa çıkcam bilmiyorum gören dicek herhalde bu kız hiç yıkanmıyor
Uclardaki saclar daha cok yipranmis oldugu icin keratini daha cok emmis demekki, umarim yikadiginda saclarin istedigin gibi olur cnm
Hiç mi düzleşmesin yani doğal hali ile mi kalsın istiyorsun?
Eki Görüntüle 205761 Eki Görüntüle 205762
evet kızlar fotoları ekledim ama ben dün işlem öncesi saçımın fotosunu çekmeyi unuttum heyecandan :) o yüzden başka bir foto ekledim saçımın doğal halini görebilmeniz için ....
Saclarin yagli gorunmuyor hichergun duzlestiriciyle tekrar uzerinden gecmeyi unutma cnm. Hadi bakalim 3 gun sonraki resimleride bekliyoruz
tatlım altlar normal diplerim pek belli olmamış dipler çok yağlı en zor kısmı beklemek galiba çatlıyorum meraktanaz evel düzleştirdim yine emirgücüm akşam tekrar düzleştirmeme gerek varmı yoksa günde bir kez yeterlimi