-
- Konu Sahibi KilicBaligi
- #2.301
sen böyle diyince ben tariften tedirgin oldumgliss i satın aldım kendi içeriği sıvılaştırılmış keratin var
bende içine 1 kapak menekşe yağı 1 kapak badem yağı koydum arkadaşlar yarım şişeye yapmışlar ve suda katmışlar sanırım bide bebe yağı
Hay Allah iyiliğini versin.tatlım o tarif gliserinli su tarifi, hazır gliss değilki.o bozdu kesin fönünü
Kızlar Kılıçbalığımızla görüştüm, merak etmeyin, gayet iyi, biraz kafa dinlemek istiyor sanırım, biraz da yoğun bir dönemden geçiyor.. Eee kolay değil garibim sınav zamanlarında bile sabırla herkese cevap verdi, yorulmuş bunalmış olması çok normal..
Allah her türlü sıkıntılarını alsın, bolluk ferahlık versin Kılıçbalığımıza..
Kızlar, değerli keratindaşlarım...Merak etmişsiniz, haklısınız...Bir taraftan finaller ve iş derken öbür yandan en yoğun zamanlarımda bile foruma zaman ayrımaya uğraştığımı hepiniz biliyorsunuz zaten söylememe gerek yok...
kılıçbalığııııııı buralarda olmana cok sevındık o densızlerı dengesızlerıde takma kafana lutfen. sen bıze yogunlas lutfen cunku senden ogrenecegımız daha cooook sey var. o yuzden sacma sapan ınsaları bırak, bızımle ugrasmaya devam et sen lutfen
keratınımı yaptım ama 200 dereceyle duzlestırdım bugun 2,gunum umarım bı faydasını gorurum. becerebılmıssem eger bende bır kullanımlık daha keratın alırım senden
bızı ıhmal etme kafanıda luzumsuz seylere takmaaaaaaaaaaa
Canım o türden msjlara, maillere, yazılara vs cevap bile verme, neden kendini üzüyorsun ki, bak burda seni anlayan, destekleyen, yanında olan bir sürü insan var.. Artık burdaki çoğu kişi senin nasıl bir insan olduğunu, kişiliğini, karakterini çok iyi biliyor.. Zaten bi sürü sıkıntın, uğraşın, telaşın var, biz seni çok iyi anlıyoruz, sen üzme kendini, tabi üzdürme de..
Sevgiler sarı balık
Kılıçbalığı canım hoşgeldin yaa ne olur bi daha gitmeo şahıslarla da muhatap olma tatlım seni bilen biliyo...
Eki Görüntüle 208493 Eki Görüntüle 208492 Eki Görüntüle 208491
evet kızlar bugün ancak fırsat buldum foto koyucak... benim o kıvırcık yanık saçlarım şuan işte böyle dünden beri çok mutluyum saçımı sadece kuruttum okadar dün biraz elektriklendi altları ama oda geçti gerçi ben kuaförde de fön çektirsem ilk gün elektriklenir hep saçımın yapısından olduğunu düşünüyorum annem anneannem sevgilim saçlarıma bayıldı hatta annemede yapıcam kesin istiyor bir iki haftaya
kılıç balığım geri döndüğüne çok sevindim senden de bir yorum bekliyorum nasıl olmuş beğendin mibirde serum yada jöle kullanabilir miyiz çok merak ediyorum nolur cevap bekliyorum sana tekrar tekrar teşekkür ederim sen olmasan ya yol göstermesen şuan bu saçlara sahip olamicaktım şaka gibi hala inanamıyorum saçlarımın haline sürekli aynaya bakıyorum
kuzucum gliserinli tarife bende başlıcam öyleyse. birde serumun içeriğini yarın yazarım..... kılıç balığım bizi sensiz bırakma bak kayıplara karışıyosun sensiz olmuyor
Harika bir baslik.. Ilk 50 sayfayi okumaya basladim bile..
Benim gibi kuaförlere güvenemeyen ve ögrenci olup yüzlerce lira vermek istemeyen biri icin hazine gibi. Saclarim bu kadar islemden sonra bayram edecek..
Siyahtan, acik kumrala yani dogal rengime dönmeye calisiyorum. Bir defa actim, simdilik uclar haric iyi görünüyor, ikinci kez acinca ne hale gelecek bilemiyorum, iki defa acilmis sacin üzerine de bir kac kez küllü kumral... Oof of mahvolacak saclar ama bu keratin tedavisine güveniyorum, hatta o yüzden saclarimi acmak konusunda bu kadar cesurum diyebilirim. Gercekten cok isime yarayacak. Ben yaz sonu eylül gibi yapmayi düsünüyorum. Hem deniz sezonu bitmis olacak, hem de sicakti, terlemeydi.. bunlar pek olmayacak. O zamana kadar iyice arastirip ve bir miktar para biriktirip keratin ilacini da alabilirim, hatta bu konuyu okuyup yutarim bile, zamanim cok...Bir kac sorum var ama iyice su sayfalari okuyayim belki sorularimin cevaplarini bulabilirim, sanirim bu aralar kafan dolu seni yormak istemedim..
Kilicbaligim böyle bir konu acip tecrübelerini bizlerle paylastigin icin cok cok tesekkür ediyorum sana...