protek ammino keratin mask maskenin adı bu, bunu internettende satın alabilirsin, istanbulda yaşıyorsan eminönünden çok uygun fiyata alan arkadaşlarımız var. bazı kozmetik depolarındada bulunuyor bu maske biraz araştırman lazım. ve gayet güzel bir ürün şidderttle tavsiye ederim. gliserinli su tarifinide ben yaptığım ve kullandığım şekliyle yazayım, kılıçbalığınınkiyle bire bir aynı olmayabilir yağlar, ben fısfıslı küçük bir şişeye bir çay bardağı su koyuyorum, 1 kapak gliserin, biraz hint yağı, biraz badem yağı, biraz jojoba ve menekşe yağı. yalnız menekşe yağının kokusunu hiç sevmedim. kılıçbalığı yasemin yada sandal ağacı yağı tavsiye etmişti güzel kokması için. bunları deneyebilirsin. saç uçlarının kırılmasını önlüyor yumuşatıp
deniz ve havuz suyu neyazıkki evet brezilya fönünü bozuyor, bone kullanabilirsin ama oda nekadar etkili olur tartışılır zira bir arkadaş kullanıpta yinede bozulduğunu yazmıştı
saçlarını eğer fönün bozulsun istemiyorsan evet hep aynı, yani sülfatsıoz bir şampuanla yıkamalısın.
her yıkamadan sonra kurutmak şartmı onu açıkcası bende pek bilemiyorum kurutmayınca kabarıyor saçlar falan diyen arkadaşlar olmuştu.
keratini uyguladıktan sonrada kimi keratinlerde 3 gün kimilerinde 4 gün bekleme süresi var, sen hangisinden aldıysan ona göre mutlaka beklemeli, her gün saçlarını ilk uygulamayı yaptığın günden daha düşük bir ısıyla düzleştirmelisin
kolay gelsin