Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

Kılıçbalığı, canım ben ilk iki uygulamamda keratini sürmeden önce düzleştirmemiştim, gerçi birincisinde düzleştiricim 200derecelikti, ikincisinde de sonuç istediğime yakın oldu ama mavi sudan bozuldu biraz, bu son uygulamamı da şişenin dibinde kalanı bitireyim mantığıyla yaptım ama keratini sürmeden düzleştirdim bi güzel, kafama göre sürdüm gitti keratini, tahminimce 45ml kadar vardı şişe dibinde, hala da bi parmak kaldı dipte Rasgele sürdüğüm için yediremediğim yerler olmuştur diye tahmin ediyorum. Dediğin gibi düzleştirip sürmüş olmak önemli bi ayrıntı olabilir. Ben bugün yıkıcam bakalım sonuçlar için de resim yüklücem hemen

Kılıçbalığım ben ilk uygulamamda düzleştirmemiştim kendi saçımı...yani uygulama öncesinde öyle fırça ve fönle baştan savma bi fön çekmiştim kabarık ve dalgalı kalmıştı.o şekilde yapmıştım uygulamamı.sanırım o sebepten düzleşmedi.bu uygulamamda fön çektirip yapcam inşallah.hatta bu akşam yapmayı planlıyorum.hayırlısı bakalım... resimlerimi çekicem, düzleşirse eklicem söz

Kılıçbalığı aklıma birşey geldi, burda brezilya fönü uygulayan herkes saçlarına bakım da yapmış oldu nasılsa, artık bundan sonra bi süre bakıma gerek olmadığı için şu senin bahsett iğin bir gün bekletilen ama bakım için değil de sadece düzlük için kullanılan keratini mi kullansak?

İkinci olarak gliserinli tarifini aynı oranda artırarak bi aktara sprey içine hazırlatsak ve sürekli sıkarak kullansak nasıl olur?

çokkkkk güzel bir konu keşke anlayabilsem ama bahsi geçen malzemelere çok yabancı hissettim kendimi nerden bulabilirim konusunda hiçbir fikrim yok eczanedenmi kuaförlerdenmi :44:
ama o ilk sayfadaki saçlara bittim ben yaaa benim saç rengimde aynı sayılır fönlüyken bayılıyorum ama yıkadıktan sonra o lastiksi tiftik görüntü beni sinir ediyor
bide bişey sorucam olduki ben bu konuyu çözdüm sonra yaptım ve başardım ama sonra maşa yapmak istedim ozaman nolucak :44:
ayyy kılıçbalığı banada bir el atsan yahu tabi vaktin varsa
ben malzemeleri bulsam hemen başlıcam o görüntüyü bende elde etmek istiyorum

Sanıyorum sorun burada, bakalım diğer kızlar ne şekilde uygulamış...

Ayrıntı...Açıkçası benim saçlar düz olmasına rağmen ben her ihtimale karşı düzleştirip sürmüştüm ama çok büyük bir ayrıntı olacağını düşünmediğim içinde size ısrar etmedim sadece ilk sayfada yapım aşaması olarak yazmıştım...

Tatlım, arkadaşımın bana söylediği o ürünün 2 gün tutulacağı ama uygulama yapan kuaförler bir gün bekletiyor...Hangisi doğru bilmiyorum orjinal sitesine bakıp söylerim...O ürünü nerden ve ne fiyata alabiliriz bilmiyorum, sanırım arkadaşıma sormam lazım ki sizi yönlendirsin...Bence mantıklı çünkü yaz günü 3 gün 4 gün beklemek biraz sıkıntı...

Sora sora bağdat bulunur canım Normal saçına maşa, kıvırcık, dalgalı fön, afro, ne yapıyorsan bunada yapabilirsin...Sanki saçlarının orjinal hal düzmüş ama sen maşa yapıyormuşsun gibi olacak...Tutmasında problem yok gayet güzel oluyor...

saçımı yıkadım ama sadece bakım yapmış saçıma düzleşme gene yok. gerçi o kadar yumuşamış ki pek gerek kalmamış ben bu halını de çok sevıyorum hepi topu 30 ml keratın kullandım normal aslında... ben keratını artık her düzleştirmeden önce azda olsa sürcem şöle yedire yedire bakım kremi niyetine...

cnm önce sorduğun soruya cevap vereyim, ben saçlarımı düzleştirici ile düzleştirmedim ama dümdüz fön çektim ve gayette düzdü :) bu keratin bakımının bende yaptığı şey, saçlarımı yumuşatmak ve kabarıklığını almak oldu (hiç bir bakım ürünü buzamana kadar bunu başaramadı). tabi ilk kuförde uygulattığım daha başarılı olmuştu benim yaptığıma göre ama ondada yıka çık olmamıştı yani ama çok kısa sürede tarayarak kuruttuğumda saçlarım kuaförden çıkmış gibi oluyordu ve halada öyle:) ben bu halindende çok memnunum ama varsa tabi daha daha düz yapacak bişey seve seve onuda uygularım şimdiii resimler mevcut, ilki anlayacağınız üzre, yaptıktan sonra çekilmiş, diğeride yıkadıktan sonra çekilmiş hali. yalnız inanılmaz terliyorum, sırf bu uygulama için 3 günde sporuma ara verdim tatil yaklaştı spor şart, sanırım (ki en mantıklısıda böyle olucak benim için) ben eylüle kadar brezilya fönü uygulamasına ara vereceğim. şu tatil deniz, bunaltıcı sıcaklar geçtikten sonra uygulama yapmak daha mantıklı olucak.

canım ben de tıpkı senin gibi uygulamıştım, benimki de düz olmamış senin gibi, daha doğrusu bozulan yerler düzelmemiş pek, yine de bozulmuş haline göre daha iyi diyebilirim, dışarı çıkıp saçımı toplamak zorunda kaldım sıcak diye, o yüzden resim ekleyemedim, artık bidahaki yıkamamda eklerim resmi de..

bende resım çekmiştim ama duz olmadığı için resım koymamın mantığı yok şuan. ama asıl amacım saçımın en uç kısımlarındaki yumak kıvamının gitmesiydi. ondan şuan kurtulmuş gibiyim. en azından çok fazla zamanımı almayan bu uygulama sonucunda bakım yapmasına sevındım tek üzüldüğüm şey 4gun bekleme süresıydı kendımı o kadar pis hissettım ki... acaba iş yerinde kıza bak 4gundur aynı saç felan dediler mi bu o dıyenlere gelsin

Evet anlaşıldı tatlılar...Düzleştirici ile geçmek şart galiba...Bu şekilde uygulama yapacağım sizede...Sen bu halinden memnunsun ama ben memnun değilim Neden daha düz olmasın ki Yok yok olmazzzz, bir kerede ben yapayım sonra sen yaz sonuna kadar ara verirsin...

Amaç aslında saça bir daha düzleştirici sürmemekti

Bu da benden gelsin o zaman

ay az kalsın söylemeyi unutuyoduM Nude saç kremi nemlendirici şiddetle öneriyorum.... yumuşacık yapıyo kokusuda çok güzel....
fiyat ; 15tl.

Kuzular, finallerim bitti

Alnımın akı ile çıktım sonunda...Çok yorgunum ama gururluyum...

Hadi geçmiş olsun canım.. Bu haklı gururun veridği rahatlığı o kadar iyi biliyorum ki, daha bi dönem öncesine kadar ben de böyleydim, bitti kurtuldum çok şükür.. İnşallah sen de kazasız belasız bitirirsin.. Ama gerçek mesele bitirdikten sonra başlıyo malesef :18::18:

Canım sen şu tek günlük uygulananı bi öğren de vaktin olduğunda onu deneyelim bir de bunun üzerine bence, gerçekten ben de çok kirli hissettim kendimi,yazın uygulanması çoookk can sıkıcı.. Güzellik uğruna nelere katlanıyoruz yav, erkek olmak lazımmış

Amaç aslında saça bir daha düzleştirici sürmemekti

Bu da benden gelsin o zaman

canım ne yapayım, bu saçı düzleştirmek peygamber sabrı ister bende de o yok.yani senın o son yolladığın kertaınle uğraşırsam daha da düzleşicektir ben emınım ....

Düzleşme hiç yok demıyorum yanlış anlaşılmasın ; ama hanı paylaşılan resımlerdeki gibi dumduz olmadı olan düzleşmeyıde ancak ben anlayabılırım resımde çıkmıyor. saçımın düzleşen kısımları var tabiki eskisi gibi dalgalı değil kabarık değil... zaten uzun süredr topuz yapıp yapıp çıkıyorum düzleştiripte bır daha mı yakayım , lazım bu saçlar bana lazım YENİ UYGULAYANLAR ; keratını az sürün az :)

Ayy evet az sürerek de gayet her yerine yedirilebiliyormuş demek ki, Ya benim saçlarım o kadar gür ki bi de kabarınca banyodan çıkıp kuruttuktan sonra bağlamayı bırak, şöle topuz mopuz bile yapamazdım ben önceden. Şimdi saçımı en azından rahatça topluyorum, şekil veriyorum, kıskaçlı tokalarla yarım toplayınca da gayet düz ve güzel görünüyor, benim saçımın problemli görünmesi sanırım son kestirdiğimde kuaförün ustura kullanmasından kaynaklanıyor, ne katları belli, ne ucu ne başı, garip bi hal aldı malesef, o değil düğünüm yaklaştı diye tekrar düzelttirmek için kestiremiyorum da,mecburen düğün sonrasına kadar sabredicem biraz bakalım..

aynen benımde saçlarım çok gür ben topuz yaptığımda taktığım tokalardan başım ağrırdı. ordan burdan çıkardı saçlar şimdi öyle kolayki toplamak. düzlüğü umrumda bile değil böyle bi bakımı hiçbir ürün yapmamıştı. allah balığımızın ne muradı varsa vere :79: inşallah bikaç hafta sonra gene yumaklarım çıkmaz :90: amaan çıkarsa gene sürerim keratını olur biter ...
benım saçıma 30 ml yettiyse herkese 10 ml bıle yeter :) bız saç boyasıyla karıştırıyoruz bakınca yetmez giibi gelıyo ama zeytinyağı gibi düşünün nasıl saçınıza yayılır ıkı kaşık bile olsa buda öyle saçınızı sarıp sarmalıyor.... tabı 10 ml dedıysem abarttım ben ama 50 ml çok rahat yetmeli kızlar...

Aynen ben de katılıyorum sana, benim saçım orta uzunlukta ama gayet gür, 30ml civarında kullanmışımdır, hadi iyi yediremedim diyelim ki 50ml çoookk gür ve çooookkk uzun olmadıkça rahatlıkla yeter de artar bile, balıktan keratin alanlara ise o keratin en az 4 işlem için mutlaka yeter ki 5işleme bile gider :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…