Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

Bu benim 3. üniversitem tatlım Biraz abarttım biliyorum...

Sana link atıyorum şimdi, incele...

Bencede yani iyi davran saçlarına yazıktır...

Ustura saçları çok inceltiyor ve şekilde almıyor, yavaş yavaş halletmen lazım onları seni çok üzecekler

Tatlım bakım yapması açısından iyi ama bu işlemin bir amacı da düzleştirmek bunu unutmayın...

canım bana mı link atıyosun,öyleyse henüz bişi gelmedi, yok yok üzmez saçlarım beni, çok tatlılar ablası

hahahah çok güldümmmm valla ben dayanamadım bi gün daha sabredemedim üçüncü günün sabahı yıkadım.zaten ürünü sürerken çok fazla abarttığım için düşünün artık bendeki yağlı görüntüyü

balığımın hesabına göre ben 125 ml kullanmışım saçımıda görseniz üç tel saçım var ama bütün suçlu annem o sürdü

balığımın hesabına göre ben 125 ml kullanmışım saçımıda görseniz üç tel saçım var ama bütün suçlu annem o sürdü
sanki yetmezmiş gibi gelıyo ama yetıyo ve gozun çok yanmıyo az sürünce , çok sürünce de kurumuyor saçta pres saldıkça ısıyı bu da kokuyu salıyo :) salıngaçlı bi hal işte

merhaba güzel bayanlar..

bende bu aralar brezilya fönüne takmış durumdayım.bugün kuaföre gittim 400 milyon dedi.bir başka kuaför 190 dedi.iyice kafam karıştı.

Kılıçbalığının yazdıklarını okuyunca resimlerinizede bakınca bi cesaret geldi.sizin gibi bende evde yapmaya karar verdim

sizden yardımlarınızı bekliyorum kızlar.Nasıl yapıldığını az çok anladım.ama bu keratini nasıl elde edicem.her yerde satılmıyor bu meret.

Kılıçbalığı banada yollaman mümkün mü bu keratinden?

kılıçbalıgı öncelikle merhaba ve çookk teşekkurler konuyu açtığın ve bilgileri verdiğin için.
Ben bu brezilya fönünü yaklaşık iki yıl önceydi sanırım duymuştum ve videolardan falan izlemiştim nasıl yapıldığını ancak kullandıkları malzemenin ne olduğunu bilmiyordum sayende onu da öğrendim ve kuaför malzemeleri satan yerlerden temin edilebilmesi cok iyi gerçekten sevindim

Ama kafama takılan bi konu var konuyu çok ayrıntılı okuyamadım her sayfasını o yüzden sormak istedim.Acaba bu keratin bakımını yaptıktan sonra sadece ilk yıkama için mi kullanılacak setteki şampuan yoksa sürekli olarak sülfatsız bir şampuan mı kullanmak zorunda kalıcam yaptıktan sonra bakımı ?

Sanırım ben cevap verebilirim soruna, bakım sonrası sürekli sülfatsız şampuan kullanman gerekicek, tabiki fönünün bozulup saçlarının eski haline gelmesini istemiyorsan, ki zaten sağlık açısından da sülfatsız şampuan kullanımı daha makbül :):) yani kaybedicek bişi yok :)

merhaba kızlar bayadır giremiyordum foruma şimdi kaçırdığım yerleri okudumm ve kılıçbalığımın sorduğu soruya hemen cevap vereyim ben düzleştirip yapmıştım ve şu an gerçekten çok memnunum

acaba önemli olan düzleştirip yapmak mı ? benim bi türlü düz olmuyo çunku biri yardım etse göze alırımda tek başıma göze alamıyorum. birde bişi sorcam saçımım kahkul kısımlarının yanık yerleri naparsam yapayım geçmiyor kırıklarım bile düzelıyor ama onlar yıllardır geçmiyor saçım uzasa kestırsem dahi hep aynı yerler yenıden yanık oluyor sizde de böyle olan varmı? saçının belli kısmı hep yanan ?? tedavi önerisi olan varsa deneyebilirim keratın bile fayda etmedi kendisine...

birde saçımın uzaması çok durdu uzamıyo bunlar sinemaki bakımını yapsam acaba keratını engeller mi ? en çok glissi ve kokusunu özledımmmm

canım düzleştirmenin etkisi büyük gibi.. benim arkası düzdüz şu an saçlarımın mesela. önlerdeki katlarda hafif hareketlilik var ama öyle bozulma şeklinde değil allahtan.. hani bazen farklı yönde ayırınca dışa dönüyor sadece. şu yanık mevzusuna gelice saçıma bi ara ara makasla ustura kullanmıştı kuaför o zaman olmuştu bende bu dediklerin ama sonra kendiliğinden geçti. sinemakili kürü bugün ilk defa uyguladım saçıma. hiç bir sıkıntı yok hatta daha bi parladı saçım annem sanki yeni boyanmış gibi ne kadar parlak dedi

slm
Bu konuyu yeni gördüm benim saçlarımda röfleden dolayı ince ve kuru.
Bende brezilya fönü yapmak istiyorum ama ürünleri nasıl temin edeceğimi bilmiyorum.
Topiğin tamamını okumaya zamanım yok çünkü bebeğim var pek fırsatım olmuyor yardımcı olursanız sevinirim.

cevap yazdıktan sonra gördum sende ilk defa uygulamışsın, forumdaki kızlar pek bi memnun da uzatması konusunda... yarın alıyorum bende malzemeyı
evet kesımden kaynaklı olabılır önlerimi kesemıyolar nedense... bende evde cesaret edemıyorum özellıkle uçlar yanmış olsa keserım ama ortadan başlıyo yanık kestiğimde ustte kalacak ve daha berbat bi görüntü alcak şuan en azından kamufle edebılıyorum... sinemakinin bozmadığına sevındım keratın aslında sankı saçımı uzattı gibi hissettım ben ama şimdi sınamekiyı deneyceğim sende faydası oldumu parlaklık dışında ??

Son düzenleme:

netten araştırıp keratın alcaksın canım... evde boya yapar gibi ve düzleştime işlemi yapar gibi uygulayacksın sana yardım edecek birini bulursan işin kolaylaşır keratını aldıktan sonra zaten gene sorarsın herkes yardımcı olur sana. malesef marka ismi vermıyoruz ama özelden sana yardımcı olacak arkadaşlarımız mutlaka çıkacaktır... deneme boyu olanlardan pek memnun kalmadık bu yuzden buyuk boy olanlardan alıp paylaştık . belki seninle beraber almak ısteyen arkadaşlarımız olur şuan çoğumuzda kendıne yetecek kadar keratın var...

cevap yazdığın için tşkler osge01 kızımla kuaföre gidemediğim için
kendi kendime fön çekmeyi becerebiliyorum ama hangi ürünleri alacağımı
bilmiyorum özelden msj atmayı bilmiyorum yol gösterirmisin lütfen

valla bi umut yaptım ben de aslında şu an zaten belime geliyo saçım ama kesimini sevmiyorum v kesim .. bundan kurtulmak istiyorum onun için de yavaş yavaş kestirmem lazım. bi taraftan kesilirken bi taraftan da uzasa hiç fena olmaz hani

mesaj atmak istediğin kişinin adına tıkladığında özel mesaj diye bir seçenek çıkıyor, ona tıkladığında istediğin kişiye özel mesaj atabilirsin. sana gelen cevaplarda bildiriniz var şeklinde sayfanın ust kısmında kırmızı olarak yanar zaten. şuan baktığındada bildirileriniz diye yazar zaten... gelelim uygulama işlemine bu sayfanın en başında kılıcbalığı çok ayrıntılı şekilde anlatmış zaten. onu okuduğunda herşeyi anlarsın. tek sorun keratini alma konusu olabilir dediğim gibi onuda netten araştıracaksın. şuan senin gibi almak isteyenler varsa birleşip alabilirsiniz. kılıcbalığı gelince sana yardımcı olacaktır... acele etme şuan için. evde düzleştiricin vardır umarım... tek fön yetersiz. birde uygulama sonrasında tuzsuz şampuan kullanman gerekecek ... normal şampuanlara elveda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…