- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.630
-
- Konu Sahibi KilicBaligi
- #2.121
Canım, daha evvel o ürünler konusunda almayın demiştim, kaçak ürün ne olduğu belli değil.Saçına zarar vermediğne dua et...Yani arada bu kadar fiyat farkı var zaten bu adamlar neyle nasıl imal ediyorlar bu ürünü kü bu kadar ucuza mal ediyorlar? Biz distribütöründen aldık olan fiyat belli yani...Sana haber verdim diye hatırlıyorum tatlım ama gözümden kaçtı galibaÇok özür dilerim...
Ürün var şu an, zaten son 1.5 şişe bundan sonrasındada karışmayacağım kızlar...Yani bu son parti...Ciddi manada yoruldum...
cok ama cok tsk ederim sevgili kilicbaligi. birsey daha soracagim: ıslem oncesi ve sonrasinda her ikisinde de sulfatsiz sampuan mi kullanilacak? ben de j.... marka sampuan var. Ilk etapta 80 ml in yeterli oalcagini yazmissin forumda. ama o kadar az gondermiyorsun sanirim. ok ben talebimi sana bildiririm. sampuanlarla ilgili sorumu da yanitlarsan cok memnun oalcagim. cok tsk ve sevgiler..
kılıç balığı 250 ml keratin almak istersem senden fiyatı nedir acaba msj atabilirmisin banada
sevgili emirgul cok tskler. ama stoklarinda kalmamis. once ve sonra sampuaninin onemi var mi?tskler
kesinlikle 250 ml alıcam balığım bana ayır, sana istek gönderdim duygu_gok07 den. ama kesin ayır erken emeklilik istemişsin zaten bi daha nasıl bulurum seni. şimdi alsam eylülde yapsam olur dimi. benim sülfatsız şampuanda bir problem yoktur inşşşş...
balığımm yazdıklarını okuyunca benim arkadaşa da haber verdim almak istiyor musun diye :) biz bırakmayız yahuu elinde keratinleri :) ben daha yeni uygulamış olmasam alırdım yinehaber gelsin sana da haber vercem ben
balığım sen de madem öyle al keratınlerı ısteyene ücreti mukabilinde uygulama yap hem sende çok yatkınlık var güzellik konularında kırpık perması felan acayıp reklamda yaptın kalkar gelırız valla... senden guvenılır bırınımı bulcaz ???
canım bu arada kurutmadan yapcakmışız ben kuruttum ne olur ki ? ama zaten düzleştiirirken kurumuyomu gene aynı hesap değilmi ?? gene mi yanlış yaptım kuzum yaaaaa
elinde keratın kalırsa bende alırım canım, no problem.
ne oldu canım yanlış bişey mi dedim ?
senı kıracak bişeymi söyledım tekrar tekrar okuyorum yazdıklarımı reklam yaptın dememe bozulmuş olabilirsin dicem ama kötü niyetle söylemedim sana güvendik bilgilerini kanıtladın kuaföre değil sana guvendık manasında söyledim. kurutma olayındaysa benım saçlarım yumak kıvamında olduğundan nemli zaten yapamazdım fönle diplerini ve ucunu düzeltmem lazımdı mecburen kurudu.... moralim bozuldu şimdi.
Canim, bende alirim keratin elinde kalmasin. Benim 2 kullanimlik daha var elimde ama arkadaslarima veririm bundan guzel hediyemi olurtabi gel sacimiza uygula demezlerse:) canim cok cok haklisin biz insanoglu yuz verince astarini istiyoruz malesef iyi niyet hep suistimal ediliyor
oh neyse hallettık kırılmadığına sevindim canım...
Canım susayım susayım diyorum ama bari siz yapmayın...Sana özle mesaj atıyorum...Artık bazı şeyleri açığa kavuşturmanın vakti geldi herhalde...