Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

Kızlar, elimde 1.5 şişe keratin kaldı, bunları kendi paramla aldım biliyorsunuz çünkü kızlar bana da ayır banada ayır kesin alacağım dedikleri için birazda kıyamayacağımdan onlar içinde aldım ve ne yazık ki son 10 gündür kimseden ses çıkmıyor

Biraz ayıp edildiğini düşünüyorum artık...Benim sözüm sözdür, verdiğim sözü tutarım ama görüyorum ki ısrarla alacağım diyen arkadaşların sözleri pek söz değil ki foruma girdikleri halde başlığa uğramıyorlar bile, bunu da görebiliyorum tabii ki...

Herneyse, ben sözümü tuttum onlar için keratin aldım ve ayırdım ama belli ki bunlar elimde kaldı...Bu yüzden son keratinler için almak isteyen varsa buradan yazsın...Bunları bitirdikten sonra da sadece bu sayfada gerçekten emek verip, fotoğraflarını çekip paylaşmış, bana güvenen ve benimde güvendiğim arkadaşlarım için tekrar almam gerekirse firmayı ararım...Bunun dışında kimsenin güzel hatrı için bir şey yapmaya niyetim yok...

Hepinizi öpüyorum

cok ama cok tsk ederim sevgili kilicbaligi. birsey daha soracagim: ıslem oncesi ve sonrasinda her ikisinde de sulfatsiz sampuan mi kullanilacak? ben de j.... marka sampuan var. Ilk etapta 80 ml in yeterli oalcagini yazmissin forumda. ama o kadar az gondermiyorsun sanirim. ok ben talebimi sana bildiririm. sampuanlarla ilgili sorumu da yanitlarsan cok memnun oalcagim. cok tsk ve sevgiler..

kesinlikle 250 ml alıcam balığım bana ayır, sana istek gönderdim duygu_gok07 den. ama kesin ayır erken emeklilik istemişsin zaten bi daha nasıl bulurum seni. şimdi alsam eylülde yapsam olur dimi. benim sülfatsız şampuanda bir problem yoktur inşşşş...

Canım zaten çok makul bir fiyata aldık yani 80 ml gönderebilmek ayrıca bunun için zaman harcayabilmek gibi bir şansım yok.Kimse kusura bakmasın lütfen...

kılıç balığı 250 ml keratin almak istersem senden fiyatı nedir acaba msj atabilirmisin banada

Benden almıyorsun tatlım, ben sizin için tedarik ettim hepsi bu...Senden almak deyince satıcıymışım gibi algılanıyor bu sefer de saçma sapan istekler geliyor insanlardan...Patlama sınırındayım yahu...Yakında kargoya verme kendin getir hatta saçıma uygula diyenlerde çıkacak eminim ben...Ne zorum varsa...

sevgili emirgul cok tskler. ama stoklarinda kalmamis. once ve sonra sampuaninin onemi var mi?tskler

Canım bunları o kadar defa paylaştık ki...Kendi kendine uygulama yapmak istiyorsan geçmiş sayfaları okuman şart, geçmişte okumayan arkadaşların başına türlü hadiseler geldiğini hep beraber gördük... baştan itibaren ilk 20 sayfayı okuman yeterli zaten...

Biz işlem öncesi derin temizleyici ve sodyum arındırıcı bir şampuan kullandık ama öğrendiğime göre gerek yok dendi...Bilemiyorum, işlem sonrası için nude kullan, watsons ve gratislerde var...Emirgülün sana attığı linki tahmin edebiliyorum, normalde önce şampuanını alman lazım ama stokta yoksa yapacak bir şey yok...

Son düzenleme:

Canım o ekleme talebi bana ulaşmaz, mail at bana...İstediğin zaman yapabilirsin...

balığımm yazdıklarını okuyunca benim arkadaşa da haber verdim almak istiyor musun diye :) biz bırakmayız yahuu elinde keratinleri :) ben daha yeni uygulamış olmasam alırdım yine haber gelsin sana da haber vercem ben

Ona ne şüphe Haber bekliyorum canım sizden...

balığım sen de madem öyle al keratınlerı ısteyene ücreti mukabilinde uygulama yap hem sende çok yatkınlık var güzellik konularında kırpık perması felan acayıp reklamda yaptın kalkar gelırız valla... senden guvenılır bırınımı bulcaz ???

canım bu arada kurutmadan yapcakmışız ben kuruttum ne olur ki ? ama zaten düzleştiirirken kurumuyomu gene aynı hesap değilmi ?? gene mi yanlış yaptım kuzum yaaaaa

elinde keratın kalırsa bende alırım canım, no problem.

Son düzenleme:

Canım susayım susayım diyorum ama bari siz yapmayın...Sana özle mesaj atıyorum...Artık bazı şeyleri açığa kavuşturmanın vakti geldi herhalde...

senı kıracak bişeymi söyledım tekrar tekrar okuyorum yazdıklarımı reklam yaptın dememe bozulmuş olabilirsin dicem ama kötü niyetle söylemedim sana güvendik bilgilerini kanıtladın kuaföre değil sana guvendık manasında söyledim. kurutma olayındaysa benım saçlarım yumak kıvamında olduğundan nemli zaten yapamazdım fönle diplerini ve ucunu düzeltmem lazımdı mecburen kurudu.... moralim bozuldu şimdi. seni kırdıysam özür dilerim gerçekten senin gibi bizlere karşılıksız emek veren birini asla kırmak istemem. hakkını helal et arkadaşım...

Son düzenleme:

Yok canım alakası yok...Özel mesajı oku...

Son düzenleme:
Canim, bende alirim keratin elinde kalmasin. Benim 2 kullanimlik daha var elimde ama arkadaslarima veririm bundan guzel hediyemi olur tabi gel sacimiza uygula demezlerse:) canim cok cok haklisin biz insanoglu yuz verince astarini istiyoruz malesef iyi niyet hep suistimal ediliyor

Deler derler, iyi düşün
Hediye olarak keratin...Hımm bilemedim şimdi, beceriksiz birinin elinde nasıl bir etki sağlar bilemedim

Vallahi bu da son zaten artık, bir daha kimseye keratin koklatmayacağım Siz hariç

oh neyse hallettık kırılmadığına sevindim canım...

Yok canım kırılmadım merak etme, neticede bilerek yazmadın ama sizin dışınızda biri yazsa ağzının ortasına terlikle vururum bilmiş olun

kılıç balığım msjını aldım teşekkür ederim .. ayrıca yanlış anlaşıldım yada yanlış yazdım diyelim senin satıcısı olmadığını elinde var olan keratini bizimle paylaştığını biliyorum soruş tarzım yanlış olmuş :) iyi niyetini ve samimiyetini konuyu takip eden tüm kızlar biliyor bende dahil kusuruma bakma

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…