Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

İlk uygulamamda hata yaptığımdan ve yeniden alacağımdan bahsetmiştim zaten elinizde ürün kalmaştır hepsi bitmiştir diye de size hiç teklifte dahi bulunamamıştım.Maden elinizde ürün var bende almak istiyordum zaten 250 ml benim için yeterli olur. hesap numaranızı bana gönderebilirseniz EFT nizi hemen yaparım. yalnız özel mesaj vesaire atamıyorum mesaj limiti dolayısı ile size ulaşabileceğim mail adresiniz vb bilginizi verirseniz eft bilgilerinide size gönderirim.

bu akşam 8 de 3 günlük bekleme sürem doluyor ve akşam yıkayacağım kızlar, ama bu sabah kalktığımda ense kısmımdaki saçlar terden dalga dalga olmuştu, tekrar düzelştirdim ve bu benim canımı sıktı sıcak havalarda bu işi yapmak bek doğru değil anlaşılan. akşam yıkadıktan sonra resim ekleyeceğim umarım ense kısımları olmasada üst kısımlar tutmuştur

sevgili emirgul, internette keratin olarak pembe bordo ve mavi etiketli siselerden hangisi keratin? bir de altin rengi bir sise var. O degil degil mi? yanlis birsey surmeyeyim kafama:) tskler

cnm ben internetten keratin satın almadım. sağolsun sevgili kılıçbalığı bizim için aldı ve gönderdi. ben sana sadece kendimize kullandığımız ürünün markasını ve satıldığı sitenin adını yazmıştım. rengi, şişesi inan hiçbir bilgim yok bukonuda. yalnız en son mesajında yazdığın isimler, keratin markaları gibi geldi bana. kılıçbalığı foruma girdiğinde seni aydınlatacaktır. arkadaşımızın elinde bizler için aldığı keratinden mevcutmuş, bence hiç riske girme. rica et kılıçbalığına eğer sorun olmayacaksa sanada göndersin cnm

Kılıçbalığıma ve herkese tekrardan merhaba benim derslerden dolayı uzun süre foruma giremiyordum,uygulamayı sonunda salı günü yaptımmm:))) Saat 17:30 gibi başladım gece 22:30 gibi bitti,yaklaşık 5 saat sürdü.Benim saçlarımda dalgalı,gür ve kabarık,şimdi 3 gün bekleme aşamasındayım ama birşey sormak istiyorum bugün 22:30'da tam 3 gün olacak ama ben cumartesi sabahı kalktığımda saçımı yıkasam olur değil mi?

Ayrıca tekrardan kılıçbalığım keratinleri isteyene gönderiyormuş :87:,keratin almayı düşünüyordum zaten aklımdaydı tekrardan 250 ml almak istediğimi söylesem kabalık etmiş olmam umarım.Öpüyorum herkesi
Bu arada daha öncede söylediğm gibi uygulama sonrası fotoları koymayı düşünüyorum.Yarın bir aksilik çıkmazsa fotoları koyucam söz

aynı gün yapmışız cnm uygulamayı:) bende salı günü 5 de başladım 8 gibi bitti. senin, yazdığın gibi bu akşam 22,30 da bekleme süren doluyor. o saaten sonra istediğin zaman yıkayabilirsin cnm, fazla beklemenin bir zararı yok hatta daha faydalı olduğunu düşünüyorum. benim c.tesi sabahı evden erken çıkmam gerekecek yoksa bende c.tesi sabahı yıkayacaktım. mutlaka yıkadıktan sonra resim ekle umarım dümdüz ipek gibi olur saçların:81:

kızlar bende yapmak ıstıyorum saclarım dalgalı eskıden cok kabarırlardı ama dökulmekten fazla sac kalmadıgı ıcın eskısı gıbı degıller..sormak ıstedıgım bu düzlük ne kadar surede gecıyor yanı hep düz saclı olmak bı yerden sonra sıkabılır...bırde malzemelerı nerden temın ettınız..

Çok teşekkür ederim canım evet aslında bende öyle düşünmüştüm,hatta ilk başta 4 gün bekletmeyi düşünüyordum sonra bu keratinin 3 gün bekletme süresi olduğunu okuyunca bari 3,5 gün bekletiyim dedim))Bu arada sana birşey sorucam ben keratini saça uyguladıktan sonra çarşamba ve perşembe günleri saçımı günde 3 defa düzleştirici ile üzerinden 190 derece ile tekrar geçtim,saçıma sence zarar vermişmidir?

Resim ekliyicem söz,umarım senin de ipek gibi dümdüz güzel saçların olur:)))

Keratini uyguladiktan sonra 3 gun boyunca 200 derecenin altinda bir isiyla duzlestirmemiz gerekiyor ama sanki gunde 3 kez cok olmus gibi ins yakmamissindir saclarini cnm, bunu ancak yikadigin zaman anlayacaksin. Protek keratin maskesini ve gliserinli suyu kullan ciddi manada faydasi oluyor cnm

Zaten normalde de en çabuk ensedeki saçlar bozuluyor, ben bu yüzden Haziran'ın ikinci haftasına kadar yapın sonra çok sıkıntı olacak demiştim.

Canım fazla tutmanın bir zararı yok...Fotoğrafları bekliyoruz.Bu arada sınavlarında sanada başarılar, yarın son günüm çok zor bir hafta geçirdim ve barut fıçısı gibiyim zaten anlamışsınızdır

Bende daha fazla bekletmenin daha yararlı olduğunu düşünüyorum açıkçası ama sabırsızlıktan hemen yıkıyorum süre dolar dolmaz

4 ay civarı dayanıyor ama istediğin gibi maşa, dalgalı fön gibi uygulamalar yapabilirsin saçına sıkılırsan...

Saçın bozulduğu için mi 3 defa geçtin yoksa bozulmadığı halde mi 3 defa geçtin bu çok önemli...

Ne yalan söyleyeyim gliserinli suyunda protek maskesininde mudavimi oldum yahuBağımlılık yaptı sanki...

Aynen bende oyle, hele hele protek onu uyguladigim zaman hic olmadigi kadar yumusak ve parlak oluyor saclarim:) kola kolay vazgecemeyeceklerim arasina girdi

saçımı salı yapmıştım bugun yıkasammı? ya bu protek bıtek bana yaramıyo galıba nedense bnm fonu bozuyo o...

Aynen bende oyle, hele hele protek onu uyguladigim zaman hic olmadigi kadar yumusak ve parlak oluyor saclarim:) kola kolay vazgecemeyeceklerim arasina girdi

Ben büyük bir sabırsızlıkla piyasaya yeni sürülecek maskeyi bekliyorum asıl...Bakalım nasıl bir şey çıkacak...Ürün İtalya Merkezden,Türkiye merkeze gelmiş, kargoya vermişler bile yarın gelir herhalde...Çok heyecanlıyım...

saçımı salı yapmıştım bugun yıkasammı? ya bu protek bıtek bana yaramıyo galıba nedense bnm fonu bozuyo o...

Kaçta bitirmiştin işlemi? Saat dolmadan yıkama tatlım...Bu arada fönü bozan o değildir , muhakkak başka bir şey vardır...

Yıkadıktan sonra inşallah güzel haberler verirsin, şu anda başarı 10/7 3 kişinin fönü bana göre tutmamış...

Bu arada hellokitty nickli arkadaşımızın fotolarını ekleyeceğim birazdan...

Aaaa bize de söle yav, aynı ürünün devamı mı bu, hem protek maske ne oluyo nasıl bişi, nerden bulurum, merak ettim yavv, hani bi de saç kremi tavsiyesi istiyom ben, benimki bu nude şampuanın kokusunu pek beğenmedi de, şöle hoş kokulu fönü bozmucak bişi tavsiye edebilcen mi balıkcık

Tabi bu bomba haberden sonra urunun adini bizimle paylasmazsan iki elimiz yakanda biliyorsun dimi

Benim surem doldu buarada, ama gec vakit yikayacagim fotolarida yarin eve dondukten sonra ekleyecegim kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…