Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

Canım ne olduğunu henüz bilmiyorum, sadece beğeneceğimi söylediler, bakalım...Elseve'in sarı kavanoz içinde kırılma karşıtı saç maskesi var ben onu kullanıyorum ama alamadan evvel açıp kokla...

Tabi bu bomba haberden sonra urunun adini bizimle paylasmazsan iki elimiz yakanda biliyorsun dimi

Tabii ki paylaşacağım tatlım...

Benim surem doldu buarada, ama gec vakit yikayacagim fotolarida yarin eve dondukten sonra ekleyecegim kizlar

veeeeeeeeeeeeeeee.... son durum.. saçlarım olmamış yani ilk yaptırdığımdaki gibi, kabarmıyor ama dümdüz değil. benim aşırı derecede yıpranmış ve inatçı olduğu için saçlarım sanırım böyle oluyor. ama yinede değer, çünki eskiden asla kendim fön çekemez (düzleştiriciyi elime bile almıyordum yakıyor direk saçımı diye) haftada 2 kez mutlaka fön çektirirdim. şimdi tarayarak kurutunca gayet düzgün oluyor ve rahatlıkla kullanabiliyorum saçlarımı, özellikle haftalık protek bakımımdan sonra saçlarıma bayılıyorum inanılmaz yumuşak parlak ve kolay şekil alır hale geliyorlar çünki

Haftaya hem Herbishey'in hem senin saçları halledelim Emirgül...Saçlarınız benim şefkatli ellerimi bekliyor büyük ihtimalle

kızlar bu malzemeleri nasıl elde edicem yaaaaaaa bunu yapmak istiyorum daaaaaaaa
keratin ve bu şampuan nerden alayım özelime biri lütfen mesaj atsın atamıyorsanız buraya yazın

Arkadaşlar benim saçlarım kıvırcıkta bende brezilya fönü denemek istiyorum ama eğer olmazsa tekrar kıvırcık saçıma nasıl döncem biri bana yardımcı olabilir miii :26: çooook saolun şimdiden :)

Sülfat içeren normal şampuan kullansa, mavi su sıksa, denize havuza falan girse olmaz mı hemencik eski haline döner saçları

Bi de şu proteki nerden alıyonuz ya, hep merak ediyodum emirgül övünce daha da meraklandım

Ben de bugün nerdeyse yıkıcaktım saçlarımı ama güç bela tuttum kendimi yarın akşam doluyo 4gün bakalım Nude şampuan alırken bu sefer de güçlendirici olanı aldım, nemlendiricili olan çabuk yağlandırıyo sanki saçlarımı :S:S

kılıç balığı ben pazartesi uygulıcam keratinimi ama aklıma bir şey takıldı şimdi ilk sayfayı nerdeyse ezberlicek kadar okudum detayları atlamıyım diye gerçi yaparkende adım adım netten yazdıklarını okuyarak hareket edicem

soruma gelirsek ben senin ilk uygulama yaptığın ürünü aldım keratini sürüp 40 dak. bekleyip kurutcaz ya tam kurumicak dimi biraz nemli kalıcak ondan sonra düzleştirmeye geçicez sanki öyle bir şey yazmıştın tam emin olmak adına soruyorum yazdığın sayfayı bulamadım bir türlü cevabını bekliyorum

Son düzenleme:

Pazarlık mı yapıyorsun kız kuzu Eski haline dönmüyor bunları yapınca kabarıyor bir tuhaf bir şey oluyor tavsiye etmem...Protek için şu konuyu incele canım...

http://www.kadinlarkulubu.com/sac-b...eratin-sac-bakim-maskesi-hakkinda-hersey.html

Tamam cnm oyle yapalim opuyorum ii geceler yarin mutlaka foto eklicem

Bekliyoruz canım, bende öptüm...

Evet canım o %20 nemli kalacak, o şekilde başlayacaksın işleme...Son aldığımız tamamen kurutuluyor ama ilk aldığımız sadece %80 kurutuluyor...

Kızlar bir şey soracağım, işleme başlarken saçınızı yıkayıp kuruttuktan sonra düzleştirici ile düzleştirmeden mi direkt keratin sürüyorsunuz??? Ayrıntı bu olabilir...Bu yüzden saçlarınız dalgalı kalıyor galiba...Yoklama yapıyorum cevap veriniz bakayım...

Bekliyoruz canım, bende öptüm...

Evet canım o %20 nemli kalacak, o şekilde başlayacaksın işleme...Son aldığımız tamamen kurutuluyor ama ilk aldığımız sadece %80 kurutuluyor...

ya kılıç balığı seni çok seviyorum... ner sorsam yardımcı oldun teşekkür ederim artık sormaya utanıyorum ama senden onay almadan da içim rahat etmiyor bir uygulasamda rahatlasam artık

ya kılıç balığı seni çok seviyorum... ner sorsam yardımcı oldun teşekkür ederim artık sormaya utanıyorum ama senden onay almadan da içim rahat etmiyor bir uygulasamda rahatlasam artık

Sor tabii ki yahu, bu konuyu niye açtık...Hep destek tam destek...

kızlar ben düzleşmesinden ziyade bakım için uygulamak istiyorum bunun için nasıl yapacagım hakkında bilgilendirirseniz sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…