Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

Sınavlarında başarılar balıkcık :KK19:

:KK16::KK16::KK16:

buuuus.jpg

velhasıl kazasız belasız atlatıgım 3günüm ile keratini dün akşam yıkamış bulunuyorum :KK1: Gelelim yorumlara akşam yıkadım sacımı yattım sabah bi baktım uçlar yinee biri bi yana digeri öbür yana bakıyo :KK1: koştum taradım bu seferde fırça tarakla taradım die kabardı :KK1::KK1::KK1:
ama saclarım ipek gibii ellerimin arasından kayıp gidiyor ben bile inanamıyorum bu duruma :78::78:
Sürmeyi beceremediğim yerlerde olmuş ama bu kadarda olur yanii :KK1:
Uzun lafın kısası ben sacımı hiç salık bırakamam sürekli ferihanın anası gibi tepeden toplar örerim :KK1: çünkü kafamda bi kafa daha oluşur :KK1: ama bugün saclarım salık allahım mis gibi çok mutluyum ahenkle sallıyorum saclarımı :78::78: bi de akşamdan beri mıncık mıncıık elimi sacımdan hiç çekmiyorum :78::78::78::78:
Kılıçbalıgım :KK16::KK16: kılıçbalıgım :KK16::KK16::KK16: Allah senden razı olsun sayendee mutlu olduk :KK16: ipek gibi saclara kavuştuk Allah ne muradın varsa versin inşallaahhh :KK16::KK16:

Canım, saçların çok dalgalı değil, bundan daha iyi olmasını bekliyordum açıkçası, dmdüz olmalıydı, sınavlar geçsin el atacağım...Yinede yumuşamış olması ve ahenkle dans etmeleri iyi bir şey tabii...Bu arada fırça ile değil tarakla tara saçlarını...

cnm Allah yardımcın olsun, zihin açıklığı versin. inşallah şans hep senden yana olur bugün:KK42:

tatlım sorduğun soruya burdan cvp veriyorum. saçlarımda yağlı bir görünüm yok, emdi galiba saçlarım keratini. yalnız presleme işinde zorlandım. onu çok ii yapamamış olabilirim. birdahaki sefere özellikle presleme için yardım alacağım. neyse cuma gecesi yada c.tesi sabahı yıkayacağım. ozaman belli olucak hamaratlığım:KK9:

Ama ama ama:KK14::KK14::KK14: Bunun en önemli noktası presleme...İnşallah dümdüz olurda sende bende stresten kurtuluruz yahu...

Kılıçbalığı Allah yardımcın olsun canım.. Uzun süre tutmak zorunda kaldım çünkü tatlı mı tatlı yeğenim yanımdaydı yakamı bırakmadı :) o uyuyana bekledim ben de artık..

Benim de atama sonucum açıklanacak bugün, heyecandan karnıma ağrılar giriyo, nişanlımın da (ay pardon eşim oldu artık :KK70: ) ataması belli olcak, hayırlısıyla inşallah aynı yere atanabilirsek düğün öncesi evimiz kurulabilecek inşallah :):)
Hava ile uzun müddet temastan dolayı etkisini yitirmiş olabilir, inşallah yanılıyorumdur...

Atandım kızlar yaa, Yozgat/Şefaatli :):) Ama eşim Erzurum/Pasinler'e gidicek :KK43::KK43: Hayırlısı buymuş demek ki :KK43::KK43:

Nasıl bir şeydir bu ya!!! Memursan ölmüşsün kardeşim, evlenmeyin barklanmayın çocuk falan yapmayın demeye getriyor bu muamele...Ne olurdu aynı yere düşseniz, karı koca beraber görev alsanız...Ne zaman düzelecek bu çarpıklık...
Teşekkürler :KK16: :KK16:Saclarımı uzatmak en büyük istegimdi :KK19: ama düzleştiriciler yüzünden bi türlü olmuyordu hep kestirmek zorunda kalıyordum:KK19: Ocak ayında bi isyan başlattım düzleştiriciye hayır die :KK1: 5aydır toplasan 5kere ancak kullanmışımdır haliyle kırılmadı kestirmedim :KK1: hep ördüm sacımı çok kabarık oldugu için :KK1: bu arada düzenli olmasada aklıma geldikçe sinameki kullandım :KK62::KK62: sinamekinin etkisi büyük die düşünüyorum çünkü 20güne gelmeden dip boyası yaptırıyodum :KK60::KK60:
Sinameki her derde deva:KK1::KK1::KK1:

kız allah seni ne etmesin köpekbalığı diil kılıçbalığı:KK60::KK60:
Hiç sorma bende gördümde bozuntuya vermedim:KK1::KK1::KK1: Köpekbalığı'da olmak varmış hayatta...

bende okudum bu mesajı ama hiç farketmemiştim :KK1::KK1::KK60::KK60::KK60: nasıda yakalamış yaa hemen :KK60::KK60:
:KK1::KK1::KK1:

nasıl bir saçmalık bu ya, yazık vallahi öğretmenlere, ayrı ayrı şehirlerde evlilikmi olur, buna acilen bir çare bulmaları lazım:KK20: üzüldüm cnm senin adına:KK59: hakkınızda hayırlısı olsun
İŞlerine mi geliyor nedir böyle olması anlayamıyorum bazen...

gülmekten karnıma ağrılar girdi yaaaaa:KK60:
:KK9::KK9::KK9:

ay anca topladım kızlar kendımı gulmekten asıl konuya geleyım deneme boyu olan 80 ml keratınımın 35ml kadarını saçıma bikaç tutama ayırarak surdum ınce tarakla tarayarak yedırdım. fönle diplerin kabarıklığını alarak hafif bi fön çekip kuruttum. kuruduktan sonra ınce tarakla pres geçtim. şimdı ikıncı gunumde beklemedeyım. inşallah son gunde istediğim düzlüğe ulaşırım. ilk keratınımı baya yoğun kıvamlı yapmıştım gözlerım bıraz yanmıştı gariptir ama bu daha çok yakıyor demiştik fakat bır kez bile gözlerim yanmadı. açıkçası çok surmek ıyı bişi değilmiş yedırmekmiş önemli olan, sanırım yani çunku henuz yıkamadım bakalım sonuç nasıl olcak ama düzleştirirken kolaydı herşey.... inşallah güzel çıkar kızlar.

Canım, o ürün tamamen kurutulmayacaktı...4 gün kalacak bunuda unutma...

kılıçbalığım bana kızıcak biliorum ama yarını bekleyemeden bu sabah işe giderken yıkadım saçımı.dayanamadım.bu sabah iyice berbat bi haldeydi zaten saçlarım ince telli ve çok az iyice yapıştı kafama görüntüye dayanamadım.pazar gece yaptım bu sabah yıkadım sonuç çokta kötü değil.boyadan açma işleminden baya yıpranmıştı yün gibi olmuştu taranmıyodu ama yumuşadı.tabi benim için her yapışım bi deneyim oluyor.birincide keratini sürüp bekledikten sonra kurutmayı unutup direk düzleştirmeye geçtim ikincide keratini çok fazla sürdüm hem kurumak bilmedi hem aşırı yağlı görüntü oldu.üçüncüde doğru yapmayı umuyorum :KK1: balığımın dediğine göre 125 ml falan kullanmışım keratini.üç tel saçım var zaten 125 ml keratin neyine :KK1:

Çok üzüldüm canım ya :KK14::KK14::KK14: Bu sefer yapacağın zaman ayın hangi gezegende olduğuna göre yap.Ben hep başak günlerinde yapıyorum mesela...Muracaat Aycangül...

Bu arada Almanya'da ki arkadaşlarımızdan birine keratin ve şampuan yolladım kızlar, PTT canımı çıkarttı resmen, o olmaz bu olmaz...En sonunda kutunun içinde lego ve oyun hamuru var diye yolladım...Zorla yalan söyletiyorlar insana, yazıklar olsun...

Watsonslar'da Haziran'ın bilmem kaçına kadar sürmesi gereken Nude 3 al 2 öde kampanyası devam ediyor tabii eğer şampuan bulabilirseniz...Ben mecburen gratisten almak zorunda kaldım...Brezilya fönü sektörünü biz yönetiyormuşuz gibi bir his var içimde kızlar...

Live Clean dedim, kısa süre sonra stoklar tükendi, şimdi Nude diyoruz Live Cleanlerin sürüsüne bereket ama Nude'ların yerinde yeller esiyor...Sanırım bu markanın bize madalya takması lazım:KK1::KK1::KK1:

Vallahi canım içinde kimyasal madde olmaması mümkün değil, hiç bir şey tam manası ile doğal olamaz öncelikle bunu açığa kavuşturalım...Satın alıp içeriğini yazabilirsen net cevap verebilirim kullanıp kullanamayacağın hakkında...Tek düşmanımız sülfat değil çünkü...[/QUOTE]

tamam cnm..ablamda varmıs o sampuandan..ona gittigimde bi not alıp yazayım..cvp icin tesekkürler:13:

Bu arada Almanya'da ki arkadaşlarımızdan birine keratin ve şampuan yolladım kızlar, PTT canımı çıkarttı resmen, o olmaz bu olmaz...En sonunda kutunun içinde lego ve oyun hamuru var diye yolladım...Zorla yalan söyletiyorlar insana, yazıklar olsun...

Watsonslar'da Haziran'ın bilmem kaçına kadar sürmesi gereken Nude 3 al 2 öde kampanyası devam ediyor tabii eğer şampuan bulabilirseniz...Ben mecburen gratisten almak zorunda kaldım...Brezilya fönü sektörünü biz yönetiyormuşuz gibi bir his var içimde kızlar...

Live Clean dedim, kısa süre sonra stoklar tükendi, şimdi Nude diyoruz Live Cleanlerin sürüsüne bereket ama Nude'ların yerinde yeller esiyor...Sanırım bu markanın bize madalya takması lazım:KK1::KK1::KK1:

sölemeye unuttum..bende bgn aksam yaptım..haftalardır takip ediyorum okudum okudum okudummmm ve bgn cesaret geldi :KK53: ama ben sizin ilk kullandıgınızdan siparis vermistim..bgn gelince dayanamadım ve hersey güzel gitti :KK66: simdi sabırsızlıkla 4 üncü günü bekliorum yani pazar gecesini..

sölemeye unuttum..bende bgn aksam yaptım..haftalardır takip ediyorum okudum okudum okudummmm ve bgn cesaret geldi :KK53: ama ben sizin ilk kullandıgınızdan siparis vermistim..bgn gelince dayanamadım ve hersey güzel gitti :KK66: simdi sabırsızlıkla 4 üncü günü bekliorum yani pazar gecesini..

Harikasın kuzu, ellerine sağlık...Sonuçları ve fotoğrafları sabırsızlıkla bekliyoruz:nazar::nazar::nazar:

Harikasın kuzu, ellerine sağlık...Sonuçları ve fotoğrafları sabırsızlıkla bekliyoruz:nazar::nazar::nazar:

iyide benim resim yükleme hakkım varmı yeniyim cünkü:kk77: eger varsa kızım ceksin yüklerim..ben bgn nude aldım watsondan..eger digeri zararlı degilse ondan alırım artık cünkü daha ucuz :44: 1 kilosu 16 tl..

kılıçbalığım benim saçlarım ortadasından aşağıya doğuru bozuldu eskisi gibi kabarık kabarık oldu yaa neden acaba çok üzüldüm yaptıktan sonraki bu 2. yıkayışım bozulmuş okadarda emek ettim niyeki nazar değdi kesin herkes nasıl yaptın ne güzel diye diye nazar etti ya:KK50:

Son düzenleme:
:KK16::KK16::KK16:

Canım, saçların çok dalgalı değil, bundan daha iyi olmasını bekliyordum açıkçası, dmdüz olmalıydı, sınavlar geçsin el atacağım...Yinede yumuşamış olması ve ahenkle dans etmeleri iyi bir şey tabii...Bu arada fırça ile değil tarakla tara saçlarını...

Evet dalgalı değil saclarım ama inatçıı çok inatçı :kk77::kk77: hayır anlamıyorumki kime çekmiş:kk77::kk77: :KK59: ben de hiiç öyle değilim halbukiii :KK60::KK60::KK1: neyseee sen bakarsın artık bnm icaabımaa :KK1::KK1:

merhaba forumda cok yeniyim. sevgili kilicbaligi, yaklasik 20 gun once kuaforde brezilya fonu yaptirdim.j... markasi ile yapildi. simdi farkli bir marka ile evde kendim yapsam olur mu?
bir de hangi markayi onerdigin ile ilgili ipuclari verebilirsen cok sevinirim.ozel mesaj atma hakkim henuz olmadigi icin burdan sormak durumunda kaldim.bir de duzlestirici ne kadar onemli? ben de plakalari bej rengi ve siyah olmak uzere 2 adet var. simdiden cok tskler.cok sevgiler.

off kızlar yaa, atandık bi de bu dert çıktı, sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim hakkaten..

Bari brezilya fönüm tutsa da sevindirik olsam :KK70: gerçi benim önceki fönüm de çok çok bozulmamıştı, ondan bu rötuş gibi bişi olcak :KK70: yine foto eklerim tabi :) katil kuaför de saçımı mahvetti bu arada, ustura kullandı, krıık kırık oldu resmen, ühüüü :KK43::KK43:

an önce ben de rotüş işlemi için ayna karşısına geçtim. kılıçbalığı ile aldığımız ilk keratini kullandım, mis gibi kakaolu kurabiye kokan hani :KK70:
aslında denildiği gibi 4 ay geçmedi ama benim saçlarım uçlardan hafif hafif bozulmaya başladı. ben de önce uçlarına uyguladım, geri kalan az kısmını da saç boylarına yedirdim. ense kısmında kalan saçlara ve de kulak tarafındakilere de sürdüm, çünkü orda bozulmalar daha çoktu. bunu da terlemeye bağladım çünkü diğer kısımlarda bu derece bozulmalar yok..
hadi bana kolay gelsin, ultra tülerik ve mega kabarık saçlarım aylar sonra görüşmek üzere =)

Kızlar merhaba,

Kılıçbalığından aldığım keratinle fönü yaptım,güzel oldu.Yüzme derslerim olduğu için havuza gidiyorum,bone taktım ama faydası olmadı.Kısacası Havuz Brezilya fönünü bozuyor,haberiniz olsun.

kızlar keratinim geldi alllaha şükür bir sürüde aksilik oldu kargo komşuma bırakmış komşumda bana vermemiş aldığım yerle telefonlaşarak zor buldum az daha kaybolcaktı ne kötü insanlar varya bir kat aşağı inip vermiyor keratinimi kaç gündür bende evde bekliyorum ha geldi ha gelecek diye neyse ki kavuştuk :) pazartesi günü yapıcam uygulamayı aslında hafta sonu yapayım dedim ama koku duman yüzünden annem işteyken kardeşim okuldayken yapmayı düşünüyorum hadi hayırlısı fotolarımıda eklicem işlem öncesi / sonrası çok mutluyumm yanık ve dalgalı saçlarımdan kurtulmama çok kaldı :KK1::KK1::KK1:

Son düzenleme:
kizlar biri bana yardimci olabilir mi???hepinize cok tskler..

merhaba forumda cok yeniyim. sevgili kilicbaligi, yaklasik 20 gun once kuaforde brezilya fonu yaptirdim.j... markasi ile yapildi. simdi farkli bir marka ile evde kendim yapsam olur mu?
bir de hangi markayi onerdigin ile ilgili ipuclari verebilirsen cok sevinirim.ozel mesaj atma hakkim henuz olmadigi icin burdan sormak durumunda kaldim.bir de duzlestirici ne kadar onemli? ben de plakalari bej rengi ve siyah olmak uzere 2 adet var. simdiden cok tskler.cok sevgiler.

$60002_.jpg balığım sen bana banka bilgilerini filan haber vermeyince bende resimde gördüğünden internet üzerinden hatayda bi satıcıdan aldım. resmin rengini açtım marka belli olmasın diye ama sen anlamışsındır. şimdi soracağım şu ben bunu kullandım 2 defa yaptım ama bozuldu yine. neden bozuluyor anlamadım. öncesindede sonrasındada sadece sülfatsız şampuan kullandığım içinmi acaba. siz öncesinde farklı kullanıyorsunuz sanırım. uygulama şeklini yazdığın gibi birebir yaptım. benim kullandığım bu ürün kaçakmıdır yoksa siz farklı bir keratinmi kullanıyorsunuz. keşke sana bidaha bi daha yazsaydım senden alsaydım. ama eylülde düğünüm var, eylülden önce tekrar alırsan bana da söyle bende istiyorum.....

Eki Görüntüle 203337 balığım sen bana banka bilgilerini filan haber vermeyince bende resimde gördüğünden internet üzerinden hatayda bi satıcıdan aldım. resmin rengini açtım marka belli olmasın diye ama sen anlamışsındır. şimdi soracağım şu ben bunu kullandım 2 defa yaptım ama bozuldu yine. neden bozuluyor anlamadım. öncesindede sonrasındada sadece sülfatsız şampuan kullandığım içinmi acaba. siz öncesinde farklı kullanıyorsunuz sanırım. uygulama şeklini yazdığın gibi birebir yaptım. benim kullandığım bu ürün kaçakmıdır yoksa siz farklı bir keratinmi kullanıyorsunuz. keşke sana bidaha bi daha yazsaydım senden alsaydım. ama eylülde düğünüm var, eylülden önce tekrar alırsan bana da söyle bende istiyorum.....

Canım, daha evvel o ürünler konusunda almayın demiştim, kaçak ürün ne olduğu belli değil.Saçına zarar vermediğne dua et...Yani arada bu kadar fiyat farkı var zaten bu adamlar neyle nasıl imal ediyorlar bu ürünü kü bu kadar ucuza mal ediyorlar? Biz distribütöründen aldık olan fiyat belli yani...Sana haber verdim diye hatırlıyorum tatlım ama gözümden kaçtı galiba :KK43: Çok özür dilerim...

Ürün var şu an, zaten son 1.5 şişe bundan sonrasındada karışmayacağım kızlar...Yani bu son parti...Ciddi manada yoruldum...

Son düzenleme:
selam Kilicbaligim :KK28: :KK1:

:KK53:

kılıcbalıgı msj alınmıstır..hemen yarın yollarım resimleri:21:

Bekliyoruz...
kılıçbalığım benim saçlarım ortadasından aşağıya doğuru bozuldu eskisi gibi kabarık kabarık oldu yaa neden acaba çok üzüldüm yaptıktan sonraki bu 2. yıkayışım bozulmuş okadarda emek ettim niyeki nazar değdi kesin herkes nasıl yaptın ne güzel diye diye nazar etti ya:KK50:
Bir çok nedeni olabilir tatlım...

Evet dalgalı değil saclarım ama inatçıı çok inatçı :kk77::kk77: hayır anlamıyorumki kime çekmiş:kk77::kk77: :KK59: ben de hiiç öyle değilim halbukiii :KK60::KK60::KK1: neyseee sen bakarsın artık bnm icaabımaa :KK1::KK1:

Bakarız kuzum:KK1::KK1::KK1:

Özel mesaj atacağım sana...Kendin yapabilirsin tabii ki...

off kızlar yaa, atandık bi de bu dert çıktı, sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim hakkaten..

Bari brezilya fönüm tutsa da sevindirik olsam :KK70: gerçi benim önceki fönüm de çok çok bozulmamıştı, ondan bu rötuş gibi bişi olcak :KK70: yine foto eklerim tabi :) katil kuaför de saçımı mahvetti bu arada, ustura kullandı, krıık kırık oldu resmen, ühüüü :KK43::KK43:
Ustura mı:KK53::KK53::KK53: Saçları son derece küstüren bir şeydir ustura, yazık...

an önce ben de rotüş işlemi için ayna karşısına geçtim. kılıçbalığı ile aldığımız ilk keratini kullandım, mis gibi kakaolu kurabiye kokan hani :KK70:
aslında denildiği gibi 4 ay geçmedi ama benim saçlarım uçlardan hafif hafif bozulmaya başladı. ben de önce uçlarına uyguladım, geri kalan az kısmını da saç boylarına yedirdim. ense kısmında kalan saçlara ve de kulak tarafındakilere de sürdüm, çünkü orda bozulmalar daha çoktu. bunu da terlemeye bağladım çünkü diğer kısımlarda bu derece bozulmalar yok..
hadi bana kolay gelsin, ultra tülerik ve mega kabarık saçlarım aylar sonra görüşmek üzere =)

Evet tatlım ensede ki saçlar daha çabuk bozuluyor sanırım daha ilk baştan başımızın en sıcak yeri ensemiz olduğu ve nemlenmeye musait olduğu için böyle oluyor...

Kızlar merhaba,

Kılıçbalığından aldığım keratinle fönü yaptım,güzel oldu.Yüzme derslerim olduğu için havuza gidiyorum,bone taktım ama faydası olmadı.Kısacası Havuz Brezilya fönünü bozuyor,haberiniz olsun.
Biliyoruz tatlım, biz bozmamanın yolunu arıyoruz şu sıra, üzüldüm geçmiş olsun ama yeniden uygularsın...

kızlar keratinim geldi alllaha şükür bir sürüde aksilik oldu kargo komşuma bırakmış komşumda bana vermemiş aldığım yerle telefonlaşarak zor buldum az daha kaybolcaktı ne kötü insanlar varya bir kat aşağı inip vermiyor keratinimi kaç gündür bende evde bekliyorum ha geldi ha gelecek diye neyse ki kavuştuk :) pazartesi günü yapıcam uygulamayı aslında hafta sonu yapayım dedim ama koku duman yüzünden annem işteyken kardeşim okuldayken yapmayı düşünüyorum hadi hayırlısı fotolarımıda eklicem işlem öncesi / sonrası çok mutluyumm yanık ve dalgalı saçlarımdan kurtulmama çok kaldı :KK1::KK1::KK1:

Ne kötü niyetli komşular bunlar böyle:KK53:

kizlar biri bana yardimci olabilir mi???hepinize cok tskler..

Tatlım final sınavlarım var foruma sık giremiyorum bu yüzden azıcık idare edin beni...

X