Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

Ohoo bu seni tıkadıysa ilk kullandığımızı iyi ki kullanmamışsın, onun yanında bu dumansız ve kokusuz Ellerine sağlık canım

Eki Görüntüle 202502 Eki Görüntüle 202503 Eki Görüntüle 202504

işte bunlar keratin uyguladıktan sonraki fotolar, yıkadıktan sonrada mutlaka resim yükleyeceğim inş becerebilmişimdir:26:
Becermiş gibi görünüyorsun, gayet iyi olmuş...Yağlı gibi kalma durumu var mı yoksa tamamen emdi mi saçın?

hayır cnm değil, kısa saçlarım benim, omuzlarımda ve katlı o yüzden öyle görünüyor sanırım. bende tek elimle bukadar becerebildim resim çekmeyi

Olacak o kadar artık

Ama ama ama...Seninle ilk mesajlaşmamızı hatırlıyor musun? Mesajları tek tek oku, gözden kaçırma ihtimalin olan çok önemli bilgiler olabilir demiştim, sende bana bozuk atmıştın...Onlardan biri buydu ne yazık ki...Hatta kızlar söyledikten sonra tarafımdan özellikle denendi ve bozduğu kanıtlandı...İçinde yazmıyor ama ne hkmetse bozuyor işte ve yeniden uygulama yapmadan geri dönüşü yok...İyi ki elinde keratin kalmış Üzülme hallolur ama niye saçında 1.5 saat beklettin keratini? Maksimum 40 dakika, daha fazla bekletmeyin...

Vallahi canım içinde kimyasal madde olmaması mümkün değil, hiç bir şey tam manası ile doğal olamaz öncelikle bunu açığa kavuşturalım...Satın alıp içeriğini yazabilirsen net cevap verebilirim kullanıp kullanamayacağın hakkında...Tek düşmanımız sülfat değil çünkü...

Herkese günaydın kızlar...Bütün gece ders çalıştım, hiç uyumadan okula gidiyorum birazdan, bu gün zor bir gün olacak benim için...Yolcu yolunda gerek, hepinize muhteşem güzellikte bir gün diliyorum...

velhasıl kazasız belasız atlatıgım 3günüm ile keratini dün akşam yıkamış bulunuyorum Gelelim yorumlara akşam yıkadım sacımı yattım sabah bi baktım uçlar yinee biri bi yana digeri öbür yana bakıyo koştum taradım bu seferde fırça tarakla taradım die kabardı
ama saclarım ipek gibii ellerimin arasından kayıp gidiyor ben bile inanamıyorum bu duruma :78::78:
Sürmeyi beceremediğim yerlerde olmuş ama bu kadarda olur yanii
Uzun lafın kısası ben sacımı hiç salık bırakamam sürekli ferihanın anası gibi tepeden toplar örerim çünkü kafamda bi kafa daha oluşur ama bugün saclarım salık allahım mis gibi çok mutluyum ahenkle sallıyorum saclarımı :78::78: bi de akşamdan beri mıncık mıncıık elimi sacımdan hiç çekmiyorum :78::78::78::78:
Kılıçbalıgım kılıçbalıgım Allah senden razı olsun sayendee mutlu olduk ipek gibi saclara kavuştuk Allah ne muradın varsa versin inşallaahhh

Herkese günaydın kızlar...Bütün gece ders çalıştım, hiç uyumadan okula gidiyorum birazdan, bu gün zor bir gün olacak benim için...Yolcu yolunda gerek, hepinize muhteşem güzellikte bir gün diliyorum...

cnm Allah yardımcın olsun, zihin açıklığı versin. inşallah şans hep senden yana olur bugün

tatlım sorduğun soruya burdan cvp veriyorum. saçlarımda yağlı bir görünüm yok, emdi galiba saçlarım keratini. yalnız presleme işinde zorlandım. onu çok ii yapamamış olabilirim. birdahaki sefere özellikle presleme için yardım alacağım. neyse cuma gecesi yada c.tesi sabahı yıkayacağım. ozaman belli olucak hamaratlığım

cnm güle güle kullan. başardın işte ikinci sefer o uçlardaki hafif dalgalarda kaybolur merak etme. saçların özellikle boyu çok güzel, inş bende böyle uzatabilirim

canım ya bende dün akşam 1 hafta önce gittiğim watson a gittim, yani şampuanı yeni aldım ama hazır kampanya varken alıyım stok yapıyım diye, hem fiyatı artmış hemde kampanyaya dair bişi göremedim önceki hafta aldığımda 12 küsürken şimdi 15,90 şampuan olmuş, kremde 14 küsürken 18,90 olmuş..sanırım şampuan ın tutulduğunu farkettiler

Kılıçbalığı Allah yardımcın olsun canım.. Uzun süre tutmak zorunda kaldım çünkü tatlı mı tatlı yeğenim yanımdaydı yakamı bırakmadı :) o uyuyana bekledim ben de artık..

Benim de atama sonucum açıklanacak bugün, heyecandan karnıma ağrılar giriyo, nişanlımın da (ay pardon eşim oldu artık ) ataması belli olcak, hayırlısıyla inşallah aynı yere atanabilirsek düğün öncesi evimiz kurulabilecek inşallah :):)

ne zordur beklemek, Allah sizinde yardımcınız olsun cnm, inş aynı yere atanırsınız

Atandım kızlar yaa, Yozgat/Şefaatli :):) Ama eşim Erzurum/Pasinler'e gidicek Hayırlısı buymuş demek ki

cnm güle güle kullan. başardın işte ikinci sefer o uçlardaki hafif dalgalarda kaybolur merak etme. saçların özellikle boyu çok güzel, inş bende böyle uzatabilirim

Teşekkürler Saclarımı uzatmak en büyük istegimdi ama düzleştiriciler yüzünden bi türlü olmuyordu hep kestirmek zorunda kalıyordum Ocak ayında bi isyan başlattım düzleştiriciye hayır die 5aydır toplasan 5kere ancak kullanmışımdır haliyle kırılmadı kestirmedim hep ördüm sacımı çok kabarık oldugu için bu arada düzenli olmasada aklıma geldikçe sinameki kullandım sinamekinin etkisi büyük die düşünüyorum çünkü 20güne gelmeden dip boyası yaptırıyodum

kız allah seni ne etmesin köpekbalığı diil kılıçbalığı

5 ayda bukadar uzattıysan saçların inanılmaz bir hızla uzuyor demekki cnm:) benim 2 sene sürer herhalde neyse omuzlarımı geçtiler baya, inş seneye benimkilerde belime yaklaşır, tabi sürekli röfle dip boya vs. yanıyor saçlarım kopuyorlar falan saç uzatmak çok zor benim için malesef senin saçlarına kocaman bir maşallah benden nazar değmesin

Atandım kızlar yaa, Yozgat/Şefaatli :):) Ama eşim Erzurum/Pasinler'e gidicek Hayırlısı buymuş demek ki

nasıl bir saçmalık bu ya, yazık vallahi öğretmenlere, ayrı ayrı şehirlerde evlilikmi olur, buna acilen bir çare bulmaları lazım üzüldüm cnm senin adına hakkınızda hayırlısı olsun

ay anca topladım kızlar kendımı gulmekten asıl konuya geleyım deneme boyu olan 80 ml keratınımın 35ml kadarını saçıma bikaç tutama ayırarak surdum ınce tarakla tarayarak yedırdım. fönle diplerin kabarıklığını alarak hafif bi fön çekip kuruttum. kuruduktan sonra ınce tarakla pres geçtim. şimdı ikıncı gunumde beklemedeyım. inşallah son gunde istediğim düzlüğe ulaşırım. ilk keratınımı baya yoğun kıvamlı yapmıştım gözlerım bıraz yanmıştı gariptir ama bu daha çok yakıyor demiştik fakat bır kez bile gözlerim yanmadı. açıkçası çok surmek ıyı bişi değilmiş yedırmekmiş önemli olan, sanırım yani çunku henuz yıkamadım bakalım sonuç nasıl olcak ama düzleştirirken kolaydı herşey.... inşallah güzel çıkar kızlar.

kılıçbalığım bana kızıcak biliorum ama yarını bekleyemeden bu sabah işe giderken yıkadım saçımı.dayanamadım.bu sabah iyice berbat bi haldeydi zaten saçlarım ince telli ve çok az iyice yapıştı kafama görüntüye dayanamadım.pazar gece yaptım bu sabah yıkadım sonuç çokta kötü değil.boyadan açma işleminden baya yıpranmıştı yün gibi olmuştu taranmıyodu ama yumuşadı.tabi benim için her yapışım bi deneyim oluyor.birincide keratini sürüp bekledikten sonra kurutmayı unutup direk düzleştirmeye geçtim ikincide keratini çok fazla sürdüm hem kurumak bilmedi hem aşırı yağlı görüntü oldu.üçüncüde doğru yapmayı umuyorum balığımın dediğine göre 125 ml falan kullanmışım keratini.üç tel saçım var zaten 125 ml keratin neyine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…