Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

Sınavlarında başarılar balıkcık

Canım, saçların çok dalgalı değil, bundan daha iyi olmasını bekliyordum açıkçası, dmdüz olmalıydı, sınavlar geçsin el atacağım...Yinede yumuşamış olması ve ahenkle dans etmeleri iyi bir şey tabii...Bu arada fırça ile değil tarakla tara saçlarını...

Ama ama ama Bunun en önemli noktası presleme...İnşallah dümdüz olurda sende bende stresten kurtuluruz yahu...

Hava ile uzun müddet temastan dolayı etkisini yitirmiş olabilir, inşallah yanılıyorumdur...

Atandım kızlar yaa, Yozgat/Şefaatli :):) Ama eşim Erzurum/Pasinler'e gidicek Hayırlısı buymuş demek ki

Nasıl bir şeydir bu ya!!! Memursan ölmüşsün kardeşim, evlenmeyin barklanmayın çocuk falan yapmayın demeye getriyor bu muamele...Ne olurdu aynı yere düşseniz, karı koca beraber görev alsanız...Ne zaman düzelecek bu çarpıklık...
Sinameki her derde deva

kız allah seni ne etmesin köpekbalığı diil kılıçbalığı
Hiç sorma bende gördümde bozuntuya vermedim Köpekbalığı'da olmak varmış hayatta...

bende okudum bu mesajı ama hiç farketmemiştim nasıda yakalamış yaa hemen

nasıl bir saçmalık bu ya, yazık vallahi öğretmenlere, ayrı ayrı şehirlerde evlilikmi olur, buna acilen bir çare bulmaları lazım üzüldüm cnm senin adına hakkınızda hayırlısı olsun
İŞlerine mi geliyor nedir böyle olması anlayamıyorum bazen...

gülmekten karnıma ağrılar girdi yaaaaa

Canım, o ürün tamamen kurutulmayacaktı...4 gün kalacak bunuda unutma...

Çok üzüldüm canım ya Bu sefer yapacağın zaman ayın hangi gezegende olduğuna göre yap.Ben hep başak günlerinde yapıyorum mesela...Muracaat Aycangül...

Bu arada Almanya'da ki arkadaşlarımızdan birine keratin ve şampuan yolladım kızlar, PTT canımı çıkarttı resmen, o olmaz bu olmaz...En sonunda kutunun içinde lego ve oyun hamuru var diye yolladım...Zorla yalan söyletiyorlar insana, yazıklar olsun...

Watsonslar'da Haziran'ın bilmem kaçına kadar sürmesi gereken Nude 3 al 2 öde kampanyası devam ediyor tabii eğer şampuan bulabilirseniz...Ben mecburen gratisten almak zorunda kaldım...Brezilya fönü sektörünü biz yönetiyormuşuz gibi bir his var içimde kızlar...

Live Clean dedim, kısa süre sonra stoklar tükendi, şimdi Nude diyoruz Live Cleanlerin sürüsüne bereket ama Nude'ların yerinde yeller esiyor...Sanırım bu markanın bize madalya takması lazım

Vallahi canım içinde kimyasal madde olmaması mümkün değil, hiç bir şey tam manası ile doğal olamaz öncelikle bunu açığa kavuşturalım...Satın alıp içeriğini yazabilirsen net cevap verebilirim kullanıp kullanamayacağın hakkında...Tek düşmanımız sülfat değil çünkü...[/QUOTE]

tamam cnm..ablamda varmıs o sampuandan..ona gittigimde bi not alıp yazayım..cvp icin tesekkürler:13:

sölemeye unuttum..bende bgn aksam yaptım..haftalardır takip ediyorum okudum okudum okudummmm ve bgn cesaret geldi ama ben sizin ilk kullandıgınızdan siparis vermistim..bgn gelince dayanamadım ve hersey güzel gitti simdi sabırsızlıkla 4 üncü günü bekliorum yani pazar gecesini..

Harikasın kuzu, ellerine sağlık...Sonuçları ve fotoğrafları sabırsızlıkla bekliyoruz

Harikasın kuzu, ellerine sağlık...Sonuçları ve fotoğrafları sabırsızlıkla bekliyoruz

iyide benim resim yükleme hakkım varmı yeniyim cünkü eger varsa kızım ceksin yüklerim..ben bgn nude aldım watsondan..eger digeri zararlı degilse ondan alırım artık cünkü daha ucuz :44: 1 kilosu 16 tl..

kılıçbalığım benim saçlarım ortadasından aşağıya doğuru bozuldu eskisi gibi kabarık kabarık oldu yaa neden acaba çok üzüldüm yaptıktan sonraki bu 2. yıkayışım bozulmuş okadarda emek ettim niyeki nazar değdi kesin herkes nasıl yaptın ne güzel diye diye nazar etti ya

Son düzenleme:

Evet dalgalı değil saclarım ama inatçıı çok inatçı hayır anlamıyorumki kime çekmiş ben de hiiç öyle değilim halbukiii neyseee sen bakarsın artık bnm icaabımaa

merhaba forumda cok yeniyim. sevgili kilicbaligi, yaklasik 20 gun once kuaforde brezilya fonu yaptirdim.j... markasi ile yapildi. simdi farkli bir marka ile evde kendim yapsam olur mu?
bir de hangi markayi onerdigin ile ilgili ipuclari verebilirsen cok sevinirim.ozel mesaj atma hakkim henuz olmadigi icin burdan sormak durumunda kaldim.bir de duzlestirici ne kadar onemli? ben de plakalari bej rengi ve siyah olmak uzere 2 adet var. simdiden cok tskler.cok sevgiler.

off kızlar yaa, atandık bi de bu dert çıktı, sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim hakkaten..

Bari brezilya fönüm tutsa da sevindirik olsam gerçi benim önceki fönüm de çok çok bozulmamıştı, ondan bu rötuş gibi bişi olcak yine foto eklerim tabi :) katil kuaför de saçımı mahvetti bu arada, ustura kullandı, krıık kırık oldu resmen, ühüüü

an önce ben de rotüş işlemi için ayna karşısına geçtim. kılıçbalığı ile aldığımız ilk keratini kullandım, mis gibi kakaolu kurabiye kokan hani
aslında denildiği gibi 4 ay geçmedi ama benim saçlarım uçlardan hafif hafif bozulmaya başladı. ben de önce uçlarına uyguladım, geri kalan az kısmını da saç boylarına yedirdim. ense kısmında kalan saçlara ve de kulak tarafındakilere de sürdüm, çünkü orda bozulmalar daha çoktu. bunu da terlemeye bağladım çünkü diğer kısımlarda bu derece bozulmalar yok..
hadi bana kolay gelsin, ultra tülerik ve mega kabarık saçlarım aylar sonra görüşmek üzere =)

Kızlar merhaba,

Kılıçbalığından aldığım keratinle fönü yaptım,güzel oldu.Yüzme derslerim olduğu için havuza gidiyorum,bone taktım ama faydası olmadı.Kısacası Havuz Brezilya fönünü bozuyor,haberiniz olsun.

kızlar keratinim geldi alllaha şükür bir sürüde aksilik oldu kargo komşuma bırakmış komşumda bana vermemiş aldığım yerle telefonlaşarak zor buldum az daha kaybolcaktı ne kötü insanlar varya bir kat aşağı inip vermiyor keratinimi kaç gündür bende evde bekliyorum ha geldi ha gelecek diye neyse ki kavuştuk :) pazartesi günü yapıcam uygulamayı aslında hafta sonu yapayım dedim ama koku duman yüzünden annem işteyken kardeşim okuldayken yapmayı düşünüyorum hadi hayırlısı fotolarımıda eklicem işlem öncesi / sonrası çok mutluyumm yanık ve dalgalı saçlarımdan kurtulmama çok kaldı

Son düzenleme:
kizlar biri bana yardimci olabilir mi???hepinize cok tskler..

merhaba forumda cok yeniyim. sevgili kilicbaligi, yaklasik 20 gun once kuaforde brezilya fonu yaptirdim.j... markasi ile yapildi. simdi farkli bir marka ile evde kendim yapsam olur mu?
bir de hangi markayi onerdigin ile ilgili ipuclari verebilirsen cok sevinirim.ozel mesaj atma hakkim henuz olmadigi icin burdan sormak durumunda kaldim.bir de duzlestirici ne kadar onemli? ben de plakalari bej rengi ve siyah olmak uzere 2 adet var. simdiden cok tskler.cok sevgiler.

balığım sen bana banka bilgilerini filan haber vermeyince bende resimde gördüğünden internet üzerinden hatayda bi satıcıdan aldım. resmin rengini açtım marka belli olmasın diye ama sen anlamışsındır. şimdi soracağım şu ben bunu kullandım 2 defa yaptım ama bozuldu yine. neden bozuluyor anlamadım. öncesindede sonrasındada sadece sülfatsız şampuan kullandığım içinmi acaba. siz öncesinde farklı kullanıyorsunuz sanırım. uygulama şeklini yazdığın gibi birebir yaptım. benim kullandığım bu ürün kaçakmıdır yoksa siz farklı bir keratinmi kullanıyorsunuz. keşke sana bidaha bi daha yazsaydım senden alsaydım. ama eylülde düğünüm var, eylülden önce tekrar alırsan bana da söyle bende istiyorum.....

Canım, daha evvel o ürünler konusunda almayın demiştim, kaçak ürün ne olduğu belli değil.Saçına zarar vermediğne dua et...Yani arada bu kadar fiyat farkı var zaten bu adamlar neyle nasıl imal ediyorlar bu ürünü kü bu kadar ucuza mal ediyorlar? Biz distribütöründen aldık olan fiyat belli yani...Sana haber verdim diye hatırlıyorum tatlım ama gözümden kaçtı galiba Çok özür dilerim...

Ürün var şu an, zaten son 1.5 şişe bundan sonrasındada karışmayacağım kızlar...Yani bu son parti...Ciddi manada yoruldum...

Son düzenleme:
selam Kilicbaligim

kılıcbalıgı msj alınmıstır..hemen yarın yollarım resimleri

Bekliyoruz...
Bir çok nedeni olabilir tatlım...

Evet dalgalı değil saclarım ama inatçıı çok inatçı hayır anlamıyorumki kime çekmiş ben de hiiç öyle değilim halbukiii neyseee sen bakarsın artık bnm icaabımaa

Bakarız kuzum

Özel mesaj atacağım sana...Kendin yapabilirsin tabii ki...

Ustura mı Saçları son derece küstüren bir şeydir ustura, yazık...

Evet tatlım ensede ki saçlar daha çabuk bozuluyor sanırım daha ilk baştan başımızın en sıcak yeri ensemiz olduğu ve nemlenmeye musait olduğu için böyle oluyor...

Biliyoruz tatlım, biz bozmamanın yolunu arıyoruz şu sıra, üzüldüm geçmiş olsun ama yeniden uygularsın...

Ne kötü niyetli komşular bunlar böyle

Tatlım final sınavlarım var foruma sık giremiyorum bu yüzden azıcık idare edin beni...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…