Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

Sister maalesef ben çam terebentinde sarımaklı şampuanıda kullanıyorum sorun yok...Boş ver şekerim akarsa aksın.Ayrıntılar msn de

Kızlar, bilemiyorum haberiniz var mı...Yeni gümrük genelgesi sebebi ile yurtdışından posta yolu ile alışveriş yapmaya kısıtlama getirildi...Hiç bir biçimde kozmetik ürün ve sporcu gıdaları yurda sokulamıyor bunun haricinde normal alışverişler konusundada kota getirildi...Yılda yalnızca 5 sefer ve 125 doları geçmeyecek biçimde bir alışveriş yapılması söz konusu ki buna kargo bedeli dahil yani siz 120 dolara bir çocuk matarası alıp eskaza kargosu 6 dolar tuttuğunda 126 dolarlık kargonuzun gümrüğe takıldığına dair güzel bir mektup alacaksınız ve haliyle kara listeye alınacaksınız demek...Durumun vehametini burada anlatabilmek zor fakat elimizden geldiğince bir şeyler yapmaya çalışıyoruz ve bu konuda hakkımızı aramak maksadı ile dava açmaya karar verdik...Şu an itibarı ile tüm hazırlıklar yapıldı, vekalet vereck kişiler belrlendi ve para toplamaya başladık...Bu konuda desteğe ihtiyacımız var acaba aranızdan destek olmak isteyen çıkar mı?

Facebook'ta grubumuzun adı
Alışveriş Özgürlüğümü Geri Ver!(Yeni Gümrük Yasasını Kınıyoruz)

lütfen sizde bu sayfaya üye olun, listenizi davet edin, verdiğimiz bilgileri okuyun ve eğer akılınıza yatarsa bize maddi olarak destek olun, sadece 10 lira belki sizin hayatınızı kurtarmaz ama bizim bu genelge yayınlandığı tarihten itibaren dava açmamız gereken süre dolmadan para toparlanmış olur...

Önce bloglar kapandı, sonra gümrük yasağı geldi, ardından rapid ve diğer bir kaç paylaşım sitesi kapandı...Ağustos'ta internet yasağı geliyor...Nereye gidiyoruz arkadaşlar? Konumuz siyaset değil, elbette ki siyaseti tartışmanın yeri bu forum ortamı hiç değil fakat bazı gerçekleri görüp artık milletçe koyun kıvamından çıkmanın, başkaldırmanın vaktidir diyorum...

Bu konuyu anasayfaya taşıyacağım ancak tanıdığım, bildiğim insanlar olarak sizden destek rica ediyorum...

ben üye olmak için ıstek gonderdım canım... söyledıklerınde çok haklısın bende sıyaset yapma taraftarı değilim ama ona yasak buna yasak yavaş yavaş geriye gıdıyoruz. abdulhamıt var sanki başımızda...

valla cnm senın saçların ınce telli ve duz olunca pek gereksınım duymamışsındır ama şu var tek başına keratın yetersız kalıyor çunku yenılenmesı lazım ona guvenıp bırakınca saçlar çatallaşıyo kırılıyor bakım kremlerı ne kadar işe yaramaz gibi gorunsede işe yarıyo çunku nemlendırıyor, saç kuru olunca çatır çatır kırılıyor. ben nude un kremının kokusunu da çok beğendım ayrıca bir krem almam lazımdı bende nude u tercih ettım e bırde ındırımde olunca iyı oldu evım nude doldu

kızlar hanı bende 80 ml deneme boyu vardı ya onu şuan saçıma surdum ama yarısını öylesıne oraya buraaya surdum bırazdanda kurutup düzleştircem... bakalım nası olcak :) şunu bı adam akıllı yapamadım

Yaptim ve bitti kizlar:) parmaklarim uyusmus yazmakta zorluk cekiyorum:) yaptiktan sonra resim cektim birazdan yuklerim genzim yandi tek sorun bu oldu birde arkalarini cok duzgun yapamamis olabilirim, tek basina yapmak bu yuzden zor ama benim cok cabuk bitti ins becerebilmisimdir, kilicbaligim sayende cnm yardimlarin icin cok tesekkurler

Keratini tamamen kuruttuğumuz için daha kolay bitiyor tatlım, birde dozaşımı yapmadıysan hemen bitiyor, diğeri gibi değil bu çünkü...İlkinde o kadar uzun sürmüştü ki artık baygınlık geçirmiştim sıkıntıdan

Eline sağlık, fotoğrafları bekliyoruz...

Bence işe yarıyor kremler maskeler, yani hiç değilse statik elektirği azaltıyor, fırça ile saç arasındaki sürtünmeden kaynaklı hasarları en aza indirgiyor falan filan...

Ohhh yarasın

Tatlim bangonderdigin sisenin 1/3 unu kullandim. Goz karari yani surerken koku beni inanilmaz rahatsiz etti olucem zannettim ( parfum kokusu bile beni tikar normalde) balkona ciktim vantilatorumude calistirdim inan fon 10 dk.surdu zorlandigim sey duzlestirmek oldu arkalarini ozellikle hemen hemen hic kullanmadigim biseydi el aliskanligim yok ona karsi pek bittiginde sag elimin parmaklari uyusmustu. Hepsi 3 saat surdu:) c.tesi sabah yikayacagim. Oglusu yatirip resimleri yukluyorum kizlar

işte bunlar keratin uyguladıktan sonraki fotolar, yıkadıktan sonrada mutlaka resim yükleyeceğim inş becerebilmişimdir:26:

sevgili köpekbALIĞI konuyu sürekli takıp edıosun herkesın sorusuna cevap verıosun farkındaım ama ben anlamadım hangı marka kullanacagız ben zaten bı marka buldum .bana özelden msj atabılırmısın nerden nasıl alabılrıım.o kadar cok sayfa varkı okuyamıorum da ...bı de artık o kadar sayfa arasından anladıgım sen bı markanın dıstrubıtorunden almıssın ıstteyen olursa bu sekılde aldıklarını gonderıosun dıe anladım yalnıs anlamadıysam..eğer bu sekılde yardımcı olabılırsen daha makbule geçer ben de hangısını alayım derdınden kurtulurum...konunun uzmanı olarak senden yardım beklıorum özelden benı bılgılendırebılırmısın ben özel msj atamıorum

ühüüü ben de mavi su mağdurlarındanım Baktım içindekiler kısmında sülfat falan yazmıyo, kullandım fönümü yaptığım günden itibaren, ve bozulmaya başladı bile fönüm Ben dee kalan az bişi keratinimi rasgele sürdüm kafama ösge gibi :)) 1,5saate yakın da bekletip presledim bakalım bozulan yerler düzelir diye umuyorum. çok dikkat etmedim bi de yeni gelcek keratinimi yaz sonuna doğru uygulucam, temmuzda da balayım var malum deniz havuz falan, balayına kadar idare etsin die yaptım ben de bakalım :) sonuçları iletirim sizlere

mrhaba kılıcbalıgı..uzuunnn zamandır sizleri takip ediyorum..cok güzel dostlukta kurmussunuz..benimde sizlere bir sorum olacak..sampuan olarak,hani katalogtan siparis verilerek satılan,icinde kimyasal hiç bir madde olmayan,cevre dostu die satılan ürünler var temizlik..yag cözücü sampuan v.s gibi,o ürünün sampuanı kullanılsa acaba olurmu die düsündüm..tamamen bitkisel.hatta sordum icinde sülfat falan varmı die..kesinlikle yok dediler!! nasıl acaba olabilirmi..?? bende uygulamak istiyorumda tsk ederim simdiden .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…