- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.630
-
- Konu Sahibi KilicBaligi
- #2.061
kız kardeşimmmmmm
bak ne diyeceğim..
iki seferdir saçlarımı yıkıyorum keçe gibi oluyor..üstelik düzleştirsem bile kötü duruyor.sert sert oluyor.uçlarının berbaaatt olduğu anlaşılıyor..oysa ondan önce çok memnundum,konuşmuştuk hatırlıyorsan..
sanırım keratin zarar gördü..
50 ml kadar sarmısaklı şampuan hazırlamıştım..içine de kokuyu alsın diye biraz çam terebentin koymuştum..keratinimin katili çam terebentin olabilir mi..bekletiyorum bide saçımda birkaç dakika..
hatta ve hatta saç boyam bu yüzden tutmamış (yada daha ilk dakikada akmış) olabilir mi :26:
ne olur olur de
de ki hemen katili çöpe tıkıp sorunu çözmüş olayım..
dökmemek için kendimi zor tutuyorum..cevap gelene kadar şans tanıdım..son dakikalarını yaşıyor anlayacağın...
neee bide msn de mı görüşüyonuz ya ben kıskanç biri olduğumu söylemedım mi ????????????
ben üye olmak için ıstek gonderdım canım... söyledıklerınde çok haklısın bende sıyaset yapma taraftarı değilim ama ona yasak buna yasak yavaş yavaş geriye gıdıyoruz. abdulhamıt var sanki başımızda...
kızlar nude un saç kremınden çok memnun kaldım oh be... saçım yumuşadı bıraz.
Yaptim ve bitti kizlar:) parmaklarim uyusmus yazmakta zorluk cekiyorum:) yaptiktan sonra resim cektim birazdan yuklerim genzim yandi tek sorun bu oldu birde arkalarini cok duzgun yapamamis olabilirim, tek basina yapmak bu yuzden zor ama benim cok cabuk bitti ins becerebilmisimdir, kilicbaligim sayende cnm yardimlarin icin cok tesekkurler
valla cnm senın saçların ınce telli ve duz olunca pek gereksınım duymamışsındır ama şu var tek başına keratın yetersız kalıyor çunku yenılenmesı lazım ona guvenıp bırakınca saçlar çatallaşıyo kırılıyor bakım kremlerı ne kadar işe yaramaz gibi gorunsede işe yarıyo çunku nemlendırıyor, saç kuru olunca çatır çatır kırılıyor. ben nude un kremının kokusunu da çok beğendım ayrıca bir krem almam lazımdı bende nude u tercih ettım e bırde ındırımde olunca iyı oldu evım nude doldu
kızlar hanı bende 80 ml deneme boyu vardı ya onu şuan saçıma surdum ama yarısını öylesıne oraya buraaya surdum bırazdanda kurutup düzleştircem... bakalım nası olcak :) şunu bı adam akıllı yapamadım
Keratini tamamen kuruttuğumuz için daha kolay bitiyor tatlım, birde dozaşımı yapmadıysan hemen bitiyor, diğeri gibi değil bu çünkü...İlkinde o kadar uzun sürmüştü ki artık baygınlık geçirmiştim sıkıntıdan
Eline sağlık, fotoğrafları bekliyoruz...
saçların toplumu?
Keratini tamamen kuruttuğumuz için daha kolay bitiyor tatlım, birde dozaşımı yapmadıysan hemen bitiyor, diğeri gibi değil bu çünkü...İlkinde o kadar uzun sürmüştü ki artık baygınlık geçirmiştim sıkıntıdan
Eline sağlık, fotoğrafları bekliyoruz...