- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.630
- Konu Sahibi KilicBaligi
- #2.081
Tatlim bangonderdigin sisenin 1/3 unu kullandim. Goz karari yani surerken koku beni inanilmaz rahatsiz etti olucem zannettim ( parfum kokusu bile beni tikar normalde) balkona ciktim vantilatorumude calistirdim inan fon 10 dk.surdu zorlandigim sey duzlestirmek oldu arkalarini ozellikle hemen hemen hic kullanmadigim biseydi el aliskanligim yok ona karsi pek bittiginde sag elimin parmaklari uyusmustu. Hepsi 3 saat surdu:) c.tesi sabah yikayacagim. Oglusu yatirip resimleri yukluyorum kizlar
Ohoo bu seni tıkadıysa ilk kullandığımızı iyi ki kullanmamışsın, onun yanında bu dumansız ve kokusuz Ellerine sağlık canım
Becermiş gibi görünüyorsun, gayet iyi olmuş...Yağlı gibi kalma durumu var mı yoksa tamamen emdi mi saçın?Eki Görüntüle 202502 Eki Görüntüle 202503 Eki Görüntüle 202504
işte bunlar keratin uyguladıktan sonraki fotolar, yıkadıktan sonrada mutlaka resim yükleyeceğim inş becerebilmişimdir:26:
hayır cnm değil, kısa saçlarım benim, omuzlarımda ve katlı o yüzden öyle görünüyor sanırım. bende tek elimle bukadar becerebildim resim çekmeyi
Olacak o kadar artık
ühüüü ben de mavi su mağdurlarındanım Baktım içindekiler kısmında sülfat falan yazmıyo, kullandım fönümü yaptığım günden itibaren, ve bozulmaya başladı bile fönüm Ben dee kalan az bişi keratinimi rasgele sürdüm kafama ösge gibi :)) 1,5saate yakın da bekletip presledim bakalım bozulan yerler düzelir diye umuyorum. çok dikkat etmedim bi de yeni gelcek keratinimi yaz sonuna doğru uygulucam, temmuzda da balayım var malum deniz havuz falan, balayına kadar idare etsin die yaptım ben de bakalım :) sonuçları iletirim sizlere
Ama ama ama...Seninle ilk mesajlaşmamızı hatırlıyor musun? Mesajları tek tek oku, gözden kaçırma ihtimalin olan çok önemli bilgiler olabilir demiştim, sende bana bozuk atmıştın...Onlardan biri buydu ne yazık ki...Hatta kızlar söyledikten sonra tarafımdan özellikle denendi ve bozduğu kanıtlandı...İçinde yazmıyor ama ne hkmetse bozuyor işte ve yeniden uygulama yapmadan geri dönüşü yok...İyi ki elinde keratin kalmış Üzülme hallolur ama niye saçında 1.5 saat beklettin keratini? Maksimum 40 dakika, daha fazla bekletmeyin...
mrhaba kılıcbalıgı..uzuunnn zamandır sizleri takip ediyorum..cok güzel dostlukta kurmussunuz..benimde sizlere bir sorum olacak..sampuan olarak,hani katalogtan siparis verilerek satılan,icinde kimyasal hiç bir madde olmayan,cevre dostu die satılan ürünler var temizlik..yag cözücü sampuan v.s gibi,o ürünün sampuanı kullanılsa acaba olurmu die düsündüm..tamamen bitkisel.hatta sordum icinde sülfat falan varmı die..kesinlikle yok dediler!! nasıl acaba olabilirmi..?? bende uygulamak istiyorumda tsk ederim simdiden .
Vallahi canım içinde kimyasal madde olmaması mümkün değil, hiç bir şey tam manası ile doğal olamaz öncelikle bunu açığa kavuşturalım...Satın alıp içeriğini yazabilirsen net cevap verebilirim kullanıp kullanamayacağın hakkında...Tek düşmanımız sülfat değil çünkü...