evde beraber spor yapmaya başlayalım mı?

dudu99

cc
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2012
86
14
kızlar ben bıktım bu kilolardan.burda hep beraber başlarsak düzenli yaparız diye düşündüm.ne dersiniz.ben kış içersinde leslie sansone ile 3 mil yürüdüm.sonra ebru ile pilates 2 yi yaptım.incelmiştim.ama dünyalar fark etmedi.varsa öneriniz yapalım ya da bunlara devam edelim.geri dönüşlerinizi bekliyorum.

oley çok sevindim.pek talep olmadı konuya ama olsun iki kişi de olsak destek oluruz birbirimize.leslie ile 3 mil yürümeye başlayalım mı bu akşam?

Ben de varim. Ne zamandir baslamayi dusunuyordum, bir turlu baslayamiyorum. Leslie Sansone 3 mile walk dusunuyorum ben de. Hadi baslayalim artik.

zumba dansı yapıyorum ... kaç kilo veriyorum diye bakmıyorm. idealimde bir bayan fiziği var inşallah başarıcam. zuzanna ile zayıflama da çok zor geldi ama kadının azmi çok hoşuma gitti . uzun süreli de olsa yapıcam. dans edirek vericem.

Zumba cok keyifli bir dans, ben de yapmistim bir donem. Vucudun her yerini calistiran bir dans.

e kızlar hadi evde spor yapalım
ben yeni başlayacağım için leslie 1 mile'ı tercih edeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…