- 30 Kasım 2019
- 11.810
- 37.433
- Konu Sahibi iyikiamaiyiki
Ben dut yeme meselesini bilmiyorum.Doktorsuz olmucak benim işim artık,eşimle olan durum ayrı
Birde işyerindeki durum yüzünden vicdan azabı duyuyorum dur yemeye gittiğim için
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben dut yeme meselesini bilmiyorum.Doktorsuz olmucak benim işim artık,eşimle olan durum ayrı
Birde işyerindeki durum yüzünden vicdan azabı duyuyorum dur yemeye gittiğim için
Nasıl?Ben dut yeme meselesini bilmiyorum.
Valla bilmiyorum burada lafının yapıldığını okudum ama olaya fransızım.Nasıl?
Çok şaşırdım
Şöyle, bana ilgi gösterdiğini anladığım bir iş arkadaşımla dut yemeye gittim, ilgisi hoşuma gitti dedim.Valla bilmiyorum burada lafının yapıldığını okudum ama olaya fransızım.
Hoş değil yaptığınız ama. Aldatma konusunda bu kadar hassassanız sizde karşı tarafa aynı saygıyı göstermelisiniz değil mi ? Sorun birlikte dut yemek değil bu arada sorun ilginin hoşunuza gitmesi...Şöyle, bana ilgi gösterdiğini anladığım bir iş arkadaşımla dut yemeye gittim, ilgisi hoşuma gitti dedim.
Bana eşini aldattın diye yorum yazdılar
Yaptığımın yanlış olduğunun farkındayım.sadece dut yemekte değil.Hoş değil yaptığınız ama. Aldatma konusunda bu kadar hassassanız sizde karşı tarafa aynı saygıyı göstermelisiniz değil mi ? Sorun birlikte dut yemek değil bu arada sorun ilginin hoşunuza gitmesi...
Aslında psikoloğa gitmeden düzelmek isterdim ama bu şüpheci hareketlerimden kurtulamıyorumİlaçlarınızı düzenli alırsanız zaten düşüncelerimiz de düzelecek zaman içinde
Oturduğunuz yerden olduğunu duymadım ben henüz
Yalnız dut olayını burda ben açmadım, önceki konularımı bilen bayanlar açtı. Bende cevap verdimAyyy bu konu daha devam mı ediyor?
İkna edemedik mi konu sahibini?
Bir de dut olayı çıkmış ortaya.
Eee meşhur lafı uyarlayalım;
Vakti zamanında yediğin dutlar, şimdi böyle tırmalar...
Aa o kişi mi ben de hatırladım şimdi de sütyen çıktı adamın başınaEsinin donlarini inceleyen arkadas mi bu? Yanlis hatirliyor olabilirim
Aradan dokuz sene gecmis nasil hatirlican acaba... ayrica o zamanlar memen buyuktuyse simdi kucukse evet senindir..Hiç hatırlamıyorum böyle bir iç çamaşırı
Yokluk zamanları için belki..anı olarak sutyeni
Aldatmasi degilde adamin kullanilmis ic camasiri corap fetisi olmasi daha olasi bir ihtimal bence, evde cikan seylerdenEve gelip bile bile sütyen bırakıldığını mı düşünüyorsunuz? Yoksa eşiniz sizi
aldattı kadın sütyenini mi unuttu diyorsunuz? Yani unutulacak bir şey değil ama diyelim ki unutulmuş sizin yazlık kıyafetlerinin arasına nasıl girsin? Ya daaa eşiniz mi siz yokken takıp takıp aynada kendine bakıyor? Düşünceniz ne açıkcası? Moralinizi bu kadar bozan ne?
"Benim değil" mi ? dedi. südyen için mi ? Ya ne diyecekti ? " arada değişiklik olsun diye takıyorum" mu ?9 yıldır mı, bu şekildemi düşünüyorsunuz
Buda bir ihtimal
Benim değil dedi ne dicek
Yok ben bu şekilde düşünmüyorumAldatmasi degilde adamin kullanilmis ic camasiri corap fetisi olmasi daha olasi bir ihtimal bence, evde cikan seylerden
Ayyy bu konu daha devam mı ediyor?
İkna edemedik mi konu sahibini?
Bir de dut olayı çıkmış ortaya.
Eee meşhur lafı uyarlayalım;
Vakti zamanında yediğin dutlar, şimdi böyle tırmalar...
Aslında ben eşimin sütyen konusunda ikna oldum. Burdaki çoğunluk benim abarttığımı ve hatta hafta olduğumu yazdıAyni seyi ben yazacaktim.
Valla benim sorunlarımdan bıktığınızı biliyorum. Kaç gündür kafama takılan birşey var.
Eşimi aldatmış olduğum hiç aklıma gelmemişti. Aldatmış mı oldum gerçekten?
30 sayfa okumak çok zor geldi. Konu içeriğiValla benim sorunlarımdan bıktığınızı biliyorum. Kaç gündür kafama takılan birşey var.
Eşimi aldatmış olduğum hiç aklıma gelmemişti. Aldatmış mı oldum gerçekten?