Evde bana ait olmayan iç çamaşırı

Şöyle, bana ilgi gösterdiğini anladığım bir iş arkadaşımla dut yemeye gittim, ilgisi hoşuma gitti dedim.
Bana eşini aldattın diye yorum yazdılar
Hoş değil yaptığınız ama. Aldatma konusunda bu kadar hassassanız sizde karşı tarafa aynı saygıyı göstermelisiniz değil mi ? Sorun birlikte dut yemek değil bu arada sorun ilginin hoşunuza gitmesi...

Hoş değil yaptığınız ama. Aldatma konusunda bu kadar hassassanız sizde karşı tarafa aynı saygıyı göstermelisiniz değil mi ? Sorun birlikte dut yemek değil bu arada sorun ilginin hoşunuza gitmesi...
Yaptığımın yanlış olduğunun farkındayım.sadece dut yemekte değil.
Şu an hiç bir şekilde konuşmuyorum. Hatta dün yandaki boş odaya yanıma geldi, çıktım hemen baş başa kalmamak için.
Birlikte vakit geçirmemek için elimden geleni yapıyorum

İlaçlarınızı düzenli alırsanız zaten düşüncelerimiz de düzelecek zaman içinde
Oturduğunuz yerden olduğunu duymadım ben henüz
Aslında psikoloğa gitmeden düzelmek isterdim ama bu şüpheci hareketlerimden kurtulamıyorum
Buraya konu açmamın sebebide bu. Çoğunluk ne derse onu doğru kabul edip, kendimi düzeltmem gerektiğini düşünüyorum

Eve gelip bile bile sütyen bırakıldığını mı düşünüyorsunuz? Yoksa eşiniz sizi
aldattı kadın sütyenini mi unuttu diyorsunuz? Yani unutulacak bir şey değil ama diyelim ki unutulmuş sizin yazlık kıyafetlerinin arasına nasıl girsin? Ya daaa eşiniz mi siz yokken takıp takıp aynada kendine bakıyor? Düşünceniz ne açıkcası? Moralinizi bu kadar bozan ne?
Aldatmasi degilde adamin kullanilmis ic camasiri corap fetisi olmasi daha olasi bir ihtimal bence, evde cikan seylerden

Ayni seyi ben yazacaktim. 😊
Aslında ben eşimin sütyen konusunda ikna oldum. Burdaki çoğunluk benim abarttığımı ve hatta hafta olduğumu yazdı

Bende şu an sütyen meselesini kapattım

Ancak yine çoğunluk, eşimi aldattığımı yazdı. Kaç gündür kafamı karıştıran bu konu oldu. Gerçekten aldattım mı diye düşünmeye başladım

Valla benim sorunlarımdan bıktığınızı biliyorum. Kaç gündür kafama takılan birşey var.
Eşimi aldatmış olduğum hiç aklıma gelmemişti. Aldatmış mı oldum gerçekten?

Tedavi olmayı öneriyorum.

Valla benim sorunlarımdan bıktığınızı biliyorum. Kaç gündür kafama takılan birşey var.
Eşimi aldatmış olduğum hiç aklıma gelmemişti. Aldatmış mı oldum gerçekten?
30 sayfa okumak çok zor geldi. Konu içeriği
Eşinizin sizi aldatmasıyken size nasıl geldiya? Aldatıp aldatmadığınızdan emin değilseniz sütyen kesin sizin😂

X