Evde bana ait olmayan iç çamaşırı

Şöyle, bana ilgi gösterdiğini anladığım bir iş arkadaşımla dut yemeye gittim, ilgisi hoşuma gitti dedim.
Bana eşini aldattın diye yorum yazdılar
Neyin ne oldugu belli olmayan bir sutyen için çekmece de çıkan siyah çorap için eşinin donundaki beyaz lekeler için konular açıp bir dünya yoruma halen eşim beni aldatıyor diye saplantili cevap veriyorken eşim bana bunu nasil yapar yada yapışmışdir diye kendini yiyip bitirirken sana ilgisi olan biriyle dut yemeye gittin öyle mi şimdi esin sana aynı seyi yapsa baskı yapsa bazanin altındaki sutyen yüzünden burnumdan geldin şimdi anlat pembe bu dutu nasil yedin dese ne yapican..çok ilginc böyle birinin bu tarz davranış yapması çok tuhaf..

Neyin ne oldugu belli olmayan bir sutyen için çekmece de çıkan siyah çorap için eşinin donundaki beyaz lekeler için konular açıp bir dünya yoruma halen eşim beni aldatıyor diye saplantili cevap veriyorken eşim bana bunu nasil yapar yada yapışmışdir diye kendini yiyip bitirirken sana ilgisi olan biriyle dut yemeye gittin öyle mi şimdi esin sana aynı seyi yapsa baskı yapsa bazanin altındaki sutyen yüzünden burnumdan geldin şimdi anlat pembe bu dutu nasil yedin dese ne yapican..çok ilginc böyle birinin bu tarz davranış yapması çok tuhaf..
Bilmiyorum ya ben olaya hep farklı baktım
Dut yani altı üstü bir meyve kopardım üstelik özel bir konuşmada yoktu

Ama Burdaki yorumlardan anlıyorum mesele sadece dut koparmak değil.Bir adamla baş başa gitmek, bana dünde dut kopardım ama bugünkü daha lezzetli demesi vs işin farklı boyutta olduğunu gösterdi ve sanırımki onun eşininde haberi yok

En basiti bütün bu olanlardan sonra,geçen gün yan odada hala yanıma gelmesi. Bütün gün görmemek konuşmamak için çabalıyorum. Kendimle konuşuyorum bütün gün ve neden bu şekilde olmasına fırsat verdim diye üzülüyorum
Ben ne yapayım ya

Bilmiyorum ya ben olaya hep farklı baktım
Dut yani altı üstü bir meyve kopardım üstelik özel bir konuşmada yoktu

Ama Burdaki yorumlardan anlıyorum mesele sadece dut koparmak değil.Bir adamla baş başa gitmek, bana dünde dut kopardım ama bugünkü daha lezzetli demesi vs işin farklı boyutta olduğunu gösterdi ve sanırımki onun eşininde haberi yok

En basiti bütün bu olanlardan sonra,geçen gün yan odada hala yanıma gelmesi. Bütün gün görmemek konuşmamak için çabalıyorum. Kendimle konuşuyorum bütün gün ve neden bu şekilde olmasına fırsat verdim diye üzülüyorum
Ben ne yapayım ya

Al iste onun eşide senin gibi olsa ne yaparsın deseki pembeyle gittim dese eşine dese al başına bela ne işin var dut yemede
Bu kadar takıntılı birisin senin yaptığın oldu mu
Bir daha konusmuyacaksin görüşmeyeceksin mesafe koyucaksin hepsi bu

Kiz katip gülmede anlat anladiysan 🤣
Biz pembegömlek ve konularında stajımızı tamamladık kuzum o nedenle ayrıntılara vakıfız.
Siz daha yenisiniz anlaşılan.
Ama çok ekşinlı değil konular, tema tek ve sabit, konu sahibi arkadaş ille de aldatılacak o zaman rahat edecek.
Konuya bazen bazanın altından çıkan sütyen, bazen lekeli boxer eşlik ediyor bazen de sarı saç.
Aldatıldığına ikna olmaya uğraşıyor arkadaş,
hem de uzunca bir süredir.
Ne dediysek ikna edemedik.
Biz yorulduk meydanı size bırakıyorum kendi adıma.

Biz pembegömlek ve konularında stajımızı tamamladık kuzum o nedenle ayrıntılara vakıfız.
Ama çok ekşinlı değil konular, tema tek ve sabit, konu sahibi arkadaş ille de aldatılacak o zaman rahat edecek.
Konuya bazen bazanın altından çıkan sütyen, bazen lekeli boxer eşlik ediyor bazen de sarı saç.
Ben donlu sacli konulari biliyorum da dut olayini kacirmisim, 2 saattir ferdi ozbegenin dut yedim nar üstüne şarkisi donuyo beynimde

Konuya bazen bazanın altından çıkan sütyen
Eksik yazma ,basit bir sütyen değil..
O artık bir kültür ve tabiat varlığı..Tam 9 senelik dolayısıyla da Müzelik..
Sadece bir sütyen değil,Kulturel bir miras,milli bir gurur oldu forum için :)

Eksik yazma ,basit bir sütyen değil..
O artık bir kültür ve tabiat varlığı..Tam 9 senelik dolayısıyla da Müzelik..
Sadece bir sütyen değil,Kulturel bir miras,milli bir gurur oldu forum için :)
Allah iyiliğinizi versin, çayı püskürttüm okurken.

Ben sarı saç demedim ki.
Ordan bakınca çok mu komik görünüyor?
Ben eşimi aldatmış mı oluyorum diye soruyorum senin yazdıklarına bak

Ben bu konuyla ilgili, başka konu açıcam,iyice dalga geçilmeye başlandı

Gercekten asil problemin surekli kafanizda bir seyler kuruyor olmaniz oldugunun farkinda degil misiniz?

Yasadiginiz olaylardan bagimsiz bir sekilde beyniniz surekli yeni konu uretiyor cunku su anki calisma mekanizmasi bu. Problem de bu zaten. Bunu cozdugunuzde diger sorunlariniz da cozulecek.

X