- 25 Aralık 2014
- 8.159
- 27.716
- 748
Valla sizin iletilerinizi okuyunca bir cesaret geliyor bana ama diğer arkadaşların yaşadıklarını görünce hemen geri gidiyor:)!Hayir cnm elin temas etmeden sopayla filan oldur.hayir ne taklidi parcalarina ayriliyor.
Oyle cok saglam bir bedeni yok ustune sert bi cisimle bastirinca kuyrugu kopuyor zaten
Aynen ya kedi bir nebze rahatlatiyor beniahaha su cubbelının bır sozu geldı aklıma akrep bu gokdelene bıle cıkar dıye herneyse sarı ve cok bogumlu genıs akrepler daha zehırlı ımıs sureklı ılaclama gerek apartman daıresınde oturanlar mesela kedı besleyebılırler cok uyanık hayvanlar reflekslerı cok ıyı cıyanı bıle yakaladıklarını bızzat sahıt oldum oldurdugunu gercı herkes sevmez kedı ama boylede bir avantajı var ıyıkı kedım var bıraz guvende hıssettrıyor
Ya siz yine çok iyisiniz hepsine müdahale etmişsiniz,benim yaklaşmam bile sorun!O böceği de çok merak ettim ama karşıma çıksa kesin bayılırım anlattıklarınızdan yola çıkarak:)Yok kacmadi zaten buyun kalim bi gazeteydi icine aldiktan sonra gazeteyi sararak iyice sıkıp cope attim
Google gorsel arama varmis o zaman bilmiyorduk seklini falan yazarak aradikta bulamadik
Bilmiyorum cocukken pokemonu izlediniz mi onlari animsatiyordu hatta biri perdeye yapismisti havlu temizlik bezleri olur ya onunla almaya calistimda zor aldim
Yuvarlak hamam boceginden buyuk rengi acik yesil ama cidden on ayaklarinda bicaksi bisey vardi degerse elimizi falan keser diye cok korkmustuk seside cok gurultuluydu
Filmi biz çektik işte bugün akrep arkadaşla:)Ya cidden hiç karşılaşmasak keşke!Ya çok korktum bu ne
Yeminle korku filmlerinden bu kadar etkilenmiyorum. Her tarafım kaşınmaya başladı. Ufacık bir karincadan, sinektrn bile huylanan ben bunlari görürsem kafayi yerim heralde.
Allahim sen koru Yarabbim
Rabbim bir daha karsilastirmasin. Amin.Filmi biz çektik işte bugün akrep arkadaşla:)Ya cidden hiç karşılaşmasak keşke!
Size akreple ilgili dehset bir animi anlatayim kizlar
Gece ablamla yatiyorduk yayla evindeydik ablam bogazimda bisey geziyordu tuttum attim isigi acsana neydi o dedi
Isigi bi actim duvarda akrep
Meger boszindaki gezen bocek akrepmis.
Hemen aldin elime sopayi
Bir vurdum duvara fotografi cikti
Aslında ilaçlama yapılıyor apartman olarak ama bu kocamandı fazla tınlamadı heralde ilacı:)Kedim yok ama çıyan ben de gördüm,ben bile öldüremedim hayvan resmen dokuz canlı,kedi onu öldürdüyse ciddi düşünebilirim bir kedi edinmeyi:))ahaha su cubbelının bır sozu geldı aklıma akrep bu gokdelene bıle cıkar dıye herneyse sarı ve cok bogumlu genıs akrepler daha zehırlı ımıs sureklı ılaclama gerek apartman daıresınde oturanlar mesela kedı besleyebılırler cok uyanık hayvanlar reflekslerı cok ıyı cıyanı bıle yakaladıklarını bızzat sahıt oldum oldurdugunu gercı herkes sevmez kedı ama boylede bir avantajı var ıyıkı kedım var bıraz guvende hıssettrıyor
Ablam bi ugur boceginden korkmaz yani utanmasa sinegi bile bize kovduracak o kadar boceklerden nefret eder ama sanirim fare disinda herseye mudahale edebilirim yani tum biceklere mudahale edwn bjri olarak o bovek kkrkunctu diyorsam bana inanin gercekten korkunctu ve ne oldugunu cok merak ediyorumYa siz yine çok iyisiniz hepsine müdahale etmişsiniz,benim yaklaşmam bile sorun!O böceği de çok merak ettim ama karşıma çıksa kesin bayılırım anlattıklarınızdan yola çıkarak:)
Ben daha kotusunu anlatayim bi arkadas misafir oldugu evde gece ustunde bi agirlik hissedio uyanmis ustubde bildigin lagim faresi varmis bence daha korkuncu olamazdiSize akreple ilgili dehset bir animi anlatayim kizlar
Gece ablamla yatiyorduk yayla evindeydik ablam bogazimda bisey geziyordu tuttum attim isigi acsana neydi o dedi
Hemen aldin elime sopayi
Heyhhh bu korku filmi resmen ya!!Allah korumuş nası geliyor bu kadar yakına bu sinsiler ya!!Canım maşallah senin de soğukkanlılığına...Bu sopa baya kalın uzun falan bir şey mi tek vuruşta ölüyorlar mı!!Size akreple ilgili dehset bir animi anlatayim kizlar
Hemen aldin elime sopayi
Yoo size zaten inanıyorum sadece böceği merak etmiştim..Gerçi neyi merak ediyorsam görsem bayılırım heralde:))Umuyorum bundan sonra hiç karşılaşmazsınız ama bir daha akrep ya da başka haşereleri çöp kutusuna atmayın bence,oradan geri çıkabilirler!Ablam bi ugur boceginden korkmaz yani utanmasa sinegi bile bize kovduracak o kadar boceklerden nefret eder ama sanirim fare disinda herseye mudahale edebilirim yani tum biceklere mudahale edwn bjri olarak o bovek kkrkunctu diyorsam bana inanin gercekten korkunctu ve ne oldugunu cok merak ediyorum
Amin canım..Anlatılmaz yaşanır o anlar resmen!Rabbim bir daha karsilastirmasin. Amin.
Ya bazılarına abarti geliyor ama ben hakikaten çok huylanıyorum bu tür şeylerden. Bu yüzden sizi çok iyi anliyorum.
O arkadasimiz prensip olarak merdaneyle dolasiyorHeyhhh bu korku filmi resmen ya!!Allah korumuş nası geliyor bu kadar yakına bu sinsiler ya!!Canım maşallah senin de soğukkanlılığına...Bu sopa baya kalın uzun falan bir şey mi tek vuruşta ölüyorlar mı!!
Allah kimseyi karsilastirmasin o tarz boceklerle merak ertim yine googleden bakicam belki bulurum o bicegiYoo size zaten inanıyorum sadece böceği merak etmiştim..Gerçi neyi merak ediyorsam görsem bayılırım heralde:))Umuyorum bundan sonra hiç karşılaşmazsınız ama bir daha akrep ya da başka haşereleri çöp kutusuna atmayın bence,oradan geri çıkabilirler!
Aslında ilaçlama yapılıyor apartman olarak ama bu kocamandı fazla tınlamadı heralde ilacı:)Kedim yok ama çıyan ben de gördüm,ben bile öldüremedim hayvan resmen dokuz canlı,kedi onu öldürdüyse ciddi düşünebilirim bir kedi edinmeyi:))
Bak isin puf noktasi temas etmemelisin birde vurup kacma uzerine coktur iyice ozman karni patliyor parcalabiyor.Heyhhh bu korku filmi resmen ya!!Allah korumuş nası geliyor bu kadar yakına bu sinsiler ya!!Canım maşallah senin de soğukkanlılığına...Bu sopa baya kalın uzun falan bir şey mi tek vuruşta ölüyorlar mı!!
Ya süpermiş cidden:)Bugün zirai ilaçlar satan yerler yerine pet shopa uğrayabilirim:))Gerçi onca sahipsiz kedi var bir tanesi kapıp getirebilirim her an:)İşi doğal yöntemlerle çözmüş oluruz hem:)uzmanlar falan o ilaçların solunum yolları için çok tehlikeli olduğunu söylüyor!canım ılac ya cok cıddı ılac olmalı sonucta etkı ılakı azalıyor zamanla temızlık falan yapıyorz yanı bunlar dısardan gelen hayvanlar cıkıyorlar bısekılde serin yer arıyordur ıkı hayvanda aynı potansıyel cıyan cok hızlı valla ıyı cesaret saldırmıssın yanı basarım cıglıgı ben ..kedi gercekten basıt bır hayvan değil evı koruyor evdekı hasere herseye saldırıyor bu dogasındada var zaten koca cıyan dıyorum ya 3-5 pati darbesi halledıyordu yakalamasa dıyelım nobet tutuyor unutmuyor yuvasını ılac fırmaları bıle onerır kedı beslemesını biz hatta zeytın oyunları yapıyoruz zeytını bocek gibi algılıyor ordan oraya kostruyor oynuyor yıyor zeytını sonra kabugunuda cıkarıyor bukadar zekı hayvanlar yanı bu bır egıtım aslında ona bılgısayardanda acıyorum analız yetenegı mukemmel kedi hıssıyatına kapılan bocekte farede yuvadan cıkmıyor gelmıyor eve hatta..bırde delık ve duvar catlaklarına ve kenarlara borık asıt tozu dokulmelı yada oralar sılıkon kalafatla doldurulmalıymıs kedi almazsan boyle yap.
Canım sendeki bu cesaret patlamasını görünce keşke en azından şöyle bir komşum olsaydı diyor insan:))Ama büyüktü baya ben ona terlik atsam o alır tekrar bana atardı gibime geliyor,terlikle akrep öldürmeye çalışmak cidden cesaret işi!!Bir de çıyan diye çok ilginç 5436749382374 canlı uzun gövdeli bir hayvan var o denk geldi mi hiç canım sana?Bak isin puf noktasi temas etmemelisin birde vurup kacma uzerine coktur iyice ozman karni patliyor parcalabiyor.
Vurup kacarsan oda olmez baska yone kacar.
ustune iyice coktur solayla.cok uzun olmasina gerek yok sandigin kadar dayanikli bir vucudu yok .bugun orda olsaydim yapistiririm terligi yada sopayi resmi ckkardi duvara:)
Sen zirai ilac satilan yere git akrep ilaci istiyorum de.o kesin cozum sik saga sola asla akrep gelemz gelsede olusnu bulursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?