Evde akrep:(

ipekkk_

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2016
244
79
18
34
Arkadaşlar banyo penceresinin yanında açık renkli bir akreple karşılaştım ne yapacağımı şaşırdım resmen,korkmadım desem yalan olur..Nası gelmiş oraya kadar çok şaşırdım!!Bundan 1-2 ay kadar önce de çıyan görmüştük arkadaşımla ki oturduğum bina her sene ilaçlanıyor..Daha önce aynısı yaşayan oldu mu ne yapmalıyım!!

tüylerim diken diken oldu !!!!

üzerine havlu atardım. Sonra oturup aglardım sanırım

açık renkli olan daha zehirlidirtavukların besleme imkanınız varsa bahçede tavuk besleyin
binanın etrafına kireç ile bir daire çekin

açık renkli olan daha zehirlidirtavukların besleme imkanınız varsa bahçede tavuk besleyin
binanın etrafına kireç ile bir daire çekin
Maalesef apartman olduğu için öyle bir şansım yok,kireçli yönteme de yönetim izin vermez sanırım..Siz daha önce karşılaştınız mı peki evde?

Bizim yayla evinizde olur akrep ilac var iamini unuttum ondan alin zirai ilac satan yerlerde oluyir.asla gelemez gelen de olur.
Siz akrebi oldurdunuzmu kactimk

Cnm benim oturduğu ev Bahçeli sürekli yaşıyorum takı sarımsağı kadarsarimsagi söy iki ye bol evin tüm yerlerine dağıt ilk gün biraz koku yaparak sonrasında geçer sarimsaga ciyan da akrep te gelmiyor bende her hava isindiginda yapiyorum

Kirsal alanda mi yasiyorsunuz?
Nerde suan atabildiniz mi ne yaptiniz?
Şöyle diyeyim eşimin hayali doğada yaşamayı 3 senEdirne doğada yaşıyoruz burda her canlı mevcut bu hafta yaptım bende hata büyük bir damacana ya iki kilo sarımsak ezip koydum suya 4 gun beklide bekledikten sonra evin dışına sıkıca cokiyionlem hem doğaya zararı yok hemde hiç bir canlı yaklasmiyor

Bizim yayla evinizde olur akrep ilac var iamini unuttum ondan alin zirai ilac satan yerlerde oluyir.asla gelemez gelen de olur.
Siz akrebi oldurdunuzmu kactimk
Aslında belli dönemlerde apartmana komple ilaçlama yapılıyor,normalde sinek bile görmem doğru düzgün ama akrepler dayanıklı olduğu için tınlamadılar heralde ilacı fazla..Kaçtı maalesef pencerenin yanındaydı hemen ama öldürecek cesareti bulamadım açıkçası..Sizin daha önce karşılaştıklarınız da büyük müydü peki ne yapıyordunuz,açık renkliydi bir de gördüğüm!!

Hadi ya sürekli mi görüyorsunuz!!Geçmiş olsun size de öyleyse..Aslında hiç haşere görmemiştim evde apartmanda ilaçlanıyor ama bu 2 oldu..Heralde normale göre büyük ve dayanıklı olduklarından etkilenmediler ilaçtan..Peki evin içerisinde mi görüyorsunuz akrepleri yoksa bahçede mi?

Bizm yayla evinde yazin cok uyor naliyorum terligi yalistiriyorum duvara izi cikiyor
Oyle oldurmeso zor bir hasere degil.her ilac akrebi etkilemez bu sirf akrep zehiri fis fisli aparati var sikiyosun akrep siktiginiz yerlere temas edince oluyor olusnude cok gorduk o sekilde

Burdaki Akreplerde açık renkli ve büyükler .genelde yaşam alaninda görürsem mecbur öldürüyordum.tabi sarımsağı duyunca kadar.doğada yaşamanın bir takım sıkıntıları oluyor. Akrep en küçük problem

Zor bela kaçırdık:)Böyle boşa panik yapmayı falan sevmem ama şu an ciddi bir tedirginlik var her yeri sıkıca kapatmama rağmen!!
Eger içiniz rahat değilse evi ilaçlatin.nereye kaçtı eğer banyo pencereşinden geliyorsa orayı kapalı tutun .sanırım apartman boşluğundan geliyor

Bu konudaki cesaretinize hayran kaldım yalnız:)Ama cidden şimdi internetten de araştırırken okuyorum akreplerin baya dayanıklı olduğu yazıyor ve normal haşerelere göre büyükler terlikle hemen ölebiliyorlar mı öyle!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…