• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evde akrep:(

Ya süpermiş cidden:)Bugün zirai ilaçlar satan yerler yerine pet shopa uğrayabilirim:))Gerçi onca sahipsiz kedi var bir tanesi kapıp getirebilirim her an:)İşi doğal yöntemlerle çözmüş oluruz hem:)uzmanlar falan o ilaçların solunum yolları için çok tehlikeli olduğunu söylüyor!

ayy ne guzel olur sahıpsız kedının yuvalanması ozellıkle yavru al ki ev sıstemıne uyum saglasın ona herseyı ogretebılırsın canım almayı dusunursen esınede danıs ama :)) ılaclar zararlı malesef haklısın önceden bırkere oyle ılac dokmusuz ki zehırlenmedıgımıze sukrettim yanii.

ayy ne guzel olur sahıpsız kedının yuvalanması ozellıkle yavru al ki ev sıstemıne uyum saglasın ona herseyı ogretebılırsın canım almayı dusunursen esınede danıs ama :)) ılaclar zararlı malesef haklısın önceden bırkere oyle ılac dokmusuz ki zehırlenmedıgımıze sukrettim yanii.
Tek sıkıntı evde tek yaşadığımdan dolayı ben işteyken hayvanın psikolojisi bozulabilir..Çünkü kedi ve köpekler uzun saatler evde tek kaldıklarında küskünlük yaşıyorlar..Yatak ya da dolapların altından çıkmıyorlar..

Tek sıkıntı evde tek yaşadığımdan dolayı ben işteyken hayvanın psikolojisi bozulabilir..Çünkü kedi ve köpekler uzun saatler evde tek kaldıklarında küskünlük yaşıyorlar..Yatak ya da dolapların altından çıkmıyorlar..

dogru evde birinin onla ılgılenmesı gerek orda sıkıntı olur.

Back
X