• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Evde açtıgım sarı saçlarım

bende 1 hafta öncesinde dip boyamı yaptım fakat saçlarım turuncu sarı karışımı bişe oldu tabi biz buna turuncu diyoruz çok rahtsız oldum yarım edin ilk önce koleston renk açıcyla saçlarımı açtım daha sonra ekstra açık elmas sarısı ile boyamadm ama memnun değilim hala yarım edermisinz

$fotoğraf0140.webp$fotoğraf0142.webp
işte böyle

Gerçekten mi nişanlanıyorsuuuunnn???? Gerçekten mi salon açacaksııınnn??? İnanmıyorum yaaa, çok sevindim :)))) şoku atlatayım :)))) ilk müşterin ben olucam.nerdeaçacaksın salonu?? Dolmuş otobus gececek bir yerde olsun.:)))) tebrik ederim canım :))))

cnm bnm cok tşkrlerr once bi nişanı atlatalım da aklımda var dukkan işi kışa olur ancak :* beklerim tabi açarsam :)

ay julyy en son resimdeki renge bayıldım..........

bana yakışıcağını bilsem .....:43:

8 ve 9 arasında renk farkı var dimi...

tşkrler tatlım evet 8 (2 orealle açma) sonucu yakaladıgım renkti bebek sarısı tabir ettikleri ... digeri ise 10.1 ile boyama sonrası renk daha mat ve küllü

cila nerde ne diye satılıyor peki cilayıda koyulaştırıyor diye duydum

cila satılmaz cnm sen yapacaksn oda şöyle 9.1 saç boyasını bi kaba sık içerisine 1 tatlı kasıgı kdr oksidanını koy yanlız oksidanı %6 lı al ve 1 su bardagı ılık su ile karıştır kıvam cok sulu olması laızm onunla saçını diplere özellikle o turuncu yerlere saçını şampuanlıor gibi lavaboda ovala iiyice az bişey durcak hemen yıkıcaksın bu işleme turunculuktan kurtarma cila deniyor.. cila asla koyultmaz ilk yaptıgında bi hafif dumanımsı renk olucak oda 2. yıkaman sonrası geçicek harika birenge dönüşücek bnm son fotom gibi

cila nerde ne diye satılıyor peki cilayıda koyulaştırıyor diye duydum

tabi verdiğim ölcümleri saçının uzunluguna yogunluguna göre ayarla cnm boyayıda saçın uzunsa 1 tup normalse 1tüpün %80i sıkıcaksın az bişey kalsn tamamını sıkma

gamzegf cila işlemini yaptıktan sonrada diplerine sadece palette 10.1 ile yap harika dip rengin olmş olur ve turuncu diplere veda edersin :)

julyy:3: harika fikirlerinden tekrar yararlanmak istiyorum:8:
bu arada salon acarsan hemen koşarak gelirim bilesin:10:
bana bu sarı yetmedi biraz daha sarı olduğu belli olan orta sari koyu sarı gibi bişey istiyorum napsamki acaba:12:

çok teşekkür ederimmmmm:16:senin fikrin sayesinde ben pek beceremedim krepe balyaji yinede ışıltı kattı aralara.:16:tekrar teşekkür ederim yardımın için çevremdekilerde çok begendiler.bu arada hayırlı olsun nisanlaniyormussun çok sevindim allah tamamına erdirsin:16:

cnm bnm cok tşkrlerrr :16: cok sevindim begenmene cokta yakışmış maşallah gzl dileklerin için tşkrler cnm amin :)

dediklerinizi uygulycm çok teşekkur ederim nedir bu saçlardan çektiğimz ya :) turuncu kafa gibi dolanıyorum

evet cnm sorma :)) ben yapa yapa boza boza ögrenmiştim keşke akıl verenim olsaydı ozamanlar cok farklı renkler yapardm bambaşka renkler cıkardı belkide cok korkusuzuum ondan başardım ve sonunda ögrendim :)) sonuclarını bizimle paylaşırsan cok sevinirim cnm gzl olucana eminim kolay gelsin öptüm

merhaba arkadaşlar :3: daha önce bende saçlarımla ilgili konu açmıştım ama kimsenin yardımı olmadı :50:bana da bi fikir verir misiniz kendi saç rengim bu$DSCF0354.webp
istediğim renk ise dipler biraz daha koyu uçlar açık olacak kendi saç rengimin üstüne yapma ihtimalim var mı :26: bi istediklerim de bunlar fikir verirseniz sevinirim hangisi yapılabilir saçıma :31:Eki Görüntüle 780657 $945806_532019846847106_309426517_n.webpEki Görüntüle 780658

Saçlarınız çok güzel olmuş. Çok yakıştırdım.:)
Uzun süre sarı kullandım. 2 sene once bi bıkkınlık anında koyulastırdım sacımı.
En fazla 2 ay dayandım. Bi bakmışım ki sarıya dönmeye çalışıyorum. Aşama aşama 4 ayda eski halime gelmiştim.:)
Sarı vazgeçilmezim.. Zaten kendi saçım sanıyorlar bu benim için büyük avantaj.
Resimlerinizde ilk fotonuz kendi doğal saçınız mı ? Yoksa boya mı ? Çok hoş bi rengi var merak ettim.:)

cnm tşkrler :) evet boya var ilk fotomda çikolata kahve boyardım ozamanlar ve kışkırtıcı kahve ilk cıkmıştı ona boyardm sonrası bi 4 5 ay boyamamıştım aktılar o renk olmştu :)

merhaba arkadaşlar :3: daha önce bende saçlarımla ilgili konu açmıştım ama kimsenin yardımı olmadı :50:bana da bi fikir verir misiniz kendi saç rengim buEki Görüntüle 780655
istediğim renk ise dipler biraz daha koyu uçlar açık olacak kendi saç rengimin üstüne yapma ihtimalim var mı :26: bi istediklerim de bunlar fikir verirseniz sevinirim hangisi yapılabilir saçıma :31:Eki Görüntüle 780657 Eki Görüntüle 780659 Eki Görüntüle 780658

slm cnm hoşgeldin saç rengin cok cok cok gzl üzerine balyaj atman gerekicek sadece uçlara yogun krepe tarzı bu resimleri elde edersin ozaman balyajınıda cok açık sarıyla atıp saç rengini açabilirsin yıpratmadan yada 3.4 ton yogun açıcı ile açabilirsn cok daha açık parlak bi sarı elde etmek istiorsan

slm cnm hoşgeldin saç rengin cok cok cok gzl üzerine balyaj atman gerekicek sadece uçlara yogun krepe tarzı bu resimleri elde edersin ozaman balyajınıda cok açık sarıyla atıp saç rengini açabilirsin yıpratmadan yada 3.4 ton yogun açıcı ile açabilirsn cok daha açık parlak bi sarı elde etmek istiorsan

hoşbuldum:34: teşekkür ederim ama şu aralar cidden takık durumdayım saçlarıma öneriniz için teşekkürler ama bunu kendim yapmam mümkün mü yoksa hiç riske girmeden direk kuaföre mi gideyim:26:

julyy:3: harika fikirlerinden tekrar yararlanmak istiyorum:8:
bu arada salon acarsan hemen koşarak gelirim bilesin:10:
bana bu sarı yetmedi biraz daha sarı olduğu belli olan orta sari koyu sarı gibi bişey istiyorum napsamki acaba:12:

ay inşallah cnm ya bakalım kısmett ne gzl birsürüde dostum olur :) herkes mutlu mutlu gider evine ii olur .. sana duşunuyorum gzl bi sarı bakayım bi boyalarada yazayım olmadı onuı boyarsn ama saçını 1 hafta dinlendirde öle boya gzlim saçların daha yıpranmasını istemem

julyy sanal kuaförluk :72:
sorular yağmur gibi:31:
sklma sorularimdan cok soru sordum biliyorum :16:
bak sacimin tekrardan resmini ekliyim fikrini aliyim istiyorum biraz daha sarimsi birseyler istiyorum da:16: yardimci olursan tekrsr çok çok sevinirim :16:$Screenshot_2013-08-17-22-21-09.webp tenim pembe-buğday gibi birsey bu arada:27:

Back
X