- 27 Eylül 2009
- 671
- 1
- 118
- 37
rica ederim cnm bnm ve röfle paketini cıkartırken çekerek cıkartın aşşaya dogru oreali sıyırıp atın öptüm cok
canım o resimdeki benim asıl istediğim saç rengiydi benım kendi saçlarım platin sık balyajlı :)
canım bak ilk resimdeki benim saçlarım diğeride istediğim saç rengi
Jully merhaba (=
görüyorum ki herkese yardımcı oluyorsun ve bu işte gerçekten iyisin (= öncelikle tebrik etmek istiyorum (=
sana naçizane bir sorum olacaktı. önce durumumu özetleyeyim:
saçımı boyamaya başladıktan itibaren yani tam 7 senedir saçlarımı sarı kullanıyorum. gerçek saç rengim koyu. orealle açıyorlar kuaförler.. bazen platin bazen bebek sarısı, bazen hafif dore sarı bazen saman sarısı ama her zaman açık sarı oldu saçım. şuanda diplerim çok koyu olduğu için her ay dip boya yaptırıyorum ancak 1 ay bile beklemekte zorlanıyorum, kötü duruyor. dip boyayı da orealle yaptıkları için saçım yıpranıyor ve saç derim tahriş oluyor.. 7 sene içinde 2 defa saçlarım yandı.. belimdeki saçlarımı şuan kısa-orta boy kullanıyorum, bob modeli. o yüzden diplere orealsiz bir çözüm arıyorum.. senin yazılarından anladığım kadarıyla palette 10.1 öneriyorsun. ancak çok koyu saça orealle açmadan direk 10.1 uygularsak dore mi olur, yeteri kadar açılır mı merak ediyorum. eğer bi resim varsa gönderebilirsen çok sevinirim...
bu arada dip boya yaparken orealle açılmış saçlarıma da azıcık da olsa değecektir. acaba yanmasına sebep olur muyum?
değerli fikirlerini merakla bekliyorum.
Jully merhaba (=
görüyorum ki herkese yardımcı oluyorsun ve bu işte gerçekten iyisin (= öncelikle tebrik etmek istiyorum (=
sana naçizane bir sorum olacaktı. önce durumumu özetleyeyim:
saçımı boyamaya başladıktan itibaren yani tam 7 senedir saçlarımı sarı kullanıyorum. gerçek saç rengim koyu. orealle açıyorlar kuaförler.. bazen platin bazen bebek sarısı, bazen hafif dore sarı bazen saman sarısı ama her zaman açık sarı oldu saçım. şuanda diplerim çok koyu olduğu için her ay dip boya yaptırıyorum ancak 1 ay bile beklemekte zorlanıyorum, kötü duruyor. dip boyayı da orealle yaptıkları için saçım yıpranıyor ve saç derim tahriş oluyor.. 7 sene içinde 2 defa saçlarım yandı.. belimdeki saçlarımı şuan kısa-orta boy kullanıyorum, bob modeli. o yüzden diplere orealsiz bir çözüm arıyorum.. senin yazılarından anladığım kadarıyla palette 10.1 öneriyorsun. ancak çok koyu saça orealle açmadan direk 10.1 uygularsak dore mi olur, yeteri kadar açılır mı merak ediyorum. eğer bi resim varsa gönderebilirsen çok sevinirim...
bu arada dip boya yaparken orealle açılmış saçlarıma da azıcık da olsa değecektir. acaba yanmasına sebep olur muyum?
değerli fikirlerini merakla bekliyorum.
cok tşkrler cnm yapa yapa boza boza ögrendim senelerdir bişeyler işte :) seni gayet ii anlıyorm. ben saçlarım yanmasın dahada yıpranmasın die zaten sadece boya ile açıyorm diplerimi 10.1 cok harika bir renk cıkarıo sonuc. 9.1 de öyle sarılarıma gelince hafif grilik oluor ama 2 yıkama sonrası geçiyor beyaz oluyor sarılarm begeniorm ben cok sapsarı olmuyor tabi boyayla dipler fakat sarıya yakışacak gzl kum gibi bi renk ckıyor ortaya şekil a gecen boyamıştm al bak bu tarz bi renk oluyor 9.1 ile boyarsan Eki Görüntüle 791240
çok güzel görünüyor diplerin canım
bu 9.1 olduğuna göre 10.1 bir tık daha açık olabilir (=
süper! benim de şuan açık sarı tüm saçım. ancak platin deği. o yüzden baya uyumlu olacağını düşünüyorum. en son 10 dk tümüne sürsem mi acaba?
cnm sarı saç bakım istiyo kuaföre gidip sarı yapıp sonra hiç bakım uygulamayan saçları kuruyan mahvolan insan cok, onlara arada cila yapmak lazım bakmak lazım evet cok meşakatli bi renk. paso dibi cktı derdi, yok cok yıkadm turuncu oldu, küllü sarı tutmuo hemen akıo vs gibi.. bide saç yapından kaynaklı kiminin saçı 3 kez oreal toz açıcı yapsın eline bırakır ama bnm saçlarım yanmamıştı sadece uçları çatallaştı kestirmiştim okdr.. ama cok üzüldüm uzun saçtan kısaya geçmenin ne zor oldugunu gayet ii bilirim. sende cıtcıt al kullannkökü sende uzar nasılsa.
ya işim dolayısıyla çıtçıtlada uğraşamam mühendisim sahalarda filan o iice mahvolur artık sabırla beklicem ha bire bakım yapıorm uzasın dieönereceğin bişey var mı uzaması için
jully mrhaba bi sorum olcak :) bakır kahve olan saçımı acıcıyla acıp 7.3 fndık kabuguna boyadım fakat acıcıdan sonra boya tutmadı suan turuncumsu saçımçarşamba kuaföre gidicem.üstüne direkt koyu bir renk atsa geçermi ?
5li nolara boyarsa geçer cnm koyu boya herzaman kurtarıcı bu durumlarda üzülme
Tşk ederim :) İlk defa denedim acemilik işte birdaha mı tövbe..birde benım sac boyamamdakı en buyuk sorun yaşım gen olmasına rağmen (25) erkenden beyazladı..boyuyorum 1 hafta ıcınde dipler bembeyaz olmaya başlıyor.bunun ıcın bı önerim varmı
keşke yapmadan once biraz arastırsaydn cnm .. ablamında saçları erken beyazladı biliorm cok kotu hep cıkıyor boyası cabuk akıyor aslında senin koyu renkler kullanmaman laızm ki beyazların az gözüksün.. maalesef beyaz saça bişey yapılamıyor devamlı dip tazelemekten başka
merhaba vital 10.0 platin sarısı ile koleston 11.1 açık küllü sarı karıştırsam nasıl sonuç olur sence şuan ki saçım
şuan ki saçım Eki Görüntüle 791768 diplerimde koyu kahve
saçların bu renkse harika nie küllü istedin ki :)) vital kullanmadım ama platinse saçını yıpratıcaktır once bunu göze almalısın açıcıları %9 %12 oksidanla cunku... 11.1 kullu açık sarı ise karıştırıldıgında gzl küllü bir renk yakalarsn saçında ki turunculuklar en aza iner 2 ton daha açık bi sarı elde edersn suanki saçından daha soguk mat bi renk olur
teşekkür ederim cevapladığın için
ne zaman saçımı küllü ile boyasam saçım hep doreye döndü en son saçımı loreel 01 ile boyadım
acaba direk koleston küllü sarı 11.1 ile mi boyasam :26: güzel olur mu
vital 10.0 platin ile karıştırıp karıştırmamada kararrsızım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?